Találatok a következő kifejezésre: Milyen szünetmentesítőt használni áramkimaradás sorozatos (1 db)

Milyen szünetmentesítőt érdemes használni áramkimaradás sorozatos jelenlététének kivédése végett?

Nem akarok mindenáron tápot cserélni,hallottam valamiféle elosztóról,ami olcsóbb is,és ugyanúgy védi a gépemet a hirtelen ingadozástól ill. áramkimaradástól.

Legjobb válasz: Tápot nem kell cserélned, hanem szünetmentes tápot kell venned. Ezekbõl sokféle van, minél tovább bírják áramszünet esetén, ill. minél több védelem van beleépítve úgy nõ az áruk. Nézd át õket itt: http://www.argep.hu/kat3-344.html

Tápot nem kell cserélned, hanem szünetmentes tápot kell venned. Ezekbõl sokféle van, minél tovább bírják áramszünet esetén, ill. minél több védelem van beleépítve úgy nõ az áruk. Nézd át õket itt: http://www.argep.hu/kat3-344.html
Nem teljese tartozik ide, de Én kazánházba is ajánlanám, ugyanis vannak városok ahol nagyon sokat ingadozik az áram, és ezért leállnak a kazánok, folyton reset-elni kell. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnéztem a linket, sok mindent találtam, remek!:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ezen művelet végrehajtásához engedély szükséges. A mappa módosításához forduljon engedélyért a következőhöz Probléma?

Ezt a hiba üzenetet akkor dobja ki amikor ki akarok törölni 1 mappát a D: meghajtóról. elvileg rendszergazda vagyok,lehet hogy a D: meghajtón nem vagyok rendszergazda?

19

Szóval:reggel fölmentem facebookra, és egy üzenet fogadott. Lenne valakinek valami ötlete hogy ez mi lehet? Van egy olyan sejtésem, hogy vírus, de ha nem akkor nem tudom h mi.

Az üzenet:"The NSA is watching your email, phone records, location, social networks, and everything you store online"

7

Lehet VPN kapcsolatot a routerben beállítani?

Kábelnetem van, a kábelmodem után akarok tenni egy WI-FI routert.

Mivel majd VPN-t is használni fogok arra gondoltam hogy érdemes lenne eleve olyan WI-FI routert venni amiben meg lehet adni hogy csak a VPN-en keresztül kommunikáljon, minden mást dobjon el.

Ezzel -egyszerűen és könnyen- meg lehetne előzni az esetleges DNSszivárgást VPN használata közben.

Van ilyen beállítási lehetőség a routerekben?
Hogy hívják ezt a szolgáltatást a routerben?
Melyikben van ilyen, melyiket lenne érdemes megvenni?

5

Szerintetek biztonságos E-bay-ről vásárolni?

Már régóta nézegetem a cuccokat az E-bay-en csak nem tudom h Kínából lehet-e biztonságosan vásárolni. Légszi aki rendelt már onnan segítsen köszönöm szépen!!

10

Hivom az ismerösöm mobilszámát de az automata állandóan azt mondja jelenleg nem kapcsolható hivja késöbb mi lehet a probléma?

telenor a szolgáltató

3

Melyik a jobb vírusirtó? AVG Internet Security vagy Avast Internet Security?

4

Mi a teendő ilyenkor?

Pár mappát jelszóval levédtem, de elfelejtettem a jelszót. Ilyenkor mit tehetek?

1

Mit tehetnék szerintetek?

Beléptek ma a facebookomba egy olyan helyről ahol mégcsak ismerősöm sincs. A rendszer kimutatta. Megszakítottam a bejelentkezést, de mivan ha az illető elmentette a jelszavam és az a mentés akkor is él, ha én megváltoztatom a jelszavam. Semmi olyan nincs a fészemen amit rejtegetnék vagy ilyesmi, de elég sok dolgot tárgyalok ott a barátaimmal, családommal. Ilyenkor mi a teendő? Azért írtam ide a kérdést, mert itt sok a fiatal aki lehet tud hasznos informásicókkal szolgálni. Köszönöm!

3

Nem enged hozzáférni a fájlhoz a rendszer, hogyan lehet megoldani?

Volt a gépemen egy rejtett mappa. Újratelepítettem a Windows XP-t, és azóta a benne lévő file-okat meg sem nyitja, "hozzáférés megtagadva". Rendszergazdaként bejelentkezve sem sikerül átállítani az attribútumokat, nem engedi másolni, kivágni, más programokkal megnyitni (jegyzettömb, word pad, open office, word). A fájlok kiterjesztése rtf. A kérdésem az, hogyan lehetne megnyitni, biztosan meg lehet hekkelni valahogyan. Talán fontos: a fájl>>tulajdonságok>>speciális attribútumok>>részletek -nél ugye kilistázza, hogy a fájlhoz ki férhet hozzá, és ott vagyok (mint a gépem egyetlen felhasználója). Mit lehet tenni?

2

Hogy lehet zárat tenni a gépre?

Nem arról beszélek,hogy amikor belépek és ott kéri a jelszót,hanem hogy egy mappát hogyan tudnék lezárolni? Üzenetben várom a segitőkész leveleket:D
Előre is köszi!:)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!