Találatok a következő kifejezésre: Milyen színű a (1476 db)

Konyhabútort szereték vásárolni, de nem tudom milyen színűt. A konyhám: piros székek, a csempe a falon halvány barnás-rózsaszínes, fehér hűtű és fehér gáztűzhely. Lehetőleg két színű bútort szeretnék. Milyen színűt vegyek?

Legjobb válasz: A konyha legyen világos, könnyebb takarítani is. A piros szék meghatározó, no meg a színes csempe is. A halvány barnás árnyalatra szavazok. Fekete eszedbe se jusson, mert attól nyomasztó lesz a konyhád. A piros kiegészítõ színe a zöld, de a te csempédhez az már túl sok lenne. Vidd magaddal a csempédet, s annak az árnyalatában keresgélj.

A konyha legyen világos, könnyebb takarítani is. A piros szék meghatározó, no meg a színes csempe is. A halvány barnás árnyalatra szavazok. Fekete eszedbe se jusson, mert attól nyomasztó lesz a konyhád. A piros kiegészítõ színe a zöld, de a te csempédhez az már túl sok lenne. Vidd magaddal a csempédet, s annak az árnyalatában keresgélj.
Én annak idején 3d-s látványtervvel próbálgattam, hogy melyik lenne a legjobb szín :) A lakberendezes-3d oldalon van látványterv is, meg konyhabútort is árulnak, úgyhogy még be is tudod illeszteni a programba, ha valamelyik tetszik, és tök egyszerû használni :) Ha van egy kis idõd, nézd meg, tök jól el lehet szórakozni vele :)

Ennek a lánynak milyen színű a haja? Milyen színű hajfestéket használhat? (ha festi)

Nagyon megtetszett a hajszíne csak annyiféle szőke árnyalat van már hogy nem tudom eldönteni ez milyen lehet :) ( 1. kép )

Legjobb válasz: Hát nem biztos hogy neki festve van, lehet hogy természetes, de attól is függ hogy a te hajad színe milyen:)) írd le és akkor segítek ha tudok:)

Hát nem biztos hogy neki festve van, lehet hogy természetes, de attól is függ hogy a te hajad színe milyen:) ) írd le és akkor segítek ha tudok:)
A kérdező hozzászólása: Enyém ilyen sötét szõke vagy világos barna :) Attól függ, mert ha rásüt a nap, akkor nagyon világos barna de alapjába sötét szõke :)
nos akkor körül belül olyasmi lehet mint az enyém.. :) ) hát nekem akkor volt ilyen színû a hajam amikor megoxizták.. utána festették át szõkére. :) ) szóval meny el fodrászhoz, vidd el a képet is és tudja õ a dolgát!!:)
Olyan karamella barnás haja van

Mitől függ, hogy milyen színű a pisi, és mikor "jó" ha milyen szinű?

Legjobb válasz: A friss vizelet világos szalmasárga és nem kellemetlen szagú.

A friss vizelet világos szalmasárga és nem kellemetlen szagú.
az étkezésedtõl, a betegségektõl, a beszedett gyógyszerektõl (képzeld el, hogy még 150 éve is a doki belemártotta az ujját és megnyalta, ha pontosabb diagnózist akart a betegrõl ... na azok voltak az elhivatott orvosok :) )
Nekem egyszer egy doki azt mondta, annyit kell inni, hogy mindig átlátszót pisiljünk.

Milyen színű a szemed? Milyen színűt szeretnél? Szereted vagy nem a szemszínedet, ha igen miért ha nem miért nem? :D

Legjobb válasz: Zöld a szemem, barnát vagy kéket szeretnék , szerintem nagyon sokan azt gondolják h csúnya a zöld szem , és én is láttam néhány csúnyát ... de az enyém szép, nem ilyen világos szürkés zöld hanem sötétzöld sárgás barnával,a zöldszemûek között szép de pl. szebb egy sötét barna még szebb, meg ugye a zöldszemûekbõl kevesebb van , ezért különlegesek :P.

Zöld a szemem, barnát vagy kéket szeretnék , szerintem nagyon sokan azt gondolják h csúnya a zöld szem , és én is láttam néhány csúnyát ... de az enyém szép, nem ilyen világos szürkés zöld hanem sötétzöld sárgás barnával, a zöldszemûek között szép de pl. szebb egy sötét barna még szebb, meg ugye a zöldszemûekbõl kevesebb van , ezért különlegesek :P.
világosbarna, de nem az a gesztenye barna hanem "bagoly barna", ezt a szemész mondta... kéket szeretnék! vagy legalább zöldet, csak ne barnát... sötétbarna a hajam és barna szemmel olyan semmilyen! a lányokon is a kék tetszik, így gondolom nekik is inkább a kék mint a barna...
ma 19:58 Ne keseredj el, hogy barna a szemed, nagyon helyesek tudnak lenni a sötétbarna hajú barna szemû srácok. Legalábbis, nekem mindigis azok jöttek be. :) Üdv.: Egy kékszemû lány
régen kék volt a szemem nem nagyon törõdtem vele most is kék csak már nem annyira mint anno.:S kékebbet szeretnék és a mostanit nem nagyon szeretem:// mert nem!:d
Mondják szép szemem van, de szerintem inkább olyan érdekes... Nem lehet egyértelmûen megállapítani a színét. Kívül kék, befelé inkább zöldes, a közepén egy sárga, csillag alakú folttal. A formájával elégedett vagyok, olyan cicás. Hosszú, dús fekete szempillákkal keretezve. Ha más színt kéne választanom, sötétkéket vagy türkizkéket szeretnék. :)
Világoszöld szemem van, azt szeretem benne hogy szép tiszta igazi zöld.Azt nem szeretem benne hogy mivel világos, mindig hideg a tekintetem, az ismeretlenek általában tartanak tõlem, sokan mondják hogy nagyon szúrós. :D Ja és szeretem, nem szeretnék magamnak más színût, viszont érdekes módon másokon a barna tetszik nagyon.
A bal világos barna, arany-zöldes beütéssel, a jobb nagyon sötét barna, szinte fekete. Szeretem mindkettõt, nem akarok mást.
nekem kék szemeim vannak , olyan hogy szinte világít, én nagyon szeretem. sok ember is dicséri nem szeretnék mást :)
Nekem a jobb kékes barnás zöld, a bal pedig zöldes barna. Nem szeretnék más színût, mert szeretem, az emberek többsége nem is veszi észre hogy felemás színû a szemem csak ha közelebb jönnek.
Kívül zöld és belül barna színû. Szerintem különleges és szép. Nem szeretnék más színû szemet.
Zöldesbarna... régebben nem szerettem mert olyan seszíû. De mára már megbékéltem vele és a tekintet fontosabb mint amilyen a színe :P
barna a szemem és kéket szeretnék ha lehetne, egy erõs sminkkel nagyon szép lenne
zöldesbarna, nem akarok más színût
Az enyém barna, és nem szeretnék más milyet. Maximum olyan különleges, misztikus szürkét, az nagyon tetszik.
Szépen csillogó barna, sokáig kéket akartam, de már megbékéltem ezzel mert szép. :D 16/L
Enyém nagyon dúrván sötétbarna.A pupillámat csak erõs fényben lehet látni:D Szeretem nagyon, viszont a szemhéjam enyhén rálóg a szememre, plusz mélyenülõ is, ezt nem csípem annyira...
ilyen színû a szemem: http://www.kephost.com/view3.php?filename=s91btvtcigi4hf28rn.. nincs semmi bajom vele, szerintem nem csúnya
kék, és nem akarok másmilyent
hmmm.. a szivárványhártyám széle szürkéskék, a pupilla körül pedig zöld sárgával, nem szeretem, mert világos és mindenki azt mondja , hogy milyen furcsa. Fekete (vagy sötétbarna) szemeket szeretnék.
Zöld és soha nem cserélném le.A zöld szem nem undorító, hanem különleges: az emberek mindössze 2%-a büszkélkedhet ezzel a tulajdonsággal.
Barna, anyum szerint olyan borostyános. Nekem tetszik és mások is mondták már, hogy szép. Nem szeretnék más színût, nem is tudnék választani. Szinte az összes szem tetszik!

Milyen szinü a fal a szobátokban (nappal, hálo), milyen szinü butorok vannak benne ésa padlo szine? Gyerekszoba szinei, butorok?

Legjobb válasz: A fiaim (3 evesek) szobaja zold, a szuletendo lanyaime sarga lesz. A mi haloszobank barackvirag, a nappali, konyha es etkezo (ez mind egy legter, boltivekkel elvalasztva)feher, ahogy az eloszoba is. A furdoszoba, wc kek.

A fiaim (3 evesek) szobaja zold, a szuletendo lanyaime sarga lesz. A mi haloszobank barackvirag, a nappali, konyha es etkezo (ez mind egy legter, boltivekkel elvalasztva)feher, ahogy az eloszoba is. A furdoszoba, wc kek.
A nappalink a hálószobánk is és ez napfénysárga. A lányom szobája fehér, de ott mindenféle van festve a falra. Bútorok többnyire natúr fa színûek.Mindkét szobában natúr fa színû fa mintázatú laminált padló van. Sajnos kicsi a helyünk, így a világos színeknek kell dominálni, h egy kicsit optikailag tágítsa a teret. Ha lenne külön hálószobánk, én tuti mélybordót szeretnék a plafonra szerelt robbantott tükörrel.
az én szobám erõs pink, kb3/4iga falnak, aztán a plafon és 1/4 babarózsaszin, középen diszitõcsik(ilyen szinû mint a fal, és virágok vannak rajta)anyáé narancs és ginger sárga, (olyan arányban mint az enyém)stukkóval.sárga nappali, halványzöld csempés fürdõ, tesóm szobája fehér, dolgozó pisztáciazöld.ja a konyha s fehér..a bútorok többnyire fehérek és natúr fa, ált.juhar színûek, sok tükörrel:)
elõzõ vagyok, bocsi a hibákért, én rendesen gépelek, de a laptop néha ide oda teszi a szavakat mikor irok:S
Nappali narancs sàrga, padlo parketta. Hàloszobàk fehérek, padlok laminàltak. Kislànyomnak idén nyàron festjük rozsaszinre, vagy citromsàrgàra. Butorok mindenütt fehérek, és csontszinüek.
Hálószoba napsárga, nagyszoba karamell színû, étkezõ és konyha egyben púderrózsaszín kicsit mályvás árnyalatú. A plafon mindenhol fehér és stukkó a választék a fal és a plafon között. Gyerekszoba még nincs.
Nálunk mindenhol parketta van és tapéta különbözõ színekkel, de mind világos. A bútorok van, ahol bükk, van, ahol tölgy színûek.

Tápszeres babáknak milyen színű a széklete? Nekünk nagyon sötét, olyan spenót zöld színű és sürű? Az normális? Vagy esetleg túletetem és azért ilyen?

Legjobb válasz: Nekünk is ilyen 1 hónapja. Mi 'szedtünk' rá Normaflort (20 napon keresztül), semmit sem változott. Ma voltunk orvosnál miatta, azt mondta, hogy normális dolog. Ráadásul mi hozzátápláljuk, így még az ételek is színezhetik és nekünk a széklet masszás állagú (rostos). Ja, és én ha akarnám se tudnám túl etetni a lányomat, mert ha 10, akkor 10.. nem 9 vagy 11, hanem pont 10. Nem enged belõle..

Nekünk is ilyen 1 hónapja. Mi 'szedtünk' rá Normaflort (20 napon keresztül), semmit sem változott. Ma voltunk orvosnál miatta, azt mondta, hogy normális dolog. Ráadásul mi hozzátápláljuk, így még az ételek is színezhetik és nekünk a széklet masszás állagú (rostos). Ja, és én ha akarnám se tudnám túl etetni a lányomat, mert ha 10, akkor 10.. nem 9 vagy 11, hanem pont 10. Nem enged belõle..
A fiamnak olyan sárgás-világosbarna. Nem sokkal sötétebb, mint amikor anyatejes volt.
Milyen tápit esztek? Nekünk a BEBA H.A. A.R.-re pl rá volt írva, hogy a tápszertõl zöldes széklet gyakori. Nézd meg, hátha ... Amúgy amikor másra váltottunk, akkor is zöld volt a kaki. Az a lényeg, hogy ne legyen habos, meg egyéb extremitások.
Mióta tápszeres, azóta sûrû és brutál zöld. Beba senzitivet eszik.
2. vagyok, Milupát kap. A lányom is egy idõ múlva tápszeres lett, nála Beba HA-t használtunk, de attól sem volt zöld. Nem hiszem, hogy túletetnéd, attól inkább bukna, vagy görcsölne. Gyerekorvosotokat kérdezd meg szerintem.
Amikor tápszeres lett a fiam, akkor az õ kakija is sötétzöld lett. Semmi gond ezzel. Én tuti nem etettem túl, mert soha nem volt jóétvágyú, szerintem csak a tápszer maga okozza ezt. Mi ettünk Milumilt, Bebát, Humanat, ugyanaz volt a kaki mindig. Amúgy nem a kaki miatt váltogattuk, hanem azért, hogy hátha jobban eszik.

Milyen színű a szobátok, és milyet szeretnétek?

Legjobb válasz: Most narancssárga tapétás, de még nem tudom milyen lesz :(

Most narancssárga tapétás, de még nem tudom milyen lesz :(
Most kapok új szobát, és rózsaszín lesz:) 15/L
lila, és imádom
3 fal fahéj a negyedik pedig zöld és bézs csíkos, virágos
Barackvirág és hangavörös szaknevén, szerintem simán csak narancssárga és sötétpiros. Egy éve lett festve, elõtte minden fala más színû volt halvány árnyalatokkal, de ez szerintem maradhat, nagyon szeretem így.:) Ha festenénk, nem tudom, milyen lehetne, mert minden négyzetcentiméter a színéhez igazodik... :D
fehér->narancs/citromsárga
van égkék és vérvörös is. :P még nem tudom, milyet szeretnék, de ahogy olvastam a többiekét, úgy látszik, a sárga-narancssárga és a zöld a sláger. ^^
Nekem sokat segített a szobák színének kigondolásában ez a videó, egész sok mindent meg lehet tudni belõl ea színek hatásáról :) http://www.youtube.com/watch?v=1UKrhv3lL6o&feature=mh_lolz&l..
most nari, szeretem is, de lehet, h pár év múlva limezöld lesz :) csak a nappali, a többi szoba oké :)
színt meg még nem nagyon tudom milyen lesz :D
zöld :D de nemsokára megcsinálom mert elég penészes a sarok meg unom már :D meg nem árt gyakorolni a szakmát :)
napraforgósárga :D
napsárga
most fehér...:( de narancssárgát szeretnék
Enyém is narancssárga, de most festetem át almazöldre.
most fehér, de zöld lesz-dulux zsenge sarjú
A kérdező hozzászólása: látom a legkedveltebb a zöld és a sárga. :) az én szobám bézs, de a ha újra választhatnék akkor vmi fehér tapéta fekete mintákkal. 14/L

Milyen szinu a torolkozotok? A vilagos vagy a sotet szinu a jobb?

sok helyen latom hogy feher bar nekem eddig mindig szinesek voltak. most leakarom oket cserelni ujakat venni. otlet?

Legjobb válasz: Nekem 2 fürdõszobám, van mindegyikben a fürdõ szinei. Az egyikben zöld és sárga, a másik kék és terrakotta.

Nekem 2 fürdõszobám, van mindegyikben a fürdõ szinei. Az egyikben zöld és sárga, a másik kék és terrakotta.
Hat sotetebb olyan szempontbol; jo hogy azert par nem epp tokeletes kezmosas utan nem latszik meg meg az a kis kosz rajta.. de pl nekunk is mind vilagosak.. feker malyva sarga krem rozsaszin .. :P de en imadom a feheret xD nekem nagyba van furdokendonek es iolyan jo puha hofeher jo ugy bele bujni.. beletekerni magam ;))
utolsó válaszolónak tök igaza van!:) Amugy nekünk van sokféle, színes vilégos.De pl. a sötét akkor jó, ha nagyon megvan, mert úgy van esély hogy olyan legyen a törölközõ...és ez egy fehér törölközõn csúnya!
Nekem krémszínûek és sárgás árnyalatúak, tehát világosak. Van 2db mályva színû is, de a világosakat jobban szeretem. Könnyebb fertõtleníteni õket, nyugodtan lehet a mosóvízébe tenni pl. Domestos fehérítõt. A nagyon színes törölközõket (kék, zöld, bordó stb) nem részesítem elõnyben, nincs is belõlük.
nem teljesen mindegy milyen színû? meg ha fürdesz / kezet mosol, utána nem lesz retkes a törölközõ hiszen csak vizes lehet a kezed-tested.. áh, gondolom ez a legnagyobb problémátok.
tudom hogy bunkó voltam ezért lettem lepontozva, de szerintem igazam van. (én vagyok a 23%-os)

Milyen színű a szemem? Most zöld, vagy kék, vagy milyen? Nem tudom eldönteni! (kép lent)

Vagy színváltós? xddd Mert egyszer olyan, mintha zöld lenne, máskor meg kék!

Legjobb válasz: jó, azért nem kell félóránként lefotózni..

jó, azért nem kell félóránként lefotózni..
leginkább olyan semmilyen
A kérdező hozzászólása: Köszi :) )
Ez egy igen ritka idõszak, amikor a szemed színe akár óránként is változhat!Nem baj nekem is volt ilyen !Szép a szemed!Nincs vele probléma ez természetes!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
olyan zöldes-kékes árnyalatos
ezt úgy hívják hogy szépszín, mint a finomfõzelék tudod
A kérdező hozzászólása: Képzeld, nem félóránként fotózgatom ;) Ha neked az a félóránként fotózgatás, ha felteszek egy idõben 2 képet, aztán mégegyszer 1-et, hát te tudod, matekos.
kékesbarna xd
zöldeskékesbarnássárgásszürkés
fényviszonytól is nagyon függ amugy valamennyit midnenkinek változik a színe azt nem tudom mondjuk mitõl.
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam :D Most meg ilyen a szemem xd : http://www.kepfeltoltes.hu/view/120801/F_nyk_p1189E001Szem_w..
Zöldesszürkéskék.
nekem is kb ilyen szemem van, csak tiszta - mármint hogy nincs belül az a sárgás/barnás/rezes szín. nekem fénytõl függõen változik a tiszta zöldtõl a tiszta kékig. fotókon általában én is meglepõdök, hogy milyen kék a szemem:D általában viszont stagnál ilyen szürkés zöldes színnél. szerintem a tied is ilyesmi lehet. zöldeskék - mondjuk.
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted? xD
Szerintem kekesbarna. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!