Találatok a következő kifejezésre: Milyen szabályoknak megfelelnie egy (1 db)

Milyen szabályoknak kell megfelelnie egy játszótérnek, hogy az EU által elfogadott biztonságos legyen?

Legjobb válasz: Elsõsorban balesetvédelmi és folyamatos ellenõrzási normákat állít auz EU. A mérleghinták például nem lehetnek megkettõzve, mert nem eshetnek egymás esési terébe. A hinták és mászókák alatt eséscsillapító gumit kell elhelyezni, vagy folymatosan gondozott vastag homokszõnyeget. Az elõírt hézagolás megakadályozza a gyerekek végtagjainak, sõt ujjainak beszorulását is. Az esési útba nem lóghat be semmiféle fémváz-elem. A kisebbek kiesését gátló bölcsõülést kell szerelni azokra a hintákra, amelyekbe az apróságokat ültetik. Egy hintaállványon több hintát is elhelyezhetnek, de nem lehet kicseiknek és nagyoknak szánt hintaülés vegyesen. A homokozó és más játéktér-szegélyek nem lehetnek betonból vagy kõbõl, csak fából... és más efféle biztonsági szabályok kellenek, hogy teljesüljenek a játszótereken. A játszókert fokozathoz pedig kerítést is fel kell szerelni. üdv.: hegedor

Elsõsorban balesetvédelmi és folyamatos ellenõrzási normákat állít auz EU. A mérleghinták például nem lehetnek megkettõzve, mert nem eshetnek egymás esési terébe. A hinták és mászókák alatt eséscsillapító gumit kell elhelyezni, vagy folymatosan gondozott vastag homokszõnyeget. Az elõírt hézagolás megakadályozza a gyerekek végtagjainak, sõt ujjainak beszorulását is. Az esési útba nem lóghat be semmiféle fémváz-elem. A kisebbek kiesését gátló bölcsõülést kell szerelni azokra a hintákra, amelyekbe az apróságokat ültetik. Egy hintaállványon több hintát is elhelyezhetnek, de nem lehet kicseiknek és nagyoknak szánt hintaülés vegyesen. A homokozó és más játéktér-szegélyek nem lehetnek betonból vagy kõbõl, csak fából... és más efféle biztonsági szabályok kellenek, hogy teljesüljenek a játszótereken. A játszókert fokozathoz pedig kerítést is fel kell szerelni. üdv.: hegedor
Nos, itt már a kérdés is rossz, amirõl a teljesen síkh*lye média tehet. Az Európai Unió SEMMILYEN szabályozást nem adott ki arra, hogy milyenek lehetnek Magyarországon a játszóterek! Ehhez az egész szabályozáshoz SEMMI köze nincs az EU-nak! Ez a szabályozás egy európai (és nem Európai Uniós) szabvány, amely egy ajánlás, és amelyik ország úgy dönt, hogy bevezeti, akkor az bevezeti, amelyik úgy dönt, hogy nem, az nem! Magyarország úgy döntött, hogy bevezeti. Ha az Európai Unió adott volna ki ilyen szabályozást, akkor az minden tagállamra egyaránt kötelezõ volna! Így viszont nem kötelezõ egyikre sem, csak egy ajánlás, hangsúlyozom mégegyszer, és még az sem az EU-tól.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kereszténység hogy fér össze a konzervativizmussal?

A konzervatív társadalom elfogadja, hogy vannak egy közösségben felső, közép és alsó osztályok.

Viszont a keresztény értékrend az ezt nem fogadja el, hanem a szolidaritást tartja legfontosabbnak egy társadalomban. A szegények felemelése, segítése. Ez viszont nem konzervatív, hanem inkább baloldali érték.

Szóval, hogy van ez?

4

Hol lehet megtalálni azt listát amely azokat a településeket tartalmazza ahol érvénytelen volt a dohánykoncessziós pályázat, ahol nem nyert senki?

6

Mi a rangsor? Hogyan működik a rangsoroloás?

nagykövet,
külügyminiszter,
kulturális miniszter,
kulturális intézet igazgatója

0

Milyen lenne? Mit gondoltok?

Vajon ha a nácik nem gyűlölték volna a zsidókat, és nem ölték volna meg, jobb lenne ma az emberek véleménye Hitlerről? Nem történt volna meg a holokauszt. Mit szóltok?

10

Miért fogy a népesség a fejlett országokban?

10

Holnap utalják a közfoglalkoztatottak munkabérét?

Lessz holnap fizetés a közfoglalkoztatottaknak?

7

Ez az európai értékrend manapság?

Sokan mondják , hogy az "európai" értékrendet kell követni.Én amit láttam , tapasztaltam ebből a szuper európai értékrendből , ennek tapasztalatán nagyon nem kellene azt követni.

Hogy miből áll?
Bizonyos (nem európai) kisebbségek pozitívan vannak diszkriminálva , ahogy tapasztalataim szerint Magyarországon a romák.
Több joguk van , mint anno egy szovjet kiképzőtisztnek Ljubjanában.
A törvény , hatóságok ott is elnézőbbek velük.Vannak külön programok csak nekik.Például:A nem európaiak ingyen tanulhatnak nyelvet az adott nyugati országban , nekem vagy egy szlováknak ,lengyelnek pedig sok-sok euróba kerül.

Olyat is láttam , hogy a szociális rendszeren élősködtek , kb 8-an laktak 80 négyzetméteren , nem dolgoztak ,csak gyűlölködtek , gyűlölet szavakat kiabáltak az európaiaknak.A ház nem volt jó állapotban , de azért ott állt a prémium terepjáró a ház előtt.
Én erre azt kérdeztem , hogyan?

Kritizálni pedig nem lehet őket , volt újságíró aki ellen merényleteket terveztek mert kritizálta a bevándorlást és azt a "különleges" vallást.

Ez a típusú diszkrimináció , valami központilag meghatározott dolog lehet , mivel Magyarországon is jelen van.

Szerintem nem ezt a vonalat kellene követnünk.Ez nagyon nem helyes így.

10

Miért tiltották be az antibolsevista-anticionista tüntetést?

10

Hogyan mondjam le a szociális segélyt?

Sziasztok. Pályakezdő vagyok, és eddig szociális segélyes voltam. Most felvettek egy céghez, ahol pénteken kezdenék, de szerződést még nem kaptam kézhez, és az érdekelne, hogy a szociális segélyt, ha csak a szerződés kézhez kapásakor mondom le, akkor abból lesz e bajom? Bocsi ha hülye a kérdés de a szakmámhoz jól értek, csak az ilyen bürokratikus papírmunka borít ki:\ A válaszokat előre is köszi:)

5

Mi alapján állapítják meg, hogy melyik tv csatornának mekkora nézettsége volt, egy adott időpontban?

(Másnap végig kérdezgetnek mindenkit az utcán, hogy este mit nézet?)

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!