Találatok a következő kifejezésre: Milyen szőrtelenítést ha (3 db)

Milyen szőrtelenítést használjak, ha mindenképpen fontos lenne, hogy egy hétig ne bujkáljanak vissza a szálak? Szóval teljesen sima bőrt szeretnék, fekete pont mentesen.

Legjobb válasz: Én a gyantát vagy az epiláló gépet javasolnám. Mindkettõ gyökerestõl húzza ki a szõrszálakat, így azon nemcsak egy , de több hétig sem nõnek vissza. Persze ez attól is függ, milyen erõs a szõrzeted. Egy hétre mindenképp megoldás!

Én a gyantát vagy az epiláló gépet javasolnám. Mindkettõ gyökerestõl húzza ki a szõrszálakat, így azon nemcsak egy , de több hétig sem nõnek vissza. Persze ez attól is függ, milyen erõs a szõrzeted. Egy hétre mindenképp megoldás!
Gyanta kozmetikusnál! Nagy elönye h elritkul töle a szörzeted. Nekem sima utána vagy 8 napig a lábam és a bikinim is:) vissza nem térnék a borotvára!!!

Lányok nektek is kipattog az intim területetek, ha leborotváljátok? Mit csináltok vele? Vagy milyen szörtelenitési modok vannak még?

Legjobb válasz: Borzasztó primitív vagy...és egyáltalán minek irkálsz, ha semmi köze a témához??!Máshol szórakozzál szerintem!

Borzasztó primitív vagy...és egyáltalán minek irkálsz, ha semmi köze a témához??!Máshol szórakozzál szerintem!
kamillás bõrnyugatató hintõpor... :) nekem ez vált be
"Már bocs", de elkerülte a figyelmed, hogy a kérdezõ nem "kipattogtatta" a "p.náját", hanem borotválás után kipattogott. Ezt így hívják. Ha nem vagy kompetens a témában, inkább csitt :)
A végén még kiderül, hogy a popcornos zacskóban p.inát árulnak.
Szerintem minden a technikán múlik...a hagyományos borotvától nekem is kipattogzott, de a jó minõségû nõi borotvától, nem fog. Vannak kifejezetten olyan "fejek" a borotvára, ami intim területek szõrtelenítésére, bikinivonalra javasolt!Utána jó alaposan kend be nyugtató krémmel a területet!
1-es vagyok!Üzenem a "primitív" válaszolónak, hogy sajnos nagyon is értettem a borzsalmas hasonlatát, és primitív, ez a vélenényem!De látom, hogy másnak is, és ez megnyugtat!A többi válasz értelmes, és biztosan beválik!
Már bocsi kérdezõ, de én én hasonlítottam a p.uncit a pattogatott kukoricához, ugyanis azt szokták kipattogtatni. Tudod, még a nevében is benne van...
A kérdező hozzászólása: Már megszokhattuk, hogy sok bunko segfej van ezen az oldalon, akik életükbe nem láttak még pinát, csak itt adják a fasza gyereket. Am 6os még egyszer köszi
Fontos a jó minõségû borotva (nekem pld. Venus van, nem volt vele bajom sosem), illetve én nem szoktam ugyanazt a fejet használni pld. lábhoz, hónaljhoz, mint amit lentre. Általában mondjuk epilálok, de elõfordul, hogy sürgõsen kell szõrtelenítenem, erre külön fejet tettem félre. Utána aloe verás babaolajjal szoktam bekenni, az megnyugtatja. Valaki hintõporozza, de úgy mindig jól beterítem magam mindenhol, csak ott nem, ahol kéne... De kipróbálhatod, neked hátha az jön be :) Ezek után én nem szoktam kipattogni. Off: Felesleges elkezdeni és folytatni is a poénkodást meg a vitát. Irreleváns, nem ide tartozik, ne írjatok, ott a privi erre! :)
A kérdező hozzászólása: 1- es köszönöm az értelmes választ
Igenis anyuci! Attól, hogy te nem érted mire céloztam, attól még nem én leszek a primitív, csak téged néznek hülyének:)
A kérdező hozzászólása: Kedves kukorica pattogtato, nem hallottál még arrol, hogy valakinek a böre kipattog? Nem tudom egyes emberek mért gondoják magukat okosabbnak, attol, hogy mindenbe beleütik az orrukat, még abba is amiez nem értenek. Értelmes kérdést tettem fel, és értelmes, segitö välaszokat vártam(érkezett is néhány). Ja meg a kérdést ugy kezdtem "länyok....", tehát tölük is várom a válaszokat , akik értenek ehez. Tudom, mi az a kukorica pattogtatás, nem kell magyarázni, de sajnos rossz helyen sütöttf el a szánalmas viccedet.

Lányok, szőrtelenítéshez epilátort használtok? Ha igen, milyen?

Eddig borotváltam, gyantáztattam, szőrtelenítő krémeztem a lábam, de most kipróbálnám az epilátort, mert állítólag hosszú távra tünteti el a szőrt és ugye otthon lehet csinálni (kozmetikában gyantáztattam). 16 éves vagyok, a gyantázás fájt, de azért ki tudtam bírni. Jobban fáj, mint a gyantázás? Tényleg utána sokáig nem kell újra szőrteleníteni? És intim területen lehet használni?

Legjobb válasz: Én még a lábamon nem gyantáztattam, úgyhogy összehasonlítási alapom nincs. Amikor elkezdtem epilálni a lábam, majd össze...tam magam. :) Az elején mindenképpen kellemetlen, de hozzászokik az ember a fájdalomhoz. Most már (évek múlva) fel se veszem, ha epilálok. Egyrészt hozzászoktam, másrészt tényleg sokkal kevesebb és gyengébb a szõr a lábamon.

Én még a lábamon nem gyantáztattam, úgyhogy összehasonlítási alapom nincs. Amikor elkezdtem epilálni a lábam, majd össze...tam magam. :) Az elején mindenképpen kellemetlen, de hozzászokik az ember a fájdalomhoz. Most már (évek múlva) fel se veszem, ha epilálok. Egyrészt hozzászoktam, másrészt tényleg sokkal kevesebb és gyengébb a szõr a lábamon.
Nagyon-nagyon ritkán veszem rá magam, hogy leepiláljam bármelyik testrészemet is, ugyanis órákig eltart mert folyamat meg kell állnom annyira fáj. A hatása szerintem körülbelül ugyanaddig tart mint a gyantának. Szokták mondani, hogy a gyanta a gyors gyilkos, az epilátor meg a lassú.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!