Találatok a következő kifejezésre: Milyen szünetmentesítőt használni (1 db)

Milyen szünetmentesítőt érdemes használni áramkimaradás sorozatos jelenlététének kivédése végett?

Nem akarok mindenáron tápot cserélni,hallottam valamiféle elosztóról,ami olcsóbb is,és ugyanúgy védi a gépemet a hirtelen ingadozástól ill. áramkimaradástól.

Legjobb válasz: Tápot nem kell cserélned, hanem szünetmentes tápot kell venned. Ezekbõl sokféle van, minél tovább bírják áramszünet esetén, ill. minél több védelem van beleépítve úgy nõ az áruk. Nézd át õket itt: http://www.argep.hu/kat3-344.html

Tápot nem kell cserélned, hanem szünetmentes tápot kell venned. Ezekbõl sokféle van, minél tovább bírják áramszünet esetén, ill. minél több védelem van beleépítve úgy nõ az áruk. Nézd át õket itt: http://www.argep.hu/kat3-344.html
Nem teljese tartozik ide, de Én kazánházba is ajánlanám, ugyanis vannak városok ahol nagyon sokat ingadozik az áram, és ezért leállnak a kazánok, folyton reset-elni kell. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnéztem a linket, sok mindent találtam, remek!:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A laptopom videókártyája 70 fokos úgy, hogy semmit nem csinálok és még hűtő is van alatta, veszélyes?

2

Most már eltűnt a trójai vírus? (többi lent)

tegnap az avast élszlelet egy támadást svchost.exet, és nem tudtam letölteni semmit mert mindig azt írta ki: "víruskeresés meghiúsult".. ezután több víruskeresőt elindítottam és karanténba helyeztek pár fájlt, majd később újra sikerült letölteni, és a programok már egy veszélyes fájlt se találtak..azonban az avast még mindig folyton beugrik hogy blokkolta a rosszindulatú urlt..most mit csináljak?

1

Aktív PFC-s tápegységhez müködő szünetmentes tápegység?

FSP EP, FSP FP típusokat néztem , de nem tudom , hogy jól müködnének az aktív pfc-s tápommal.A szünetmentesek (fsp fp, fsp ep) szimulált szinuszosok és elvileg nem szeretik az aktív pfc-t.

0

Hogyan tudok rendszergazdaként futtatni egy képet?

Írásvédetté és rejtetté tettem egy fényképet, majd újrahúztam a gépet. Hiába oldottam fel az írásvédelmet és a rejtettséget, nem jeleníti meg a képet a Windows XP.

3

Vírusirtó programba a karanténba lévő fájlokat törölni kell?

2

Hogyan tudom "megakadályozni" hogy a Windows ne frissítse magát állandóan leállításkor? Bővebben lent.

Amikor kikapcsolom a gépem akkor kiírja hogy "Az új frissítések telepítése, ne kapcsolja ki a gépet..." Oké értem én hogy frissíteni kell az alkalmazásokat, de amikor egyszer 165 frissítést kezdett el telepíteni, akkor azért néztem. Nem is tudtam hogy több mint 100 alkalmazás van a gépemen. Van hogy nem telepít semmit csak leáll normálisan. Tegnapelőtt pár frissítés volt és ma már 45 frissítést kezdett telepíteni... nem értem hogy van ez. Már beállítottam valahol hogy csak az én engedélyemmel telepíthet dolgokat, de ugyanúgy magától frissít. Aki tudna segíteni az írjon, előre is köszönöm a válaszokat.

12

Leghatékonyabb trójai vírusirtó program?

7

Ellopták a Steam felhasználóm, mit tegyek?

Üzleteltem egy emberrel,pontosabban cseréltem,én elküldtem a steam felhasználóm,neki meg egy kódot kellet volna küldenie,de nem küldött,belépett steamembe,átváltoztatott mindent és lelépett... -.- Volt rajta 3 játék,de a fontosabb a Modern Warfare 3 és a Left 4 Dead 2. Na mindegy a lényeg az hogy hogyan szerezzem vissza? :S

7

Sajnos nem tudom idelinkelni az oldalakat a kérdésemhez. De megpróbálom. Szóval van a hamis enkor oldal? Az enkor pont me az igazi pedig enkor pont cécé.

Aki nem tudott rájönni a linkekre neis írjon..köszi.

3

Szerintetek vírus?

http://keygenzandhackz.blogspot.hu/2013/04/the-last-of-us-fu..

Le szeretném tölteni a The last of us című játékot PC-re és ezen az oldalon meg is találtam de elvileg nincs PC-n a játék. A torrent 13,9 GB,3,62 GB van letöltve és azt írja, hogy több mint 50%-a kész.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!