Találatok a következő kifejezésre: Milyen szabályoknak megfelelnie egy (1 db)

Milyen szabályoknak kell megfelelnie egy játszótérnek, hogy az EU által elfogadott biztonságos legyen?

Legjobb válasz: Elsõsorban balesetvédelmi és folyamatos ellenõrzási normákat állít auz EU. A mérleghinták például nem lehetnek megkettõzve, mert nem eshetnek egymás esési terébe. A hinták és mászókák alatt eséscsillapító gumit kell elhelyezni, vagy folymatosan gondozott vastag homokszõnyeget. Az elõírt hézagolás megakadályozza a gyerekek végtagjainak, sõt ujjainak beszorulását is. Az esési útba nem lóghat be semmiféle fémváz-elem. A kisebbek kiesését gátló bölcsõülést kell szerelni azokra a hintákra, amelyekbe az apróságokat ültetik. Egy hintaállványon több hintát is elhelyezhetnek, de nem lehet kicseiknek és nagyoknak szánt hintaülés vegyesen. A homokozó és más játéktér-szegélyek nem lehetnek betonból vagy kõbõl, csak fából... és más efféle biztonsági szabályok kellenek, hogy teljesüljenek a játszótereken. A játszókert fokozathoz pedig kerítést is fel kell szerelni. üdv.: hegedor

Elsõsorban balesetvédelmi és folyamatos ellenõrzási normákat állít auz EU. A mérleghinták például nem lehetnek megkettõzve, mert nem eshetnek egymás esési terébe. A hinták és mászókák alatt eséscsillapító gumit kell elhelyezni, vagy folymatosan gondozott vastag homokszõnyeget. Az elõírt hézagolás megakadályozza a gyerekek végtagjainak, sõt ujjainak beszorulását is. Az esési útba nem lóghat be semmiféle fémváz-elem. A kisebbek kiesését gátló bölcsõülést kell szerelni azokra a hintákra, amelyekbe az apróságokat ültetik. Egy hintaállványon több hintát is elhelyezhetnek, de nem lehet kicseiknek és nagyoknak szánt hintaülés vegyesen. A homokozó és más játéktér-szegélyek nem lehetnek betonból vagy kõbõl, csak fából... és más efféle biztonsági szabályok kellenek, hogy teljesüljenek a játszótereken. A játszókert fokozathoz pedig kerítést is fel kell szerelni. üdv.: hegedor
Nos, itt már a kérdés is rossz, amirõl a teljesen síkh*lye média tehet. Az Európai Unió SEMMILYEN szabályozást nem adott ki arra, hogy milyenek lehetnek Magyarországon a játszóterek! Ehhez az egész szabályozáshoz SEMMI köze nincs az EU-nak! Ez a szabályozás egy európai (és nem Európai Uniós) szabvány, amely egy ajánlás, és amelyik ország úgy dönt, hogy bevezeti, akkor az bevezeti, amelyik úgy dönt, hogy nem, az nem! Magyarország úgy döntött, hogy bevezeti. Ha az Európai Unió adott volna ki ilyen szabályozást, akkor az minden tagállamra egyaránt kötelezõ volna! Így viszont nem kötelezõ egyikre sem, csak egy ajánlás, hangsúlyozom mégegyszer, és még az sem az EU-tól.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az ukránok eredetileg oroszok voltak nem, akkor hogyan váltak le az oroszoktól és hogy lettek ilyen sokan az ukránok?

sok nemzetiségi térképen még a 2. VH. elöttről az ukránokat oroszoknak jelőlték és volt erős oroszosítás és mégis ennyi ukrán van ilyen nagy területen és még jelentős területen élnek még oroszországban, bár azt tudom hogy az oroszok sok területet pl a Krímet elalkarták oroszosítani, de hallottam valami összoroszországról amibe a fehérorosz és az ukrán területek is bele tartoznak, talán az oroszok szaporították az ukránokat (ekkor még oroszoknak számítottak) a török és más népekkel szemben?

2

Mit gondoltok a Malév utódjáról, a Sólyom légitársaságról?

Elvileg már Augusztustól működni fognak.

A Melév utódjának szánják,


10

Ha holokauszt tagadásért büntetés jár, akkor holokauszt eltúlozásért miért nem?

18

Apám ha áttér zsidó/izraelita vallásra attól én nem vagyok zsidó?

azt hallottam hogy aki felveszi a zsidó vallást az zsidó lesz és be is fogadják, na akkor a családdal mi a helyzet, azt nem fogják zsidónak nézni?

3

Törökország európai területe fejlettebb mint a kis ázsiai?

és az európai törököknek más a mentalitásuk mint a ksi ázsiaiaké, szóval van némi európai mentalitásuk?

2

Mit neveznek a Pride ellentüntetésének, és hol lesznek ezek?

Azt mondták a tv-ben,hogy 8 helyen számítanak ellentüntetőkre, amik hivatalosan nem ellentüntetések lesznek, de nyilvánvaló.
Ezek milyen rendezvények lesznek, és hol?

3

Visszterhes vagyonszerzési illeték. Első ingatlan vásárlásnál akkor is csak a felét kell befizetni 35 év alatt, ha csak a fele az enyém?

1

Értelmezné nekem valaki ezt a pár képet?

http://acidcow.com/pics/17777-satiric-drawings-by-a-polish-a..
4.
6.
20.
21.
35.
80.
82.
85.

1

Az európai zsidók miért érdemelték ki a nácik gyűlöletét és bosszúját?

Mik voltak az okok amikre a nácik hivatkoztak?
Azért mert(***)?

6

Ami a románoknak a dákok és a rómaiak, az a magyaroknak a (. )?

Mely régi népek lehetnek?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!