Találatok a következő kifejezésre: Milyen szinű egészséges (7 db)

Mestruácio után 1-2 nappal sárgás szinü folyás . Ez normális? Milyen az egészséges folyás?

Legjobb válasz: Az egészséges folyás fehéres-sárgás színû(inkább fehér).Nekem a mensi utolsó kb.2 napjában már nem vér jön,hanem barnás "izé". Utána visszaáll normális folyásra,nálam mindig így van.:)

Az egészséges folyás fehéres-sárgás színû(inkább fehér).Nekem a mensi utolsó kb.2 napjában már nem vér jön, hanem barnás "izé". Utána visszaáll normális folyásra, nálam mindig így van.:)
És a normális folyásnak nincs kellemetlen szaga.

Milyen színű egy egészséges fiú/férfi ondója?

Tejfehér? vagy milyen? nekem átlátszó.

Legjobb válasz: Ez a táplálkozástól, az ejakulációk közti idõtartamtól, az életkortól, életmódtól, özön dologtól változhat az átlátszótól a halvány sárgás színig.

Ez a táplálkozástól, az ejakulációk közti idõtartamtól, az életkortól, életmódtól, özön dologtól változhat az átlátszótól a halvány sárgás színig.
Nagyon fehér attól van hogyha az étrend tartalmazott sok vitamint, ezt nehéz elérni Nekem is átlátszó, de ha sokáig élvezkedek, akkor a végén fehér
Az átlátszóban kevés spermium van .Egyébként a szine a fehértõl a sárgásig normális .Állag közép sûrû.

Mennyi és milyen színű folyás normális egy teljesen egészséges lánynak?

Legjobb válasz: Fehér vagy átlátszó. A mennyisége attól függ, hogy éppen hol tartasz a ciklusban. Peteéréskor több. Viszont ha hirtelen lesz nagyon sok, akkor érdemes orvoshoz menni.

Fehér vagy átlátszó. A mennyisége attól függ, hogy éppen hol tartasz a ciklusban. Peteéréskor több. Viszont ha hirtelen lesz nagyon sok, akkor érdemes orvoshoz menni.
A kérdező hozzászólása: Ha fehér de kevés nagyon, akkor az mitõl fehér?


Milyen színű a normális fehérfolyás ami minden egészséges nőnek van elvileg?

olyan régen van ilyen n?gyógyászati hülyeségem, hogy nem tudom megállapítani, hogy meggyógyultam-é. Tisztasági betétet használok most, de nem ilyen fehérszín? ami marad rajta, hanem kicsit olyan sárga, világos barna (köze nincsen a vérhez) de tényleg nagyon világos meg nem is sok. mindenesetre nem színtelen vagy teljesen fehér

Legjobb válasz: elvileg a legegészségesebb az a szintelen, de mint a nevében is benne van enyhén fehéres a normális.

elvileg a legegészségesebb az a szintelen, de mint a nevében is benne van enyhén fehéres a normális.
Mindig változik a folyás, sok minden befolyásolja, pl lehet attól függõen más, hogy hogyan állsz a ciklusoddal, stb.
Nekem is fehéres, sárgás és van, hogy nagyon is sûrû.. n sem tudom mi lehet ez... lehet, hogy fertõzés, csak kisebb fokú és azért nincs mellette más panasz... olvass az ezüst kolloid jó hatásairól, én szerintem kipróbálom és úgy tudom nem is drága.
A kérdező hozzászólása: én most vettem ezüstkolloidot csak nem nagyon értem hogy kéne odahasználni mert ilyen spray-be kell tölteni oda be meg nem lehet fújni:D

Milyen színü az egészséges méhlepény?

tudom hogy furi kérdés csak tudni szeretném.

Legjobb válasz: Sötétbordó, vér színû. Én megnéztem, kicsit hasonlít a sertésmájra, olyan nyálkás-hártyás-eres.

Sötétbordó, vér színû. Én megnéztem, kicsit hasonlít a sertésmájra, olyan nyálkás-hártyás-eres.
Pont ilyen mint az elsõ válaszoló írta. Én is megnéztem.
igen, ahogy irják én is megnéztem

Milyen szinű egy egészséges női nemiszerv?

Csak azért kérdezem, mert az enyém barnás. Vagy ez normális!?

Legjobb válasz: Attól függ.A szeméremajkak álltalában rózsaszínek.Élénkek.A barátom édesanyja roma,és neki pedig állítólag fekete(szülési fényképeken látszik).Bõrszintõl függ.Szerintem teljesen normális.Pigment :)))Puszy Bea

Attól függ.A szeméremajkak álltalában rózsaszínek.Élénkek.A barátom édesanyja roma, és neki pedig állítólag fekete(szülési fényképeken látszik).Bõrszintõl függ.Szerintem teljesen normális.Pigment :) ))Puszy Bea
Az enyém is barnás sõt ne is egyforma nagyságú(mármint a kisajkakra gondolok)Mindenkinek más.
az enyémek rózsaszínûek, de én fehér bõrû vagyok. sztem úgy lehet összefüggés, hogy minél barnább bõrû vki, annál sötétebb színû.
A kérdező hozzászólása: Nekem hófehér a bõröm. Még a szoliban is pirosra sülök. Mégsem rózsaszin. Nem kiábránditó ez? Mármint egy pasinak
Szia! Nekem is volt már hasonló kérdésem itt:) Én is fehér bõrû vagyok, csak ott lent totál barna vmiért, de sztem ez normális. Hogy mennyire kiábrándító?? Nos, ilyen tapasztalataim még nincsenek, de én nagyon utálom, hogy ott olyan sötét, nem tudom a fiúk mit gondolnának.
Az a fiú aki igazán szeret téged, annak azok a barna ajkak jelentik majd a világ közepét.
Jaja az utolsó válaszadónak igaza van!!!
A (férfi vagy nõi) nemi szervek színe vagy ugyanolyan, mint a bõr színe - vagy sötétebb. Ez normális, és örökölhetõ. A nyálkahárta fiatal korban nyugalmi álapotban rózsaszín szokott lenni. Ha viszont kevés a vér, akkor inkább olyan színû, mint a bõr... Izgalomban viszont akár sötétlila is lehet :-) Szerintem minden normális nálad.

Milyen folyás számít egészségesnek? Mekkora mennyiségű, színű, állagú? És mi utalhat már gombára vagy másra?

Egyszer kérdeztem egy n?gyógyászt és azt mondta, hogy ez mindenkinek egyéni dolog. Nekem tini korom óta van fehéres folyásom általában minden nap egy kevés, menszesz el?tti napokban több. Van, hogy nagyon halvány sárga. Néha amikor megszárad a bugyimon akkor sárgásabb. De már tinikorom óta ilyen. Akkor ez normális nálam?

Legjobb válasz: http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml Amíg nem büdös, nem túrós, nem zöld, nem viszket, addig normális. Olvasd el a fenti linket is.

http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml Amíg nem büdös, nem túrós, nem zöld, nem viszket, addig normális. Olvasd el a fenti linket is.
A kérdező hozzászólása: Ó, nagyon köszi a linket! :)
hidd el, ha van vmi bajod, azt észre fogod venni, . a szín megváltozást nemúgy kell érteni, h tojásszínûbõl halványsárgára változik, mert az majdnem ugyanaz. ezek olyan mértékû változások, h nem lehet nem észrevenni õket. hidd el, fel fog tûnni ha vmi nincsen rendben odabent, még akkoris ha egyébként nem lennél tisztában a különbözõ betegségekkel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!