Találatok a következő kifejezésre: Milyen tápszert A doki írja fel (4 db)

Milyen tápszert eszik 4, 5 hónapos babád? A doki írja fel, vagy lehet már olyat is venni, ami a dm-ben van?

Legjobb válasz: lehet már másfélét is, nekem a doki azt mondta, adhatok Hipp-et is, azt nem is kell felírnia. Amúgy az én gyerekem Beba sensitiv HA-t eszik,amit a doki ír fel, így 2200ft/db

lehet már másfélét is, nekem a doki azt mondta, adhatok Hipp-et is, azt nem is kell felírnia. Amúgy az én gyerekem Beba sensitiv HA-t eszik, amit a doki ír fel, így 2200ft/db
Fermentáltat tudom ajánlani, 900 grammos 1000ft körül van, a doki írja fel.(Nagyon jó tápszer.)Ha a dm-ben vásárolsz sokkal drágább.
Beba pro 1 850ft/600g
Lactogen 1-es ír fel a doki, 550 Ft egy doboz (600gr).

Milyen tápszert használjak? A doki írja fel vagy nekem kell megvenni majd a patikába?

kiegészítésnek fog tápszert kapni mert annak elllenére h állandóan mellre teszem, homeos bogyok, laktoherb stb iszok nEm n? tej mennyiségem annyxira amennyit a 4hetes babám igényel (2-3óránként 150g) ÉS SÍR FOLYAMATOSSAN MÁR ESTE MERT ÉHES

Legjobb válasz: Hidd el, nincs szüksége tápszerre, ha megfelelõen hízik, akkor elég a tejed. A babák általában, pláne az ilyen picik délután nyûgösek, sokat sírnak, ez egy ilyen idõszak, túl kell élni...És nem azért sírnak, mert éhesek. Szinte minden baba ezt csinálja ilyen pici korban. Õt még hetente mérik, ha baj lenne a súlyával a doki már javasolt volna tápszert. Kitartás!:-)

Hidd el, nincs szüksége tápszerre, ha megfelelõen hízik, akkor elég a tejed. A babák általában, pláne az ilyen picik délután nyûgösek, sokat sírnak, ez egy ilyen idõszak, túl kell élni...És nem azért sírnak, mert éhesek. Szinte minden baba ezt csinálja ilyen pici korban. Õt még hetente mérik, ha baj lenne a súlyával a doki már javasolt volna tápszert. Kitartás!:-)
Ha tényleg nem elég a tejed, akkor az orvos fog felírni tápszert, ami a legjobban megfelel, az egyes tápszert csak receptre lehet megvenni.
Szerintem a te babádnak nem kell még tápszer, ha 2-3 óránként 150 g-ot szpizik és a súlya is gyarapszik. Nem azért sír, mert nem kapott eleget, kérdezd meg errõl a dokitokat.
A kérdező hozzászólása: biztossan éhes mert tudom milyen mikor éhes! én sem szívesen folyamodnék tápszerhez elhihetitek de tegnap egész nap cicin volt 4-5orat kivéve és este már végképp nem volt tejem és nem tudott éhesen aludni csak sírt pedig amugy egy nem síros baba egyeltalán vagyis eddig nem volt az mig volt elég tejci

Milyen tápszert vegyek 8hónapos babának éjszakára? A doki nem ír fel nekünk, de még csak tanácsot sem ad, fontos a márka, vagy mitől jó egy tápszer?

A babám szopizik még egész nap,3.5óránként,ez mellet az etetések között kap 2-3x szilárd ételt,ami még nem vált ki egy étkezést. Még egy kérdés a témával kapcsolatban- vajon miért nem tudok neki 50-80grammnál többet adni,rengeteg mindent eszik,most így hirtelen fel sem tudom sorolni,de egyszer?en nem hajlandó enni,ezzel teljesen kiborít,régen a szilvás bébiétel volt a kedvence,egy üveggel meg evett,most meg a felét sem tudom lenyomni a torkán,vegyesen f?zök neki,illetve bébiételt kap. Mi lehet a baja? Még nincs foga. vissza térve a tápszerre..szóval csak éjszaka adok neki,11óra fele hogy 3-4-5ig kihúzzuk az alvást,aztán pedig megszoptatom. De vajon melyik a jó tápszer? Most Milupa Jó éjt tápszerünk van,de gondoltam kipróbálok más fajtát,hátha más jobban,több órára eltelíti ?t. Ezeket nézegettem: - Beba pro2 Jó éjt tápszer 600gramm 3290.- - Hipp Bio Combitik Tápszer 600gramm 2390.- - Humana Jó éjt 5tápszer 500gramm 1790.- Ti melyiket tanácsoljátok,a doki teljesen elzárkózik a tápszer témától,szóval t?le tanácsot nem tudok kérni,a véd?n?,meg össze vissza beszél! Köszönöm a segítségeket.

Legjobb válasz: Mi az összes éjjeli tápit kipróbáltuk. Semmi különbséget nem vettem észre, csak egyik jobban fogyott mint a másik, a kanálméretek miatt.

Mi az összes éjjeli tápit kipróbáltuk. Semmi különbséget nem vettem észre, csak egyik jobban fogyott mint a másik, a kanálméretek miatt.
Mi kezdettõl fogva Milumil tápszert használunk (szopi mellé kellett egy kis tápszer sajna), nekünk a dokink, védõnõnk ezt javasolta. Ez jobb egy kicsit, mint a Milupa, mert ebben van probiotikum is, nem tudom másban különbözik-e az összetétel, hiszen ugyanaz a gyártó... A Beba-t ajánlotta még a dokink, de én azt nagyon drágállom... Nekünk egyébként simán alszik a lányom 12 órát a normál Milumiltõl, éjszakait még nem kapott!
Egyébként 9 hónapos múlt a lányom 2. voltam
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm. Akkor kipróbáljuk a Milumilt.
Szia! Egy 8 hónapos baba már megszokásból is kelhet éjszaka, nem az éhség miatt. Az én lányomnak adhattam bármit este, ugyanúgy kelt szopni éjjel. Aztán 10 hónapos korában hirtelen abbahagyta magától, és utána volt néhány nyugodt éjszakánk, bár azóta a foga miatt újra kel egyszer. Esetleg kipróbálhatnád a tejpépet is, van folyékony is, amit cumisüvegbõl is lehet adni. Hátha beválik :)


Mitől függ, hogy a doki milyen tápszert ír fel a babának?

Legjobb válasz: Megkérdezi, hogy evett már valamilyet ha igen az milyen volt. Hippoallergént szoktak felírni hogy semmilyen probláma ne legyen a Babánál és ez 1éves korig adható.

Megkérdezi, hogy evett már valamilyet ha igen az milyen volt. Hippoallergént szoktak felírni hogy semmilyen probláma ne legyen a Babánál és ez 1éves korig adható.
Nálunk azt mondta hogy õ nála a milupa vált be így azt írja fel.Persze hippoallergénben.Szerintem ha a babádnak nem ízlik vagy székrekedése lesz akkor ír fel mást.
A mi dokink beba párti. Hiába mondtam neki, hogy nem tud tõle kakilni a picim, azt mondta, hát akkor ez alkati kérdés. tökre furcsálltam ezt a hozzáállást, mert olvastam, hogy másoknál a doki addig próbálkozott újabb tápikkal, míg meg nem találták a megfelelõt... a HA vagy sima kérdésre az elõzõ hozzászólók már válaszoltak.
A mi dokinõnk azt irta, amit kértem. Mondtam neki, csak Bebát ne, mert arról rossza tapasztalataim vannak. Nekünk is szorulást csinált, én nem adtam tovább a fiamnak. Valami hipoallergánt irass ki, nagyon sokfajta van már.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!