Találatok a következő kifejezésre: Milyen szünetmentesítőt használni áramkimaradás (1 db)

Milyen szünetmentesítőt érdemes használni áramkimaradás sorozatos jelenlététének kivédése végett?

Nem akarok mindenáron tápot cserélni,hallottam valamiféle elosztóról,ami olcsóbb is,és ugyanúgy védi a gépemet a hirtelen ingadozástól ill. áramkimaradástól.

Legjobb válasz: Tápot nem kell cserélned, hanem szünetmentes tápot kell venned. Ezekbõl sokféle van, minél tovább bírják áramszünet esetén, ill. minél több védelem van beleépítve úgy nõ az áruk. Nézd át õket itt: http://www.argep.hu/kat3-344.html

Tápot nem kell cserélned, hanem szünetmentes tápot kell venned. Ezekbõl sokféle van, minél tovább bírják áramszünet esetén, ill. minél több védelem van beleépítve úgy nõ az áruk. Nézd át õket itt: http://www.argep.hu/kat3-344.html
Nem teljese tartozik ide, de Én kazánházba is ajánlanám, ugyanis vannak városok ahol nagyon sokat ingadozik az áram, és ezért leállnak a kazánok, folyton reset-elni kell. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnéztem a linket, sok mindent találtam, remek!:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehetséges, hogy fertőzött windowst használok, de nem biztos. Biztonságos-e erről a géperől internetes átutalás végezni Portable Linux alatt, amit egy pen-driveról futtatok?

Ezt csak azért szeretném tudni, mert irtózatos mennyiségű lementendő adatom van, és a számítógép újratelepítése előtt már szeretnék utalni.

2

Mitől zörög a gépem?

egy ideje nagyon kellemetlen, zörgős recsegős hangja van közvetlenül bekapcsolás után és még 1-2 percig, aztán megszűnik. nem a portól van, rendszeresen takarítom, és nem is a ventilátor a hunyó (hiszen az folyamatosan adná ki a hangot). aggódom, nehogy fogja magát és kifulladjon (egyszer már volt ilyen és minden adatomat elvesztettem.amatőr vagyok ilyesmikkel kapcsolatban, válaszokat előre is köszönöm!

8

Hogyan lehet letiltani a másik fiókot, hogy megnézze a merevlemezem?

Van 1 tesóm aki szokott a gépemen böngészni, van egy c (rendszer), d, e meghajtóim. És a D-n vannak a cuccaim, hogy lehet megcsinálni, hogy ne érje el a d meghajtót csak a c-t meg az e-t?

1

Windows 8 vendég fiók jogosultságát hogyan tudnám beállítani?

hogy ne kelljen minden programhoz jelszót beírni

1

Mi a francot csináljak? Megkértem a szüleim h korlátozzák a gépem mert nehezen keltem fel regel, de most már nem akarom mert már eltel egy félév, de ezek meg nem oldják fel.

nah szal feltudnék húzni rá egy új wint de akkor eltűnnek a beállításaim, meg a cuccaim. mit tehetek? mert értitek, nagyon nehezen keltem fel suliba időben, mert hajnalig gépeltem, aztán mondtam h ez szar és h nem jó hogy hulla vok egfész nap, nah és mondtam, hogy akkor korlátozzanak le. na most tom idióta vagyok, de azthittem ez a legjobb, de erre meg már nem hajlandóak visszatenni a fiokom, és nemtudom a jelszavűt az adminnak. na most micsináljak? mert pl most hétvégén gépeznék de nemadják meg és 10:30 kor takarodó :S

14f

3

Lenne egy Genius eye 110 webcamom és szeretnék egy webcam felvevő programot ami ingyenes és webkamerámmal felvételt tudjak késziteni?

2

Ingyenes és hatékony vírusírtó?

5

Eltűnt a vírusirtó a gépemről?

Szóval!
Volt Windows Defender a gépemen, ( windows 7-em van)
Ma reggel bekapcsoltam a laptop-om és nem kapcsolt, be a program.
Megkerestem a prog. files-ban, rákattintottam, hogy futtatás, jó öt percig töltött és utána kiírta, hogy a program szolgáltatása leállt. Próbáltam megint, nem ment.
Szedtem le avastot,( mert defender-t nem sikerült, nem vagyok a technika ördöge) feltettem a programot, és közölte, hogy van másik vírusirtó a gépen.
Mit tegyek?
Jobban szeretném a defendert, visszalehet állítani?

5

Levehető valahogy szkennelt lapról az ujjlenyomat? (részlesen lent)

Bocs ha nem ez a legmegfelelőbb hely a kérdésnek, de szerintem illik ide is:

Szóval arra gondolok, ha beszkennelek egy lapot akkor utólag levehető e az ujjlenyomat róla ? Nyilván a szkennelés előttről származó ujjlenyomatokra gondolok, nem amikor utólag összefogdosom már :D

Aki tud valami okosat írni erre, annak nagyon megköszönöm !

2

Van egy mappám és nincs benne semmi, de van mérete a mappának. Hogy szedjem ki ami benne van?

Ez valami kulcs egy programhoz. Le van titkosítva.
Pendriven van. Megnyitom, de üres. Mérete mégis van. A gép olvassa, de nem látok semmit. A gép amúgy merevlemeznek észleli a pendrivet.
NEM rejtett file, nem vagyok gyökér.

A pendrivet a gépemre másoltam. Van egy mappa, benne semmi. Na ezt a semmit szeretnék másik pendrivere rakni. :P

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!