Találatok a következő kifejezésre: Milyen szabályoknak megfelelnie egy (1 db)

Milyen szabályoknak kell megfelelnie egy játszótérnek, hogy az EU által elfogadott biztonságos legyen?

Legjobb válasz: Elsõsorban balesetvédelmi és folyamatos ellenõrzási normákat állít auz EU. A mérleghinták például nem lehetnek megkettõzve, mert nem eshetnek egymás esési terébe. A hinták és mászókák alatt eséscsillapító gumit kell elhelyezni, vagy folymatosan gondozott vastag homokszõnyeget. Az elõírt hézagolás megakadályozza a gyerekek végtagjainak, sõt ujjainak beszorulását is. Az esési útba nem lóghat be semmiféle fémváz-elem. A kisebbek kiesését gátló bölcsõülést kell szerelni azokra a hintákra, amelyekbe az apróságokat ültetik. Egy hintaállványon több hintát is elhelyezhetnek, de nem lehet kicseiknek és nagyoknak szánt hintaülés vegyesen. A homokozó és más játéktér-szegélyek nem lehetnek betonból vagy kõbõl, csak fából... és más efféle biztonsági szabályok kellenek, hogy teljesüljenek a játszótereken. A játszókert fokozathoz pedig kerítést is fel kell szerelni. üdv.: hegedor

Elsõsorban balesetvédelmi és folyamatos ellenõrzási normákat állít auz EU. A mérleghinták például nem lehetnek megkettõzve, mert nem eshetnek egymás esési terébe. A hinták és mászókák alatt eséscsillapító gumit kell elhelyezni, vagy folymatosan gondozott vastag homokszõnyeget. Az elõírt hézagolás megakadályozza a gyerekek végtagjainak, sõt ujjainak beszorulását is. Az esési útba nem lóghat be semmiféle fémváz-elem. A kisebbek kiesését gátló bölcsõülést kell szerelni azokra a hintákra, amelyekbe az apróságokat ültetik. Egy hintaállványon több hintát is elhelyezhetnek, de nem lehet kicseiknek és nagyoknak szánt hintaülés vegyesen. A homokozó és más játéktér-szegélyek nem lehetnek betonból vagy kõbõl, csak fából... és más efféle biztonsági szabályok kellenek, hogy teljesüljenek a játszótereken. A játszókert fokozathoz pedig kerítést is fel kell szerelni. üdv.: hegedor
Nos, itt már a kérdés is rossz, amirõl a teljesen síkh*lye média tehet. Az Európai Unió SEMMILYEN szabályozást nem adott ki arra, hogy milyenek lehetnek Magyarországon a játszóterek! Ehhez az egész szabályozáshoz SEMMI köze nincs az EU-nak! Ez a szabályozás egy európai (és nem Európai Uniós) szabvány, amely egy ajánlás, és amelyik ország úgy dönt, hogy bevezeti, akkor az bevezeti, amelyik úgy dönt, hogy nem, az nem! Magyarország úgy döntött, hogy bevezeti. Ha az Európai Unió adott volna ki ilyen szabályozást, akkor az minden tagállamra egyaránt kötelezõ volna! Így viszont nem kötelezõ egyikre sem, csak egy ajánlás, hangsúlyozom mégegyszer, és még az sem az EU-tól.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A szociológia által támogatott romastratégiák mire alapoznak, miben látják a problémát és annak megoldását?

6

Mi az a HAARP?

4

Mi tesz benneteket jobboldalivá?

Alapvetően 18 és 34 év közöttiek válaszára lennék kíváncsi. Azt szeretném tudni hogy ezen korosztályba tartozók közük akik magukat jobboldali beállítottságúnak vallják, mondják meg hogy tulajdonképpen mitől is érzik magukat pontosan így. Igazán érdekelne, de szeretném hogyha más indokot is felsorolnátok a hazaszereteten kívül. Véleményem szerint ugyanis a hazaszeretet normális esetben (mint ahogy számos nyugat-európai ország esetében is) nem kellene hogy jobb vagy baloldali elkötelezettségtől függjön. Kort is írjatok legyetek szívesek.

7

Ha egy meleg, rózsaszín papruhában parádézik, hogy milyen jó melegnek lenni, közben Bibliát gyaláz, miért várja el, hogy toleránsak legyenek vele az emberek?

14

BAZ-ban miért van annyi cigány? (Borsod Abaúj Zemplén )

?

2

A Waffen SS katonáknak milyen volt a testedző programjuk?

Milyen gyakorlatokat csináltak?

1

Van más ország is, ahol "nemzeti dohánybolt"-ban lehet csak cigit kapni?

Nem vagyok dohányos, csak sokat röhögök Ficamland Abszurdisztán Agyarország agyament hülyeségein. És kíváncsi lennék, hogy a világban vagy az EU-ban mindez hogy van?

22

Hogy hívják az ilyen politikai ideológiát?

Mi a megnevezése annak a nézetnek, ha valaki romagyűlölő, erősen nemzeti öntudata van, emellett úgy gondolja, hogy egyenlőséget ember és ember között csak akkor lehet teremteni, ha az állam összpontosítja a munkalehetőségeket, tehát kommunista nézeteket is vall, ezek után elsőre érdekes lehet, de mindemellett úgy gondolja, egy működőképes államot csak diktatúrával lehet fenntartani, tehát egy teljhatalommal rendelkező személyre van szükség eme rendszer irányításához?

7

Ez a videó miről szól és miért van tele szimbólumokkal?

http://www.youtube.com/watch?v=NOubzHCUt48

5

Mire büszkék a homokosok, hogy meleg büszkeség napját rendeznek és bikiniben vonulgatnak "férfiak"?

Komolyan érdekelne, mire büszkék? Az aberráltságukra? Vagy a perverz voltukra?

Vagy ha ez provokáció, miért nem tiltják be, mint pl. Romániában vagy Oroszországban? Az állítólag keresztény Orbán miért folytatja szinte mindenben az elődje politikáját?

63

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!