Találatok a következő kifejezésre: Milyen szoknyát a (93 db)

Milyen cipőt ajánlotok még ebbe a hűvösebb időbe szoknyához? A tornacipő szerintetek mennyire megy egy szoknyához cicanacival?

Nem csizmára gondolok mert azt már nem szeretnék venni.

Legjobb válasz: szia, én mostanság ilyet (csak telitalpúban) hordok szoknyához: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.webmoda.sk/pro..

szia, én mostanság ilyet (csak telitalpúban) hordok szoknyához: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.webmoda.sk/pro..
Tornacipõ+szoknya+cicanaci? Fúúújjj... Egyébként ebbe a hûvösebb -5 fokba még ne vegyél fel tornacipõt meg szoknyát, hacsak nem akarsz felfázni... Szeretnéd vagy nem, akkor is hideg van, a tavasz még nincs itt...
"Szerdára virradóra északkeleten is megnövekszik a felhõzet, fõleg észak-északkeleten számíthatunk havazásra, hószállingózásra. A keleti, délkeleti szél helyenként élénk lesz. 0 és -5°C közé hûl a levegõ. Napközben országszerte erõsen felhõs vagy borult lesz az égbolt, észak-északkeleten többfelé lehet havazás, hószállingózás, míg nyugaton és délen esõ, kezdetben ónos esõ is hullhat" A tornacipõd mellé egy új vesét is ajánlok akkor igen hamar. Szerintem a csizma nem árthat még.
A szoknyával nincs semmi gond, azt bármilyen idõben lehet hordani, de a lapos, vékonytalpú cipõ az gáz hidegben. A tornacipõ amúgy is gáz.

Milyen lapos talpú cipőt lehet még felvenni szoknyához a balerinacipőkön kívül?

Legjobb válasz: attól függ, hogy milyen szoknya. mert egy farmerszoknyához jó a tornacipõ is, de egy csinosabb darabhoz már nagyon nem

attól függ, hogy milyen szoknya. mert egy farmerszoknyához jó a tornacipõ is, de egy csinosabb darabhoz már nagyon nem
Szandál nem jó? Esetleg bokacsizma is hordható már.

A srác, akivel ismerkedem, szeretne ha szoknyát is hordanék, de nem vékonyak a lábaim. Vastag lábbal milyen szoknyát lehet hordani?

Legjobb válasz: Hát mennyire vastagok? Hány kg vagy és milyen magas? Az se jó ám ha valakinek nagyon vékonyak a lábai. Én a köztest szeretem, a szép formás lábakat, combokat, azt az igazit. Nem azt a pálcikát.

Hát mennyire vastagok? Hány kg vagy és milyen magas? Az se jó ám ha valakinek nagyon vékonyak a lábai. Én a köztest szeretem, a szép formás lábakat, combokat, azt az igazit. Nem azt a pálcikát.
Helyedben nem vennék fel szoknyát. Nem azért, mert nincs olyan, ami jól álljon, hanem azért, mert ne más mondja meg, hogy hogyan öltözködj. Nõiesnek lehet lenni nadrágban is.
küldj egy képet a lábadról, mert nem mindegy, hogy hol vagy vastag
A kérdező hozzászólása: És ezt lefelejtettem: a 65 kiló szerintem pont jó, nyugodtan érezd jól magad a bõrödben.
A kérdező hozzászólása: Nem bántottál meg, de szerintem ez még nem vészes. Nem folyok szét, nem nagyon làtszik rajtam, hogy annyi lennék. Egyébként rendszeresen mozgok, nem vagyok lusta, nem is szeretek sokat egyhelyben ülni. De azért kõszi a javaslatot.
hûû a 85 elég sok a 170-hez :/ én 175 cm vagyok és 65 kg, de nem érzem jól magam így... szerintem kezdj el edzeni, jót fog tenni az önbizalmadnak és hidd el klassz lesz 1-2 hónap múlva látni hogy lejjebb mennek a kiló :) másrészt az én combom is vastag, meg elég bumszli térdem van, ezért térd alá szoknyát hordok többnyire. remélem nem bántottalak meg. :)
A kérdező hozzászólása: Semmi gond, szívesen veszem a tanàcsokat. Nem követeli, csak mondta hogy szívesen megnézne szoknyában, mert csak nadrágban látott eddig és szeretné látni a nõiesebb oldalam is.
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de szerintem rég rossz az, ha még csak ismerkedsz valakivel, de már most meg akarja mondani, hogy mit hordj:s
A kérdező hozzászólása: Hát kb. 170 cm magas és 85 kg.
ha sportos vagy és nem kövér, akkor jól állhat a szoknya így is. csak egy jó magas magassarkú kell hozzá ami optikailag nyújtja a lábat. én vmi térdig érõ szoknyát javaslok, ne túl szûket, lehetõleg legyen fekete vagy vmi egyszerûbb. ha jól érzed magad a bõrödben akkor nyugodtan vállald fel a nõiesebb oldalad. :) a kisugárzás a legfontosabb, ha az öltözék ízléses és a kisugárzásod jó, észre se fogják venni h nem vékonyak a lábaid.


Ti milyen szoknyákat szerettek/szoktatok hordani? Van olyan szoknya, a mi már gáz?

Legjobb válasz: http://www.tally-weijl.com/typo3temp/pics/JUCOTMOOD_C4_c21be.. Ezt vettem most a Tally Weijl-ben is imádom. Derékig felhúzva, beletûrve felsõt... 26L

http://www.tally-weijl.com/typo3temp/pics/JUCOTMOOD_C4_c21be.. Ezt vettem most a Tally Weijl-ben is imádom. Derékig felhúzva, beletûrve felsõt... 26L
Fekete csipkeszoknyát, fekete tüll alapú anyagszoknya csipkeszegéllyel, mindkettõ határozottan, de esztétikusan térd fölé érõ. Néha fekete farmerszoknyát, vagy skótkockás, de nem csak hagyományos színû rakottszoknyát. Meg van hosszú, bokáig érõ fekete muszlinos szoknyám is. Amilyen szoknyákat undorítónak találok, azok azok, amik olyanok, mint egy hosszabb derékmelegítõ lehúzva. Nem tudom jobban körülírni :D
Én általában farmerszoknyát hordok.
énis farmerszoknyát:) néha szövet! de térdig egyik sem ér csak mini:)
Combközépig érõ farmer szoknyát hordok, most csak ez van. :D De szeretnék venni majd egy A vonalú, térd fölé érõ szoknyát, mert az nagyon tetszik és jól áll is szerintem. :)

Milyen szoknyával hordjam majd tavasszal a balerina cipőt?

Képet is linkeljetek légyszi, amin látszik a szoknya + a balerina is!

Legjobb válasz: Szerintem a bõvebb fazonú (A-vonalú) szoknyákkal nagyon jól néz ki. A szûkebb, elegánsabb fazonúakhoz már annyira nem passzol szerintem. Azokhoz inkább a körömcipõ illik.

Szerintem a bõvebb fazonú (A-vonalú) szoknyákkal nagyon jól néz ki. A szûkebb, elegánsabb fazonúakhoz már annyira nem passzol szerintem. Azokhoz inkább a körömcipõ illik.
http://1.bp.blogspot.com/-ZsHen1Xzixg/UPkCQ4JP5AI/AAAAAAAAAF.. Egy bõ, térdi érõ szoknya a legjobb megoldás. :)

Ti milyen szoknyát szoktatok felvenni ezekben a kellemes õszi idõkben, és hozzá milyen harisnyát?

Szeretnék venni mindkettõt, de tanácstalan vagyok, hogy milyet. Nem tudom mi a neve ennek a szoknyának, de így néz ki:

Legjobb válasz: Na, mi van 20/F, savanyú a szõlõ, mert neked nem jutnak ilyen csini csajok? :)

Na, mi van 20/F, savanyú a szõlõ, mert neked nem jutnak ilyen csini csajok? :)
20 f nek igaza van..nektek fogalmatok nincs mi jön be egy pasinak. ..ezek gagyik.
Tombol az ízléstelenség... 20/f
Na ebbõl is látszik, hogy milyen férfiközpontú világban élünk. Én speciel magam miatt öltözködöm úgy, ahogy. Hordok szoknyát, ruhát, magassarkút. De ha úgy tartja kedvem, akkor bõ pulcsiban és csizmában - sálban is elindulok itthonról. A másik, hogy nem hiszem, hogy ti férfiak hordtatok is valaha harisnyanadrágot, vagy pl. magassarkút. Mert gondolom, hogy nem. Nem nektek kell végigtipegni a macskaköves járdán meg a Ferenciek terén az építkezés miatt odahordott sóderben járkálni. Harisnyát farmer alá szerintem iszonyú kellemetlen viselni, így sokkal kényelmesebb boka vagy térdfixet felvenni. Fõleg mikor már túl meleg van a harisnyához. Jó, azt aláírom, hogy vannak szélsõséges esetek, mikor pl. szoknyához húz valaki térdfixet. Az valóban gáz és undorító.
Még annyit irnék az elõzõkhöz hogy: Az utolsó kép egész jó lenne, ha nem az a csúnya rondaság telitalpú cipõ lenne a lányon. Kedves hölgyeim. Nyugodtan kérdezgessétek végig férfi ismerõseiteket!!!! Mi utáljuk ezeket a telitalpú csúfságokat. És nagyon örülök hogy nemrégiben a barátnõmmel voltunk egy B.központban egy ismert cipõüzletben és 10 nõi cipõbõl már csak 1-2 darabnak volt ilyen a talpa. HUrrá. Kimegy a divatból. Végre. Ki a c súfsággal !!!! Vissza a sarkakkal:) )))))( Hozzáteszem a barátnõmnek is tetszik:((( De nem vettem neki :) )))) ) Egyébként 34/f
Nos nem szoktam irogatni, de úgy döntöttem most hozzászolnék a témához. Elõször is 20/f nek lényegében SAJNOS iagaza van. A legszörnyûbb képeket sikerült összeválogatnod:) ) Fõleg az elsõ nagyon gáz. De a többi is követi. Tényleg sok lány nagyon izléstelenül tud felöltözni. Vagy szegények nem tudják mi jön be a pasiknak, vagy nem a pasikat szeretik. Elõször is. Tisztázzuk a dolgot. MI férfiak, igenis szeretjük ha egy lány/hölgy/nõ szoknyát/ruhát hord harisnyával , vagy harisnyát farmer vagy egyéb nadrág alá egy csinos cipõvel/csizmával stb. DE!!! Mint tapasztalt "öreg"róka mondom. Szörnyû sõt kiábránditó ha egy csajon meglátom a nagymamis bokafixet vagy térdfixet. Ezt csak azért irom le mert tudom hogy sok lány ilyesmit vesz fel. Hát szánalmas. Ha ilyet látnék világgá futnék:) ))). És sajnos nagyon sok hölgy nem tud öltözködni vagy a "nagysikerû" divatcsatornákról öltözködik. Ahol a lányokat sztár stylistek öltöztetik.( AKIK NE FELEJTSÜK EL MIND FÉRFIAK DE MIND MELEGek is !!!!!) Honnan tudná egy B... Stylist mi jön be a férfiaknak????? Úgyhogy tisztelt 20/f nincs veled semmi baj. Minden nõt úgysem érthetünk meg soha::) )
20/f, akkor kérlek mutassál már egy lányt, aki szerinted megfelelõen van felöltözve. Roppant kíváncsi vagyok.
Elég gáz lenne, ha ilyen ízléstelen kislányok jönnének be. 20/f
Minek a harsinya? En sosem veszek, mivel utalom es egyben unom, hogy sokan ezzel vacakolnak! Harisnya igy ugy ilyen olyan amolyan! En egyszeruen megoldottam sosem vettem fel!
Az szeruza szoknya . Szerintem nem ciki vastag harisnyával hordani a szoknyát. :)
Nekem amúgy a Rossmann saját márkás harisnyája jött be a legjobban, 80 denes azt hiszem, elég vastag és jó a minõsége is. :)
Én simán hordom a szoknyáimat még télen is, csak jól alá kell öltözni. õszre, fõleg ha olyan idõ van mint most volt még októberben is, én közepesen vastag harisnyát hordtam, ami nem az a nagyon vastag téli, de nem is nagyon vékony, olyannak tûnik mint az elsõ képen amit linkeltél. Tezenisben vannak ilyen harisnyák stabilan egész jó áron, mindenféle színben, de most legutóbb a Takkoban vettem akciósan két párat, de talán a New Yorkerben is szoktam látni, Terranovában, elég sok helyen van de itt biztosan. Nekem csak feketék vannak, azok univerzálisak, és nem fáztam bennük még múlt héten sem, de most már szerintem vastag harisnyát vennék szoknyához, vagy leggings-t (csizmával, így nem látszik hogy mi van rajtad), és nem ciki, miért lenn?? :D
Nekem ilyen szoknyám nagyon sok van, akár egyszínûm akár mintás:) New yorkerbe vannak nagyon nagyon jók, de még szétnézhetsz a H&M-be is:) Bershkában is találsz, ha szétnézel!;)
A kérdező hozzászólása: közben rájöttem; csõszoknya :) de még mindig nem tudom milyen harisnyát vegyek, milyen márkájút, vastagságút :(
Kedves elõttem szóló hölgy :) ) Nos ebben igaza lehet. Valóban együttérzek a hölgyekkel a magassarkú viselése miatt. Biztos hogy baromi kényelmetlen. De sok nõ imádja:) ) Hogy miattunk, vagy maguk miatt nem tudom. De tény. Mi férfiak is fõként nem feltétlenül magunk miatt hanem a hölgyek miatt öltözködünk úgy ahogy. Természetessen nem azt állitom hogy minden ruhadarab a másik nem figyelemkeltése végett kerül fel , hanem hogy egy egy darabot, egy egy illatot stb igenis ezért használunk. A harisnyáról pedig annyit hogy férfiként agyonfagy a combom a farmerben , a nõket pedig védi a harisnyanadrág.

Idén tavasszal és nyáron milyen színek a divatosak? és milyen ruhamenuk PL. ul a szoknyák kozul milyen vagy a trikor kozul szabársa formájára fajtájára gondolok

Legjobb válasz: elso vaalsozlo vagyok.. az odlal ciemt ahonnan olvastam en is a 2009es divatrol amr nem tudom.. de a pottyos csikos es viragmintas ruha darabokat helyezte elonybe.. megkeresem holbnap a cimet ha megtalalom es meg irok :) pusz

elso vaalsozlo vagyok.. az odlal ciemt ahonnan olvastam en is a 2009es divatrol amr nem tudom.. de a pottyos csikos es viragmintas ruha darabokat helyezte elonybe.. megkeresem holbnap a cimet ha megtalalom es meg irok :) pusz
egyszerre több trend is lesz természetesen pl fiatalos, akkor rikító színek, sárga, (most jön a kék!!!), lila, pink még marad, zöld, narancs is most jön aztán a romantikus: pasztell színek, virágminta, csipke szavannás stílus: állatminták (pl zebra, párduc, tigris), saruk, homokszínû sortok és kis felsõk tengerész stílus: ugyanúgy marad tavalyról, tengerészcsíkos felsõk, nadrágok, piros fehér és kék színekkel kombinálva ja és overállok is divatosak, cicanadrágok, telitalpú cipõk és szandálok, övek, kiegészítõk közül a mûanyag karkötõk és hangsúlyos fülik
ugyanazok mint tavaly :P amugy altalaba 2 evig van divatba valami :) iden is befuto lesz a sarga a pink a lila a zold es meg sok szin :P

Szerintetek milyen ez a szoknya?

Ti melyik szint vennétek?

Legjobb válasz: Csinos. Csak... nagyon rövid.

Csinos. Csak... nagyon rövid.
A lényeg, hogy menjen a bugyid színéhez.
Nem tetszik.
max rózsaszínben venném fel, de nem igazán tetszik..
Nekem tetszik, mindegyik szín jó:D
Szerintem nagyon stílusos. Színben pedig a fekete és a legsötétebb kék tetszik a legjobban. :)

Milyen szoknya állna jól a vastag vádlimnak (kép)?

http://kepfeltoltes.hu/120512/lab_www.kepfeltoltes.hu_.jpg lécci linket is írjatok

Legjobb válasz: legyen sötétebb színû és ne túl bõ.

legyen sötétebb színû és ne túl bõ.
kb. a térded felé érjen! lejjebb semmi képpen se érjen!!
Szerintem egyáltalán nem vastag a vádlid!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!