Találatok a következő kifejezésre: Milyen szerelmes lehetne (4 db)

Milyen szerelmes számot lehetne felénekelni évfordulóra?

Szeretnék évfordulóra felénekelni a barátomnak egy szerelmes vagy egy szívhez szóló számot nem feltétlenül kéne hogy magyar legyen de nem tudok semmit.Olyan számot szeretnék ami nem annyira régi.Kérlek segítsetek köszi.

Legjobb válasz: semmilyet...

semmilyet...
Unfaithful Rhiannatól XD
train drive by :)
Mr. Busta: Csajozós nóta Mr. Busta: Szétkaplak Mr. Busta: Csicskaosztó LMFAO: Sexy and I know it
Ha nem akarsz hülyét csinálni magadból, semmilyet.
Pokolgép-Tedd a kezed!
Metallica Nothing Else Matters :D

Milyen szerelmes számokkal lehetne meglepni egy barátot?

Sziasztok! Küldjetek nekem szerelmems számok címeket!Páromat nagyon szeretem és szeretném meglepni egy kis szívhez szóló számhoz..Kérlek segítsetek!!!

Legjobb válasz: BABY GABI ÉS LALA: ÕRÜLT SZERELEM CRYSTAL:AMÍG CSAK ÉLEK DEMJÉN FERENC: HOGYAN TUDNÉK ÉLNI NÉLKÜLED KIRÁLY LINDA: SZERELEM UTOLSÓ VÉRIG ROMÁNCOK:TE VAGY AZ ÉLETEM EZEKET MEG TUDOD HALIZNI A YOUTUBEN

BABY GABI ÉS LALA: ÕRÜLT SZERELEM CRYSTAL:AMÍG CSAK ÉLEK DEMJÉN FERENC: HOGYAN TUDNÉK ÉLNI NÉLKÜLED KIRÁLY LINDA: SZERELEM UTOLSÓ VÉRIG ROMÁNCOK:TE VAGY AZ ÉLETEM EZEKET MEG TUDOD HALIZNI A YOUTUBEN
Márk:Ments meg szerelem
Szia! HIM: Join me in death G'nR: November rain G'nR: Dont cry Road: Nem kell más Bruce Dickinson: The tears of dragon Ezek tuti befutók:) Szerintem igazán szép szerelmes számot ebben a mûfajban lehet írni. Ezeket is megtalálod a youtubon.
Skid Row:I remember You (legszebb szerelmes szám) WASP: forever free Bon Jovi: always Scorpions: Still loving You The Calling: Wherever You will go
A kérdező hozzászólása: kérlek segítsetek, nagyon fontos és sürgõs! :)


Szerelmesek, sosem fordult meg az agyatokban, hogy a kedveseteken kívül milyen lehet mással szeretkezni? Vajon nem lehetne jobb-e a szex is akár.

Most nem az újdonság varázsára gondolok, hanem hogy ha egyszer megkóstolnátok mást, és jobb volna a szex, akkor mi történne?

Legjobb válasz: személyszerint csak akkor kóstolnám meg a másikkal a szexet ha nem lenne a mostani kedvesem:) persze, megfordul ilyen az ember fejében, de ahhoz hogy meg is történjen valaki mással nem árt ha végetvetsz az addigi kapcsolatnak, hiszen miért bántanád meg így a mostani párod. nemde?

személyszerint csak akkor kóstolnám meg a másikkal a szexet ha nem lenne a mostani kedvesem:) persze, megfordul ilyen az ember fejében, de ahhoz hogy meg is történjen valaki mással nem árt ha végetvetsz az addigi kapcsolatnak, hiszen miért bántanád meg így a mostani párod. nemde?
Ja! Két gyönyörû leányom is van már tõle...
Nekem, mikor rossz volt a kapcsolatom, megkóstoltam mást! Eredmény: Elváltam a férlemtöl, de a másikbol nem lett semmi! De a rosszban is van jó: Utána nem sokkal megtaláltam a tökéletes szerelmet, és a tökéletes szexpartnert! :)
Nekem a barátnõm a 14 vagy 15. lány volt az életemben, szóval én már tudtam, ilyen már nem motoszkál a fejemben.
Nem gondolok ilyesmire. Csak õt szeretem, és nem mást, emiatt akkor sem mennék máshoz, ha azzal "jobb" lenne. Azért az idézõjel, mert hiszen ha egyszer szeretem õt, akkor jöhet akármilyen lepedõakrobata, nekem akkor is a barátom lesz a legjobb! Vele a legjobb minden! :)
kóstoltam másokat a párom elõtt. eszembe nem jutna ilyesmi. kielégít annyira, minden téren, hogy úgy érezzem megtaláltam a másik felemet.
Teljes mértékig igaza van az elöttem szólonak. Az bizonyos esetben természetes hogy megfordul a fejedben. DFe csak akkor probáld ki ha nincs párod vagyis ha már nem vagytok együtt. A jelenlegi párodat mmért bántanád meg ezzel? Ilyent nem szabad csinálni, mert nagyon megbánthatod és ha imád téged akkor rossz vége lehet. sajnos nagyon rossz vége. Mást csak akkor "kostolj" meg ha nincs párod!!!!!
Ha szerelmes vagy, nem nagyon jut eszedbe ilyen. Legalábbis nekem nem. Kit érdekel az, hogy mással milyen lenne, ha most vele vagyok, vele tökéletes minden. Ha pedig szeretitek egymást, és mindketten így érzitek, vezessetek be egy harmadik embert! Én nem próbáltam, mert szeretem a kedvesem, és nem máson jár az agyam!
A fantázia az fantázia!Fordult már elõ velem is.De nem tenném meg mert az már súlyos!
Nem fordult meg eddig. És nem is fog szerintem...
5 éve vagyunk együtt a párommal..ráadásul nekem õ volt az elsõ is..és soha eszembe sem jutott olyan, hogy mással milyen lehet.. számomra NEM létezik más férfi..CSAK Õ. 24/L
persze, ez termesztees. foleg ha hosszabb tavu a kapcsolat es o volt az elso (mi 3 eve vagyunk egyutt es mindketten szuzek voltunk elotte) de amig csak 1 gondolat es nem fajul tette, teljesen rendben van.
Nem fordult meg a fejemben! Szeretem a barátomat! NINCS másik! Már csak a gondolattól is bûntudatom van! Lehet, hogy ez furcsa lesz, de, ha megtudnám, hogy a barátom mással/másról fantáziált, akkor nem tudnék ugyan úgy hozzáérni(vagy megcsókolni), mint eddig! Arra gondolnék, hogy vajon most ki jár a fejében? Én vagy a másik?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!