Találatok a következő kifejezésre: Milyen szaga íze (5 db)

Milyen íze van a spermának? Meleg vagy hideg? Milyen szaga van?

Buta kerdes, de szeretnem tudni!

Legjobb válasz: Meglepõen meleg. Szaga mint az esõ utáni ázott fû.

Meglepõen meleg. Szaga mint az esõ utáni ázott fû.
itt elsõ cumi lesz.
finoooom *-* meleeeeg *-* es imadooom *-* szagolgatni meg nem szoktam! :D csak enni :3 *-*
Attól függ mit eszel, cigizel-e stb. Az enyém édes állitólag :D
Elég jellegzetesen íze van, szerintem ez akár naponta is változhat. Nem sokszor találkoztam még kellemes ízzel, inkább kesernyés. Ahogy elõttem is írták, ha lenyeled után fura utóíz lesz a szádban. ha szeretsz valakit úgyis lenyeled neki :) Egyébként pedig jó meleg!
Meleg, az íze pedig változó. Igazából nem tudnám meghatározni pontosan, hogy milyen, pedig 10bõl 9szer lenyelem. Édeskés, kesernyés, máskor inkább csak semlegesnek mondanám. Az illatát sem tudnám meghatározni, mihez hasonlítani. Amikor a csajok kérdezik, hogy milyen illatuk van, arra is általában csak az a válasz, hogy punciillat. Hát kb. ugyanígy vagyok ezzel. :) Mindenesetre egyáltalán nem rossz.
Ha f vagy kostold meg ha van mit. Ha l vagy elöször inkább csak közelits a kérdéshez. Ne az ize legyen az elsö.
A kérdező hozzászólása: Koszi a gyors valaszokat! :)
Íze, lenyelés elõtt egész elfogadható. Lenyelés után már sokat romlik:-)
Az íze szerintem sose ugyan olyan, néha kesernyés néha nem. Meleg, szaga jó kérdés nem tudom.
Az orvosi szakirodalom szerint "szelídgesztenye-virág illatú". Mondjuk szerintem is, mert mikor virágzik a szelidgesztenye az utcán, tökre olyan szag van... Majd figyeljétek csak meg! ;) Az íze a bevitt tápláléktól függ. Ha ejakuláció elõtt pár órával sok édeset, fõleg gyümölcsléket - az ananász nektár elvileg a legjobb - fogyaszt az illetõ, finom édes lesz. Alkohol, cigi, kávé nagyon elrontja az ízét (dohos, kesernyés vagy rothadó fehérje ízû lesz)...

Szaga, íze milyen a puncinak? :N

Legjobb válasz: Az illata az csodás, (már amikor ápolt) gyakran egész messzire elérzõdik. Kicsit édeskés, kicsit fanyar, meg kicsit bizseregteti az orodd igazából. Pl ma az elõttem ülõ csajnak határozottan lehetett érezni a punciszagát, alig bírtam figyelni a tanárra :D Konditeremben is elõfordult párszor, hogy éreztem a csajokon. Ki is tiltanám õket igazából, mert olyankor lehetetlen a súlyemelésre figyelni :) Szóval az a lényeg, hogyha már egyszer szagoltad, akkor nem lehet eltéveszteni. 20f

Az illata az csodás, (már amikor ápolt) gyakran egész messzire elérzõdik. Kicsit édeskés, kicsit fanyar, meg kicsit bizseregteti az orodd igazából. Pl ma az elõttem ülõ csajnak határozottan lehetett érezni a punciszagát, alig bírtam figyelni a tanárra :D Konditeremben is elõfordult párszor, hogy éreztem a csajokon. Ki is tiltanám õket igazából, mert olyankor lehetetlen a súlyemelésre figyelni :) Szóval az a lényeg, hogyha már egyszer szagoltad, akkor nem lehet eltéveszteni. 20f
Szerintem ugyanúgy van, mint a fiúknál, mert attól is függ, hogy az ember milyen ételeket, italokat eszik és iszik. Például a srácoknak a sör után nagyon kesernyés ízû az ondója. Amikor az ember gyógyszert szed, akkor ugyanígy lehet érezni a testnedveken is, tehát rosszabb ízû. Amúgy, ha egy lány ápolt és tiszta, akkor szerintem nem lehet olyan rossz íze ott lent sem. Mondjuk én magamból indulok ki, mert még soha nem panaszkodtak rá a srácok :) .
"Ha beleélvezel és kinyalod finom!Amúgy döglött hal szagú és pisa és folyás izû, ku.va büdös, de én imádom." áááde gusztusosan megfogalmaztad, csurog a nyál a számban :P amugy meg az illata nagyon jó, és egész nap lába között szagolgatnám, íze meg hát néha jó- néha nem, mert ha pl kiszívod ami kifolyik, az volt hogy végigmarta a torkomat, és majdnem hánytam :)
Ha beleélvezel és kinyalod finom!Amúgy döglött hal szagú és pisa és folyás izû, ku.va büdös, de én imádom.
mint a fû.ha egyszer kipróbálod nem felejted el.
szagold meg anyukádét...:D
Pannónia sajt.
Szerintem terhes vagy.
A középkori festményeken a cipõ és a fedetlen láb erotikára utalt burkoltan(pl Hieronymus Bosch elborult festményen).ez egyesek szerint a hasonló szag miatt van.Ez valamelyest igaz.A genitális szerveken lévõ izzadságmirigyek válladákai is ugyanolyan szagot terjesztenek, mint a többi verejtékmirigy, ami pedig vajsavat tartalmaz.A vajsav megtalálható az izzadtságban, önmagában nem büdös, sõt egy felhevült, megizzadt(pl futás után, szex közben) nõ vonzó lehet.Taszító akkor kezd válni, amikor a vajsav és az izzadtság bomlani kezd.A vulva szagát alapvetõen meghatározza, hogy tejsav termelõdik benne, a genitális verejtékmirigyek, és a táplálkozás, tisztaság, dohányzás, ciklus.Ezek közül rossz hatással van a dohányzás, a kávé, a vörös húsok, a fûszeres ételek , az ápolatlanság(tejsav bomlása, verejtékezés).Alapvetõen egy jó illatú vulva ápolt, nem dohányzik a gazdájanincs gombás fertõzése.Ennek vonzó illata van.Taszító lehet, mindakkor, ha beteg az illetõ, gombás, izzadt, cigizik, étkezése miatt.Érdekeség, hogy a Limburgi sajtot, amit az egyik legbüdösebb sajtnak tartanak, a büdös láb szaga miatt, szokták alkalmazni szúnyog riasztóként, úgy, hogy kiteszik szabadba és a szúnyogokat odavonza, mert azt érzik, hogy egy ember az.
A saját szagom nem érzem, de az ízét már kóstoltam közvetve a párom szerszámáról. És szörnyû. Õ imádja, de hogy miért, fel sem tudom fogni. Sokáig nem is tudtam ebbõl kifolyólag elengedni magam, amikor ott kedveskedett a szájával, mert arra gondoltam közben, hogy szegény, de rossz lehet neki. De idõvel megtanultam elengedni magam.
A kérdező hozzászólása: állítólag olyan szaga van mint a kukinak:D vagy legalábbis valahol hallottam iet. lehet benne igazság?
Knorr zacskósleves
19:49=)de hülye vagy xD
Olyan mint a szalonna, néha szoktam hozzá vöröshagymát meg kenyeret vinni az ágyba. Kirakom az éjjeliszekrényre és miközben nézzük a Patkányok köztöt addig mártogatok. Próbáld ki te is ;)
1. vagyok.... íjjjj :(:( bocsi, rosszul sült el :S részvétem
A kérdező hozzászólása: anyukám meghalt.
A kérdező hozzászólása: normális, komoly válaszokat kérek.
Az illata jo, az ize meg sos :D
Szerintem az illata az aktuális tusfürdõ illatától függ, már persze közvetve fürdés után.

Milyen szaga és íze van a lefagyasztott anyatejnek?

Mi el?vettünk egy zacsival, de elég fura szaga volt és az íze sem volt édes. Ezzel szeretném a kisfiam ételeit hígítani, de nem tudom jó-e? (Még hat hónapon belül van. )

Legjobb válasz: kostold meg:) egyébként passz

kostold meg:) egyébként passz
Ha hat hónapon belül van, akkor jó kell hogy legyen. Az állaga picit hígabb és "szemcsésebb" a kiengedés után, mert valamennyi víz is kiválik, ill. tejes darabkák úszkálnak, de ettõl még nyugodtan keverd bele az ételébe, jónak kell lennie.
A szaga engem halszagra emlékeztetett, nem éppen bizalomgerjesztõ. Az íze nem kimondottan savanyú, de sokkal rosszabb, mint a friss tejnek, kevésbé édes. Én a kislányomnak pótlásként akartam volna adni, de nem fogadta el. Mondjuk meg tudom érteni... Egyébként frissen és steril tárolóedénybe fagyasztottam le a tejet, elvileg nem lehetett romlott.
Szerintem büdi, én nem tudom hogy tudja meginni a kislányom, de mást nem fogad el... :S Neki az izlik.

Az ondónak milyen színe, szaga és íze van?

Legjobb válasz: Szín: Fehér Szag: Semleges, ez attól függ mit fogyaszt rendszeresen az ondó tulajdonosa Íz: Szintén attól függ. Van sós, édes, sõt még keserû is. Remélem kielégítõ volt a válaszom. Üdv a jövõböl, T-865.

Szín: Fehér Szag: Semleges, ez attól függ mit fogyaszt rendszeresen az ondó tulajdonosa Íz: Szintén attól függ. Van sós, édes, sõt még keserû is. Remélem kielégítõ volt a válaszom. Üdv a jövõböl, T-865.
Rózsaszín és vattacukor ízû, ha másmilyen lenne, akkor köpd ki, mert romlott...
Sajtszaga van, nyúlós, és répaízû. Szerinted?:D
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ond%C3%B3 Tessék rákeresni, vagy ennyire lusták vagyunk
g*ci rossz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 1es!
Lila, levendula illatú, és sárgadinnye íze van. Remélem megfelelõ választ adtam. :D
Nézd meg, szagold meg és kóstold meg!
Fincsííí!!!
az enyém tehénszarszagú és hugy íze van, ez nagyon gáz? :/

Milyen az ondód, színe, íze szaga stb? (lent)

Hogyan tudom azt elérni hogy full fehér legyen az ondóm színe meg ilyen "krémes"?Hogyan táplálkozzak?mostis fehér csak ilyen átlátszósabb..

Legjobb válasz: Mióta kevesebbet maszturbálok, egy pohárnyit telegcizek és sokkal fehérebb is. Azelõtt napi 3x csináltam, 3-ra már eléggé elment a színe és kevés is jött. Az érzésrõl nem is beszélve, sokkal gyengébb.

Mióta kevesebbet maszturbálok, egy pohárnyit telegcizek és sokkal fehérebb is. Azelõtt napi 3x csináltam, 3-ra már eléggé elment a színe és kevés is jött. Az érzésrõl nem is beszélve, sokkal gyengébb.
Elõzõ?! Milyen pohár volt, pálinkás vagy sörös?
lehet h hülyeség, de én miótán leszoptam egy pasit bementem a szobába...barátnõm is ott volt(legjobb) és megálltam elõtte és elkezdtem neki mondani. : " már tudom miért hívják apatejnek a g*cit, olyan íze van mint a tejnek" ezután kicsit se nevetett rajtam barátnõm, de nemgáz.:D
Táplálkozással NEM lehet befolyásolni az ondót. Kevesebbet kamatyolj (vonatkozik marokmarcsára is!!) akkor fehérebb lesz, több lesz benne a sperma
Ha egymás után kivered 3-4 szer 1 órán belül kb akkor elõváladék nem termelõdik újra valami sok és akkor igazábol csak a tiszta sperma jön az fehér és krémes :D Nálam bejött :D
sehogy az ondódban van elõváladék attól átlátszósabb
zöld színû, vaníliás ízû, karamell szagú stb. egyél sok kagylót
Álljunk meg. Most ha nem verem sokáig (az mennyi idõ?) akkor fehér lesz? Mert én naponta kiverem és átlátszósabb.
Kivétel erõsíti a szabályt: Én eddig 22 év alatt nem kóstoltam meg a saját spermámat, és nem is tervezem! :)
a kagylótól tényleg olyan lesz
A kérdező hozzászólása: azjó engem még senki se szopott le de a sajátomat betudom kapni de az más.. :D
22:25-ös vagyok.:D ízlett.:D és még élveztem is.:) remélem nem ez volt az utolsó alakalom h csinálhattam.:D
A kérdező hozzászólása: igen megkóstoltam már "párszor" :D kb minden fiú/férfi megkóstolja minimum 1 szer az életében amúgy..
Kedves kérdezõ, te azt kóstolgatod?Valahogy nekem ilyen még csak eszembe se jutott, nem hogy kóstolgatomXD
A kérdező hozzászólása: heheh és ízlett neked amúgy?:D
A kérdező hozzászólása: hát én amúgy heti 2-3 szor verem csak ki.. szóval.. de sok jön meg minden csak nem édes íze van meg picit átlátszós nem olyan full fehér krémes pedig olyat szeretnék :D
A kérdező hozzászólása: én kb 1 héten 2-3 szor verem ki és fehér azért de nem fullra

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!