Találatok a következő kifejezésre: Milyen szünetmentesítőt használni áramkimaradás sorozatos jelenlététének (1 db)

Milyen szünetmentesítőt érdemes használni áramkimaradás sorozatos jelenlététének kivédése végett?

Nem akarok mindenáron tápot cserélni,hallottam valamiféle elosztóról,ami olcsóbb is,és ugyanúgy védi a gépemet a hirtelen ingadozástól ill. áramkimaradástól.

Legjobb válasz: Tápot nem kell cserélned, hanem szünetmentes tápot kell venned. Ezekbõl sokféle van, minél tovább bírják áramszünet esetén, ill. minél több védelem van beleépítve úgy nõ az áruk. Nézd át õket itt: http://www.argep.hu/kat3-344.html

Tápot nem kell cserélned, hanem szünetmentes tápot kell venned. Ezekbõl sokféle van, minél tovább bírják áramszünet esetén, ill. minél több védelem van beleépítve úgy nõ az áruk. Nézd át õket itt: http://www.argep.hu/kat3-344.html
Nem teljese tartozik ide, de Én kazánházba is ajánlanám, ugyanis vannak városok ahol nagyon sokat ingadozik az áram, és ezért leállnak a kazánok, folyton reset-elni kell. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnéztem a linket, sok mindent találtam, remek!:)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit gondoltok? Jó a Comodo Anti Vírus Free 2013? És érdemes-e mellé a Comodo Tűzfal?

A válaszokat Köszönöm.

5

Hogy tudom a zip fájlnál a jelszót kitörölni? Tudom a jelszót de már nem akarom levédeni mit csináljak?

Továbbá egy zip fájlban van 1000 fájl, de nekem csak a nevük kell jegyzettömbe, mit tudok csinálni? Ha kijelölöm úgy nem tudom betenni a txt-be a neveket...

2

Mit csinál a svchost. Exe? Csak mert nekem 7szer is benne van a feladatkezelőben.

3

Szerintetek feltudják törni a facebookomat? A jelszó nagyon hosszú, az e-mail címet nem tudja senki. A "https"-t is bekapcsoltam.

16

TOR-t használom a suliból. Tudtok értelmes . Onion oldalakat?

Értelmes alatt nem pornóra gondolok,pedofil szarságokra (am. 15 vagyok),meg drogokra. Hanem ha használom nem csuknak le...

1

Sok vírusos játék van a torrent oldalakon? Eddig még nem mertem letölteni.

5

Nekem Eset Smart Security van a gépemen. A vítust megtalálja de tisztítani vagy törölni nem tudom? Segítség. Köszi.

http://kepfeltoltes.hu/view/130829/468622725N_vtelen_www.kep..

7

Amikor felmegyek az iwiw-re, akkor a következő cím jelenik meg: iwiw.hu/i/belepes Mi az az i? Lehet, hogy vírusos a gépem?

2

Valaki ismer jó hacker IRC-t?

Most lőtték le a channelt amin eddig voltam, és érdekelne, hogy van-e valakinek tudomása IRC-ről, amin komolyabb dolgokról is lehet beszélni, mint az SQLinj. és XSS, meg a hogy működik a Havij, tehát a közösség nagy része nem ezen a szinten áll, mert csak ilyesmit találok.

11

Exem azzal gyanusit h mivel tudom a fb jelszavát én a nevében irogattam másoknak, miközben nem csináltam semmit csak megfigyeltem a levelezését, semmit nem modositottam. Fel akar jelenteni -. - Milyen következményekre számitsak?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!