Találatok a következő kifejezésre: Milyen támogatást, milyen segélyt és mikor (2 db)

Bocs, de mi az, hogy 3-om?
Van egy három éves, és egy négyéves!!!Mit nem értesz ezen?????? A kérdezõnek:Bocsi, de nem tudok a kérdésedre válaszolni!!!
Azt nem értem, hogy miért nem lehet normálisan leírni. A 4-et sem 4-égynek írta.
Szia! 3×16000 Ft családi pótlék, a kicsi után a GYES, vagy GYED. Az önkormányzat szociális irodáján igényelhetsz gyermekvédelmi kedvezményt (jövedelemhatárhoz kötött), így ingyenes az óvodai étkeztetés + évente 2×pénzbeli támogatás (gyerekenként 5000 Ft). Szintén itt igényelhetsz fûtési támogatást 1 évben 1× , étkezési jegyet évi 2 alkalommal. Gondolom fõállású anyaként is ezeket igénybe veheted. Én ennyit ismerek, de van még a rendkívüli gyermekvédelmi kedvezmény, a nagycsaládosok gázár támogatása, családi adókedvezmény, lakhatási támogatás, esetleg valamelyik nagycsaládosok egyesületéhez való csatlakozás… Boldog babavárást!

Milyen támogatást, vagy milyen segélyt és mikor kérhetek?

Krónikus betegség miatt rokk. nyugdíjas vagyok. Eddig dolgoztam, de eljöttem betegszabira és kiderült, hogy a táppénzemet sem fizetik ki, mert nem vagyok rá jogosult. A GYES összegér?l már nem is beszélek.... Köszi a választ, 22 hetes kismama.

Legjobb válasz: Másfél éves munkaviszonyom van, magas fizuval, de rokk. nyugdíjt is kaptam eddig. Ez bonyolítja a dolgot, hogy szülésg egy kanyit sem kaphatok....

A kérdező hozzászólása: Másfél éves munkaviszonyom van, magas fizuval, de rokk. nyugdíjt is kaptam eddig. Ez bonyolítja a dolgot, hogy szülésg egy kanyit sem kaphatok....
ha biztosított voltál, kell, hogy kapj v.mi pénzt. nem hiszem, hogy semmi nem jár...
mindenképpen menj be a TB-hez, ott részletes felvilágosítást kapsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!