Találatok a következő kifejezésre: Milyen szaga íze van a (2 db)

Milyen íze van a spermának? Meleg vagy hideg? Milyen szaga van?

Buta kerdes, de szeretnem tudni!

Legjobb válasz: Meglepõen meleg. Szaga mint az esõ utáni ázott fû.

Meglepõen meleg. Szaga mint az esõ utáni ázott fû.
itt elsõ cumi lesz.
finoooom *-* meleeeeg *-* es imadooom *-* szagolgatni meg nem szoktam! :D csak enni :3 *-*
Attól függ mit eszel, cigizel-e stb. Az enyém édes állitólag :D
Elég jellegzetesen íze van, szerintem ez akár naponta is változhat. Nem sokszor találkoztam még kellemes ízzel, inkább kesernyés. Ahogy elõttem is írták, ha lenyeled után fura utóíz lesz a szádban. ha szeretsz valakit úgyis lenyeled neki :) Egyébként pedig jó meleg!
Meleg, az íze pedig változó. Igazából nem tudnám meghatározni pontosan, hogy milyen, pedig 10bõl 9szer lenyelem. Édeskés, kesernyés, máskor inkább csak semlegesnek mondanám. Az illatát sem tudnám meghatározni, mihez hasonlítani. Amikor a csajok kérdezik, hogy milyen illatuk van, arra is általában csak az a válasz, hogy punciillat. Hát kb. ugyanígy vagyok ezzel. :) Mindenesetre egyáltalán nem rossz.
Ha f vagy kostold meg ha van mit. Ha l vagy elöször inkább csak közelits a kérdéshez. Ne az ize legyen az elsö.
A kérdező hozzászólása: Koszi a gyors valaszokat! :)
Íze, lenyelés elõtt egész elfogadható. Lenyelés után már sokat romlik:-)
Az íze szerintem sose ugyan olyan, néha kesernyés néha nem. Meleg, szaga jó kérdés nem tudom.
Az orvosi szakirodalom szerint "szelídgesztenye-virág illatú". Mondjuk szerintem is, mert mikor virágzik a szelidgesztenye az utcán, tökre olyan szag van... Majd figyeljétek csak meg! ;) Az íze a bevitt tápláléktól függ. Ha ejakuláció elõtt pár órával sok édeset, fõleg gyümölcsléket - az ananász nektár elvileg a legjobb - fogyaszt az illetõ, finom édes lesz. Alkohol, cigi, kávé nagyon elrontja az ízét (dohos, kesernyés vagy rothadó fehérje ízû lesz)...

Milyen szaga és íze van a lefagyasztott anyatejnek?

Mi el?vettünk egy zacsival, de elég fura szaga volt és az íze sem volt édes. Ezzel szeretném a kisfiam ételeit hígítani, de nem tudom jó-e? (Még hat hónapon belül van. )

Legjobb válasz: kostold meg:) egyébként passz

kostold meg:) egyébként passz
Ha hat hónapon belül van, akkor jó kell hogy legyen. Az állaga picit hígabb és "szemcsésebb" a kiengedés után, mert valamennyi víz is kiválik, ill. tejes darabkák úszkálnak, de ettõl még nyugodtan keverd bele az ételébe, jónak kell lennie.
A szaga engem halszagra emlékeztetett, nem éppen bizalomgerjesztõ. Az íze nem kimondottan savanyú, de sokkal rosszabb, mint a friss tejnek, kevésbé édes. Én a kislányomnak pótlásként akartam volna adni, de nem fogadta el. Mondjuk meg tudom érteni... Egyébként frissen és steril tárolóedénybe fagyasztottam le a tejet, elvileg nem lehetett romlott.
Szerintem büdi, én nem tudom hogy tudja meginni a kislányom, de mást nem fogad el... :S Neki az izlik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!