Találatok a következő kifejezésre: Milyen szöveget az esküvői (2 db)

Milyen szöveget írjak az esküvői képeslapra?

A gimis-kori legjobb barátn?m esküv?je lesz és a nászajándék mellé szeretnék egy képeslapot is adni,csak nem tudom, mit írhatnék bele.Semmiképp nem szeretnék megható idézetet, mert az nem a mi stílusunk.Szerintetek mit írjak?

Legjobb válasz: Én annak idején ilyen szövegû disztáviratot kaptam, ezt javaslom: "A mai nap boldogsága örökké tartson!"

Én annak idején ilyen szövegû disztáviratot kaptam, ezt javaslom: "A mai nap boldogsága örökké tartson!"
Az én fõnököm olyasmiket írt a kártyára nekem , hogy türelmet, kitartást...stb. :D A férjem jót mosolygott rajta. :D
Valami vicces idézetet, esetleg egy régi nagy - és lehetõleg másoknak nem érthetõ - poént.
igaz h.ezek meghívóra vannak, de sztem egyik-másik simán jó képeslapra is.. http://www.mindenamimeghivo.hu/meghivo_idezetek.htm

Milyen szöveg volt az esküvői meghívótokban?

Kérlek írjatok szövegeket és idézeteket!

Legjobb válasz: Zalatnay dal 1. A fákon a harmat, a nyíló virág, A távoli fények, ó, de sok hû jóbarát. Õk annyiszor látták a könnyeimet, Ha megkérded õket, elmondják neked. Az arcomat a fénybe fordítom, És a perceket én újra számolom, Nincs már semmi baj, Mert elmúltak a fáradt éjszakák. Jöjj velem a fények útjain, Veled éljem én a boldog napjaim! Nekünk nyílik majd Az út mentén a sok kis virág. A völgyek, a rétek, a kék csillagok, Most boldogan látják, hogy végre én más vagyok. A szél messze fújta a könnyeimet, Már mosolygok újra ─ köszönöm neked. Az arcomat a fénybe fordítom, És a perceket én újra számolom, Nincs már semmi baj, Mert elmúltak a fáradt éjszakák. Jöjj velem a fények útjain, Veled éljem én a boldog napjaim! Nekünk nyílik majd Az út mentén a sok kis virág.

Zalatnay dal 1. A fákon a harmat, a nyíló virág, A távoli fények, ó, de sok hû jóbarát. Õk annyiszor látták a könnyeimet, Ha megkérded õket, elmondják neked. Az arcomat a fénybe fordítom, És a perceket én újra számolom, Nincs már semmi baj, Mert elmúltak a fáradt éjszakák. Jöjj velem a fények útjain, Veled éljem én a boldog napjaim! Nekünk nyílik majd Az út mentén a sok kis virág. A völgyek, a rétek, a kék csillagok, Most boldogan látják, hogy végre én más vagyok. A szél messze fújta a könnyeimet, Már mosolygok újra ─ köszönöm neked. Az arcomat a fénybe fordítom, És a perceket én újra számolom, Nincs már semmi baj, Mert elmúltak a fáradt éjszakák. Jöjj velem a fények útjain, Veled éljem én a boldog napjaim! Nekünk nyílik majd Az út mentén a sok kis virág.
Nem vagyunk színházi emberek. :) Egy régi, kedves ismerõsöm rendezvényszervezõként dolgozik, õ segített nagyon sok mindenben, õ mutatott meghívó mintákat. Mivel imádom a musicaleket, rögtön ez lett a befutó és a férjemnek is ez tetszett a legjobban, ilyet még sehol nem láttunk. Egyébként a polgárin is jobbára musical dalok szóltak :)
„…ÉS BELEBORZONGOK, LÁTVÁN, HOGY NÉLKÜLED ÉLTEM...” ez egy József Attila idézet. Méghozzá számomra az egyik legkedvesebb sor, sajnos nem választhatom ezt a leendõ esküvõi meghívónkba, mert már régóta együtt élünk:) errõl lemaradtam
A kérdező hozzászólása: Ez az érzés, mit nem írhatsz le mással, csak a szemedben égõ fényes ragyogással. Mióta belenéztem ebbe a szép fénybe, nem tudok már nézni soha más szemébe. A miénkben ez volt, most a hugiméknak nézelõdök.
"Te vagy az egyetlen a földön akiért mindent megteszek , veled az életem töltöm nemcsak a múló perceket nem ígérek kincset csillagot csak egy hû szívet adhatok"
Az hogy fuss menekülj amig lehet!
A színházas tényleg jó..de szerintem az én rokonaim nem értenék:(
A színházas nagyon tetszik (L) Megkérdezhetem honnan jött az ötlet? Esetleg színházi emberek vagytok? :)
"Keresek egy tökéletes párnát, azt hiszem, pont a Tied mellett van"
"A legfontosabb, amit szeretnék elmondani neked, hogy bízhatsz bennem szerelmeddel és szeretném ha azt is tudnád, hogy minél többet kapok tõled, annál többet látsz majd mosolyogni, s annál mélyebben kívánom, hogy minden jó, mit adtál ezerszer szálljon vissza rád." (Laine Parsons) 1063 nap gondolkodás után döntésre jutottunk és jelenthetjük: Elkeltünk! S hogy ezt az elhatározást szentesítsük szeretettel várunk Téged és kedves családod 2008.június 28-án 16 órakor a püspökladányi Református templomban tartandó szertartásra valamint az azt követõ eszem-iszomra. (Ez a templomira és a lagzira volt a meghívó, mert a polgárit megtartottuk elõtte 3 hónappal 2 tanúval)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!