Találatok a következő kifejezésre: Milyen szervókormányt elektromos ablakot (2 db)

Milyen szervókormányt és elektromos ablakot lehet beszerelni 2105-ös ladába? Csak univerzálist?

Legjobb válasz: Leginkább semmilyet (kormányra jó megoldás a Niva csapágyas segédirányítókarja, az ablakemelõ szerkezetnek meg nem árt a kenés), de ha mégis, akkori FIAT-származékok közt kell szétnézni. Amennyire tudom, a 124-es, 125-ös, 131-es szériák ablakemelõje megegyezik, késõi 131-esekben elõfordulhatott villanyablak. Szervokormányt a zsiguli.hu-n hirdetett valaki nem is olyan régen, az komplett, csereszabatos egység volt. Szerintem rá kell szánni egy délelõttöt/délutánt és valamelyik környékbeli bontóban megnézegetni néhány FIAT-ot. Biztosan lesz hasonló elven mûködõ szerkezet, amit kis barkácsolással bele lehet faragni.

Leginkább semmilyet (kormányra jó megoldás a Niva csapágyas segédirányítókarja, az ablakemelõ szerkezetnek meg nem árt a kenés), de ha mégis, akkori FIAT-származékok közt kell szétnézni. Amennyire tudom, a 124-es, 125-ös, 131-es szériák ablakemelõje megegyezik, késõi 131-esekben elõfordulhatott villanyablak. Szervokormányt a zsiguli.hu-n hirdetett valaki nem is olyan régen, az komplett, csereszabatos egység volt. Szerintem rá kell szánni egy délelõttöt/délutánt és valamelyik környékbeli bontóban megnézegetni néhány FIAT-ot. Biztosan lesz hasonló elven mûködõ szerkezet, amit kis barkácsolással bele lehet faragni.
http://www.masco.hu/ Fõoldalon=>autóelektronika=>autó ablakemelõ! Ez is univerzális, de jó!

Milyen autót tudnék venni 200 ezres költség keretból? Ami a legfontosabb hogy legyen benne elektromos ablak, szervókormány, ha tudnátok linket is kérnék, olyat keresek ami jól néz ki

Legjobb válasz: Ne hallgass a károgókra mert nem értenek a kocsikhoz. 200alatt is lehet kifogni nem kifogástalan ,de nagyon megbízható kocsit amit csak tankolni kell. Régi Civicet ajánlom ,1.5-ös karburátorost ,de csak azért ,hogy az injektor és elektronika mint hibaforrás ne szóljon közbe. Egyszerû nagyszerû kis kocsi, 6literbõl elmegy és meglepõen jól gyorsul .Legyen rajta minél több mûszaki, ne legyen nagyon rohadt, és ne füstöljön kéken a kipufogó,csak ez számít. Soha nem fog cserben hagyni vagy ha esetleg valami dadogna rajta ,otthon megcsinálod egy alap szerszámkészlettel.

Ne hallgass a károgókra mert nem értenek a kocsikhoz. 200alatt is lehet kifogni nem kifogástalan , de nagyon megbízható kocsit amit csak tankolni kell. Régi Civicet ajánlom , 1.5-ös karburátorost , de csak azért , hogy az injektor és elektronika mint hibaforrás ne szóljon közbe. Egyszerû nagyszerû kis kocsi, 6literbõl elmegy és meglepõen jól gyorsul .Legyen rajta minél több mûszaki, ne legyen nagyon rohadt, és ne füstöljön kéken a kipufogó, csak ez számít. Soha nem fog cserben hagyni vagy ha esetleg valami dadogna rajta , otthon megcsinálod egy alap szerszámkészlettel.
200 ezres keretbõl vegyél inkább egy robogót. Egy kocsit nem elég megvenni. Azt átkel íratni, azt mûszakiztatni kell, azután adót kell fizetni, javíttatni kell (pláne egy 200 ezres rakás vackot), tankolni kell bele és a többi. Akinek nincs többje 200 ezernél egy kocsira az a további felmerülõ költségeket sem tudja majd fizetni.
Válogass: http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/auto/2G4CYOZQELHFDG.. . Egyébként a tapasztalat azt mondatja velem hogy a 200ezres árkategória az, amire rá kell költeni egy-másfél éven belül legalább 60-80, de akár 150ezret is, a helyedben átgondolnám mégegyszer, és inkább gyûjtenék még.
A kérdező hozzászólása: DAEWOO ESPERO-hoz hogy vannak alkatrészek??? milyen megbizható autó???
TOYOTA CARINA , COROLLA STB, DE JOK A DAEWOO ESPEROK, NEXIÁK NEKEM VOLT SZERETTEM
A kérdező hozzászólása: toyota pl mi???
nézz szét a toyoták között
A kérdező hozzászólása: tudnátok linkeket adni???
Így van! Én 80e ft-ért vettem egy vw polo-t, 1, 3 benzin. 5-6 litert evett. Szervíz igénye a hátsó dob cserélésével kezdõdött, majd olajat és szûrõt cseréltem benne csak....
3-as 4-es generációs civicekre gondoltam, hogy jól néz e ki az relatív, nem egy mai divatos forma az biztos, Szervó van amelyikben van , e.ablak meg ha esetleg nincs akkor relatív olcsón bele lehet rakni, akár otthon is. De ha beleugrasz egy nagyon olcsón árult nagyköbcentis batárba, akkor tényleg sokat fogsz fizetni késõbb.Már csak a fogyasztás miatt is. Az átíratási procedúra 65-100ezer , nem tudom ezt belevetted e a 200ezres árba?
A kérdező hozzászólása: ha lenne több pénzem akkor milyen autót vennétek ami jól néz ki és jó is, én már volswagen bora-n és polon-n is gondolkodtam
nem drágák az alkatrészek, motorikusan megbizhatok 16 szelepes motor van benne az 1.5-ös 90 lovas nekem nexia volt ezzel a motorral 100-120-as temponál 6.5-7 litert evett klima , abs, elektr. ablak stb minden van benne, ebben az árban merem ajánlani. a 2000-es opel vektra motor


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!