Találatok a következő kifejezésre: Milyen szabályoknak megfelelnie egy játszótérnek, (1 db)

Milyen szabályoknak kell megfelelnie egy játszótérnek, hogy az EU által elfogadott biztonságos legyen?

Legjobb válasz: Elsõsorban balesetvédelmi és folyamatos ellenõrzási normákat állít auz EU. A mérleghinták például nem lehetnek megkettõzve, mert nem eshetnek egymás esési terébe. A hinták és mászókák alatt eséscsillapító gumit kell elhelyezni, vagy folymatosan gondozott vastag homokszõnyeget. Az elõírt hézagolás megakadályozza a gyerekek végtagjainak, sõt ujjainak beszorulását is. Az esési útba nem lóghat be semmiféle fémváz-elem. A kisebbek kiesését gátló bölcsõülést kell szerelni azokra a hintákra, amelyekbe az apróságokat ültetik. Egy hintaállványon több hintát is elhelyezhetnek, de nem lehet kicseiknek és nagyoknak szánt hintaülés vegyesen. A homokozó és más játéktér-szegélyek nem lehetnek betonból vagy kõbõl, csak fából... és más efféle biztonsági szabályok kellenek, hogy teljesüljenek a játszótereken. A játszókert fokozathoz pedig kerítést is fel kell szerelni. üdv.: hegedor

Elsõsorban balesetvédelmi és folyamatos ellenõrzási normákat állít auz EU. A mérleghinták például nem lehetnek megkettõzve, mert nem eshetnek egymás esési terébe. A hinták és mászókák alatt eséscsillapító gumit kell elhelyezni, vagy folymatosan gondozott vastag homokszõnyeget. Az elõírt hézagolás megakadályozza a gyerekek végtagjainak, sõt ujjainak beszorulását is. Az esési útba nem lóghat be semmiféle fémváz-elem. A kisebbek kiesését gátló bölcsõülést kell szerelni azokra a hintákra, amelyekbe az apróságokat ültetik. Egy hintaállványon több hintát is elhelyezhetnek, de nem lehet kicseiknek és nagyoknak szánt hintaülés vegyesen. A homokozó és más játéktér-szegélyek nem lehetnek betonból vagy kõbõl, csak fából... és más efféle biztonsági szabályok kellenek, hogy teljesüljenek a játszótereken. A játszókert fokozathoz pedig kerítést is fel kell szerelni. üdv.: hegedor
Nos, itt már a kérdés is rossz, amirõl a teljesen síkh*lye média tehet. Az Európai Unió SEMMILYEN szabályozást nem adott ki arra, hogy milyenek lehetnek Magyarországon a játszóterek! Ehhez az egész szabályozáshoz SEMMI köze nincs az EU-nak! Ez a szabályozás egy európai (és nem Európai Uniós) szabvány, amely egy ajánlás, és amelyik ország úgy dönt, hogy bevezeti, akkor az bevezeti, amelyik úgy dönt, hogy nem, az nem! Magyarország úgy döntött, hogy bevezeti. Ha az Európai Unió adott volna ki ilyen szabályozást, akkor az minden tagállamra egyaránt kötelezõ volna! Így viszont nem kötelezõ egyikre sem, csak egy ajánlás, hangsúlyozom mégegyszer, és még az sem az EU-tól.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit jelent az, hogy konzervatív demokrata?

1

Miért utáljátok annyian az USA-t?

22

Lengyel magyar tényleg 2 jó barát? Manapság is?

9

Segítene valaki? a £ 15. 00 az hány Euró (€)?

4

Miért írja ki a Posta hivatalos oldala azt, hogy a Kiscelli utca ir. Száma 1300, ugyanitt az ir. Szám keresője meg a Kiscelli utca 7-9-re meg 1032-t ír?

Magyarán két teljesen más irányítószámot ad meg.

4

Ha csak postán tudok felvenni egy levelet, akkor a küldőnek mit kell ráírnia?

Gondolom az én nevemet és a posta címét? A postán pedig személyi felmutatásával kiadják?

4

Melyik párttal szimpatizálsz és szerinted követnünk kell e az EU iránymutatásait?

Azért raktam a 2 kérdést egybe, mert Bajnai minden kérdésben azt tenné amit Brüsszelben akarnak, a Jobbik az előírások nagy részét áthágná, a Fidesz pedig a kettő között van.

4

Milyen költségek érik egy embert, amit be kell fizetnie kötelezően?

Gondolok itt olyanra, hogy mire vonják le a pénzt a fizetésből, illetve mi az amit kötelező fizetni? Mire adunk ki és mennyi időnként ilyen adókra?

Nem vagyok túl jártas a témában, szeretnék kicsit felvilágosodni.
Vegyük úgy, hogy saját kertes házam van, ahol párommal élek, nincs gyerek.

2

Az elöregedő társadalom és a munkanélküliség nem mond ellent egymásnak?

Sokan azt akarják, hogy több gyerek szülessen, hogy tudják majd finanszírozni a nyugdíjakat, mert ha kevés ember születik nem fog menni. Nade ez nem járna azzal, hogy a munkanélküliség lemegy egy igen alacsony szintre? Mert ezek alapján arra lehetne következtetni, hogy plusz munkaerőre van szükség és ezt máshonnan nem lehet előteremteni csak, ha több ember születik.

Vagy akkor első körben nem a tartalék erőforrásokat kéne bevetni? Azok használhatatlanok vagy mi?

5

Olvasom az indexen: idős, mozogni alig tudó magyar házaspárnak cigánygyerekek hordják a vizet, máskülönben nem bírnák a hőséget - aki ilyet leír, vajon milyen kábítószert szed?

ld.

Az ellentüntetők egyik indoka:
idős, mozogni alig tudó magyar házaspárnak cigánygyerekek hordják a vizet, máskülönben nem bírnák a hőséget

khm.
persze.

40

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!