Találatok a következő kifejezésre: Milyen sporttal, tudom jó (3 db)

Milyen sporttal, tornával tudom jó feszessé tenni a fenekemet? Milyen gyakorlatok vannak? Biciklizés, futás eredményes? Melyik jobb?

Legjobb válasz: Uszodában szoktam látni olyan fincsi feszes, formás fenekû nõket, de tolják is neki rendesen, alig tudom követni õket. :)

Uszodában szoktam látni olyan fincsi feszes, formás fenekû nõket, de tolják is neki rendesen, alig tudom követni õket. :)
A futás a jobb, de nem formálásra, hanem fogyásra. Az izmok formálásához a súlyzós edzés a legjobb. Minden testrészre érdemes külön edzeni, de ha konkrétan a feneket kérdezed, akkor a guggolás a Te gyakorlatod. Nagon fontos a helyes végrehjtás, ezt a legjobb, ha valaki megmutatja neked és megtanulod, mert sérülés / húzódás lehet belõle. Hogy mennyire hatékony azt a másnapi izomlázból észre fogod venni.
én is popsimra gyurok :) szóval tényleg súlyzóval hatásos (guggolás), meg én még ajánlanám a biciglizést -de figyelj arra hogy a farizomra dolgozz rá inkább...
kick box

Hogy tudom eltűntetni terhesség utáni narancsbőrt a lábamról? És milyen sport jó arra hogy ne maradjon vastag a lábam?

Terhesség alatt a lábamra jött fel nagyon sok felesleg,ezt hogy tudom eltüntetni?Milyen edzés ajánlott és mennyi id??1hónap múlva lesz egy nagy konferenci?m szeretném magam kicsit helyre rakni!

Legjobb válasz: Narancsbõrre a legjobb ha napi 3 liter vizet iszol és a futás. ( Bár ha mostanában szültél, akkor gondolom sok idõd nincs rá, de ez a legjobb módszer.) A kulcs tehát a napi min. fél óra lassú futás ( ha nem bírod, kezdheted, 10-15 perccel is, de az folyamatos legyen, ne állj meg).

Narancsbõrre a legjobb ha napi 3 liter vizet iszol és a futás. ( Bár ha mostanában szültél, akkor gondolom sok idõd nincs rá, de ez a legjobb módszer.) A kulcs tehát a napi min. fél óra lassú futás ( ha nem bírod, kezdheted, 10-15 perccel is, de az folyamatos legyen, ne állj meg).
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Sok víz, vagy zöldtea, és mozgás. Nekem nagyon narancsbõrõs volt a fenekem és a combom, és volt is rajtam sok felesleg. Elkezdtem fogyózni, sportolni és inni. Napi egy liter zöld tea, 2 liter víz. Mit ne mondjak kenterbe verte az összes drága bõrfeszesítõ krémet. Azóta nem is vettem. Szépen olvad le rólam a narancs.:) Egyébként még jó a hideg-meleg váltózuhany is. Ha van idõd mozogni, akkor tekerd be magad fóliával, sok víz és méreganyag kijön majd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!