Találatok a következő kifejezésre: Milyen szín a konyhába (2 db)

Milyen szin megy a barnahaoz? Barnara szeretnenk festeni a konyhat, de nem tudjuk milyen szinnel kombinaljuk?

Legjobb válasz: Sárga, kék, vagy valami meleg pirosas-narancsos-terrakottás. No és természetesen a fekete vagy a fehér. A barna földszín, sok minden megy hozzá.

Sárga, kék, vagy valami meleg pirosas-narancsos-terrakottás. No és természetesen a fekete vagy a fehér. A barna földszín, sok minden megy hozzá.
Ja, a bézst kihagytam. :-)
bézs-vaj, vörös, sárga, szürke, fekete, fehér
a fekete nem megy hozzá. a legjobb a bézs vagy a halvány narancs, jól mutatnak együtt. a kék, sárga, piros nem megy hozzá. esetleg még egy világoszöldet próbáljatok meg nézni hozzá.
Világoszöld

Milyen szín illik a konyhába?

Teszem hozzá MOST NARANCS SZÍN? de egy kicsit unom. Gondoltam valami PIROSAS árnyalatra de A PADLÓLAP IS OLYASMI SZÍN? és nagyon egybefolyna. Amúgy valami fiatalos élénk színt szeretnék mert kicsit sötét a lakás.

Legjobb válasz: www.praktiker.hu ezen az oldalon van kimondottan látványtervezég , ott tudsz színeket kombinálni.Sok sikert.

http://www.praktiker.hu ezen az oldalon van kimondottan látványtervezég , ott tudsz színeket kombinálni.Sok sikert.
http://www.praktiker.hu/praktiker-international/html/en/1736.. bocs az elõbb valamit nem jól írtam .Ez link jó.
Szia! Nagyon ovakodj az ilyen eröteljes szinektöl mint a piros mert nagyon sötétitenek és kicsinyitik a teret. Rengeteg szép árnyalat van de világosat válassz meglátásom szerint vagy olyat is tehetsz hogy három fal világosabb és egy sötétebb szinû.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!