Találatok a következő kifejezésre: Milyen sportot végezni (14 db)

Tipp gyûjtés: Milyen sportot lehet végezni?

Ami egyszerre élvezetes, kikapcsolja az embert másrészt egészséges minden szempontból, segít a fogyókúrában és nem is drága? Általában heti 2 napom lenne rá 2-3 órában.

Legjobb válasz: Futás. Ingyen van.

Futás. Ingyen van.
küzdõsportra nem gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Régen karatéztam, de akár az is szóba jöhet. De 23 éves fejjel nem lenne késõ elkezdeni egy küzdõsportot? Azt fiatalon szokták elkezdeni
A kérdező hozzászólása: Persze, a futás tényleg ingyen van és jó. De idõ után unalmas

Normál testsúlyú PCOS-nak milyen sportot kell végeznie? (160cm, 53kg vagyok)

Legjobb válasz: erösitöt szoktak ajánlani ha a karidótól tovább fogyna és nem kell már. de aki nem fogy a kardiótól annak az azért jobb.

erösitöt szoktak ajánlani ha a karidótól tovább fogyna és nem kell már. de aki nem fogy a kardiótól annak az azért jobb.

Milyen sportot érdemes végezni 30 perc időkereten belül?

Azt figyeltem meg hogy az edzés - az edzőteremben -, mindig jó hatással van rám - pozitívabban gondolkodom tőle, és energiákat szabadít fel. A gond hogy nem tudok csak hetente 1-2 alkalommal edzeni, de minden nap kellene valami mozgás, hogy meg tudjam tartani a pozitív hozzáállásomat. Így a kérdés hogy milyen sportot lenne érdemes beiktatni - napi 30 percre? Olyasmi kellene ami eléggé megemeli a pulzust, hogy a testben beinduljanak a pozitív folyamatok. Az is fontos hogy egyszerű sport - mozgásforma legyen, ne kelljen hozzá túl sok készülődés, vagy felszerelés, stb. Ötletek?

Legjobb válasz: Sprintelj, vagy fegyenceddz. Fél órába belefér 1-2 izom és nincs szükséged gépekre. Sok jó talajgyakorlat van ami megizmosít, fõleg csak a bicepszet nehéz erõsíteni ezekkel.

Sprintelj, vagy fegyenceddz. Fél órába belefér 1-2 izom és nincs szükséged gépekre. Sok jó talajgyakorlat van ami megizmosít, fõleg csak a bicepszet nehéz erõsíteni ezekkel.
Egyetértek Kristóffal.


Fél szemmel milyen sportot lehet végezni egy 7 éves kisfiúnak?

Legjobb válasz: Van egy csomó sport, ami nem követel tökéletes (tér)látást. Úszás, futás, sima fitnesz, kajak-kenu-evezés... nézd végig az olimpiai sportágakat, sok ötletet tudnak adni.

Van egy csomó sport, ami nem követel tökéletes (tér)látást. Úszás, futás, sima fitnesz, kajak-kenu-evezés... nézd végig az olimpiai sportágakat, sok ötletet tudnak adni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, én is az úszásra gondoltam, bár a kisfiam nagyon szeretne karatézni...
Attól is függ, mi miatt félszemes. Ha nem veszélyeztetett a látása, akkor akár a karate is szóba jöhet, ha olyan szembetegsége van, ami ezt kizárja, akkor úszás a legjobb :)
a karatéhoz sajnos kell a térlátás ... aki fél szemmel él azért másképp szokja meg a teret, mint aki most becsukja fél szemét és úgy próbálkozik ... szóval, ha a srác azt szeretné meg kellene próbálnia, ne vedd el a kedvét ... remélhetõleg jó kezekbe kerül edzéskor, és nem fog csalódni
Jóga, Pilates, Callanetics, mint értelmes, egészséges mozgások. És akkor ezután értelemszerûen én is ajánlom a harcmûvészeteket, amik készségek fejlesztésérõl szólnak, ilyen szempontból viszont a karate nem ajánlott, mert egy igazi tudást biztosító edzés helyett mára leginkább verseny felkészítéssé silányult küzdõsportot fogtok találni az edzések 90-95%-án tapasztalatlan oktatókkal. Sokkal jobb eséllyel kaptok igazi oktatást Jujutsu vagy Wing Chun kung-fu edzéseken, illetve ugyan sok esetben ezt sem harcmûvészetként tanítják, de mint testmozgás fejlesztõ értékû és ízületbarát az Aikido (ha pedig jó edzést talál az ember, akkor kétségtelenül kiemelkedõ képességeket taníthatnak). A karatét viszont jó elfelejteni. Ami jó karate edzésnek számít, az igen brutális egy gyereknek. Egy katonának már jó közelharci képzés lehetne, ha errõl szólna a karate oktatás.
Táplálkozásharcmûvész: Figyu már? Te láttad bárhol is, hogy önvédelemre kell a karate nekik? Mert én baromira nem. A kérdezõ csak sportot keres. Arra meg tökéletes a Karate.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!A helyzet az, hogy a kisfiam egy fertõzés miatt vesztette el a látását kb.2 éve.A másik szeme tökéletes.Azért is szeretném, ha valamit sportolna, mert elég aktív gyerkõc, nagy a mozgásigénye.Sajnos magatartás problémákkal is küzdünk, és ezért szeretnék neki valami sportot, ahol tanulhatna egy kis önfegyelmet is, és egyben levezethetné a fölös energiáit.Tavaly elkezdett futballozni, de sajnos a sportorvos azt nem engedélyezte, így sajnos ki kellett vennem a csapatból, pedig szeret focizni.Olyan sport kellene neki, ahol megtanulja betartani a szabályokat, fegyelmet tanul , és közben a legfontosabb, hogy élvezze amit csinál, ne kötelességnek foglya fel.
Hmmm... érdekes helyzet. Azt írtad, hogy a focit abba kellett hagynia. Ha jól sejtem azért, mert nem éppen lenne éppen jó, ha eltalálná a fejét a labda. Emiatt lehet, hogy a küzdõsportok/harcmûvészetek se nagyon jöhet szóba, csak, ha külön beszéltek az edzõvel, hogy a fejét a fiadnak ne támadják. De, ha olyan sportot akarsz neki választani ahol jól érzi magát az lesz a legegyszerûbb, hogy megkérdezed mit akarna csinálni, és megkérdezed az edzõt, hogy vállalják-e a fiadat. A legtöbb sport pedig megtanítja õt a fegyelemre. Így, mint írtam az lesz a legegyszerûbb, ha megkérdezed milyen sportokat akarna csinálni, és körül nézel, hogy vállalják-e valahol a környékeden.

Mit gondoltok? 173 cm, 59 kg. Kicsit nagyobb lett a pocim. Nyár óta rengeteget eszem. Régen is sokat ettem, de nem híztam. Milyen sportokat ajánlatok, amit otthon lehet végezni?

Legjobb válasz: azt gondolom, hogy így is sovány vagy, ha emellett hájas vagy, akkor ne otthon tinglitanglizz, hanem járj el egy fitneszterembe vagy menj futni, bringázni

azt gondolom, hogy így is sovány vagy, ha emellett hájas vagy, akkor ne otthon tinglitanglizz, hanem járj el egy fitneszterembe vagy menj futni, bringázni

Hogy tudnék fogyni? Milyen sportot ajánlotok? (lehetőleg olyat amit itthon is el lehet végezni. :DD)

Fogyókúrázni nem szeretnék mert kilóra nem vagyok sok,meg amúgy sem vagyok dagadt de van rajtam egy kis súlyfelesleg..és csak a hasamon máshol nem.:/

Legjobb válasz: Gyakorolj a hasizmaiddal ezt-azt. Amúgy sakkozz. Vagy röhögj sokat, ahhoz is kell hasizom. M,ondjak vicceket?

Gyakorolj a hasizmaiddal ezt-azt. Amúgy sakkozz. Vagy röhögj sokat, ahhoz is kell hasizom. M, ondjak vicceket?
Elsõõõõ.... :D
MIért, nekem már ettõl is remegnek a hasizmaim, hogy ezt leírtam és röhögök rajta.
fogadni merek, h 16-18 év közötti srác lehet, azok ilyen viccesek. :D
zumba...van ingyen letölthetõ verzioban is:) hatásos, mulatságos és élvezhetõ...tényleg jó:) és amit nagyon ajánlok, de a nagy többség nem szereti, az a futás...pár napja futok és már eltünt némi narancsbör és nagyon nagyon nagyon hatásos...próbálj meg nem egyedül futni, úgy talán nagyobb lesz a hajtóerõ...plusz fokozatosan emeld a távot és az idõt, amit lefutsz, ne egybõl terheld agyon magad, ha nem mozogtál eddig...ez a kettõ igy nagyon hatásos tud lenni én emelett megeszek mindent...de odafigyelek, hogy a lehetõ legkevesebb cukrot és szénhidrátot vigyem be...próbálok nem nasizni és feleslegesen enni...csak akkor eszem ha éhes vagyok...próbálj meg többször keveset enni, délelött mehet akármi, este nem baj, ha valami salit, husit vagy valami könnyüt eszel:) de ne vond meg magad teljesen semmitõl...ezt igy még könnyü betartani nagyon:) és a sok viz...igyál minél több vizet...:) azt hiszem ennyi...nekem ez nagyon bevált pedig csak egy hét telt el...én sem vagyok dagadt, csupán 4-5 kilot adnék maximum le, plusz a narancsbõr...úgy formába hozni magam...:) 22L

Milyen sportot kellene végeznem a felsőtest vékonyítására? Testarány-kalkulátorral rosszabb eredmény jött ki, mint mikor 20 kg feleslegem volt.

20 kg-ot fogytam, és az testaranyaim egy kalkulátor szerint rosszabb eredményt hoztak, mint mikor kövérebb voltam. Tehát a mérés lényege:

Legjobb válasz: alakformáló tornák

alakformáló tornák

Szoptatás alatt milyen sportot lehet végezni, hogy ne menjen el a tejem?

Ma 6 hetes kontrollon minden rendben volt mondta az orvos, sportolhatok bátran. Milyen gyakorlatokat végezhetek, hogy ne menjen el a tejem?

Legjobb válasz: második válaszoló a leg magic-kel kapcsolatban! Nem erõsíteni szeretném a belsõ combomat, hanem vékonyítani. Ha ez a célom, hogyan alkalmazzam a leg magicet?

A kérdező hozzászólása: második válaszoló a leg magic-kel kapcsolatban! Nem erõsíteni szeretném a belsõ combomat, hanem vékonyítani. Ha ez a célom, hogyan alkalmazzam a leg magicet?
Jóga.
Szia!Van Leg Magic-em de sajna nincs rá idõm, pedig nagyon jó!A babával nagyokat sétálok , ha van idõm biciklizek.Ha te ráérsz jó a torna csak ne legyen izomlázad csak olyan laza tornát ajánlok, ha régen futottál az is jó de elõtte fejd le a tejcit de azt se erõltetõen inkább csak kocogást ajánlok!
Mindenféle sportot végezhetsz - hobbyszinten, nem profi mértékben, csak az a afontos, hogy eleget egyél és igyál, és igy meglegyen a kellö kalóriamennyiség a tejképzödéshez, illetve a szükséges folydékmennyiség is. Tehát ne vidd túlzásba és ne fáraszd magad túl. Ha az alakod miatt akarsz valamit csinálni, akkor olyasmi jó, ami különbözö izomcsoportokat edz, és igy formáz. Nagyon fogyni viszont nem célszerü (súlyveszeteség), kivéve, ha nagyon sok fölösleg van rajtad, de akkor is csak lassan szabad leadni belöle.

Milyen sportok vannak (amit itthon is lehet végezni) ami megmozgatja az egész testet mint pl az ugrálókötél vagy a futás?

ill milyen gyakorlatok vannak fenékre,combra és hasra??

Legjobb válasz: http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4 amennyiben van otthon egy konditermed bármelyiket végezheted, ha nincs, akkor meg fantázia és találd fel magad! (vagy menj terembe)

http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4 amennyiben van otthon egy konditermed bármelyiket végezheted, ha nincs, akkor meg fantázia és találd fel magad! (vagy menj terembe)
Szobabicikli, aerobik DVD

Milyen sportot lehet végezni kismamáknak? 6 hetes vagyok még, lételemem a mozgás és érdekelne, mivel nem ártok a babának?

Legjobb válasz: Szobabiciklizés annyi amennyi jól esik, nem kell visszafognod magad. Én 5 hónapig futottam, mert nagyon jól esett. Akkor éreztem hogy elég, de addig semmi gondom nem volt vele. Az úszás még nagyon nagyon jó! tehermentesíti gerinced, és szuper dolog amúgy is :) Arra érdemes figyelni, hogy afertõzéseket kerüld el. Nekem erre van egy nagyon jól bevált "receptem": Olivaolajjal átitatott tampont helyezz fel a hüvelyedbe, ezzel megakadájozhatod a bacik feljutását. Hajrá, jó mozgást, és rengeteg boldogságot!

Szobabiciklizés annyi amennyi jól esik, nem kell visszafognod magad. Én 5 hónapig futottam, mert nagyon jól esett. Akkor éreztem hogy elég, de addig semmi gondom nem volt vele. Az úszás még nagyon nagyon jó! tehermentesíti gerinced, és szuper dolog amúgy is :) Arra érdemes figyelni, hogy afertõzéseket kerüld el. Nekem erre van egy nagyon jól bevált "receptem": Olivaolajjal átitatott tampont helyezz fel a hüvelyedbe, ezzel megakadájozhatod a bacik feljutását. Hajrá, jó mozgást, és rengeteg boldogságot!
Valamelyik tv mûsorban láttam, hogy futni pl nem nagyon szabad, mert nyúlnak a szalagok tõle és rázkódik a mell!
Úszás mindenképp! Nyújtásnak meg kismama-tornás DVD-k!
Ha eddig is sportoltál, akkor szeritnem folytassd azokat a sportágakat amiket már eddig is csináltál, a szervezeted valószinüleg rá van már állva ezekre a mozgásokra. Persze küzdõsportok, lovaglás hegymászás inkább kizárva. Pontosabban minden ami eséssel, rugással, balesetveszéllyel jár. Én futok is, amikor jól esik, biciklizem, elõzõ terhességemnél kajakoztam is. Volt egy kis szikla mászás, de az nem volt betervezve. Bármit csinálsz, addig csináld csak amíg jól esik. Amint fájdalmat érzel azonnal hagyd abba, és lassíts kicsit. bemelegítés, nyújás fontos. jó sport melltartó szintén. késõbb olyan ruha ami nem nyomja a pocakod. jó mozgást!!!! 18 hetes kismama
Hát szerintem meg jobb ezzel nem játszani! Ha fáj akkor hagyja abba!? Lehet hogy ha fáj, akkor már késõ! Szóval szerintem mértékkel és nagyon vigyázz magadra! Jobb nem kihívni a sorsot magunk ellen!!!
Nekem volt egy ismerõsöm, aki még szülés elõtt egy-két héttel is kerékpározott. Na az már kicsit húzósnak számít nálam, de sztem az elején még csinálhatsz bármit. Én is most szeretnék babát és ugyanezzel a problémával kell majd szembenéznek, hisz 8 éve versenyszerûen sportolok és ráadásul most karatézom már 3 éve versenyszerûen. Nekem fájdalmas lemondás lesz, mert ezt már elsõ pillanattól abba kell hagyni, de biztos, h az elején még elmehetsz futni, szobakerékpár én tuti mennék görkorizni, de nem úton és nagyon óvatosan és talán nem is egyedül mennék. De pl. teniszezni is tuti el lehet menni, nyáron vizibicikli xd (na ezt sem szülés elõtt egy hónappal... )
jah és még vmi (elõzõt írtam én). Szerintem semmiképpen nem megerõltetõen kellene sportolni akármit is csinálsz csak ilyen lötyögés szinten. Szerintem hálás érte a szervezet ha mozog az ember, csak ilyen állapotban ne erõltesd meg magad véletlenül sem. Pl. ha elmész kocogni abszolút csak kocogj, lassan. Ha eddig is sportoltál sokat akkor a szervezetednek nem lehet megerõltetõ a nagyon, hangsúlyozom LAZA mozgás. És boldogsághormont is termel. :-) Jah! És jó hatással van a vérkeringésre ez sem lehet rossz a kis magzatnak. Szerintem az sokkal rosszabb ha valaki csak a TV elõtt tömi egész nap a fejét. http://www.babazo.hu/szakertok/20050822sexes.html


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!