Találatok a következő kifejezésre: Milyen szakképzetség hogy (1 db)

Milyen szakképzetség kell, hogy hullaházban dolgozhassak?

Tehát hullamosótól felfele gondoltam és boncmesterig, vagy ha azután is van valami akkor arra is kiváncsi lennék.

Legjobb válasz: Ha boncmester akarsz lenni, akkor orvosi egyetemre kell menni, ott biztos lehet patológiai szakirányt választani. Hullamosáshoz valószínü valamilyen ápoló szakot kell elvégezni.

Ha boncmester akarsz lenni, akkor orvosi egyetemre kell menni, ott biztos lehet patológiai szakirányt választani. Hullamosáshoz valószínü valamilyen ápoló szakot kell elvégezni.
Képzéshez szükséges végezettség: Alapfokú végzettség, 18. életév betöltése, erkölcsi bizonyítvány Tanfolyam díja: 180.000 Ft okj végzettséget ad. a pathológus: A pathológia oktatása egyetemeken jelenleg a tanulmányok 3. évében, két félévben történik egyik és másik is légyegében eltérõ!! /iskolai végzettség/
A boncmesterihez nem kell egyetem. OKJ tanfolyamon szerezheted meg a szakmát. Alapfokú végzettség, 18. életév betöltése, erkölcsi bizonyítvány. Olyan szakemberek képzése, akik országos intézetekben, kórházakban, a rendõrkapitányságok egészségügyi osztályain, az igazságügyi orvostan területén, valamint a szakma egyéb jogilag szabályozott mûködési területén holttestek boncolását orvosi felügyelettel végzik. De voltál már boncoláson? Ha nem, akkor elõbb valahogy szervezd be magad, mert nem biztos, hogy tetszeni fog. Bár mára szigorították, csak orvostanhallgatók lehetnek jelen. Nem szép látvány, és nagyon rossz szag van bennt.
Ez a képzés még engemet is érdekel :D . Van rá kereslett? Megfizetik azt hogy valakit ''szétszedel''???
MEG! A doktor nem nyúl hozzá, Te csinálod a dolgot! Nálunk legalábbis így meg... De megéri, csak akkor van gáz, ha gyermek testet kell boncolni, arra a kezdõktõl a tapasztalt vénrókákig mindenki érzékeny, és olyankor szinte elsírja magát az ember :(
Áhh öreg, ehhez komoly gyomor kell ám. http://extrem.puruttya.hu/bypost/2009/11/21/Joreggelt_latoga.. http://extrem.puruttya.hu/bypost/2009/10/22/Joreggelt_boncolas http://extrem.puruttya.hu/bypost/2009/10/16/Boncolas_rendoro.. ezeket végignézed okádás, hányinger nélkül megtapsollak! vki irta be ezt ide gyakorira én meg kíváncsiságból megnéztem.. nem kellett volna
A kérdező hozzászólása: AZ 1. azért nem megrázkódtatás, mert , ár láttam ilyet hál'Istenek nem élõbe. A 2. az rosszabb az a hullararckifejezés azt gyûlölöm, meg ráadásul szép ember volt, kár hogy így. A 3. az viszont nem szép látvány(nem mintha a többi az lenne) Amúgy a http://www.rotten.com felkészített a durvábakra, ha KÉPEN vannak. Szerencsére élõben még nem láttam holttestet. MEg már nem is vágyálmom, hogy patológus legyek, valami gyermeteg kiváncsiság lehetett. De azért a tapsot kérem:)
egyik barátom ausztriában dolgozott hullamosóként 3-5000 euro volt a bére viszont egy év után el kellett jönnie mert idegileg tropa lett...ez volt 3 éve és azóta is pszichológushoz jár. De sok szerencsét hozzá!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ismertek valami jó kis programozó tanfolyamot?

Az a helyzet, hogy el szeretném kezdeni a programozást, lehet hogy lekéstem, mert már 14 évas vagyok.
Ennek ellenére nem tudtok egy jó programozó tanfolyamot, vagy esetleg egy jó weboldalt ahol tanulhatok erről és még ki is próbálhatom a tudásomat?

2

A Bols Mixer Akadémián vagy a Mojiti bármixer iskolában tanítanak gazdasági számítást?

Vagy bármilyen számítást.Ha igen,számon kérik?

1

Hogyan tudom megtalálni az ingyenes OKJ-s tanfolyamokat?

Nem tudom pontosan,hogy s miként működik ez. Mindenhol csak olyanokat találok,ahol fel van tüntetve az ár mellette. Nem tudom a különbséget a felnőtt oktatás és a sima között.
Valaki tudna segíteni? Sopron és Győr közötti vonalon szeretnék villany vagy gáz szerelőnek tanulni és már csak 1 hetem van,mielőtt kifutok az időből de nem találok semmit.
köszönöm!

2

Akik érettségi után Okj-s képzést végeztek! Ti mennyi idő után tudtatok a szakmátokban elhelyezkedni? 20/L

Egyre jobban kezdek elkeseredni, mivel mindjárt itt a szeptember és még mindig nem találtam állást. Csecsemő-és kisgyermeknevelő gondozó 2 éves Okj-t(felsőfokú) végeztem jún.18.-án. Mikor érettségi előtt álltam nem tudtam, hogy ezzel a szakmával nagyon nehéz elhelyezkedni, de ahogy nézem az álláshirdetéseket siralmas a helyzet. Az osztálytársaim azt mondták nagyon nehéz lesz, de az egyik barátnők azzal biztat, hogy ismer olyat, akit szeptembertől már alkalmaztak is bölcsibe és egyáltalán nem nehéz bekerülni. Sajnos én ezt nem így látom. Már bánom, hogy nem mentem Sopronba a Benedek Elek karra erre a szakra, mivel diplomásan lehet könnyebb lett volna. Most 20 évesen viszont már nem lenne értelme nappalin ugyanezt a szakot diplomásra megcsinálnom. Tudom, hogy szeptembertől változik az Okj és sokkal drágábbak lesznek a képzések. Ráadásul ha jól tudom csak az első Okj-t támogatja az állam és ha szeretnék mást tanulni 200-300.000Ft-kat kellene kiadnom egy képzésért, amire nincs pénzem, a szüleim pedig kizárt, hogy fizetnék. A régi Okj rendszernél is már fizetnem kellene, szóval esélytelen lenne jelentkeznem szeptembertől valamilyen képzésre. Egyetemre ugyan bejuthatnék állami nappalin, de majd csak januárban tudnék jelentkezni. Addig pedig csak üljek itthon és nézzem reménytelenül az álláshirdetéseket? Vagy mit csináljak szeptembertől? Már abban sem vagyok biztos, hogy ez a szakma nekem való-e, mivel eléggé zárkózott a természetem és a jó kommunikáció szinte minden szakmához elengedhetetlen. A felvi.hu-n régen még töltöttem ki teszteket és ott az jött ki, hogy a képességeimhez irodai asszisztens, titkárnő, könyvelő, szóval olyan szakma illik, ami precizitást igényel és ilyen írogatós, papírrendezős munka. Valóban ez az egyik erősségem, mivel szeretek itthon is a szobámban rendet rakni, tisztaságmániás vagyok. Szeretek tiszta, becsületes jó munkát végezni. Mit tanulhatnék akkor? Vagy maradjak a gyerek szakmánál és még reménykedjek, hogy el tudok bölcsibe, családi napközibe vagy csecsemőotthonba helyezkedni?

1

Kisgyermekgondozó-nevelő szakra iratkoztam be a Minervába, azonban az utolsó pár napban rengeteg negatív dolgot hallottam az iskoláról. Nektek mi a véleményetek?

És Ha tudnátok egy olyan okj. s képző iskolát ajánlani ahol komolyan veszik a nyelvtanulás, nagyon megköszönném!

0

Diploma mellett szakács?

Egyetemista vagyok, 2 év múla végzek. Szeretem a szakom, de megvan rá az esély, hogy nem biztos hogy egyből el tudok majd helyezkedni, szeretnék egy B tervet is. szeretnék egy szakmát is, érdekel a főzés. De elég béna vagyok, nem tudok főzni. Érdekel az egész gasztronómia. Van olyan képzés, ahol odafigyelek az emberre, és nem bunkó módon oktatnak, amitől elmegy az ember kedve egyből? Az ingyenes OKJ-ből már kicsúsztam, mert 24 vagyok.

1

Lovastúra vezető? Többlent

szerettem volna ilyen okjs tanfolyamra jelentkezni, de oda volt írva,hogy alap lovaglás szükséges. ültem már lovon kb 9-10 évesen egy egész évig jártam lovagolni. ennyi alap elég lenne ehhez a képzéshez vagy több tudást igényel?

1

A fakultáció hogy működik?

Hány embertől indul?
Mert az osztályomból és még 2 évfolyamról is csak én vagyok.
Ilyenkor nem indul fakt és újat kell választanom,vagy hogy működik a dolog?

2

Tudtok Budapesten médiaszakos iskolákat?

0

Piercinges képzés?

Piercing szúrást szeretném meg tanulni,és a fülbelövést.Olvastam hogy ahhoz különösebb tanfolyam nem kell kozmetikia vizsga legyen.Ez igaz?Tudnátok valami képzést mondani???

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!