Találatok a következő kifejezésre: Milyen szerelmes vannak (86 db)

Milyen jelei vannak annak ha egy lány szerelmes egy fiúba?

Nem csak tetszik neki hanem szerelmes is.

Legjobb válasz: Félénkebb lány esetén ezt nem is nagyon lehet megmondani. Valaki úgy elrejti az érzésit. Árulkodó jelek viszont mindog vannak, pl. nem viselkedik természetesen a jelenlétedben, nem mer a szemedbe nézni, vagy épp ellenkezõleg, jó mélyen belenéz. Van h folyton ott van ahol te, de ha feltûnõen kerül az is gyanús, meg ha társaságban másképp viselkedik mint kettesben.Vagy ha mondjuk meglep valamivel, kedveskedik. A lány ha szerelmes belül majd megõrül érted, ezt nagyon titkolják, de ha elég ügyres vagy észre lehet venni, h az illetõ felfigyelt rád.;-)

Félénkebb lány esetén ezt nem is nagyon lehet megmondani. Valaki úgy elrejti az érzésit. Árulkodó jelek viszont mindog vannak, pl. nem viselkedik természetesen a jelenlétedben, nem mer a szemedbe nézni, vagy épp ellenkezõleg, jó mélyen belenéz. Van h folyton ott van ahol te, de ha feltûnõen kerül az is gyanús, meg ha társaságban másképp viselkedik mint kettesben.Vagy ha mondjuk meglep valamivel, kedveskedik. A lány ha szerelmes belül majd megõrül érted, ezt nagyon titkolják, de ha elég ügyres vagy észre lehet venni, h az illetõ felfigyelt rád.;-)
Ha csak tetszik valaki elriaszthatnak a hibái. Ha szereted akkor ezt a hibáival együtt teszed, és még úgy is tökéletesnek látod hogy mindent tudsz róla, szerintem:) szval ha a hülyeségeid már nem zavarják akkor lehet hogy már nyert ügyed van:) de ez csak az én véleményem^^
Rózsaszín szárnyas unikornisok repkednek a lány körül, és kis tündérkék járnak énekelve a nyomában. Ha nagyon-nagyon szerelmes, akkor szivárványt is okádik.

Milyen jelei vannak ha valaki szerelmes belénk? Honnan tudjam meg hogy szerelmes belém?

Legjobb válasz: Ez teljesen ember függõ. Van aki egyáltalán nem adja jelét a dolognak. Esetleg részletesebben leírhatnád, hogy mibõl merült fel benned ez a kérdés.

Ez teljesen ember függõ. Van aki egyáltalán nem adja jelét a dolognak. Esetleg részletesebben leírhatnád, hogy mibõl merült fel benned ez a kérdés.
Egyet értek az elsõ hozzászólóval. Amúgy apróbb jelek: -Jobban közeledik hozzád. -Folyamatosan téged nézz. -Egyre többet beszélget veled.
Megmondja , vagy megkérdezed. Hány éves vagy amúgy?
Ennek jelei Az illetõ zavarban van ha veled beszél. Csak barommságok jutnak az eszébe, idegesen nevetgél. Izzad a tenyere meg úgy mindene, remegés, elcsukló hang, , fogösszekoccanos vacogás. Illetõ tiszta vörös lesz magas vérnyomással, szapora légzés, tág pupillák, kiszáradt száj. Legalábbis nálam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat 16 éves vagyok.Néha úgy viselkedik mind ha szeretne néha pedig távolság tartó de úgy érzem hogy szeret de biztos akarok benne lenni
úúúú most ez a remegés nálam olyan erõsen jön elõ, hogy már zavaró. pl: annyira nagyon remegek hogy beszélni nem tudok..
nem tán ugy érzed, h egy lány szerelmes beléd, mert a lányok csináljàk ezt, h egyszer mintha megfeletkezne magáról és ugy tünik beléd szetetet aztán meg hirtelen elök magâtól

Milyen jelei vannak ha egy lány egy másik lányba szerelmes? Milyen jelek utalnak rá? Mibõl tudsz rájönni?

?

Legjobb válasz: én kíváncsi lennék a történetedre azért ha nem is írtad le, hátha úgy könnyebb megválaszolni a kérdést

én kíváncsi lennék a történetedre azért ha nem is írtad le, hátha úgy könnyebb megválaszolni a kérdést


Milyen szerelmes dalok vannak amik arrol szolnak, hogy milyen fontos szamunkra a masik szemely a kapcsolatban?

Legyszi,irjatok le a cimet vagy youtube link ha tudtok. Legyszi magyart ,de ha angol az sem baj. Bocsi az ekezet hiany miatt ,csak a gepemen nem lehet beallitani a billentyut. Koszi elore is.
inkább ne...ha jót akarsz magadnak
ide akar házasodni. komolyan ennyire kétségbe vagy esve?
jól látom, hogy neked sem az erõsséged a magyar nyelv?
hmmm fingom sincs valamilyen szinten tudtok beszélgetni nem p.l angol ? Miért nem ismerkedsz vele , beszélgetsz puhatolózol így megkapod a kérdésedre a választ azért mert albán akármilyen ember lehet szerintem nem jó ötlet skatujázni , h milyen szokásaik vannak.Beszélgess randiz vele minél többet..Ne csak a kufirc menjen mindig
az albán ha nem diplomás akkor segédmunkás, azok özönlik el európát. nagy karrier. ismimet egymásnak adták át (rendes lány volt, mindegyik beadta neki, hogy jár vele :D). mennek és dugnak mindent ami mozog.
Elhiszem, hogy nagyon egzotikusan hangzik, hogy albán, és a magadfajtáknak nehéz beérni egy tisztességes magyar (vagy legalább valami kevésbé zûrös nemzetiségû) emberrel, de ha jót akarsz magadnak, akkor kerüld el messzirõl!
az albán nép még néhány éve állatként kezelte a nõket és gépfegyverrel vérbosszult :ÉD
Pf 7-es -.- -...... Lehet hogy te inkább a szlávokra gondolsz a nõkkel való kapcsolatukban. A gépfegyver pedig még ma is érvényes az albánoknál, pl esküvõkön szokás ak 47-el nyomulni. Lehet hogy van otthon felesége, de az még nem jelenti azt hogy ne szeretne, pl ha túl fiatalon házasodott, érzi hogy nem jó neki az aki vele van, hanem te jobb lennél stb. Sokféle szokásuk van, ezt nehéz lenne röviden leírni. Mi újság azóta? Még kapcsolatban vagy vele?

Milyen szerelmes számok vannak az első szerelemről, első randiról, első csókról?

Eddig nem nagyon hallgattam ilyeneket, de most szükségem van rá.

Legjobb válasz: hát taylor swiftnek több van, mint pl a mary's song, lovestory, mine, enchanted, de vannak "csalódás"zenéi is.

hát taylor swiftnek több van, mint pl a mary's song, lovestory, mine, enchanted, de vannak "csalódás"zenéi is.
Taylor Swift a te embered, ezen kívül ajánlanám még Selena Gomezt, Belindát és a Blaxy Girlst.

Nemrég láttam egy olyan képet h van egy koponya és úgy van megcsinálva hogyha máshogy nézed akk egy szerelmes pár jön ki de mostmár nem találom. Hol lehet? Vagy milyen oldalon van?

Legjobb válasz: Ez az? http://1.bp.blogspot.com/_Ey2xVvV4gGM/TF0hXMWtsQI/AAAAAAAAA5.. Esetleg ez? http://www.funnyjunkz.com/wp-content/uploads/2007/08/skull_o..

A kérdező hozzászólása: egyik se az de köszi
A kérdező hozzászólása: köszi, de ez se az

Milyen szerelmes számok vannak amiket jól lehet gitározni?

A barátn?mnek szeretnék valamit eljátszani ,mert most leszünk 4 hónaposok.

Legjobb válasz: Kiss me... de van még pár csak most késõ van:)

Kiss me... de van még pár csak most késõ van:)
Nirvana - About a girl (nekem ez bejött)( vagy a Where did you sleep last night); Travis - Baby one more time ; Eric Clapton - Wonderfull tonight ; Mr. Big - Wild world ; No Doubt - Don't Speak ; Him - For you (vagy Love you like I do / It's all tears) ezek könnyûek és igen jól szolnak akusztikus gitáron, ha valamelyiket nem ismered keress rá youtube -on. Legtöbbhöz sztem leckét is találsz. sok szerencsét !
Green Day: Time of your life

Milyen jelei vannak, ha egy férfi szerelmes?

Legjobb válasz: Ha van egy kis esze nem az. ..I..

Ha van egy kis esze nem az. ..I..
Pontosan ezek. És nagyon rossz amikor rájössz, hogy fölösleges volt ezeket csinálni, mert õt egyáltalán nem érdekled. De véletlenül sem szólna, hogy ne törd magad, mert nem lesz belõle semmi, csak kifogásokat mond amiket ilyenkor elhiszel vagy semmit sem mond és azt hiszed, hogy a tetteiddel jó úton haladsz és akkor kiderül, hogy mégsem. Ilyenkor jön a nagy berúgás sorozat a srácokkal.
a lehetõ legtöbbet akar veled lenni ha vmi történik vele, veled osztaná meg megkeres csak úgy apróságokkal kedveskedik csak úgy gondoskodóbbá válik megynyíilik felvállal kiáll érted támogat mindenben stb stb stb
Elhanyagolja a barátait.
Nincs mit, remélem tudtam/tudtunk segíteni. Esetleg leírhatnád privbe az egész sztorit, aztán segítek, ha kell. 6os voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Nem áll fel a farka másik csaj láttán.
Én el tudom folytani érzelmeimet így nem kell aggódnom . Fiatalnak érzem magam a szerelemhez !
nálam semmilyen, ugyanúgy viselkedek mindig mindenkivel, amikor szerelmes vagyok, mint amikor nem :)
Keresi a lány társaságát, bókol neki. Elhívja ide-oda, aztán ha a lány is benn van, akkor a többi már jön úgyis. Félénkebb pasik kicsit elhúzzák az ismerkedés szintet, mert lehet, hogy nem mernek lépni, akkor a lánynak érdemes lépni (és az nem ciki!!!) Pl séta közben megfogni a kezét, az nagy önbizalmat ad a srácnak.
Ki lehet olvasni a szemébõl, hogy megõrül érted.
Feláll a farka szüntelenül a csajára. :D
törõdõ.
égnek áll a hereszõre
#8. Elfolyatod az érzelmeidet, vagy elfojtod?

Milyen szerelmes filmek vannak, amik fenn vannak a youtube-on?

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=BPdGXNXUqCs&feature=related Ez az én nagy kedvencem, és innen keresgélhetsz még sokat!

http://www.youtube.com/watch?v=BPdGXNXUqCs&feature=related Ez az én nagy kedvencem, és innen keresgélhetsz még sokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!