Találatok a következő kifejezésre: Milyen színe a 4-es (6 db)

Ti Milyen borotyánláncot vettetek a fiatoknak, a formájára, szinére lennék kiváncsi és hogy milyen hosszu? A 4 honapos babámnak szeretnék venni de nem tudok dönteni, milyen legyen? !

Legjobb válasz: Szia!Mi ilyen mézszinût vettünk és nem szabályos gyöngyökkel!De nem számit hogy milyen szin és forma!A hossza kb 31 cm-+1 Amelyik tetszik!Nálunk a férjem választott én is túl sokat gondolkodtam rajta õk simábbanhoznak ilyen döntés! Bízd csak rá! Mind olyan szép ékszer!

Szia!Mi ilyen mézszinût vettünk és nem szabályos gyöngyökkel!De nem számit hogy milyen szin és forma!A hossza kb 31 cm-+1 Amelyik tetszik!Nálunk a férjem választott én is túl sokat gondolkodtam rajta õk simábbanhoznak ilyen döntés! Bízd csak rá! Mind olyan szép ékszer!

Milyen színe lesz a 4-es metrónak?

Ugyebár van már sárga, kék és piros, a 4-es milyen színt kap?

Legjobb válasz: Zöld

Zöld
Zöld metró, akkor hamar megkapja a biometró vagy valami ilyesmi becenevet.
zöld már van, nem?
Már most zöld színnel jelölik, a média is egyre gyakrabban használja a "zöld metró" kifejezést. Valaki írta elõttem, hogy szeretné, ha lila színû lenne: nos, az majd az ötös lesz, ha hihetünk egy bizonyos Demszky Gábornak, aki a 2002-es önkormányzati választási kampányban (igen, szinte már a kõkorban) nagy feltûnést keltett egy plakáttal, amit a metróállomásokon és a szerelvényeken helyeztek el. Ezen a plakáton Budapest metrótérképe volt látható, de az akkor (és még ma is)létezõ három mellett szerepelt rajta a négyes és az ötös vonal is. Akkor még reménykedtem, hogy talán mire végzek a gimiben (2004), a lila színû ötös metrón Dunaharasztiról fél óra alatt el lehet majd jutni az Árpád-híd közelében fekvõ iskolámig a mostani másfél óra helyett. Tévedtem...
Ötödik válaszolónak: Szerintem nemtudnak már hova lefúrni, annyi metró találkozik :) )))
szerintem a színe a legkisebb gond ami aggasztja a készítõket :) majd úgy 2020 körül elkezdhetünk gondolkozni a színén. Mindenesetre én a kékre szavazok :)
Eredetileg én is zöldre tippeltem volna, de aztán eszembe jutott, hogy az már a HÉV, szóval remélem, hogy lila. :D
ZÖLD!!!!!!
Sárga
rózsaszín
Zold. Egyebkent en nem tudom felfogni, hogy a Deak miert nincs benne az utvonalaban, vegulis ott talalkozik a harom metro most, nehogymar egyszerubb legyen az eletunk..

Szeretnék átiratkozni a vörösmarty mihály gimnáziumba (kommunikáció vagy dráma szakra) vagy a zrínyi miklós gimnáziumába mit gondoltok melyik a jobb? Hol jobb a közösség? Melyik iskola mennyire nehéz? (4-es tanuló vagyok) Angol oktatás milyen szintû?

Vörösmarty Mihály vagy Zrínyi Miklós gimnázium ?

Legjobb válasz: A VMG-dráma a legjobb, ha tényleg ilyesmi témában gondolkozol és komoly terveid vannak vele! Az oktatásról nem sokat tudok, de azt igen hogy napi 25 órás elfoglaltságot jelent fejben és fizikailag egyaránt!

A VMG-dráma a legjobb, ha tényleg ilyesmi témában gondolkozol és komoly terveid vannak vele! Az oktatásról nem sokat tudok, de azt igen hogy napi 25 órás elfoglaltságot jelent fejben és fizikailag egyaránt!
A kérdező hozzászólása: Én szeretek énekelni és azt mondják van is hozzá tehetségem , de a szinészkedéshez szerintem nincs ennyi tehetségem ..meg a drámára úgy tudom nagyon nehéz bekerülni ..igy inkabb a kommunikacio mellett fogok donteni...ennyire kell tanulni? Ezt nem gondotam volna:oo


Mit tanácsolnátok? Milyen irányban menjek tovább, ha imádom a közgazdaságtant, a törit de a matekot nem szeretem annyira ( megtudom tanulni kb.4-es szint középszinten). Az angollal és az irodalommal is jól elboldogulok.

Most vagyok másodikos egy közgazdasági szakközépiskolában és most kell választani max. 2 emelt tantárgyat. Valami jobb egyetemen szeretnék továbbtanulni de milyen irányban?? Mert a corvinusra gazdaságtudományok képzési irányban kötelez? a matek egyik felvételi tantárgyként,de 2 emelt érettségi nélkül esélyem sincs. Mit tegyek? Milyen irányban tanuljak tovább?? Please segítsetek:$

Legjobb válasz: Szerintem ha olyan irányba szeretnél továbbtanulni amit most középsuliban tanulsz,akkor meg kellene próbálkoznod az emelt matekkal+ ami ahhoz a szakhoz szükséges felvételi tárgy.Sok sikert!

Szerintem ha olyan irányba szeretnél továbbtanulni amit most középsuliban tanulsz, akkor meg kellene próbálkoznod az emelt matekkal+ ami ahhoz a szakhoz szükséges felvételi tárgy.Sok sikert!
színben odaillõ üvegmozaikot esetleg tehetsz.A bauhausban elfogadható áron lehet kapni.
Vagy az is megoldás, ha valami teljesen elütõ színt választasz, ha jól csinálod, és mondjuk a kiegészítõkkel összehangolod, olyan lesz, mintha direkt csináltad volna olyanra a csempét :)
Én az ilyet úgy oldottam meg hogy mosógép arrébb költöztetés:D
Rakj a helyére vmi díszt, ha magasan van a csempe akkor tükröt.
bár már nyilván megcsináltattad, de én is az apro mozaikcsempékre szavaznék, lattam szépeket. Amugy a csepe felrakast ki csinálja, mert nekunk most aktualis es szakemberrel szeretnem felrakatni. Elmegyek obiba v. egyeb barkacsboltba es megkerem, h rakjak fel nekem otthon?

Most vettem 4 körömlakkot. Mindegyiknek eltér egymástól a színük. Milyen sminket hordjak hozzájuk? Ja és a rucik? Az első szin:Matt lila, 2, világító narancs sárga, 3, fekete, 4, matt fehér

Legjobb válasz: Sminket suliba kérdezed? A fehérhez és a feketéhez alapvetõen minden színû ruha megy, a lilához lehet csak lilát, fekete vagy fehéret, rózsaszínt, bézst, szürkét meg ilyenek :) ... a narancshoz meg szintén fekete és fehér, barna, világoskék...

Sminket suliba kérdezed? A fehérhez és a feketéhez alapvetõen minden színû ruha megy, a lilához lehet csak lilát, fekete vagy fehéret, rózsaszínt, bézst, szürkét meg ilyenek :) ... a narancshoz meg szintén fekete és fehér, barna, világoskék...
a fekete és fehér bármihez jó. a lila: szürke, fekete, fehér, sárga(az élénkebb fajtája), esetleg neon zöld, ha sötét az a lila. a narancssárga: fekete, fehér, szürke egy zölddel is jó lehet, de ha pl mintás a felsõ és van a mintában relatíve sok narancs, akkor ahhoz is jó. a sminket meg a felsõdhöz igazítsd.
A kérdező hozzászólása: Köszii


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!