Találatok a következő kifejezésre: Milyen színű a kaméleon a tükör (5 db)

Szerintetek milyen színű egy kaméleon a tükör előtt?

T?lem is kérdezték, fogalmam sincs... szerintem amilyen a színe a természetben...

Legjobb válasz: Láttam egy mûsort a kaméleon színérõl. Semmi köze a környezete színéhez. az izgalmi állapota váltja ki a színváltozást és nem tud bármilyen színt felvenni.

Láttam egy mûsort a kaméleon színérõl. Semmi köze a környezete színéhez. az izgalmi állapota váltja ki a színváltozást és nem tud bármilyen színt felvenni.
Valószinüleg vörös és fekete, mert a tükörben látott képet riválisnak nézi és ezek az agressziv szinei.
Szerintem is ugyan olyan a színe. Nem töri meg a tükör a fényt úgy, hogy más színünek látszódjon, ha bele néz.
A kaméleon nem tudja felvenni a környezete színét. A tükörben a legtöbb állat nem tudja felismerni magát, ezért egy másik kaméleonnak nézné, így vöröses feketés színt öltene, és nekirohanna.
Kreatív lány, szeretem az ilyeneket :D Még rajzolni is tudsz? Én is szeretnék :( Van valahol minta hogy milyen rajzokat készítesz?
EGSzD?
A kérdező hozzászólása: EGSzD... amúgy inkább Egy SZemtelenül Tanulékony Eszes Rajzos (Eszter vagyok amúgy :) )
A kérdező hozzászólása: Igen, 'tudok', legalábbis nagyon nagyon szeretek és a rajztanárom is tehetségesnek tart (meg osztálytársaim és szüleim) :) )) facebook-ra szoktam feltöltögetni a képeimet a nagyközönségnek ;) írj privátba, ha érdekelnek ;)
Szivárványos lesz, mert nem tudja milyen legyen

Milyen színű lesz a kaméleon a tükör előtt?

Legjobb válasz: És az albinó kaméleon? :)

És az albinó kaméleon? :)
Átlátszó:)
króm :)
az oldalán az lesz hogy ERROR
Olyan színû lesz, amilyen a tükörképe mögötti háttér - a kaméleon ugyanis a környezete színéhez igazodik, nem pedig egy másik kaméleonéhoz! (Brain Storming)
tükörszínû
üveg színû :D
Mivel a kaméleon nem csak álcázásra használja a szánét, hanem kommunikálásra is, gondolom a tükörképét egy másik állatnak nézi, és kommunikálni próbálna vele.

Milyen szinü lesz a kaméleon a tükör előtt?

Legjobb válasz: akkor az eredi színe marad mint amilyen volt mivel amikor berakod a fényvisszaverõdés miatt a tükördoboz belseje olyan színû lesz mint a kaméleon mellesleg ha tükördoboz lenne akkor nem jut bele fény így nem látszódik benne semmi de ha mégis csak simán körbe raknád akkor pedig hasonló lesz a hatás :D

akkor az eredi színe marad mint amilyen volt mivel amikor berakod a fényvisszaverõdés miatt a tükördoboz belseje olyan színû lesz mint a kaméleon mellesleg ha tükördoboz lenne akkor nem jut bele fény így nem látszódik benne semmi de ha mégis csak simán körbe raknád akkor pedig hasonló lesz a hatás :D
mivel a tükörnek nincsen színe ezért a tükör körül lévõ tárgyak színét venné fel
A kérdező hozzászólása: Elég Logikus :D
és ha teljesen körberakjuk tükrökkel?
A kérdező hozzászólása: És itt 1 igazi fizikus :D
zõd
Zöld alapon egy sárga csík lesz az oldalán, és barna pöttyös lesz a teste (ez az ijedtség jele).
Szia! Ne tedd tükör elé, mert azt hiszi, hogy fajtárs aki bemerészkedett az õ territóriumába és ez stresszeli az állatot. Ha nagyon ideges lesz befeketedik, attól függõen milyen az idegállapota lehetséges, hogy csak szürkésebb lesz az eredeti színénél... Az enyém pl.: csak felfújta magát, hogy nagyobbnak tûnjön. Szép napot!
és ha a tükör elé egy tükröt teszel, és oldalról belenézel, milyen színe van? ezüst


Milyen színű lesz a kaméleon a tükör előtt?

Legjobb válasz: Átlátszó, ez egyértelmû, ezért ha van kamélonod ne tedd a tükör elé, mert könnyen eltûnik, aztán meg keresheted....:S

Utolsó hozzászóló: eléggé retardált lehetsz.
Átlátszó, ez egyértelmû, ezért ha van kamélonod ne tedd a tükör elé, mert könnyen eltûnik, aztán meg keresheted....:S
Nem tartom kínzásnak, hogy tükör elé tegye a kaméleont. Mondom ezt állatbarátként és állattartóként.
de jó kérdés! megnevettettél:) amúgy szerintem az lenne igazán érdekes, ha egy teljesen tükörszobába tennénk egy kaméleont, 1 db sima tükörrel még mindig ott a környezet többi része, amihez változik :)
Ha jól tudom a kaméleon csak akkor rejtõzik el ha vadászik vagy ha zaklatják, javítsatok ki ha tévedek!
Jéééézusom! Te hüle vagy??
mindjárt kitöröltetem ezt a kérdést. szegény kaméleont miért kínzod. hogy lehetsz ilyen szemét.
Olyan színû, amilyen addig is volt, mert ilyenkor visszacsatolt állapotban van.
Hát tükörszínû...:/ És a tükör milyen színû? Olyan színû amilyen fényt visszaver. Tehát kaméleon színû lesz :P Na de az milyen színû?
Nem tudom, de ha gondolod kipróbálom. Valszeg ha elég közel rakom a tükröt megilyed és fújni kezd, olyankor át szokott változni pöttyös mintásra ha beparázik.
Olyan, mint a tükörképe!
Amilyen akkor volt, amikor abba a szobába vitted. De gyorsan beteszel egy színes kártyát akkor olyanná alakul és mivel látja magát a tükörben olyan is marad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Sisakos kaméleon az szerintem pöttyös lesz és fújni fog a tükörre, majd elmenekül, de ha megfordul menekülni kezd, majd mögötte is tükör van, akkor be fog xarni ilyedtében hogy körülvették :) Bár még nem próbáltam. Az állatok érdekesen reagálnak a tükörre. Pl volt egy tyúkom, ami sétált a lakásban és folyamatosan csipogott. Egyik alkalommal kiment a konyha felé, és a nagy fali tükörben meglátta saját magát. Ekkor teljesen szembeállt a tükörrel és lemerevedett. Fél órán át ott állt a tükör elõtt mereven és kussban. Késõbb felbátorodott és elkezdte csipkedni a tükröt, de akkor elrángattuk onnan, nehogy összetörje a csõrével.
Kaméleon nem úgy változtatja a szinét mint azt sokan hiszik(amilyen a környezet)hanem a "kedélyállapotától", szóval nagyon nem érdekli ha tükrökkel veszed körbe, de az ötlet jó lenne, ha így mûködnének;)
Szerintem meg elõjön rajta a színbeállító. http://www.multirip.com/manual/Corel_ColorChart_2040.JPG
tükörszínû
Remélem pink:)
Én sokáig azon gondolkoztam, hogy milyen színû lesz, ha egy olyan szobába tesszük, aminek a fala tele van betûkkel, írásokkal. De szerintem a tükörszobában ugyanolyan maradna.
Valószínûleg olyan színû és mintájú, amilyen az adott kaméleonfaj idegességében szokott lenni. http://www.chameleonden.co.uk/stress.html
A tükröknek is ugyanúgy vannak színei, mint bármi másnak. Ennek a kérdésnek semmi értelme.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!