Találatok a következő kifejezésre: Milyen színű illik a nagyon (4 db)

Milyen színű fal illik a nagyon sötétzöld ülőgarnitúra és középbarna cserépkályhához?

Legjobb válasz: én így elsõre azt mondanám, hogy nagyon halvány tejeskávést raknék.

én így elsõre azt mondanám, hogy nagyon halvány tejeskávést raknék.
Szerintem mindenképpen valami világos színt válassz, mivel a sötétebb árnyalatok komorrá tennék a helyiséget. Nekem leginkább a fehér fal színes képekkel jön be, de az elsõ gondolatom emellett pasztell sárga vagy narancs volt.
halvány narancssárga
Szép vajszínt, esetleg egy finom citromsárga színt tudnék elképzelni.
Szerintem egyszerû fehér fal, sok színes, tarka, vidám faliképpel, fali virágtartókkal!
nekem is valami barnás-zöldes tûnne ideális választásnak. Azonban aki egy ilyen kérdésre "lepontoz", az meg is érdemli. (Gondolván az elõttem szóló lepontozására...) Nem hülyeség, hogy egy nagyon sötétzöld ülõgarnitúrához pink színt választ. Mert mindkettõ domináns szín. Ha neki az tetszik... A kérdés nem úgy szólt, hogy az átlagember átlagízlése szerint. :s Ezek pont azok a kérdések, amelyre NEM LEHET rossz választ adni. - Legalábbis szerintem.
pink!
Bocs khaki zoldre gondoltam...:o)
Én valami sárgásat.
Tojashejj egy kis kahki zold beutessel.
Csontszín lenne a telitalálat!
fehér

Bézs színű szövetkabáthoz milyen színű cipő illik? A fekete magasszárú "lovaglócsizma" jó-e hozzá, v nagyon nem?

Legjobb válasz: magasszárú csizma augusztusban? nemár! inkább valami tûsarkú vagy ilyesmi, de ne csizma... amugy illik hozzá a fekete, a sötétbarna, ha nagyon úgy van akkor a fehér is, cappucino

magasszárú csizma augusztusban? nemár! inkább valami tûsarkú vagy ilyesmi, de ne csizma... amugy illik hozzá a fekete, a sötétbarna, ha nagyon úgy van akkor a fehér is, cappucino
A kérdező hozzászólása: nem mostanra kérdezem természetesen, hanem úgy egyébként :)
mindenképp elegáns csizma illik hozzá fõleg magas sarkú de ha alacsony az sem baj de elegáns legyen. a lovagló szerintem nem.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI! Cipõket nézegetek a neten a bézs színû szövetkabátomhoz, most, hogy már nincs annyira jó idõ és még nincs szezon:) De pl mustárbarna táskával és cipõvel nem tudom hogy jó lenne-e..

Nagyon világos színű a bőrőm, milyen hajszín illik hozzám?

a bőrőm nagyon világos , szeplős vagyok , pedig a szemem és a hajam (eredeti színe) is barna ! most vöröses világosbarna árnyalatú a színe . milyen hajszín állna még jól ? fekete is voltam már . sötét szőkét bevállaljam ? köszi előre is :)

Legjobb válasz: szia szerintem a sötét szõke az pont jó!:) vagy valami világos barna árnyalat. Világos szõke illetve fekete szerintem annyira nem nyerõ ötlet..

szia szerintem a sötét szõke az pont jó!:) vagy valami világos barna árnyalat. Világos szõke illetve fekete szerintem annyira nem nyerõ ötlet..
A kérdező hozzászólása: köszi :) ) a feketét pedig nagyon sokan dícsérték :) olyan Hófehérke stílus volt :DD
egyén függõ a fekete haj valakinek jól áll valakinek nem:) ) de a sötétszõke is jól fog álni:) )


A szürke kockás térdnadrághoz illik a barna balerinacipő? Vagy inkább a fekete szandálomat vegyem fel hozzá (amire azt mondták többen, hogy nagyon fiús? A pólóm milyen színű legyen?

fekete,fehér,barna pólóm nincs

Legjobb válasz: Inkább a fekete szandál ;) Kit érdekel, hogy fiús!? Nekem is van pár olyan ruhadarabom meg cipõm, ami kicsit fiús, de nekem tetszik. Szóval fekete szandál és fehér vagy fekete felsõ már kinézetbe adni fogja magát, hogy melyiket vedd fel.

Inkább a fekete szandál ;) Kit érdekel, hogy fiús!? Nekem is van pár olyan ruhadarabom meg cipõm, ami kicsit fiús, de nekem tetszik. Szóval fekete szandál és fehér vagy fekete felsõ már kinézetbe adni fogja magát, hogy melyiket vedd fel.
Nem értem, milyen pólód nincs? Se fekete, se fehér se barna? vagy csak barna nincs? Ha vannak a térdnadrágban barna színû (mint a cipõd) csíkok, mégha vékony is... akkor szerintem illik (fõleg szürke, fekete, fehér pólóval). Ha nincs barna szín a gatyában, akkor barna póló kéne... Ha a gatyában nincs több 2 színnél, akkor ha egyikkel megegyezik a pólód színe, akkor harmadik színként jó a barna cipõ, amennyiben a táskád megy a cipõhöz! (Igazából a cipõnek a táskához kellene illenie régi szabályok szerint...)
A kérdező hozzászólása: köszi a nadrágomban szürke és fekete színek vannak nagyon sötét rózsaszín illetve sötétkék táskám van nincsen se fehér, se barna, se fekete pólóm
A kérdező hozzászólása: illetve hát egy barna pólóm van de az pántos, mellnél szûk, lefelé bõvülõ akkor most mit csináljak?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!