Találatok a következő kifejezésre: Milyen szín a konyhába (3 db)

Milyen színû a konyhád, a háló szobád és a fürdõszoba?

Fal-és padló is érdekelne :)

Legjobb válasz: Konyha: fal fehér, padló világosbarna Háló: ugyanaz Fürdõ: kék mindkettõ

Konyha: fal fehér, padló világosbarna Háló: ugyanaz Fürdõ: kék mindkettõ
Konyha: 2 féle kék -csempe Hálószoba: zöld - padlószõnyeg fürdõszoba: sárga-fehér -csempe
Konyha:zöld, sötét barna, csíkos padlóval Háló:fehér fal, világos barna hajópadló Fürdõszoba:homokszín, sötét barna padló csempével
A konyhában ilyen a csempe és ugyanilyen bézs a padló, csak szöveg nélkül.A konyha fala terrakotta. [link] A fürdõben Zalakerámia Gelato zöld csempe van és annak a fehér változatával kombinálva.A fal fehér, a padló zöld.A díszcsembe ilyen: [link] A háló jelen pillanatban napsárga, halvány bézs padlószõneggel, de amint lehetõségem lesz, csokibarna-almazöld v. csokibarna-halvány lila(orgona lesz ), a padló pedig sötétebb laminált lesz.
Konyha: világos fa padló, sötét fa bútorok, fehér fal Háló: ugyanaz a fa padló, mint a konyhában, fekete bútorok sötét szõrmével, kötött anyagokkal, fehér fal Fürdõszoba: matt terrakotta taposó, matt fehér csempe a taposóhoz illõ bordûrcsíkkal, felette fehér fal.
konyha: bauxit színû fal, fehér bútor, középbarna erezett járólap. Háló: bordós-lilás fal, tölgyszinû bútor és parketta. fürdõ: fehér-barna erezett csempe, ugyanilyen járólap, fehér fal
konyha:citromsárga, fehér háló:napsárga, barna(parketta) fürdõszoba:zöldeskék
Konyha: barna szerények, mozaikfal (mint a Barátok köztben). Nagy fehér lapokkal. Fürdõszoba: halványkék csempe, sötétkék lapok. Hálószoba: szalagparketta, fehér fal, bükkszínû bútorok, lila szõnyeg és lila mintás függöny.

Milyen szin megy a barnahaoz? Barnara szeretnenk festeni a konyhat, de nem tudjuk milyen szinnel kombinaljuk?

Legjobb válasz: Sárga, kék, vagy valami meleg pirosas-narancsos-terrakottás. No és természetesen a fekete vagy a fehér. A barna földszín, sok minden megy hozzá.

Sárga, kék, vagy valami meleg pirosas-narancsos-terrakottás. No és természetesen a fekete vagy a fehér. A barna földszín, sok minden megy hozzá.
Ja, a bézst kihagytam. :-)
bézs-vaj, vörös, sárga, szürke, fekete, fehér
a fekete nem megy hozzá. a legjobb a bézs vagy a halvány narancs, jól mutatnak együtt. a kék, sárga, piros nem megy hozzá. esetleg még egy világoszöldet próbáljatok meg nézni hozzá.
Világoszöld

Milyen szín illik a konyhába?

Teszem hozzá MOST NARANCS SZÍN? de egy kicsit unom. Gondoltam valami PIROSAS árnyalatra de A PADLÓLAP IS OLYASMI SZÍN? és nagyon egybefolyna. Amúgy valami fiatalos élénk színt szeretnék mert kicsit sötét a lakás.

Legjobb válasz: www.praktiker.hu ezen az oldalon van kimondottan látványtervezég , ott tudsz színeket kombinálni.Sok sikert.

http://www.praktiker.hu ezen az oldalon van kimondottan látványtervezég , ott tudsz színeket kombinálni.Sok sikert.
http://www.praktiker.hu/praktiker-international/html/en/1736.. bocs az elõbb valamit nem jól írtam .Ez link jó.
Szia! Nagyon ovakodj az ilyen eröteljes szinektöl mint a piros mert nagyon sötétitenek és kicsinyitik a teret. Rengeteg szép árnyalat van de világosat válassz meglátásom szerint vagy olyat is tehetsz hogy három fal világosabb és egy sötétebb szinû.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!