Találatok a következő kifejezésre: Milyen színű illik (312 db)

Milyen színűre illik festeni a körmét egy recepciósnak?

Van itthon rózsaszín, bézs, lila, világos és sötét kék, szürke , fekete, vörös, piros,

Legjobb válasz: a fekete borzalom, nem csak egy recepciósnak, hanem mindenkinek

a fekete borzalom, nem csak egy recepciósnak, hanem mindenkinek
szállodába vagy recepciós?meg amúgy szerintem szolidan kell.mert nem butikba dolgozol.
Ha ultrarövidek a körmeid és betartod az alapszabályokat, miyszerint alapozólakk, körömlakk 2 rétegben, fényes fedõlak és szépen fested ki, akkor bármelyik szín nagyon elegáns. Nem kell minta.De sehogy máshogy.

Wenge dió színű bútorhoz, ágyon bordó színű bőrhöz milyen színű fal illik? Méregzöld (nagyon sötét zöld) színű bőr kanapéhoz milyen színű fal illik?

Legjobb válasz: A wengéhez minden ami élénk (narancs, kiwi zöld, láng vörös...) bordó bõrhöz narancsot, beige-t tudnék elképzelni, a méregzöld bõr kanapét inkább add el, mert kiment a divatból, de ha maradnia kell talán a kiwi zölddel tudnád egy kicsit trendivé tenni, és kiegészítés képpen wenge cucokkal. Dulux festékekben vannak jó színek, de nagyon merésznek, bevállalósnak kell lenni. Én az voltam, és az eredmény nem maradt el.

A wengéhez minden ami élénk (narancs, kiwi zöld, láng vörös...) bordó bõrhöz narancsot, beige-t tudnék elképzelni, a méregzöld bõr kanapét inkább add el, mert kiment a divatból, de ha maradnia kell talán a kiwi zölddel tudnád egy kicsit trendivé tenni, és kiegészítés képpen wenge cucokkal. Dulux festékekben vannak jó színek, de nagyon merésznek, bevállalósnak kell lenni. Én az voltam, és az eredmény nem maradt el.
Én a dió-bordó színhez egyenesen a naranysárgát illetve a jó élénk sárgát választanám!!Ami a méregzöldet illetti én ahhoz a világoskéket vagy a tenger zöld-kék színt választanám!
Bocsi nem naranysárga hanem narancssárga:)
Color Planner 2.5 programmal játszhatsz színezõst. szeretem.

Hangavörös színű szobába milyen színű sötétítő függöny illik? És narancs szinű szobába?

Legjobb válasz: Màlunk a narancs szinü szobàba barack szinü sötétitö van,régebben zöld volt,az is jol mutat,de egy kicsit erös volt,igy maradtunk a barack szinnél. Vöröshöz illik szerintem az arany,a fehér,a fekete meg a bordo szin.

Màlunk a narancs szinü szobàba barack szinü sötétitö van, régebben zöld volt, az is jol mutat, de egy kicsit erös volt, igy maradtunk a barack szinnél. Vöröshöz illik szerintem az arany, a fehér, a fekete meg a bordo szin.
nálunk a narancs szobában( valódi narancs szine van) sötét kék a sötételõ és a függöny narancsos organza, a piros szobában drappos alapon piros nagykockás a tapétacsik ezért a sötételö is drapposbarnás( sötétebb drapp) a függöny egyenlõre piros virágos de nem megy hozzá, holnap veszek másikat, valami drapp és piros mintával ellátottra gondoltam, de viszek a tapétacsikból mintát mi illik ahoz és a falszinhez. a hangavörös szint nem ismerem.
Mindenképp egy komplementer szín passzolna hozzá a legjobban... az ellentét hosszútávon bántó lehet egyes kombinációknál... Másik verzió ugyan az a szín egy másik árnyalata (sötétebb persze), vagy ugyanannak a színnek a tört változata... Remélem leszûkítettem a színskálát :)
nekem a vörös szobámba narancssárga sötétítõ van ^^


Szerintetek milyen színű zokni illik egy fiúnak?

Legjobb válasz: Attól is függ, hogy milyen ruházathoz veszed fel (formális, vagy hétköznapi viselet), farmer, vagy szövetnadrág, milyen a cipõ, és milyen színû a nadrág és a cipõ. Ha formális viselet, sötét szövetnadrág, fekete cipõ, akkor fekete zokni illik hozzá, nem sportzokni, nem fekete Adidas vagy Nike sportzokni. Nyáron pl. egy fehér nadrág és fehér cipõ pároshoz a fehér zokni illik, de a vajszínû nadrág és cipõ pároshoz szintén drap vagy vajszínû zokni. A hosszú szövetnadrághoz nem illik sem a titokzokni, sem a sportzokni. Sok a variációk lehetõsége, de azt kell megkeresni, mihez mi illik.

Attól is függ, hogy milyen ruházathoz veszed fel (formális, vagy hétköznapi viselet), farmer, vagy szövetnadrág, milyen a cipõ, és milyen színû a nadrág és a cipõ. Ha formális viselet, sötét szövetnadrág, fekete cipõ, akkor fekete zokni illik hozzá, nem sportzokni, nem fekete Adidas vagy Nike sportzokni. Nyáron pl. egy fehér nadrág és fehér cipõ pároshoz a fehér zokni illik, de a vajszínû nadrág és cipõ pároshoz szintén drap vagy vajszínû zokni. A hosszú szövetnadrághoz nem illik sem a titokzokni, sem a sportzokni. Sok a variációk lehetõsége, de azt kell megkeresni, mihez mi illik.
Akkor vegyél fel sötétbarna nadrágot, cipõt, és hozzá ugyanolyan sötétbarna zoknit. Ha ez sem jön össze, akkor tintakék (mély, sötétkékÖ nadrágot, fekete cipõt, és mély sötétkék zoknit. Az a lényeg, hogy az összhang legyen meg.
Attól függ milyen ruhához veszi fel.(De az anyaga is fontos, pl:100% pamutban nincs lábszag.)
ha mintás akkor: sötét színû (fekete, szürke) és márka (nike jel , adidas)minta vagy egyéb ami kicsi és persze ugyanez fehérben, sötétkékben is ha nem mintás akkor: sötét színû(szürke, fekete, sötétkék) avagy fehér színû de nem a zokni számít és amúgy olyat veszel fel amiben jól érzed magad:) esetleg a korodat megkérdezhetném? mert amiket írtam azokat én olyan 12-és fölötte lévõ korosztálynak ajánlom ha 12alatt vagy akkor simán belefér a maci minta stb....:D
Fekete, szürke, sötétkék..
A kérdező hozzászólása: és ha nem szeretem a fekete zoknit?
és ami még fontos, ne villanjon ki a bokád. tehát legyen elég hosszú a zokni, ha felteszed a lábadat. régen az öregek (talán nem is volt gumis a zokni - ami nem is jó, mert elszorítja a vérkeringést (Einstein sem hordott zoknit :) ) ... szóval zoknitartót hordtak. mint a hosentróger, a vádlijuk tartotta körben, és a gumicsíkok végére csiptették a zokni szélét.
ma már színes zoknikat is nyugodtan felvehetsz akár business viselethez is erre találsz a neten elég sok példát sportos öltözékhez meg ami passzol a cipõdhöz, pólóhoz, nadrághoz én már nagyon unom a fekete-fehér-szürke unalmas világát, simán vettem piros, zöld, világoskék sõt sárga zoknit is, csak harmonizáljon a többi ruhádhoz
linkelj képet róla
Én valami fehér pólót vennék fel vagy rózsaszínt de úgy h látszódjon a masni!!!
A kérdező hozzászólása: köszi :) mindjárt keresek egyet :)

Szerintetek egy sötétkék-barna színű táska milyen színű ruhákhoz illik?

Mondjuk egy ilyen, esetleg kicsit több barnával:

Legjobb válasz: Ez attol fugg, hogy milyen cipot viselsz melle, mivel altalaban a cipo es taska szinnek harmoniaban kellene lennie pl., akkor lesz csinos. TEhat kepzeld el, hogy narancssarga a ruha, barna a taska, de mar a cipod mas szinu.

Ez attol fugg, hogy milyen cipot viselsz melle, mivel altalaban a cipo es taska szinnek harmoniaban kellene lennie pl., akkor lesz csinos. TEhat kepzeld el, hogy narancssarga a ruha, barna a taska, de mar a cipod mas szinu.

Bézs színű szövetkabáthoz milyen színű cipő illik? A fekete magasszárú "lovaglócsizma" jó-e hozzá, v nagyon nem?

Legjobb válasz: magasszárú csizma augusztusban? nemár! inkább valami tûsarkú vagy ilyesmi, de ne csizma... amugy illik hozzá a fekete, a sötétbarna, ha nagyon úgy van akkor a fehér is, cappucino

magasszárú csizma augusztusban? nemár! inkább valami tûsarkú vagy ilyesmi, de ne csizma... amugy illik hozzá a fekete, a sötétbarna, ha nagyon úgy van akkor a fehér is, cappucino
A kérdező hozzászólása: nem mostanra kérdezem természetesen, hanem úgy egyébként :)
mindenképp elegáns csizma illik hozzá fõleg magas sarkú de ha alacsony az sem baj de elegáns legyen. a lovagló szerintem nem.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI! Cipõket nézegetek a neten a bézs színû szövetkabátomhoz, most, hogy már nincs annyira jó idõ és még nincs szezon:) De pl mustárbarna táskával és cipõvel nem tudom hogy jó lenne-e..

Cseresznyefa színű bútorhoz milyen színű fal illik leginkább?

Legjobb válasz: Mondjuk a kedvenc színed... :) Nálunk narancssárga van a cs. színû bútorhoz, de szerintem bármilyen illik hozzá !

Mondjuk a kedvenc színed... :) Nálunk narancssárga van a cs. színû bútorhoz, de szerintem bármilyen illik hozzá !
Natúr színekkel is nagyon jó..pl. egy halványszürkével amire szép indás motívumok vannak festve..valamelyik bemutatón láttam és nagyon tetszett:)
Nekünk is narancs a fal a bútorhoz!
A 15 hónapos lányom szobája is barack színû, és nagyon jól passzol a cseresznye színû bútorához.Amikor belépünk a szobájába jóérzést kelt a szín összetétel, nem lehangoló.Ez egy vidám szín.Ami szobánk is ilyen színû.
Hát ha nem akarod, hogy hamar nyomasztóvá válljon, akkor a madártej színû vagy a tojáshéj-szín, esetleg a zöld. A cseresznye-fa szín mediterrán jellegû- de az európai ember színvilágához a narancsos színek nem állnak közel-ezért egy idõ után-olyan 1 év múlva már inkább nyugtalanító érzést fog kellteni, ha narancsosat választasz-és nem fogod jól érezni magad abban a színvilágban.

Szőkés-barna hajam, kékes-zöld szemeim, normál színű bőröm van. Milyen színű sminkek illenek az arcomra?

Legjobb válasz: Világos hajadhoz naon illenek az ezüst vagy a fehér különbözõ árnyalatai. Szemeidhez a sötétebb árnyalatok állnak jól pl. sötétbarna és arany árnyalatai. Arcodhoz nyugodtan használhatsz "babás" színeket, pl. rózaszín halvány árnyalatai.

Világos hajadhoz naon illenek az ezüst vagy a fehér különbözõ árnyalatai. Szemeidhez a sötétebb árnyalatok állnak jól pl. sötétbarna és arany árnyalatai. Arcodhoz nyugodtan használhatsz "babás" színeket, pl. rózaszín halvány árnyalatai.
Szerintem ami a szemhéjfestéket illeti, használhatsz: rózsaszínt, kéket és zöldet ami kiemeli a szemed színét, de az elõzõ színeket kombinálhatod ezüsttel is.

Milyen színű fogszabályzó gumi illik hozzám?

Hamarosan fogszabályzót fogok kapni :( sajnos a fehér fogszabályzót nem tudjuk kifizetni. hosszú sötétbarna hajam van, világosbarna szemem, világos arcb?röm. milyen szín? tappancs illene hozzám? és az igaz,hogy az átlátszó besárgul? Köszi :) L/18

Legjobb válasz: Szerintem az teljesen mindeggy h milyen színü lessz? Melyik a kedvenc színed és milyen színû ruhákat hordasz a leg többet?... olyant kérj =) ez a hajszíntõl meg bõrszíntõl sz.tem nem függ :)

Szerintem az teljesen mindeggy h milyen színü lessz? Melyik a kedvenc színed és milyen színû ruhákat hordasz a leg többet?... olyant kérj =) ez a hajszíntõl meg bõrszíntõl sz.tem nem függ :)
Sztem a kék meg a piros nagyon állat. Nekem átlátszóm van, de sztem nem fog besárgulni, max akkor ha nem tisztítom rendszeresen.
nekem is átlátszó van és nekem csak a gumi szokott rajta néha besárgulni, de csak akkor , hogyha pl. két ellenõrzésnél is rajta hagyja ugyanazt a gumit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!