Találatok a következő kifejezésre: Milyen színű tükör (30 db)

Egy csincsilla és egy színes színű nyulat keresztezve egymással milyen színű utódokat kaphatunk? Valaki tud nekem ebben a feladatban segíteni?

Legjobb válasz: Amennyire én tudom, a csincsilla és a nyúl nem képes utódokat létrehozni egymással. De ezenkívül ha eltekintünk a megvalósíthatatlanságtól, akkor sem lehet megmondani, lévén erõsen kérdés, melyik állat génjei lennének a dominánsak ebben a fura keveredésben :)

Amennyire én tudom, a csincsilla és a nyúl nem képes utódokat létrehozni egymással. De ezenkívül ha eltekintünk a megvalósíthatatlanságtól, akkor sem lehet megmondani, lévén erõsen kérdés, melyik állat génjei lennének a dominánsak ebben a fura keveredésben :)
Elsõnek: a csincsilla (chinchilla) az egyik színárnyalat neve a nyulaknál. Kérdezõnek: le kéne írnod a feladat által megadott jelöléseket, allélokat.
A kérdező hozzászólása: C>CCh>Ch>c Színes>csincsilla>himalája>fehér fokozatos dominanciasor.... Igazából felrajzoltam a Punett táblákat, de nem tudom minek kell kijönnie... mármint milyen aránynak.

Milyen színű lesz a kaméleon a tükör előtt?

Legjobb válasz: Átlátszó, ez egyértelmû, ezért ha van kamélonod ne tedd a tükör elé, mert könnyen eltûnik, aztán meg keresheted....:S

Utolsó hozzászóló: eléggé retardált lehetsz.
Átlátszó, ez egyértelmû, ezért ha van kamélonod ne tedd a tükör elé, mert könnyen eltûnik, aztán meg keresheted....:S
Nem tartom kínzásnak, hogy tükör elé tegye a kaméleont. Mondom ezt állatbarátként és állattartóként.
de jó kérdés! megnevettettél:) amúgy szerintem az lenne igazán érdekes, ha egy teljesen tükörszobába tennénk egy kaméleont, 1 db sima tükörrel még mindig ott a környezet többi része, amihez változik :)
Ha jól tudom a kaméleon csak akkor rejtõzik el ha vadászik vagy ha zaklatják, javítsatok ki ha tévedek!
Jéééézusom! Te hüle vagy??
mindjárt kitöröltetem ezt a kérdést. szegény kaméleont miért kínzod. hogy lehetsz ilyen szemét.
Olyan színû, amilyen addig is volt, mert ilyenkor visszacsatolt állapotban van.
Hát tükörszínû...:/ És a tükör milyen színû? Olyan színû amilyen fényt visszaver. Tehát kaméleon színû lesz :P Na de az milyen színû?
Nem tudom, de ha gondolod kipróbálom. Valszeg ha elég közel rakom a tükröt megilyed és fújni kezd, olyankor át szokott változni pöttyös mintásra ha beparázik.

Szerintetek milyen színű egy kaméleon a tükör előtt?

T?lem is kérdezték, fogalmam sincs... szerintem amilyen a színe a természetben...

Legjobb válasz: Láttam egy mûsort a kaméleon színérõl. Semmi köze a környezete színéhez. az izgalmi állapota váltja ki a színváltozást és nem tud bármilyen színt felvenni.

Láttam egy mûsort a kaméleon színérõl. Semmi köze a környezete színéhez. az izgalmi állapota váltja ki a színváltozást és nem tud bármilyen színt felvenni.
Valószinüleg vörös és fekete, mert a tükörben látott képet riválisnak nézi és ezek az agressziv szinei.
Szerintem is ugyan olyan a színe. Nem töri meg a tükör a fényt úgy, hogy más színünek látszódjon, ha bele néz.
A kaméleon nem tudja felvenni a környezete színét. A tükörben a legtöbb állat nem tudja felismerni magát, ezért egy másik kaméleonnak nézné, így vöröses feketés színt öltene, és nekirohanna.
Kreatív lány, szeretem az ilyeneket :D Még rajzolni is tudsz? Én is szeretnék :( Van valahol minta hogy milyen rajzokat készítesz?
EGSzD?
A kérdező hozzászólása: EGSzD... amúgy inkább Egy SZemtelenül Tanulékony Eszes Rajzos (Eszter vagyok amúgy :) )
A kérdező hozzászólása: Igen, 'tudok', legalábbis nagyon nagyon szeretek és a rajztanárom is tehetségesnek tart (meg osztálytársaim és szüleim) :) )) facebook-ra szoktam feltöltögetni a képeimet a nagyközönségnek ;) írj privátba, ha érdekelnek ;)
Szivárványos lesz, mert nem tudja milyen legyen


Milyen színű a tükör? Nem a keret színére vagyok kíváncsi.

Ha megmondod a válszt, és lány vagy, kérhetsz 3at:D

Legjobb válasz: hát a tükör üveg, és a hátulját ezüst és ólom keverékkel kenik be :) amúgy elõlrõl olyan ami benne van" hátulról emg zöldesszürkés :D

hát a tükör üveg, és a hátulját ezüst és ólom keverékkel kenik be :) amúgy elõlrõl olyan ami benne van" hátulról emg zöldesszürkés :D
a tótükör tó színû
A tükör valószínû. Lány vagyok, én a három helyett csak egyet kérnék (és az teljesíthetõ is), egy zöld kezecskét. :) Mindenkinek dobtam egy zöld kezet.
A kérdező hozzászólása: Na kérj még kettõt, mert megkaptad:P;)
ezüst

Hol tudnék beméretni egy padlólapot, hogy A RAL skála szerint milyen szinű (számú) fémfestéket vegyek a padlókonvektorokhoz?

Praktikerben pl. fogalmuk sincs róla, hogy mi az a "RAL" ami elég meglep?. Csak ezért nem vennék tizenezer forintokért egy RAL skálát, hogy egyszer használjam.

Legjobb válasz: Szerintem egy festékboltban esetleg kölcsön lehet kérni, mi legalább is így tettünk, 5000.- kaukciót le kellett tenni. A Praktikerben (és tsai) meg sokmindent nem tudnak sajnos...

Szerintem egy festékboltban esetleg kölcsön lehet kérni, mi legalább is így tettünk, 5000.- kaukciót le kellett tenni. A Praktikerben (és tsai) meg sokmindent nem tudnak sajnos...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Idõközben megoldottam. Úgy tûnik a komolyabb festékboltok tartanak RAL és minden egyéb skálát is. Bevittem a Retek utcai festékboltba a padlólapomat és kikerestük a megfelelõ színt. Plusz még ellátak egy rakás felvilágosítással. :)

Ehhez a táskához milyen színű ruhákat tudnék felvenni? (kép lent)

http://kepfeltoltes.hu/120625/P1040810_www.kepfeltoltes.hu_...

Legjobb válasz: Úgy értem,milyen más színekkel megy még azokon kívül amelyek a táskán vannak?

A kérdező hozzászólása: Úgy értem, milyen más színekkel megy még azokon kívül amelyek a táskán vannak?
Szerintem lágyabb színekhez jól illene. Legalább is én sötét ruhákhoz nem tudom elképzeli. :)
Szerintem minden pasztell színhez megy.
nagyon jól menne szerintem világos paszeles sárgákkal, meg barackvirág színnel, fehérrel, világos szürkével
minden pasztellszínhez, feketéhez, szürkéhez, fehérhez, akár sötétkékhez is
Szerintem szinte minden színhez menne, kivéve a neonokat. ;)

Milyen színű a tükör?

Legjobb válasz: Ez jó kérdés, de nem tudom a választ rá. :-D És vajon a lyuk milyen színû?

Ez jó kérdés, de nem tudom a választ rá. :-D És vajon a lyuk milyen színû?
tükör színû:D
Valószínû
Attól függ, milyen fém van benne. Ha ezüst, akkor ezüstszínû, ha bronz, akkor bronzszínû.
valószínüleg valószínû, de az sem valószínû, hogynem valószínû, tehát valószínûleg valószínû! :D:D:) :)
zöld
a hátulja általában szürke
pont olyan, mint amit eléraksz XD

A tükör milyen színű?

Legjobb válasz: Változó színû!Miért a levegõ milyen színû,vagy a víz?:D

A tükör ezüst színû, mivel ezüst réteg van az üveg alatt ;)
Változó színû!Miért a levegõ milyen színû, vagy a víz?:D
Színe annak van, ami a látható tartományban bizonyos hullámhosszokat elnyel, másokat nem. A fehér nem nagyon nyel el semmit, viszont szórja a fényt. Ami nem nyeli el és nem is szórja a fényt, annak nincsen színe: átlátszónak nevezzük.
vagy bronzszínû ha bronzréteg ;)
Én úgy vagyok vele, hogy elméleti síkon fehér. Mert ugyebár az a tárgy fehér, ami minden színt visszaver. A tükör is. Tehát így annak is fehérnek kell lennie. Csak ugyebár az ugyanazon a hullámhosszon veri vissza a fényt, mint ahogy beérkezik, így gyakorlatilag nem fehér. Tudom hogy hülyeség, de hülye kérdésre hülye válasz :D
A tükör gyakorlatilag egy normál színtelen üveg(az üveg sem szívtelen, csak nem elég vastag, hogy lásd a színét, legtöbbször amúgy zöld), és egy ezüst hatású anyaggal vonják be az egyik oldalát, hogy tükörképet alkothasson. Vagyis az egész tükör zöld-szürke, még akkoris, ha ez nem látszik elsõre.
hát mindig olyan, mint ami épp tükrözõdik benne :D
Javítás: "szívtelen" helyett "színtelen"
Az ideális tükör a fény 100%át visszaveri, így annak nincs önálló szine. De ideális tükör nincs, a jelenlegi tükrök szine pedig olyan, mint az alkotóelemek szine, azaz pl a bronztükörnek bronz, ezüsttükörnek ezüst stb. Amúgy ez a kérdés már volt, legalább kétszer.
Frenetikus kérdés!!! :DD Azért, mert olyan nincs, hogy valamilyen tárgynak nincs színe, nade akkor a tükör?? .DDD
ezüst színû
A tükör, tükörszínû!
A következõ nagy találmány, a ma is használt üvegtükör, a 13. században a Velencéhez tartozó Murano szigetén született. Az üveglapra hártyavékony ólomlemezt illesztettek, arra pedig higanyt öntöttek. Az így keletkezõ jól tapadó anyag a foncsor, amely tehát csak egy minimális fémbevonat az üveglap hátoldalán, a régi tökéletlenebb fémtükrökhöz képest mégis kiváló képet eredményez. A muranói tükör hamar világhírû lett, bár az ára a középkor végén az aranyéval vetekedett. Késõbb az eljárást úgy fejlesztették tovább, hogy higany helyett ezüstfoncsort használtak. A mai tükrök is ezzel a technikával készülnek. A színérõl nem írtak...:((( (http://74.125.47.132/search?q=cache:w9uPq3WXTQcJ:www.epszk.h..
Ez abszurdum...:) "Színe annak van, ami a látható tartományban bizonyos hullámhosszokat elnyel, másokat nem." Ha a tükör a környezetében lévõ tárgyakról veri vissza a fényt és azért látjuk õket benne akkor a tükörnek is kell hogy színe legyen mert valóságos tárgyak valóságos fényét veri vissza és maga a tükör is látható fényt bocsát ki hisz anélkül azt se látnánk:) ))))) Jó kis eszmefuttatás...
Mivel ezüstréteg van rajta (ezüstfoncsor) így ezüst színû, és aki jót írt (az ezüst) azt pedig szépen lepontoztátok pedig hivatalosan az a jó válasz
szerintem higany színû!!!!!!

Milyen színű a tükör?

Legjobb válasz: Szivárvány-színû.

Szivárvány-színû.
A régi tükrök arany színûek voltak, a maiak ezüstnek mondhatóak.
A tükör jó fényvisszaverõ képességgel bíró, görbült vagy sík felület, ami elég sima ahhoz, hogy a visszavert fénysugarakból kép keletkezzen. A tükrözõ felület egyenetlenségei ezért nem lehetnek nagyobbak, mint a visszavert fény hullámhossza. Egy egyenetlen fehér fal szintén visszaveri a fényt, de szét is szórja a tér minden irányába. A visszaverõdés és az átlátszóság hat a keletkezett kép fényességére és színére. A nem látható elektromágneses sugarak számára szintén készíthetõk tükrözõ felületek, tükrök
iPhone - Whitagram, Squaready Android - Squareit
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!
instaSize


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!