Találatok a következő kifejezésre: Milyen színe a 4-es metrónak (1 db)

Milyen színe lesz a 4-es metrónak?

Ugyebár van már sárga, kék és piros, a 4-es milyen színt kap?

Legjobb válasz: Zöld

Zöld
Zöld metró, akkor hamar megkapja a biometró vagy valami ilyesmi becenevet.
zöld már van, nem?
Már most zöld színnel jelölik, a média is egyre gyakrabban használja a "zöld metró" kifejezést. Valaki írta elõttem, hogy szeretné, ha lila színû lenne: nos, az majd az ötös lesz, ha hihetünk egy bizonyos Demszky Gábornak, aki a 2002-es önkormányzati választási kampányban (igen, szinte már a kõkorban) nagy feltûnést keltett egy plakáttal, amit a metróállomásokon és a szerelvényeken helyeztek el. Ezen a plakáton Budapest metrótérképe volt látható, de az akkor (és még ma is)létezõ három mellett szerepelt rajta a négyes és az ötös vonal is. Akkor még reménykedtem, hogy talán mire végzek a gimiben (2004), a lila színû ötös metrón Dunaharasztiról fél óra alatt el lehet majd jutni az Árpád-híd közelében fekvõ iskolámig a mostani másfél óra helyett. Tévedtem...
Ötödik válaszolónak: Szerintem nemtudnak már hova lefúrni, annyi metró találkozik :) )))
szerintem a színe a legkisebb gond ami aggasztja a készítõket :) majd úgy 2020 körül elkezdhetünk gondolkozni a színén. Mindenesetre én a kékre szavazok :)
Eredetileg én is zöldre tippeltem volna, de aztán eszembe jutott, hogy az már a HÉV, szóval remélem, hogy lila. :D
ZÖLD!!!!!!
Sárga
rózsaszín
Zold. Egyebkent en nem tudom felfogni, hogy a Deak miert nincs benne az utvonalaban, vegulis ott talalkozik a harom metro most, nehogymar egyszerubb legyen az eletunk..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha kérdésem van egy volán társasághoz, akkor a központi e-mail címre írjak levelet? Válaszolni is fognak rá? Még nem tudom, hogy lesz-e belőle később panasz.

3

BKV bérlettel Kelenföld-Déli pu között is mehetk vonaton, ugye?

Kelenföldig szól a BKV bérletem, de ha esetleg a déliig kell mennem, vagy onnan indulnom, akkor ez arra is érvényes?

4

Gyorsvonat menetrendet hol tudom megnézni, útvonalat tervezni?

Bakonyszentlászlóról Kiskunhalasra szeretnék eljutni gyorsvonattal.

2

Mi történik, ha a metró kigyullad csúcsidőben, két állomás között, egy csomó utassal?

Tegyük fel, hogy kigyullad a 2-es a stadion és a pályaudvar közötti hosszú szakaszon péntek délután, amikor mozdulni se lehet rajta, és már nem tud bevánszorogni az állomásra. Mi történne? Van a BKV-nek terve, vagy mind bennégnénk?

13

Átlagosan hány m/s^2 egy vonat gyorsulása?

Mondjuk egy 480-as mozdony 7-8 személykocsival

5

MÁK Hatósági igazolványom már több mint egy hónapja igényeltük. Miért nem kaptam meg azóta sem?

30 nap az átfutási idő, de már jóval több mint egy hónapja nem kaptam meg. Minden szükséges papírt beadtunk az újításához. Sajnos nem tudtuk elintézni egy hónappal előtte, mert visszaküldtek papírral együtt, mert dátum szerint még nem járt le az orvosi papírom, azt várjam meg, majd utána tudjuk újítani az igazolványt. Így pedig szívok, mert az eddigi rutinszerű utazásaim most lassan másfél hónapja odavannak, nem tudom etetni a jószágokat sem, rokonokat sem tudok látogatni.

3

Valaki szeretne segíteni? Busszal akarok Pestről Lőrincibe menni és a busztérkép ami mutatja a "felszállástól" "leszállásig" az utat a leszállási pontra ha ráközelítek eltűnik a megálló. Ez most azt jelenti hogy ott nem áll meg a busz?

Nem tudom hogy a térképen miért tűnik el a leszállást jelző zászló de lehet hogy csak hibás a térképrendszer. És egyáltalán mit jelent az hogy "országos"járat?

3

Valaki szeretne segíteni? Ha olyan busszal megyek ami "kiegészítő"jegyes akkor a kiegészítő jegyet a sofőrnek kell kifizetnem vagy meg kell kell vennem egy másik helyen?

Nem igazán értem hogy hol kell megvennem csak azt tudom hogy miért kell.

2

Hogyan juthatok el az Örs vezér teréről a Westendbe?

Hányas metróval mennyit kell mennem, hány jegyet vegyek (oda-vissza) és kb. mennyi idő oda az út ?

8

Segítség! Valaki szeretne segíteni? Az volna a probléma hogy hamarosan Hatvanból megyek Pestre busszal de nem igazán értem hogy mit jelent az hogy "elővárosi"?

Mindenhol kerestem de nem találtam sehol sem eligazítást ahoz hogy megtudjam mit jelent az hogy "elővárosi". Bármilyen(értelmes)választ szívesen várok még olyat is hogy:nem jelent semmit az hogy "elővárosi".
Előre is köszönöm a segítséget(eket)!!!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!