Találatok a következő kifejezésre: Milyen smink barna hajhoz, (59 db)

Vilagos borom van, fekete hajam, barna szemem, halvany szemoldokom, es melyen ulo szemem. A kerdesem, hogy milyen smink allna a legjobban? Szeretem a sotet szineket, es az erosebb sminket. De sajnos, nem a legidealisabb a vegeredmeny!

Megkoszonnem, ha kepeket is linkelnetek! Koszonom elore!

Legjobb válasz: Fekete hajhoz, sötét szemhez a világosabb, pasztell, nude árnyalatok kedvezõek. A világos bõrhöz viszont sötét színek illenek, úgyhogy kérdéses. :) Talán a barna, de itt van egy link, plusz ezen az oldalon találhatsz még ötleteket. Leírtak alapján hasonlít a külsõtök. http://tunderke.blogspot.com/2012/03/ootd-es-tavaszi-smink.h..

Fekete hajhoz, sötét szemhez a világosabb, pasztell, nude árnyalatok kedvezõek. A világos bõrhöz viszont sötét színek illenek, úgyhogy kérdéses. :) Talán a barna, de itt van egy link, plusz ezen az oldalon találhatsz még ötleteket. Leírtak alapján hasonlít a külsõtök. http://tunderke.blogspot.com/2012/03/ootd-es-tavaszi-smink.h..

Irnátok nekem tippeket? Barna szemem van fekete lett a hajam nagy szempillák milyen sminket ajánlotok?

Ha gondoljátok linkelhettek képet is:) 16/L

Legjobb válasz: a bõröd milyen? amúgy a sötét hajhoz és szemhez jól áll általában a narancssárgás, rozsda színû, rózsaszínes lilás minden ami kicsit elüt, kicsit harmonizál a kontrasztokat szeretem pl egy szõke, fehér bõrû kék szemü lánynál a citromságra túl semleges, észrevehetetlen lenne, a barna vagy szürke meg olyan mintha monoklija lenne :) bár a szem vágásától, nagyságától is függ, és hogy hova sminkelnek a cicás smink nagyon jó, akinek nagy szeme van azt már optikailag felesleges nagyítani ha szomorkás boci szemed van, akkor ne próbáld másmilyenre festeni, inkább hangsúlyozd ki hogy igazából milyen :)

a bõröd milyen? amúgy a sötét hajhoz és szemhez jól áll általában a narancssárgás, rozsda színû, rózsaszínes lilás minden ami kicsit elüt, kicsit harmonizál a kontrasztokat szeretem pl egy szõke, fehér bõrû kék szemü lánynál a citromságra túl semleges, észrevehetetlen lenne, a barna vagy szürke meg olyan mintha monoklija lenne :) bár a szem vágásától, nagyságától is függ, és hogy hova sminkelnek a cicás smink nagyon jó, akinek nagy szeme van azt már optikailag felesleges nagyítani ha szomorkás boci szemed van, akkor ne próbáld másmilyenre festeni, inkább hangsúlyozd ki hogy igazából milyen :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm:)

Barna göndör hajam van, nagy zöld szemem van, átlagos ajak és most szép barna a bőrőm, milyen sminket ajánlotok?

Legjobb válasz: Szia!Én dminkmesternek tanulok épp.Az az igazság,hogy nehéz megmondani így,mert a smink függ a szemek állásából is(pl. mélyenülõk,vagy kiülõk,közeliek,vagy távoliak egymástól) ,mert én mondhatnék akármilyen színt,ami illik a barna hajhoz-bõrhöz,ha egyszer távolülõk a szemeid és nem áll jól.(ez csak példa volt) Jobb lenne kép általt illusztrálni a kérdésed,mert így nehéz bármit is mondanom.

Szia!Én dminkmesternek tanulok épp.Az az igazság, hogy nehéz megmondani így, mert a smink függ a szemek állásából is(pl. mélyenülõk, vagy kiülõk, közeliek, vagy távoliak egymástól) , mert én mondhatnék akármilyen színt, ami illik a barna hajhoz-bõrhöz, ha egyszer távolülõk a szemeid és nem áll jól.(ez csak példa volt) Jobb lenne kép általt illusztrálni a kérdésed, mert így nehéz bármit is mondanom.
*Javítom: Sminkmester


Barna szemhez, szőkés barna hajhoz és kicsit világos bőrhöz milyen smink illik?

Szeretem a szememet feketével kiemelni bár nem tudom h áll jól.segítsetek

Legjobb válasz: Azt javaslom, keress pl youtube-on sminkes videókat, vagy google-ön smink tippeket. tuti hogy találsz olyat ahol különbözõ szem és arc formákhoz különbözõ sminkeket ajánl. Azért írom ezt mert nem tudom milyen formájú az arcod és nem akarok hülyeséget ajánlani :) De a színeket illetõen: a sötét kiemelés általában jól áll sokmindenkinek. Azzal is játszadozhatsz, hogy hol használsz sötétebb, és hol világosabb színeket. A barna, bézs és különbözõ zöldek szerintem mindenképpen jól állnának. A többit illetõen legjobb az, ha kipróbálod a színeket és megkérdezel róla valakit a környezetedben. Remélem segítettem :) TC

Azt javaslom, keress pl youtube-on sminkes videókat, vagy google-ön smink tippeket. tuti hogy találsz olyat ahol különbözõ szem és arc formákhoz különbözõ sminkeket ajánl. Azért írom ezt mert nem tudom milyen formájú az arcod és nem akarok hülyeséget ajánlani :) De a színeket illetõen: a sötét kiemelés általában jól áll sokmindenkinek. Azzal is játszadozhatsz, hogy hol használsz sötétebb, és hol világosabb színeket. A barna, bézs és különbözõ zöldek szerintem mindenképpen jól állnának. A többit illetõen legjobb az, ha kipróbálod a színeket és megkérdezel róla valakit a környezetedben. Remélem segítettem :) TC
nekem barna szemem van, szõke hajam és világos bõröm.:) smokey eye! 19/L

Barna hajhoz, és zöld szemhez milyen smink illik? És rúzs, vagy szájfény? Milyen szinű?

Legjobb válasz: nekem is zöld szemem van, és eredetileg barna hajam, de most épp szõke minden esetre én a szememre általában bronz, arany vagy sötét lilát illetve feketét szoktam használni mert szerintem ezek jól kiemelik. Szájfényben illetve rúzsban szerintem, a barna hajhoz jól megy valami pirosas árnyalat, bár számít a bõr szín, nekem például elég hulla fehér, akarom mondani hófehér a bõröm úgyhogy csak halvány árnyalatokat használok, halvány rózsaszín és bézs. remélem tudtam kicsit segíteni

nekem is zöld szemem van, és eredetileg barna hajam, de most épp szõke minden esetre én a szememre általában bronz, arany vagy sötét lilát illetve feketét szoktam használni mert szerintem ezek jól kiemelik. Szájfényben illetve rúzsban szerintem, a barna hajhoz jól megy valami pirosas árnyalat, bár számít a bõr szín, nekem például elég hulla fehér, akarom mondani hófehér a bõröm úgyhogy csak halvány árnyalatokat használok, halvány rózsaszín és bézs. remélem tudtam kicsit segíteni

Kék szemhez, és barna hajhoz milyen smink állna jól?

hétköznapi és alkalmi smink ötleteket is írjatok lécci!

Legjobb válasz: hétköznapra a mindenkihez illõ pasztel színek: szájfény, drappos szemhélyfesték, kihúzott szem, szempillaspirál amúgy még nagyon jól illik a barna haj + kék szehez a zöld árnyalatú smink.

hétköznapra a mindenkihez illõ pasztel színek: szájfény, drappos szemhélyfesték, kihúzott szem, szempillaspirál amúgy még nagyon jól illik a barna haj + kék szehez a zöld árnyalatú smink.
Szia! :) szerintem hétköznapi smink legyen ilyen világosbarna vagy barackszín....tehát a szemhéjra a két szín közül valamelyiket , de inkább a barackot.eg mondjuk szempilla spirál..haa szeretnéd akkor mindenek elõtt alapozó bõrszínnek megfelelõen.És ilyen bézs vagy barackszínû szájfény. Alkalminak ha nagyon extrémet szeretnél akkor kék szemhéj festék...egy kis arcpirosító rózsaszín...de ne sokat. Meg rózsaszín száj fény. Ha pedig kicsit vissza fogottabbat szeretnél akkor pedig sztem úgy sminkelj ahogy az elsõt írtam csak mondjuk erõsebben kicsit. Remélem segítettem. egyébként én is barna hajú kékszemü vagyok :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! :) és lenne mégegy kérdésem. írátok, hogy a szájfényt is, de az a baj, hogy fogszabályzóm van, és szerintem a szájfény/rúzs mégjobban a számra vonná a figyelmet, ezért akarnám inkább a szememet hangsúlyozni.
Ha a szemedre akarod vinni a hangsúlyt akkor válassz sötétebb színeket a szemhéjadra és húzd ki a szemedet kicsit a szokottnál erõsebben.Ha esetleg nem szeretnél sötétebb színt a szemedre akkor válassz élénket ami egy kissé kihívónak tûnhet. Pl:Fénylõ v. csillogós kék, rózsaszín, zöld, lila, narancssárga. A citromsárgát azért nem ajánlom mert az már nagyon is kihívó és sztem nem is olyan szép.

Melírozott szőke haj-barna szemhez milyen smink áll jól?

Legjobb válasz: Szia! Ez nem csak a hajad színétõl függ, hanem az arcodétól és a szemedétõl is. Viszont a hajszínedhez nagyon jól passzol a vele megegyezõ barna árnyalatú smink. Ha pl. kék a szemed, akkor a szemhéjadon egy élénkebb, csillogó kék nagyon jól mutat, de ha zöld, akkor nyílván az. :)

Szia! Ez nem csak a hajad színétõl függ, hanem az arcodétól és a szemedétõl is. Viszont a hajszínedhez nagyon jól passzol a vele megegyezõ barna árnyalatú smink. Ha pl. kék a szemed, akkor a szemhéjadon egy élénkebb, csillogó kék nagyon jól mutat, de ha zöld, akkor nyílván az. :)
Szia! figyu igazából barna , narancssárga de a szemedhez is kell hogy passzoljon, meg persze a ruhádhoz is ;) de ha gondolod nézd meg ezt az oldalthttp: //www.sminktitok.eoldal.hu/
nekem szõkés-barna haj, barna szem de ettõl függetlenül, mindig olyan színre festem a szemem, meg olyan ékszereket veszek fel, meg nadrágövet, amilyen színû a felsõm :) ja télen sálat is olyan színût veszek fel xD

Barna haj, barna bőr, barna szem, piros szemüveg, milyen smink?

Legjobb válasz: Ez a videó szemüvegeseknek ajánlott sminket mutat be: http://tv2.hu/mokka/video/hogyan-legyek-jo-no-33 Remélem, beválik! :)

Ez a videó szemüvegeseknek ajánlott sminket mutat be: http://tv2.hu/mokka/video/hogyan-legyek-jo-no-33 Remélem, beválik! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Ezt próbáltam, néztem, bár nekem annyira azért nem áll jó, mert Nórinak világosabb haja, ill. bõre van, nekem meg sötétebb.
Mindenképpen valami bronzos-arany szerû smink jó. Arany is lehet, csilloghat is, az ilyen kaliberû lányoknak, mint te, nagyon jól áll ;) és a piros szemüveggel is szinpatizálna :)
szimpatizálna :Oo

Milyen smink áll jól barna haj-szem és kreol bőrhöz?

Eddig nem nagyon festettem magam alapozót és szempillaspirált használtam. Szeretnék valami újat is kipróbálni natúr és bulis sminkek terén is. Nagyon szeretnék füstös szemeket, de az a baj hogy kicsi a szemem és igy nehéz festeni mert a szemhéjpúder nemigazán látszik..:/

Legjobb válasz: http://arcapolas.repeta.hu/haj-_szem_es_borszinhez_illo_smink http://arcapolas.repeta.hu/eva_longoria_sminkje http://kerdesekmindentemaban.hupont.hu/82/smink-a-szemed-szi.. Csal egy kicsit nézz körûl....egyébként én a hejedben elõször elmennék kozmetikushoz és megnézném õ hogy csinálja meg nekem, aztán meg már magadnak is tudod! :)

http://arcapolas.repeta.hu/haj-_szem_es_borszinhez_illo_smink http://arcapolas.repeta.hu/eva_longoria_sminkje http://kerdesekmindentemaban.hupont.hu/82/smink-a-szemed-szi.. Csal egy kicsit nézz körûl....egyébként én a hejedben elõször elmennék kozmetikushoz és megnézném õ hogy csinálja meg nekem, aztán meg már magadnak is tudod! :)
A kérdező hozzászólása: köszii:)
Minek a smink? Bõrhibás vagy? Ráncosodsz? Nálunk ballagáskor smink nélkül is szépek voltak a lányok.
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=alkalmi%20smink&gs_sm=e&.. Ebbõl válogass. A hajaddal kapcsolatban meg: vagy szorítsa le a füledet a hajaddal, vagy a fülednél hagyja lazábbra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!