Találatok a következő kifejezésre: Milyen szakmát tanulni, amit meg (7 db)

Milyen szakmát érdemes tanulni, amit meg is fizetnek?

Legjobb válasz: Attól függ: 3 v 4 éves szakmát akarsz tanulni..a 3 évesek szakmák közül sztem talán a fodrászat. A 4 évesek közül szerintem bármelyiket érdemes tanulni..ha befejezed, akk onnan még föiskolába is mehetsz..én szeptemberben indultam középsuliba, a "Környezetvédelmi technikus" szakon (4 éves) =) 15/L

Attól függ: 3 v 4 éves szakmát akarsz tanulni..a 3 évesek szakmák közül sztem talán a fodrászat. A 4 évesek közül szerintem bármelyiket érdemes tanulni..ha befejezed, akk onnan még föiskolába is mehetsz..én szeptemberben indultam középsuliba, a "Környezetvédelmi technikus" szakon (4 éves) =) 15/L
meginn én vok, bocs a helyes írás miatt..
A kérdező hozzászólása: Köszi!
klíma berendezés telepítõ szerelõ nyomtató szerelõ

Milyen szakmát érdemes tanulni, amit meg is fizetnek?

Legjobb válasz: Attól függ hogy jó tanuló vagy-e?! ha igen akkor ügyvéd,idegenvezetõ,styuárdesz,ha nem akkor fodrász de attól is függ hogy hol vagy manikürös.

Attól függ hogy jó tanuló vagy-e?! ha igen akkor ügyvéd, idegenvezetõ, styuárdesz, ha nem akkor fodrász de attól is függ hogy hol vagy manikürös.
Hát ügyvédbõl elég sok van! De a mérnökök keresettek, tanulj nyelveket, angolt mindenképp beszéld folyékonyan. Marketing, szerintem ami még jó, rendszergazda, stb. Kevésbe tanulós szakmák: fodrász, esztergályos, marós, rendezvényszervezõ, stb. Nem tudom fiú vagy -e vagy lány, mert ugye az sem mindegy!
Tapasztalatom szerint a rendszergazda telített, nem igazán lehet vele elhelyezkedni.
NC, CNC esztergályos marós, hegesztõ. Ha jó tanuló vagy menj orvosnak a skandináv országokba.
Ha szakma, akkor ács is kevés van, vagy pl. szakácsként is jól el lehet helyezkedni, aki pedig tényleg odaadással végzi a szakács-mesterséget, az igen jól kereshet egy idõ után. A fodrász szerintem eléggé gyakori szakma, nagyon sok fodrász van, fõleg mert a 80-as években kicsit túlképezték ezt a szakmát. Bár ha valaki elég ügyes, van némi üzleti érzéke is, és jó helyen tud szalont nyitni (szóval bérelni), és van egy kis türelme is, na meg tudatosan építi ki a vevõkörét, az jól boldogulhat fodrászként. Diplomásból, hát lehet sokan nem hiszik el, vagy nem akarják elhinni, de azért tanárokból eléggé hiány van, akár általános, akár középiskolai. De leginkább gyógypedagógusból van kevés. Mondjuk nincsenek éppen túlfizetve, bár egy magániskolánál már mindjárt más (ilyen helyre nem könnyû bekerülni). A tanárnál az is elõny, hogy ha szereted a gyerekeket, akkor más gondod nincs is, mint hogy kiválaszd azt az egy-két szakot, tantárgyat, amit te magad szeretsz, amiben erõs vagy, így ezt könnyû lesz megtanulnod, és jól tudod majd elmagyarázni. Persze sok minden mást is kell tanulni ehhez, de megéri. Jól keresnek a gyógypedagógusok közül a logopédusok pl., csak oda nehéz bejutni.
Fogorvos
Azt nem hiszem hogy az esztergályos kevésbé tanulós szakma! Igenis ahhoz hogy szakmunkásként jó munkát végezzél sokat kell tanulni. Pontos és precíz munkát kell végezni, sok számolással, anyagismerettel.

Milyen szakokat éri meg manapság tanulni, ami pár év múlva is keresett lesz?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ami mindig is szükséges, meg keresett lessz 4-5-6év múlva is, meg mindig az a Pèk. Merr kenyérre mindig szükség van meg ami olyan még aza SzakácsxD

Szia! Szerintem ami mindig is szükséges, meg keresett lessz 4-5-6év múlva is, meg mindig az a Pèk. Merr kenyérre mindig szükség van meg ami olyan még aza SzakácsxD
Szakács, cukrász felszolgáló, ács, hentes, pék, varrónõ , ezek hiányszakmák.


Milyen szakmát érdemes manapság tanulni? Amit néhány év mulva még keresni is fognak?

a dajkaképz? jó?azzal lehet bölcsödébe menni?

Legjobb válasz: ha megy a matek csakis olyanra menj,ahol az kell pénzügy-számvitel,könyvelés,stb...valami gazdasági szak(ma)

ha megy a matek csakis olyanra menj, ahol az kell pénzügy-számvitel, könyvelés, stb...valami gazdasági szak(ma)
levelezõn szakács :D na az a nem semmi.. xD
A kérdező hozzászólása: most néztem a szakács szakmát.imádok fõzni is:) lehet levelezõn 10. évfolyamot végezni?
A kérdező hozzászólása: vagy esti tagozaton?
A kérdező hozzászólása: lehet távoktatásban szakácsot, de én nem arra gondoltam, hanem arra hogy 10. évfolyamot lehet e levelezõn vagy estin.lehet én fogalmaztam az elöbb rosszul :S sorry

Milyen szakmát érdemes még tanulnom amivel tudok maszekolni? Mert ugye van már egy gépi meg egy cnc forgácsoló szakmám 2 műszakba járok 8 órát, de a fizetés gyenge.

Kéne valami szakma amivel tudnék maszekolni mert a két műszak úgy van reggel 6tól 2ig, és éjszaka meg este 10től reggel 6 ig és így lenne időm másra is. Mert ugye nem olcsók az okj-s képzések sem, és mindenképpen olyat szeretnék még megcsinálni amivel tudok dolgozni is másodállásba. Ha meg össze jönne a külföldi munka ott is tudnám használni, az meg nem lenne rossz.

A mai világban milyen szakmát éri meg tanulni amivel el is tudok helyezkedni és jól is keres (audiba szeretnék)?

Legjobb válasz: Valami mérnöki,gépészmérnöki esetleg villamosmérnöki,ha Audi-ban szeretnél dolgozni akkor néz utána a BME-nek

Valami mérnöki, gépészmérnöki esetleg villamosmérnöki, ha Audi-ban szeretnél dolgozni akkor néz utána a BME-nek

Milyen szakot érdemes tanulni egyetemen, amivel jól lehet keresni, de még inkább könnyű elhelyezkedni?

Legjobb válasz: Inkább az alapján válassz, hogy mit szeretsz csinálni, mert így könnyen zsákutcába futhatsz. (sajnos tapasztalat:()

Inkább az alapján válassz, hogy mit szeretsz csinálni, mert így könnyen zsákutcába futhatsz. (sajnos tapasztalat:()
A kérdező hozzászólása: Az alapján már választottam, másoddiplomára gondoltam. A jelenlegi szakomat szeretem, de ezzel nehéz elhelyezkedni a szakmában...Második szakként nemzetközi gazdaságra gondoltam, bár nem vagyok valami jó matekból.
Közgáz:pénzügy számvitel , gazdálkodás és menedzsment. Mérnökök meg keresettek eléggé.
Erõszakot :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!