Találatok a következő kifejezésre: Milyen sporttal, tudom (19 db)

Milyen sporttal tudok kb.10kg-t?

Legjobb válasz: Sehogy.De rendszeres étkezéssel és mellette mozgással egy hét alatt leadhatsz akár 2kg-ot is.Egyszerûbb megoldást nem ismerek.Viszont ne koplalj!És a fogyókúrás tabletták is károsak a szervezetre!Többet ártanak mint amennyit használnak!

Sehogy.De rendszeres étkezéssel és mellette mozgással egy hét alatt leadhatsz akár 2kg-ot is.Egyszerûbb megoldást nem ismerek.Viszont ne koplalj!És a fogyókúrás tabletták is károsak a szervezetre!Többet ártanak mint amennyit használnak!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!
rendszeres lovaglással, egy hét alatt kb. 5 kilót is le tudsz adni, vagy többet, ha sokat lovagolsz :D
Aerobik, súlyzózás, edzõterembe járás...... És persze mellette diétázz is!
A kérdező hozzászólása: Az úszás jó???
Igen, az is jó! :)
rendszeres test mozgás csodákra képes, minden nap 1 óra, 90 kg felett a futás már viszont káros a lábakra!

Nagyon kicsi a fenekem, és szeretném hogy nagyobb, formásabb legyen, milyen sporttal tudom ezt megtenni?

Legjobb válasz: Súlyzós edzés a legkézenfekvõbb. Vannak kifejezetten fenékerõsítõ gépek, illetve a guggolás, kitörés nagyon jó, és a combot is formálják! Nem kell félni a súlyoktól, nem leszel hipp-hopp izmos. Itt egy videó, amiben egy (szerintem) nagyon jó alakú csaj mutat pár dolgot (fenék témában is). http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=317 Hajrá! :)

Súlyzós edzés a legkézenfekvõbb. Vannak kifejezetten fenékerõsítõ gépek, illetve a guggolás, kitörés nagyon jó, és a combot is formálják! Nem kell félni a súlyoktól, nem leszel hipp-hopp izmos. Itt egy videó, amiben egy (szerintem) nagyon jó alakú csaj mutat pár dolgot (fenék témában is). http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=317 Hajrá! :)
ha kicsi a feneked egyél többet edzéssel csak keményebb lesz és nem nagyobb
Ez butaság! Ha valóban kicsi neki, akkor izmosítással nagyobb lesz neki, persze nem lesz olyan, mint a Somának, de olyat ki akar? :D Edzéssel lehet szép feneket csinálni! Ha csak eszik, akkor nem lesz formás és az is kritérium volt a kérdében!

Milyen sport babakocsit vegyek? Olyan kéne amit most télen is tudok használni.10 hós a babám.

20-30 ezer a max. olyan legyen, amiben rendesen tud ülni a baba.

Legjobb válasz: Nagyon nehezen fogsz olyan sport babakocsit találni, amit télen is tudsz hazsnálni, mivel ezeket nem arra találták ki ! Mi alapból egy sport babakocsit használtunk végig. Én ezt Pierre cardin-t ajánlom. 31 ft, babahordozó nélkül, de viszont egy 10 hónapos babának tökéletes. Nagyon masszív, kényelmes, könnyû, télen is tolható ! http://www.babakocsi.iwebshop.hu/index.php?content2=termek_k..

Nagyon nehezen fogsz olyan sport babakocsit találni, amit télen is tudsz hazsnálni, mivel ezeket nem arra találták ki ! Mi alapból egy sport babakocsit használtunk végig. Én ezt Pierre cardin-t ajánlom. 31 ft, babahordozó nélkül, de viszont egy 10 hónapos babának tökéletes. Nagyon masszív, kényelmes, könnyû, télen is tolható ! http://www.babakocsi.iwebshop.hu/index.php?content2=termek_k..
lepontozásokat gyûjtök


Milyen sport babakocsit vegyek? Maximum 20e ft-ot szántunk rá. Milyen márka? Lapra vagy esernyőre csukható? Mit gondoltok? A Bertoni foxyt néztem, de annyi sok negatív vélemény is van róla, hogy nem tudom mit vegyek. Természetesen lábzsákkal.

Legjobb válasz: Szia! Esernyõre csukhatót mindenképpen! Elég sokféle van, a jobb minõségûek 40.000 körül kezdõdnek, mi is 20.000-ért vettünk king DHS sport babakocsit, meg vagyok vele elégedve, de nem lesz egy örök darab.. Jó, hogy vízszintbe hajtható a háttámla, könnyen összecsukható. Ár-érték arányban megfelel.

Szia! Esernyõre csukhatót mindenképpen! Elég sokféle van, a jobb minõségûek 40.000 körül kezdõdnek, mi is 20.000-ért vettünk king DHS sport babakocsit, meg vagyok vele elégedve, de nem lesz egy örök darab.. Jó, hogy vízszintbe hajtható a háttámla, könnyen összecsukható. Ár-érték arányban megfelel.
Szia! Én 4-t vettem, mire megtaláltam az igazit! És ez az egyik legolcsóbb volt. Caretero Gringo. Nagyon nagyon ajánlom!! Kisfiam imádja. Esernyõre csukható, könnyû (ez volt a legkönyebb a 4 közül). A kupolája hatalmas, szinte betakarja a babát, így védi esõtõl széltõl. Teljesen dönthetõ, tud benne aludni. Bertonit is vettünk, de nekünk lecsúszott benne a babám, pedig stabilan ül. http://www.argep.hu/trend/CARE/Caretero-Gringo.html Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban szívesen segítek, tényleg nagyon jó kocsi!
A kérdező hozzászólása: Köszi, most megnéztem a bertoni foxyt az egyik ismerõsömnél. Õ nagyon dicséri, tényleg jó, masszív kocsi. Most vagy ezt veszünk újonnan lábzsákkal most 19e vagy néztünk használtan egy hauck-ot. Mindkettõ lapra csukható. Most ment az esernyõre csukhatósom (mondjuk ez már régi darab, úgy kaptam az egyik ismimtõl).
http://bababoltolcso.hu/Caretero_Monaco_babakocsi_Zold Nekünk ez van, csak piros színûben. Az auchanban voltunk, amikor ki volt állítva ez mintának, elkezdtem tologatni, és egyszerûen elvarázsolt, hogy milyen könnyû, könnynen irányítható egy kézzel is, simán lapracsukható, pohártartó van hozzá ( elöl a babánál és a tolókaron is) lábzsákos, hátsó két kereke nagy, tehát rosszabb terepen is jó. 1 hét múlva meg is vettük a csepeli bababoltban, 20.000 ft-ra volt leárazva. Nem titok, Imádom!

Rossz bokával milyen sport az ideális? Középsuliban atletizáltam, röpiztem, de jött egy bokaszalag szakadás és az orvosoknak köszönhetően nem forrt jól össze a szalagom. Ezért a mai napig nem tudok sokáig sem állni, sem sétálni sem pedig futni.

Nagyon szeretnék valami küzd?sportot elkezdeni,de nem tudom,hogy jó ötlet lenne-e. Az úszás is szimpatikus,mert elég rossz lett a tartásom, és az orvosom szerint a gerincemnek jót tenne.Ti mit javasoltok?(20/L)

Legjobb válasz: Szia! Az úszás biztos, hogy nem árt, a gerincednek is hasznos és nem terhelõdik a bokád. Más sport már nehezebben jöhet szóba, de attól is, hogy ténylegesen milyen állapotban van a bokád. Ami hasznos lehet, ha megpróbálsz lábújjhegyen, sarkon járni, vagy egyéb módon tornásztatni a bokád. Ehhez nem kell feltétlen gyógytornász segítsége.

Szia! Az úszás biztos, hogy nem árt, a gerincednek is hasznos és nem terhelõdik a bokád. Más sport már nehezebben jöhet szóba, de attól is, hogy ténylegesen milyen állapotban van a bokád. Ami hasznos lehet, ha megpróbálsz lábújjhegyen, sarkon járni, vagy egyéb módon tornásztatni a bokád. Ehhez nem kell feltétlen gyógytornász segítsége.
Nekem bokaszalag-megnyúlás után - röplabda ugyanúgy- (4 hétig volt gipszben a bokám, de nem szakadt részlegesen sem) az úszást ajánlotta az orvos. Attól bemozog az ízület, de személyes tapasztalat szerint küzdõsporthoz nem lesz egészséges szilárdsága, ahhoz mindenképp kell valamilyen erõsebb, gravitációs terhelés.
Nem tudom. Igazából állni, sétálni és futni nem kell lovaglás közben. Kérdezz meg egy orvost hogy szabad e a lábaddal lovagolnod.
Nekem hasonló problémával a gyógytornász úszást, biciklit javasolt.

Milyen sporttal, tornával tudom jó feszessé tenni a fenekemet? Milyen gyakorlatok vannak? Biciklizés, futás eredményes? Melyik jobb?

Legjobb válasz: Uszodában szoktam látni olyan fincsi feszes, formás fenekû nõket, de tolják is neki rendesen, alig tudom követni õket. :)

Uszodában szoktam látni olyan fincsi feszes, formás fenekû nõket, de tolják is neki rendesen, alig tudom követni õket. :)
A futás a jobb, de nem formálásra, hanem fogyásra. Az izmok formálásához a súlyzós edzés a legjobb. Minden testrészre érdemes külön edzeni, de ha konkrétan a feneket kérdezed, akkor a guggolás a Te gyakorlatod. Nagon fontos a helyes végrehjtás, ezt a legjobb, ha valaki megmutatja neked és megtanulod, mert sérülés / húzódás lehet belõle. Hogy mennyire hatékony azt a másnapi izomlázból észre fogod venni.
én is popsimra gyurok :) szóval tényleg súlyzóval hatásos (guggolás), meg én még ajánlanám a biciglizést -de figyelj arra hogy a farizomra dolgozz rá inkább...
kick box
A kérdező hozzászólása: *étrenddel :)
Ez elég snassz kérdés. Egyáltalán mekkora? Csajoknak az is úszógumi, ami nekem egy szexi kis röcögõ! :) )) Ha növeled a vízbevitelt (szándékosan nem folyadékot írtam), és drasztikusan csökkented a cukoradagodat, az már önmagában elég szokott lenni. Persze ez hónapokban mérhetõ program, és az úszógumi méretétõl függõen tolódhat ki vagy rövidülhet le az idõtartama.
A kérdező hozzászólása: hát ha derékszökben ülök 2, 5 cm
A kérdező hozzászólása: *derékszög

Milyen sport illene hozzám? Én szertornázni szeretnék, de nem tudom 11 évesen még merjek-e belekezdeni.

137 centi magas vagyok; hajlékony vagyok, mivel ez előtt balettoztam; és nem vagyok dagadt...

Legjobb válasz: hát 11 évesen aztán már kiszabott öreg vagy! ne szórakozz már, nyugodtan kezdj bele a szertornába!

hát 11 évesen aztán már kiszabott öreg vagy! ne szórakozz már, nyugodtan kezdj bele a szertornába!
Nyugodtan kezdj bele, nem késõ ;)
simán, még nagyon fiatal vagy!!

Mamámnak segíteni szeretnék, hogy lefogyhasson! 54 éves, 110kg és nem tudja, hogy szabadulhasson meg tőlle! Milyen sport kéne neki, amit el is tudna végezni a maga súlyával? Valaki tud olyan testmozgást amit lehetne neki csinálnia és eredményes lenne?

Ha már túlsúlyos akkor el is van lustulva, aminek a következménye, hogy nem csinálná rendszeresen a testmozgást!! Fájlalja a lábát a súlya cipelése miatt!!

Legjobb válasz: Szerintem szobabicaj+diéta jó lenne. :)

Szerintem szobabicaj+diéta jó lenne. :)
Elõször jópár hét diéta. Semmi lisztes, semmi cukros. És fele annyi mindenbõl, mint eddig. Aztán, ha már lement pár kiló, mehet a mozgás is, akkor már bírni fogja.
Érdemes lenne dietetikus segítségét kérni, elsõnek diéta segítségével csökkenteni a súlyán, bár úszni, vízben tornázni tudna.
Amit az elozoek irtak azokkal mind egyetertek. Meg hozzatennem: a nehez husokat felejtse el, egyen halat es csirket, oliva olaj, vagy olaj de semmi keppen sem zsir , cukor felejtos, igyon zold teat, es gyumollcsteakat, de max mezzel es citrommal, ne cukorral. Kenyeret nagyon minimalis mennyiseget, es azt is csak rozsbol, vagy valami nagyon jo minosegut. Egyen koretnek parolt zoldseget, parold vagy grillezet hallal, csirkevel, friss salata, ecetes olvivaloajos martassal. egyen 4- 5 x kis adagokat. Szamold ki neki van egy kalkulator a neten hogy o pontosan mennyitol mennyit fogyna. Ott meglehet tervezni a fogyast. a fogyas.hu -n

Milyen fajta sporttal tudok homokóra alakot kihozni?

Legjobb válasz: ez alkat kérdése... homokórának születni kell... biztos rá is lehet segíteni valahogy, de almából nem lesz homokóra...

ez alkat kérdése... homokórának születni kell... biztos rá is lehet segíteni valahogy, de almából nem lesz homokóra...
A kérdező hozzászólása: 15L vagyok, vékony és magas vagyok, és a tükörbe láttam, hogy egy kicsi ív van a derekamon, kicsit homokórás alakom van, de szerintem ennél jobban is lehetne, ha úgy sportolnék. nem tud valaki valami olyan sportot?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!