Találatok a következő kifejezésre: Milyen szériában most (24 db)

Honapók óta kondiba járok. Sokat fogytam most pedig tiszta izomtömeget szeretnék növelni mive? Milyen szerrel? Milyen táplálék kíegészítöt használjak ami hatásos is?

napi 2 óra edzés

Legjobb válasz: ha kb 25 éven aluli vagy, akkor a tribusteron felesleges pénzkidobás. Amúgy tömegnövelõ turmix edzés után, napközben pedig rizs, krumpli, zabpehely, teljes kiörlésü kenyér, teljes kiörlésü tészta szénhidrátnak, fehérjének pedig csirkemell, tojásfehérje, hal, pulykamell, esetleg szója. A fehérje legyen meg minimum 1,5 gramm naponta, a lényeg, hogy mindig legyen aminosav a vérben, tehát egyél 3-4 óránként valami fehérjét. A szénhidrát lehet 4-5 gramm/testsúlykg, persze jó fajta szénhidrátból amit felsoroltam. A zsírt szóritsd minimálisra. A fehérjeporok, tömegnövelõporok nem sok vizet zavarnak, menj el a legközelebbi tápkieg boltba és ott majd megmondják milyent ajánlanak. Ugyis ugyanazt a célt szolgálja. ÉS menjen egy nagy dózisú multivitamin is.

ha kb 25 éven aluli vagy, akkor a tribusteron felesleges pénzkidobás. Amúgy tömegnövelõ turmix edzés után, napközben pedig rizs, krumpli, zabpehely, teljes kiörlésü kenyér, teljes kiörlésü tészta szénhidrátnak, fehérjének pedig csirkemell, tojásfehérje, hal, pulykamell, esetleg szója. A fehérje legyen meg minimum 1, 5 gramm naponta, a lényeg, hogy mindig legyen aminosav a vérben, tehát egyél 3-4 óránként valami fehérjét. A szénhidrát lehet 4-5 gramm/testsúlykg, persze jó fajta szénhidrátból amit felsoroltam. A zsírt szóritsd minimálisra. A fehérjeporok, tömegnövelõporok nem sok vizet zavarnak, menj el a legközelebbi tápkieg boltba és ott majd megmondják milyent ajánlanak. Ugyis ugyanazt a célt szolgálja. ÉS menjen egy nagy dózisú multivitamin is.
A kérdező hozzászólása: Köszi végre egy jó megfogalmazott értelmes válasz

Milyen tünetei vannak a vastagbél, illetve végbélráknak? Fontos! Ha édesapámnak 2 hónapja néha hasmenése volt ( 2 hetente 1 szer, most meg 2 hete egyfolytában, akkor, ha az, az milyen stádium lehet?

Jöv? hét szerdán megy dokihoz, de addig megöl az aggodalom. Remélem hogy nem az. Lehet másnak is ilyen tünete? Tegnap elég rosszul volt miatta, de ma jobban van. Mondjatok valami biztatót, anyu rákban halt meg 5 éve, azóta mindig csak a legrosszabbra tudok gondolni a legapróbb bajok miatt is. Más tünete nincs, csak a hasmenés.

Legjobb válasz: Hasmenés-szorulás váltakozása, véres széklet, visszértrombózis, láz, fogyás, vérszegénység, stb. ezek a leggyakoribb tünetek.

Hasmenés-szorulás váltakozása, véres széklet, visszértrombózis, láz, fogyás, vérszegénység, stb. ezek a leggyakoribb tünetek.
Nyugi! Vírusfertõzés is lehet, meg sok minden más is.
A kérdező hozzászólása: Neki csak a hasmenés van ezek közül, semmi szorulás, meg ilyesmi.
nem feltétlenül jelentkezik az összes tünet, anyának csak szorulása volt, ami azért elég hétköznapi dolog, és tavaly mûtötték vastagbéllel... mégcsak a hasa sem fájt. vírus is lehet akár, szóval fölösleges elõre parázni, majd a dokik kiderítik. nekem pl elég gyakran van hasmenésem, szintén, de szerencsére még nem volt komolyabb bajom. remélem, nektek sem lesz. üdv. 22L.
A kérdező hozzászólása: Vastagbélgyulladás! Nem gondoltam hogy egy diagnózisnak ennyire fogok örülni:) Ma olyan rosszul volt, hogy elment a sürgõsségire, és diagnosztizálták a collitist.

Milyen tennél most azzal az emberrel, akit titkon szeretsz és ma este becsöngetne hozzád, majd elmondaná, hogy õ is nagyon szeret?

Minden lehet, csak még nem szexualitás (ebbe pechting és társai is beletartoznak, igen) kort és nemet írj.

Legjobb válasz: "Pechting" Az mi az? Amikor találkozik orálnál a makk piercing és a fogszabályzó? :D

"Pechting" Az mi az? Amikor találkozik orálnál a makk piercing és a fogszabályzó? :D
Letaglóznék, mert ilyen sose történne és nem is fog!!! 16/f
kb elájulnék örömömben :D nagyon boldog lennék, de ez nem fog soha megtörténni sajnos :/
az én titkos szerelmem sosem mondaná, de én egyszer tuti elmondom neki, egyenlõre csak szex volt vele:/ arra minden pasi kapható
ugyan már engem szeretne valaki is??? ez viccnek is rossz!de azé koszi
Megkérdezném, hogy a barátjával mi a helyzet
ez soha nem következne be. de valószínûleg nagyon meghatódnék és megölelném.. 17/L
Fejbe lõném magam, hogy még mindig nem lakom egyedül.
Megkérném, hogy beszéljük meg az elmúlt 2 hónap történéseit. Hogy miért mondta azokat, amiket és miért szakított velem, miközben a szemében látszik, hogy még mindig akar engem..
A kérdező hozzászólása: *mit
megtámadnám kisbaltával, hogy miért nem volt képes egy fél évvel korábban lépni..


9 hónapos kislányom most elõször náthás. Leginkább a sûrû orrváladék zavar (fõként õt) amit nem egyszerû leszívni. Kinél milyen szer vált be? Esetleg jól bevált házi praktikára is nyitott vagyok.

A gyógyszerárban kaptam Nasivin orrcseppet és sterimar orrsprayt, még így is mindig szörcsög pedig jól leszívom az orrát. Olyan rossz hogy szenved és nem tudom megkönnyíteni a légzését :(

Legjobb válasz: HAgymatea. vagy alvás közben összevágott vöröshagyma a párnája alá, feje mellé rongyzsepibe csomagolva

HAgymatea. vagy alvás közben összevágott vöröshagyma a párnája alá, feje mellé rongyzsepibe csomagolva
tengervizes orrspray a legjobb és a nasivin. Orrspray utána leszívni (de csak akkor szabad szívni neki ha folyik az orra!) utána megint tengervizes vagy nasivin.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. sajnos/szerencsére kezdõ vagyok ebben a nátha dologban. Orvosnál voltunk õ mondta az orrcseppet és köptetõt. És olvastam valahol már én is a hagymát ágy mellé, ma ki is próbálom. A calcimusc meg hogy nem jutott eszembe? pedig én is néha ittam mikor beteg voltam. a kamilla is jó ötlet. köszi köszi mindenkinek. nagyon igyekszem hogy segítsek neki. azért továbbra is várom a tippeket ha valakinek még van ötlete, lehet hogy másnak is segít. :)

Tisztelt doktor úr! 39. hetes terhes vagyok, február 23-ra várjuk a kicsit. Múlt héten volt egy erős torokgyulladásom, melyre antibiotikumot is kaptam. Most pedig rendkívül felerősödött a hüvelyfolyásom. Milyen szert, kenőcsöt stb. szabad még használnom i

Tisztelt doktor úr! 39. hetes terhes vagyok, február 23-ra várjuk a kicsit. Múlt héten volt egy erős torokgyulladásom, melyre antibiotikumot is kaptam. Most pedig rendkívül felerősödött a hüvelyfolyásom. Milyen szert, kenőcsöt stb. szabad még használnom ilyen rövid idővel szülés előtt, mert nagyon szenvedek ill. félek, hogy a kicsit is egyből megfertőzöm vmilyen gombával. Köszönettel, Rita

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A gyermekét biztosan nem fertőzi meg, de sajnos így az interneten keresztül nem tudok tanácsot adni, ehhez vizsgálat szükséges! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A gyermekét biztosan nem fertőzi meg, de sajnos így az interneten keresztül nem tudok tanácsot adni, ehhez vizsgálat szükséges! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Milyen széria van most az akcióban?

A tescoban most akciós a hauck babakocsi, csak azt nem tudom mi a típusa. Valaki ismeri?Megéri? 2. babakocsinak néztem ki, 6 hónapos a fiam, már ül.

Milyen szerket tolnak most az olimpikonok?

Lassan kezd?dik a lomdoni olimpia. Arra lennék kíváncsi, hogy az élversenyz?k, (amerikai, jamaicai, kínai stb) Milyen kimutathatatlan szert használnak? Mekkora a különbség mi és ?közöttük lásd Fazekas Róbert 70-es 80-as évek koxával bukott. Melyek ma a legkorszerübb szerek? És mi miért nem használunk ilyeneket?

Legjobb válasz: szerinted tudja bárki is aki nem profi? ezeket olyan titokban tartják. hogy mi miért nem használunk ilyet? ha azt hogy "mi" úgy értetted hogy mi közemberek, akkor azért mert drága (napi 30-50ezernél kezdõdnek, ismétlem NAPI, nem havi és azok még a szarabbak) és mert károsak. ha meg úgy értetted hogy a magyar profik, akkor azért mert nincs pénz. csak rosszabbra van pénz, amivel meg lebuknak a teszteken.

szerinted tudja bárki is aki nem profi? ezeket olyan titokban tartják. hogy mi miért nem használunk ilyet? ha azt hogy "mi" úgy értetted hogy mi közemberek, akkor azért mert drága (napi 30-50ezernél kezdõdnek, ismétlem NAPI, nem havi és azok még a szarabbak) és mert károsak. ha meg úgy értetted hogy a magyar profik, akkor azért mert nincs pénz. csak rosszabbra van pénz, amivel meg lebuknak a teszteken.
Ha ezt az átlag emberek is tudnák akkor régen rossz lenne nekik. Sok országban nagyon sok pénzt beleölnek az ilyen irányú kutatásokba és nagyon vigyáznak rá hogy a csodaszereik ne kerüljenek akárki számára elérhetõvé Nálunk is vannak ilyen irányú kutatások, de eléggé kis pénzbõl folynak ezért van az hogy néhány lúzer inkább bepróbál valami ezeréves tiltólistás cuccot hátha õt nem kapják el de ennek nagy bukta a vége általában.
A kérdező hozzászólása: Nem átlag okoskodó emberek válaszát várom, hanem olyanokét akik közel vannak a tûzhöz. A mi alatt pedig a magyar olimpikonjainkat értettem. Ok értem, hogy a szert konkrétan ugysem mondja el aki tudja, vagy használja, de a jellegét(szteroid, növekesésihormon, géndopping, epo, aztmagyógyszerek, stb)be lehetne tájolni. Konkrétan, Fazekas esetén gondolkodtam el, de rendesen.Nem hiszem el, hogy magyar élversenyzõk rajta kívül ilyet használnának. Mondjuk, azt sem tudtam, hogy folynak kis pénzbõl kutatások. De akkor a Magyar dopping bizottságot is le lehetne állítani felülrõl jövõ utasításra. Nehogymár azokat buktassuk meg, akiknek hátulról kis költségbõl a kimutatható szereiket pénzeljük.
A kérdező hozzászólása: Na akkor kiemelem megint, mert szerintem sokan tudják a választ. Azt olvasgattam a neten, különbözõ oldalakon, hogy az olimpián a peptidek is szerepet kapnak, amit könnyû megnézni bárhol, hogy miként hat. Az érdekesebb dolgok, amiket homály fed: 1. IGF-1 kimutatható lesz e? 2. Növekedési hormonok kimutathatóak lesznek e? 3. Miként hat a thymosin b4? hogyan alkalmazzák? stb 4. miostatin blokkoló hogyan alkalmazzák, hogy mit adnak, szúrnak milyen idõközönként, amivel elérik a génátírást. Milyen szerek vannak, amirõl esetleg még nem hallottam? Melyiket használva, vagy esetleg kombinálva lehet a legjobb eredményeket elérni?
én úgy tudom, hogy még mindig az epo, meg a növi megy náluk. annyi, hogy úgy van elkészítve személyre szabottan, hogy a 30 összetevõbõl 1-2 molekula meg van változtatva, és már nincs is rá teszt.

Milyen szériában versenyzik most Baumgartner Zsolt?

Legjobb válasz: Hát úgy látom, mostanában nem fizették be (részben közpénzen) gokartozni az F1-be! Itt a honlapja, tanul: http://www.zsolt.baumgartner.hu/html/bzs_h.htm

Hát úgy látom, mostanában nem fizették be (részben közpénzen) gokartozni az F1-be! Itt a honlapja, tanul: http://www.zsolt.baumgartner.hu/html/bzs_h.htm
És most merre jár? Mit csinál? Talán már nõs? Nagyon elhalgatott róla a sajtó is.

Kerti medencébe milyen vegyszerek/tisztító szerek kellenek? Most lesz először itthon nagy méretű medencénk és fogalmam sincs, hogy egyáltalán milyen és mennyi algaölő folyadékot és klórtablettát vegyek. (366X91-es medence)

Legjobb válasz: Ne költs drága és agyonreklámozott csodaszerekre! Az alábbi praktikus szer tökéletesen bevált-jobb mint a többezer forintos szerek hiszen nem kell mindenhez külön belerakni hanem egyben megoldja a vízkezelést. Gyermekek mellet is nyugodtan alkalmazhatod, a víz nem lesz algás,nem büdösödik. A megoldás: Hidrogén-peroxid-ot vegyél,feltöltéskor kell 1x3dl bele aztán 3-4 havota 1x3dl. Ebbõl 1 l 6-700 Ft csak! A piszok ellen azért használj szûrõt is így lesz tökéletes az eredmény.

Ne költs drága és agyonreklámozott csodaszerekre! Az alábbi praktikus szer tökéletesen bevált-jobb mint a többezer forintos szerek hiszen nem kell mindenhez külön belerakni hanem egyben megoldja a vízkezelést. Gyermekek mellet is nyugodtan alkalmazhatod, a víz nem lesz algás, nem büdösödik. A megoldás: Hidrogén-peroxid-ot vegyél, feltöltéskor kell 1x3dl bele aztán 3-4 havota 1x3dl. Ebbõl 1 l 6-700 Ft csak! A piszok ellen azért használj szûrõt is így lesz tökéletes az eredmény.
klórtartalmú folyadék vagy klór tabletta és egy algagátló szer mindenképp legyen adagolás rá van írva, köbméterhez megadva
A Hidrogén-peroxid-ból hány %-os kell? És elég ez az egyfajta vegyszer a víz kezeléséhez? Egyébként egy kb. 80x140 cm-es muszlin kendõt használunk víz szûréséhez, igaz, két emberes... de nagyon megéri !!!! Fogjuk a két végét függõlegesen, és többször átmegyünk vele a medence vizén. Próbáljátok ki, mennyi mindent átszûr.
az engem is érdekelne hogy hány % KEL BELÖLE MEG HOL LEHET OJAT VENNI?
Hol lehet olyat venni? Nagy szükségem lene rá!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!