Találatok a következő kifejezésre: Milyen szempillaspirált ami (19 db)

Milyen szempillaspirált és korrektort használtok? (ha használtok)? Milyen szempillaspirált ajánlanátok, ami viszonylag olcsónak számít?

Megköszönném. (: Szeretnék egy jobb fajta szempillaspirált,de nincs sok pénzem rá,kb.1500 Ft max. és szeretnék egy jó fajta korrektort és azt is max. 1500 Ft-ért akarom megvenni. Mit ajánlotok? :D 14/L

Legjobb válasz: Az avonban van a Super Shock (nembiztos, hogy jól írtam le), na nekem az jön be nagyon. Az a kedvencem. Nemtudom, hogy most mennyibe kerül, mert most Maybeline-t használok, de nem hinném, hogy 1500-nál több.

Az avonban van a Super Shock (nembiztos, hogy jól írtam le), na nekem az jön be nagyon. Az a kedvencem. Nemtudom, hogy most mennyibe kerül, mert most Maybeline-t használok, de nem hinném, hogy 1500-nál több.
Szempillaspirál: Essence Multi Action. Ennél jobb spirálom még nem volt! És mindössze 700-800 FT körül van. 7Korrektor: Miss Sporty - So Clear. Ez is kb 700 Ft. Nekem bevállt. :)
én szempillaspirálnak a NYC márkából a citromsárga spiráltajánlanám, nagyon meghosszítja a pillákat és én nagyon szeretem^^ 1000Ft :) 16/L
Szempillaspirál: essence maximum definition (800-1000 Ft körül van) nagyon szeretem, mivel fésûs a keféje, szépen szétválasztja a pillákat.
A kérdező hozzászólása: köszi, én most vettem egy NYC szempillaspirált, rózsaszín tubusos, nagyon jó, mindenkinek ajánlom (Y) 800 FT volt.

Milyen szemceruzát használjak, ami tényleg jó? És ennyibe kérülnek ezek? Valamint milyen szempillaspirált ajánlatok alapból hosszú, ívelt pillákra, ami olcsó és a Rossmann-ban, Dm-ben kapható?

Legjobb válasz: Ha alapjáraton hosszú és ívelt pilláid vannak bármelyiktõl szép lesz, az 500 Ft-ostól és az 5000 Ft-ostól is, nekem legalább is, felér tõlük a szemöldökömig. :)

Ha alapjáraton hosszú és ívelt pilláid vannak bármelyiktõl szép lesz, az 500 Ft-ostól és az 5000 Ft-ostól is, nekem legalább is, felér tõlük a szemöldökömig. :)
Elõzõ vagyok, nekem most Essence multi action spirálom van, asszem ez Dm-ben és Rossmanban is van elérhetõ áron! De szerintem mindegyik Essence spirál jó! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, lehet megpróbálom. még megnézem a boltokban is:D
Nekem Avon szemceruzáim vannak, mindegyik kitekerõs. Könnyû a használata, jó az állaga. 7-800 Ft. ( spirálból nekem Oriflame van, de ez ugye tárgytalan :D )

Rövid és nem ívelő szempillások ti milyen szempillaspirált használtok ami dúsít, hosszít és ível is?

Ami nagyjából jó volt eddig az a maybelline colossal volume (citromsárga tubus, lila felirat). Most vettem egy essence i love extreme spirálját,ami borzasztóan potyog, délutánra már pandát játszom. Eddig ennyire rossz még nem volt.

Legjobb válasz: Az Essence spirálok borzalmasak:D de az alapozói jók. A Maybellinenek a citromsárgája tényleg jó, nekem a lila is bejött. Ami meglepõ, hogy a Miss Sporty az árához képest nagyon jó, 900 forint, az a kicsi, vékony, fekete. Én nagyon szeretem. Az 5000 forintos L'Oreal nekem annyira nem jött be. A lila Manhattan nagyon jó volt, azt nagyon szerettem. Ennyi tapasztalatom van, én évek óta a Miss Sportyt használom, szeretem.

Az Essence spirálok borzalmasak:D de az alapozói jók. A Maybellinenek a citromsárgája tényleg jó, nekem a lila is bejött. Ami meglepõ, hogy a Miss Sporty az árához képest nagyon jó, 900 forint, az a kicsi, vékony, fekete. Én nagyon szeretem. Az 5000 forintos L'Oreal nekem annyira nem jött be. A lila Manhattan nagyon jó volt, azt nagyon szerettem. Ennyi tapasztalatom van, én évek óta a Miss Sportyt használom, szeretem.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, az Essence spirálok tényleg rémesek. Nálam is mind potyogott le, meg nagyon hamar be is száradnak. Nem is értem kinek válnak ezek be, talán aki nem pislog egész nap (pedig más spirálokkal nekem sincs ilyen gondom, csak ezzel a márkával). :D Nekem a Max Factor False Lash Effect Fusion spirál a kedvencem, szépen hosszabbít, nagyon szétválasztja a szempillákat, így dúsabbnak is tûnnek. Az sem elhanyagolható szempont szerintem, hogy ez a többi 8-9 ml-es spirállal ellentétben 13, 1 ml-es. Én most dobtam ki egyet, tudom nem szabadna, de több mint másfél évig használtam, mire kifogyott, és a legvégén sem potyogott.
Maybelline a legjobb szerintem. Nekem nagyon rossz pilláim vannak, rövidek, és nem íveltek. Vettem már mindenfélét, Loreal, Avon, Astor, Alverde, de nagyon rosszak. :/ Amelyik jó volt (Avon), az meg pár óra után szinte eltûnt a szempillámról. Nem tudom, ezt hogyan csinálta, de alig látszott belõle valami, pedig amikor felkentem, szép volt. Szóval maradok a Maybelline-nél. :)
A kérdező hozzászólása: Köszike ment mindenkinek a zöld ;)
Nekem Maxfactor Clump Defy van, nekem bevált. Az Essence termékek szerintem nem jók.


Milyen szempillaspirált és szemceruzát vegyek olcsót? Ami nem kenődik, nem maszatolódik még ebben a nagy melegben sem. Ugyanakkor a spirállal szép hosszú és dús pillákat formálhatok.

Szemceruzát, ha nem tud senki ajánlani, ami ugyanúgy nem ken?dik még nyáron sem, akkor valami házilag készült festést ajánljatok.A szemceruzával szemöldököt szoktam satírozni, meg szemkonturnak is használom.

Legjobb válasz: Mennyire olcsót szeretnél? A noname márkásak közt pár száz Forintért is vannak, én 1000-1500 körülieket szoktam venni, pl. Maybelline, most egy akciós Astorom van, de pl. Oriflame-nél is szoktak lenni akciók, amikor egy ezresért lehet kapni. Nekem minden fajtából a vízállók váltak be, azok melegben is fennmaradnak. Szemceruzából még nem találtam tökéleteset, szemkontúrnak szemspirált szoktam használni ecsettel felkenve, tartósabbnak bizonyult mint a tusok, ha éjszakás vagyok még az alvást is kibírja.

Mennyire olcsót szeretnél? A noname márkásak közt pár száz Forintért is vannak, én 1000-1500 körülieket szoktam venni, pl. Maybelline, most egy akciós Astorom van, de pl. Oriflame-nél is szoktak lenni akciók, amikor egy ezresért lehet kapni. Nekem minden fajtából a vízállók váltak be, azok melegben is fennmaradnak. Szemceruzából még nem találtam tökéleteset, szemkontúrnak szemspirált szoktam használni ecsettel felkenve, tartósabbnak bizonyult mint a tusok, ha éjszakás vagyok még az alvást is kibírja.
essence spirál. szemöldökre szemhéjpúderes megoldás, szemkontúrnak meg tus.
én 850 ft-ért vettem Miss Sporty studio lash 3D volumythic-et nagyon jó!

Milyen szempillaspirált ajánlanátok ami hoszabbnak mutatja vagy hosszítja és közbe dúsabbá is teszi a szempillákat, de nem 2000ft?

Legjobb válasz: Avon SuperShock Max egész jó, akciósan 900-1100 között van általában. A sima SuperShockot is sokan dicsérik, azt én nem próbáltam eddig, de biztos jó. A Max Factor után nálam ez a 2., ami leginkább bevált.

Avon SuperShock Max egész jó, akciósan 900-1100 között van általában. A sima SuperShockot is sokan dicsérik, azt én nem próbáltam eddig, de biztos jó. A Max Factor után nálam ez a 2., ami leginkább bevált.
maybelline great lash. asszem 1000 ft. max 1500.
essence iextreme
http://www.google.hu/imgres?q=super+shock+max+avon&hl=hu&biw.. Én ezt használom :) Szerintem nagyon jó
nekem ez van imádom, soha nem kenõdik el: http://kremmania.hu/kremek/maybelline-the-colossal-volum-exp..

Milyen szempillaspirált vegyek, ami legfõképp dúsít, nem pedig hosszabbít?

Létezik egyáltalán ilyen?

Legjobb válasz: Avon supershock (ha így kell írni ><)

Avon supershock (ha így kell írni ><)
Én is az elõttem lévõt ismételném, vagy az avon super extend spirálja is ilyen rostokat, vagy miket tartalmaz, és tulajdonképpen a super shock elvén mûködik az is...:)

Lányok! Milyen szempillaspirált ajánlotok, ami bevált nektek?

Legjobb válasz: Max Factor False Lash Effect, a legjobb a világon. :) Eddig egyedül ez érhetett a nyomába, fõleg, hogy ennek meg az ára verhetetlen: http://kremmania.hu/kremek/lovely-curling-pump-up-mascara

Max Factor False Lash Effect, a legjobb a világon. :) Eddig egyedül ez érhetett a nyomába, fõleg, hogy ennek meg az ára verhetetlen: http://kremmania.hu/kremek/lovely-curling-pump-up-mascara
Lovely curling vagy Essence i love extreme
Essence I love extreme, hihetetlen jó. Ha több pénzed van rá akkor pedig a sárga Maybelline, vagy Bourjois spirálok. Bár a Maybelline-nek nincs olyan fekete színe mint a másik kettõnek.
Bourjois volume clubbing: http://www.google.hu/imgres?q=bourjois+volume+clubbing&num=1.. próbáld ki nem fogsz csalódni:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
Lovely Curling Pump Up, illetve volt régebben egy Miss Sporty XXL Long (valami hasonló), amit nagyon szerettem. Más termékeik nem jöttek be, de az a spirál jól sikerült :)
Nekem az eddigi legjobb az NYC Big Bold volt, de már sehol sem láttom. :( Pedig nagyon szerettem. Most ASTORt használom (azt a BOOM-osat), de csak pár napja vettem, szóval annyira még nem tudok véleményt mondani. Nekem kicsit híg, de hátha az idõ megoldja. Illetve az essence i love extreme is bejött, de az egy picit ragasztja a pillákat.

Milyen szempillaspirált ajánlanál, ami max.2000 Ft-ba kerül és nem mosódik el akkor sem, ha könnyezik a szemem?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Maybelline Colossal Volum' Express! Nekem nagyon bevált, már két éve használom. Legutóbb 1800 Ft-ért vettem. A vízálló változatot válaszd és az nem kenõdik el. :)

Maybelline Colossal Volum' Express! Nekem nagyon bevált, már két éve használom. Legutóbb 1800 Ft-ért vettem. A vízálló változatot válaszd és az nem kenõdik el. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Milyen szempillaspirált ajánlotok ami hosszabbít és dúsít is?

Legjobb válasz: Én most vettem nemrégen az Astor Big Beautifult, ez hosszabbít és dúsít is nekem. Elégedett vagyok vele, legközelebb is ilyet veszek. Most próbáltam elõször.

Én most vettem nemrégen az Astor Big Beautifult, ez hosszabbít és dúsít is nekem. Elégedett vagyok vele, legközelebb is ilyet veszek. Most próbáltam elõször.
A kérdező hozzászólása: mennyibe kerül?
Olyan 2400 Ft körül volt az ára.

Milyen szempillaspirált javasolnátok amivel dúsabb hatás érhetek el?

tudom van egy csomó ilyen de nem szeretnék olyat venni ami kevésbé jó. vagyis inkább arra lennék kíváncsi h nektek melyik vált be. mivel hosszú de kevés a szempillám. köszi:)

Legjobb válasz: Loreal Extra Volume Collagen. Imádtam. És kifogyott, sajna másikat vettem, pedig megint azt kellett volna. Már elsõ húzásra szuper.

Loreal Extra Volume Collagen. Imádtam. És kifogyott, sajna másikat vettem, pedig megint azt kellett volna. Már elsõ húzásra szuper.
Avonnak van egy készítménye: Spectra Lash szempilla spirál. 3 fokozaton lehet állítani rajta. Nekem úgy tûnik, hogy dúsabb lett tõle.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
én kb.két hete vettem a Rossman-ban egy spirált a márkája Lovely- Spectacular Me van belõle vízálló is bár én nem vízállót vettem de szerintem nagyon jó szempillaspirál. Mûanyag keféje van és szépen dúsítja a szempillát és ráadásul különválasztja õket. szerintem nagyon jó és olcsó is: 599.-
Astor big&beautiful! by heidi klum.:D szerintem neked kifejezetten jó, nagyon dúsít, de nem kelt nagyon mû hatást, és nem csomósodik. inkább olyan, hogy nem bírják levenni rólad az emberek a szemüket:) 2000Ft kb
Avon Super Shock... általában azt hiszik, hogy mûszempillám van :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!