Találatok a következő kifejezésre: Milyen statisztikai vannak (2 db)

Milyen statisztikai adatok vannak a dohányzásról és hatásukról?

Legjobb válasz: Azon országokban, ahol évtizedek óta általánosan elterjedt a dohányzás: a tüdõrák halálozás 90-95%-áért, az összes rákhalálozás 30-35 %-áért, – kiemelten: a férfiak esetében 40-45 %-áért – , az idült légúti betegségekben bekövetkezõ halálozás 80-85 %-áért, a szív és érrendszeri halálozás 20-25 %-áért a dohányzás okolható. A statisztikai adatok s a számítások figyelembevételével kijelenthetõ, hogy 6 másodpercenként 1 (egy), naponta 13500, évente pedig 4,9 millió világpolgár hal meg a dohányzás következményeként. Hazai vonatkozásban az elemzések azt mutatják, hogy 19 percenként 1 (egy), naponta 77, évente pedig 28000 honfitársunk halála hozható összefüggésbe a dohányzással.

Azon országokban, ahol évtizedek óta általánosan elterjedt a dohányzás: a tüdõrák halálozás 90-95%-áért, az összes rákhalálozás 30-35 %-áért, – kiemelten: a férfiak esetében 40-45 %-áért – , az idült légúti betegségekben bekövetkezõ halálozás 80-85 %-áért, a szív és érrendszeri halálozás 20-25 %-áért a dohányzás okolható. A statisztikai adatok s a számítások figyelembevételével kijelenthetõ, hogy 6 másodpercenként 1 (egy), naponta 13500, évente pedig 4, 9 millió világpolgár hal meg a dohányzás következményeként. Hazai vonatkozásban az elemzések azt mutatják, hogy 19 percenként 1 (egy), naponta 77, évente pedig 28000 honfitársunk halála hozható összefüggésbe a dohányzással.
Ha megnezed ugyyabban az idöpontban irta a kérdezö meg hogy ö fiu és a valaszolo is hogy remélem lány vagy. vszinu hogy nem latta :D
Lehet nagy a bálnának, de én úgy akarok élvezni, mint egy disznó!
a bálnáknak több méteres.
a legnagyobb emberi 39 cm
Na bemásolom neked: Az átlagos péniszméret ernyedt állapotban: 8, 5 cm. Ugyanez erekció közben: 13-16 cm. A legkisebb mért pénisz: 1, 6 cm. A legnagyobb: 29 cm. A legnagyobb pénisszel rendelkezõ állat: kék bálna (3, 4 méter). a bálnával igazam volt :D
- " Milyen hosszú és vastag a világon a legnagyobb hímvesszõ?" - "én" A válasz megírásának idõpontja: ma 14:54 Hát ez kész.... xDDDDD Szóval te vagy a legnagyobb f*sz a világon ? Jó tudni. Aztán meg: "Fiú vagyok és ...." És beírja valamelyik IQ-fighter hogy: "remélem lány vagy" wááááá ma is megérte feljönni :)
A rozmár. Csak a péniszcsontja 60 cm.
remélem lány vagy
A kérdező hozzászólása: Ja és maximálisan heteroszexuális vagyok. A kedves válaszadók meg h.lyék, vazze:)
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok és egyszerûen csak érdekel. Olyat még nem hallottál?
A kérdező hozzászólása: Kedves 15:04 és 15:08 válaszadók, akkor most hol az igazság? 29 vagy 39 cm? És mi a helyzet Long Dong Silver pornósztárral, akinek állítólag 44, 5 cm? Vagy az csak kamu?
mûtéti úton bármi megtörténhet.... keress 1 halott bálnát és varrasd fel magadnak a játékát :D
Remélem ebbõl megtudsz mindent: http://segg.be/mandingo.html
nem ez a legnagyobb... volt egy discovery-s film is, egy fehér csávónak vt, vmi 24 centi volt neki mikor nem állt fel, 37 v 39 mikor állt. errõl egy 1 órás film is volt, szóval nem túl vszinû h kamu.
A kérdező hozzászólása: és ez mint ismeretterjesztõ film volt? atya ég... de szívesen megnézném Szóval az eddig bizonyított 29, 4, de érdekes, hogy Long Dong Silver nem szerepel a tárgyalt pornósztárok között
én 92 cm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!