Találatok a következő kifejezésre: Milyen szerv be az (1 db)

Milyen szerv tölti be az USA-ban azt a szerepet, mint itton a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség?

Vagy amelyik a keresked?ket felülvizsgálhatja fogyasztói bejelentés alapján? Erre gondolom inkább azok tudnak válaszolni, akik az USA-ban élnek. Köszönöm el?re is.

Legjobb válasz: itton=itthon

A kérdező hozzászólása: itton=itthon
Consumer Products Safety Commission (CPSC)
meg még egy bizonyos FCC nevû szervezet is foglalkozik ilyesmivel.-www.fcc.gov
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Azokat az USA-béli internetes kereskedõket is itt kell bejelenteni, akik nem megfelelõen szolgáltatnak?
persze, szerintem bejelenthetõk itt, bár nem tudom hogy mekkora sikerrel járnál...de végülis meg lehet próbálni.:-)
A kérdező hozzászólása: próba szerencse...köszi újra!
a máj


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit gondoltok a mostani Magyarországi helyzetről főleg gondolok a sok adóra, munkanélküliségre ki a hibás?

17

Milyen jogon randalíroznak a bevándorlók már Svédországban is?

2 éve a négerek ugyanígy szétverték, meg felgyújtották Londont is. Régebben is volt rá sok példa, pl 1992 Los Angeles. Ebből sem veszik észre, hogy ez a multikulti ide vezet? Undorító ez az egész liberalizmus, meg tolerancia.

74

Hol jelentkezhetek bérkommentelőnek?

Egy ideje olvasgatom a Gyakorikérdéseket, és úgy látom, hogy előbb-utóbb mindenkiről kiderül, hogy "bérkommentelő". Én épp munkát keresek, úgyhogy jól jönne néhány tanács. Hol lehet jelentkezni? Milyen végzettség kell hozzá? Mennyit fizet átlagosan?
A válaszokat előre is köszönöm! :)

12

Hogy hogy nem a cseh-jugoszláv korridor valósult meg az első VH után?

Ugye az első VH után tervben volt az is, hogy Vas, Zala, GYMS megyét, és Burgenlandot megfelezik, északi része Csehszlovákiáé lett volna, déli pedig Jugoszláviáé, ami ugye azt szolgálta volna, hogy a korridor elválasztott volna minket Ausztriától, mert az Antant nem akarta, hogy a 2 ország ismét szövetkezzen.

Hogy hogy nem ez valósult meg? Ill. miért vetették el ezt a tervet?

Ha ez valósult volna meg, akkor ma mi lenne? Mert se Jugoszlávia, se Csehszlovákia nem létezik már. Akkor kié lenne a korridor?

4

Hogyan valósulhat meg pénzmosás az ingatlan alulértékelése alapján?

Eset példára gondoltam. (A felértékelést még értem, de az alulértékelést nem.)

9

A szekszárdi börtönben mikor van látogatási idő? Azt hallottam a rabot csak akkor lehet meglátogatni, ha ő "meghív", ez igaz? Hogy működik a látogatás?

1

Megváltozik a véleményed a melegházasságról ezen tények fényében?

Már régóta tény, hogy a melegházasság mind a társadalmakra, mind az egyénekre pozitív hatással van; és az is tény, hogy a melegek által nevelt gyermekek nem különböznek a heteroszexuális párok által neveltektől.

80

Mik az elmúlt időszak legfontosabb hazai illetve Európai Uniós hírei?

Nem igazán követem a gazdasági híreket, a politikai híreket is csak felszínesen, viszont holnap lesz a szóbeli felvételim fordító és tolmács MA-ra, és a tájékoztatóban azt írták, hogy az ilyen jellegű tudásunkról is számot kell adni. Páran, akik tavaly felvételiztek, azt mondták, hogy akkor semmi ilyesmi nem volt.
Mégis félek, hogy idén lesz... olvasgatom a híreket, de túl sok, és mindent úgy sem fogok tudni átolvasni.
Azért gondoltam, hogy esetleg itt megkérdezem, hogy tudnátok-e nekem segíteni, hogy mégis nagy vonalakban minek lenne érdemes utána néznem.
Köszönöm!

3

Tényleg meghalt Csipkés Zoltán?

8

Hány fősnek kellene lennie egy olyan egészséges fiatal felnőttekből álló populációnak, amely leszármazottai egy esetleges globális katasztrófa után benépesítené a Földet?

Arra gondolok, hogy ők túlélnék egy biztonságos helyen, na hogy mennyi lenne a minimális szám hogy ne lépjen fel beltenyészet egy ideig.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!