Találatok a következő kifejezésre: Milyen szerv be az USA-ban (1 db)

Milyen szerv tölti be az USA-ban azt a szerepet, mint itton a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség?

Vagy amelyik a keresked?ket felülvizsgálhatja fogyasztói bejelentés alapján? Erre gondolom inkább azok tudnak válaszolni, akik az USA-ban élnek. Köszönöm el?re is.

Legjobb válasz: itton=itthon

A kérdező hozzászólása: itton=itthon
Consumer Products Safety Commission (CPSC)
meg még egy bizonyos FCC nevû szervezet is foglalkozik ilyesmivel.-www.fcc.gov
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Azokat az USA-béli internetes kereskedõket is itt kell bejelenteni, akik nem megfelelõen szolgáltatnak?
persze, szerintem bejelenthetõk itt, bár nem tudom hogy mekkora sikerrel járnál...de végülis meg lehet próbálni.:-)
A kérdező hozzászólása: próba szerencse...köszi újra!
a máj

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ebben az országban miért kap rengeteg ember kevesebbet mint egy átlagnyugdíjas, holott még csak most kezdené el az életét?

Nem unjátok már hogy mesterségesen a nyugdíjasok vannak a legjobban tartva? a családomban az öregek közül érdekes módon egy embernek sincs 100 ezer alatti nyugdíja pedig mindenki sima melós volt a kádár érában. a fiatal ismerőseim közül pedig kb egy se keres ennyit, már ha van munkájuk. ez igazságtalan szerintem.

17

Hogy lehet valakiből kormánydelegációs autó sofőr?

1

Miért ilyen nagy a németek államadóssága?

"Régi" ország, gazdasága erős, jó az ipar, stb. stb. hogyan lett ekkora államadósságuk? (Amerikának,és még egy pár nagyobb országnak is?)

8

Ha majd a szocik nyernek Budapesten, vissza fogják nevezni a Moszkva teret?

13

Mi ez az Anonymous Operation Hungary?

Mert olvasgattam, hogy feltörték sok politikus honlapját (pl. Orbánét), és érdekelne, hogy kik ezek, és kik a tagjaik, meg hogy mit pattognak annyira.
És főleg az, hogy hogy nem találták még meg őket, ha meg igen, akkor hogy nem tiltották be az oldalukat.
Minden infóra kíváncsi vagyok, csak úgy szimplán érdekel.

6

A szolgáltató kikapcsolhatja-e a szolgáltatást az alábbi esetben?

Túlfizetés van a vízmű felé.
Édesanyám 7000ft-tal többet fizetett átalányban, mint amennyit kellett volna. Közben meghalt, átírattam a szolgáltatást a nevemre, akkor közölték velem, hogy édesanyám plusz pénzét nem adják vissza nekem, jóvá sem írják...
viszont most munkanélküli vagyok, nem tudom fizetni a vízdíjat, ilyenkor mit tehet a vízmű?

5

A szovjet megszállás alatt kötelezővé volt az orosz nyelv az iskolákban. Hogy lehet az, hogy a több mint háromszor annyi ideig tartó oszmán uralom során a török nyelvvel nem történt ugyanez? Miben volt jobb az oroszok (szovjetek) meggyőzőereje?

6

Ha most "igazságot szolgáltatnak" a múltbéli dolgok miatt akkor a magyaroknak miért nem szolgáltatnak igazságot?

Most ugye nagy "divat" leválni más országokról,biztosítani kell hogy senki se éljen "elnyomás" alatt Európában, megbüntetni a háborús bűnösöket és így tovább.

Akkor miért nem kerülhet szóba,hogy az elcsatolt magyar területek, ma is többségében magyarok lakta részeit visszacsatolják?Egyszerűn, úgy ahogy egy állam leválik a másikról.
Mert oké,hogy akkor megbüntettek minket, megszenvedtük, arra nincs esély,hogy most megerősödjünk és háborút szítsunk legyen bármekkora területünk,ettől nem kell félni.
Viszont ez egy ugyan olyan igazságtalan döntés mint például a 6 millió zsidó legyilkolása amit most próbálnak úgymond jóvá tenni.
Nem "mindent vissza" követelésekről van szó, hanem egyszerűen igazságszolgáltatásról.
Az nem érv,hogy mondjuk a magyarokkal együtt pár ezer idegen is idekerülne mert 1920-ban sem érdekelt senkit sem a sok magyar, plusz az ide kerülő kisebbségek nyugodtan átmehetnek a saját országukba, mert mint mondtam itt nem mindent vissza követelés, hanem csak egy részt.
Na meg ha az az igazságtalan,hogy mondjuk 100 ezer szlovák ide kerülne,akkor azt nem igazságtalanság,hogy 500 ezer magyar pedig oda került?!
Meg lehet kompromisszumokat is kötni ha arról van szó.
Ez csak egy felvetés amit nem értek,hogy miért nem megvalósítható, egyébként nem egy álomvilágban élő hülye gyerek vagyok, és tudom hogy erre sajnos nincs és nem is lesz esély, de megkérdezni meglehet...

5

Miért gondolják a "mélymagyarok", hogy egy esetleges népszavazásnál Erdély vagy Székelyföld (akárcsak 50%-os támogatással is) Mo. Csatlakozna exlávéként?

Még az ottani magyarok is talán inkább a jelenlegi helyzetet támogatnák. Mondjuk megszokásból, vagy mert nekik a jelenlegi helyzet is jó. Alkalmazkodtak a jelenlegi körülményekhez.
A román -magyar focimeccsen rengeteg erdélyi magyar a román csapatnak drukkolt.
Meg amikor 1940 -ben Mo.-hoz csatlakoztak (részben), akkor a Mo -ról érkezett tisztviselők fennhéjázóan, durván viselkedtek az erdélyi magyarokkal. Nem tekintették egyenlő félnek őket, mert csak a terület kellett nekik.

15

Hol lehetne arról adatot találni, hogy a rendszerváltás óta, hogy alakult Magyarországon az áram, gáz, víz, telefon nélküli háztartások száma, aránya?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!