Találatok a következő kifejezésre: Milyen sebességgel a mozgólépcső (1 db)

Milyen sebességgel halad a mozgólépcső?

Legjobb válasz: 220 m/s xÐ #Ð ³Ð ½)

220 m/s xÐ #Ð ³Ð ½)
Szerintem nem egyforma sebességgel mennek, a meredekségtõl, hossztól is függhet.
TALÁN A LEGAUTENTIKUSABB VÁLASZ: A BKV Zrt. egyik versenytárgyalási tétele a tenderkiírásban a mozgólépcsõk beszerzése a K-Ny-i metróvonal Keleti pu. állomás második kijáratához: A lépcsõ emelési magassága 3 db 8, 6 m; 3 db = 16, 5 m hajlásszög 300 A lépcsõkocsi szélessége 1000 mm sebesség 0, 75 m/s - elméleti szállítási kapacitás 10 200 fõ/óra/mozgólépcsõ - kivitel tömegközlekedési ("nehéz kivitelû") - élettartam 220 000 üóra (30 év). A pontos válasz tehát: másodpercenként 0, 75 méter azaz 1 óra alatt 2700 métert tesz meg, vagyis ezen az állomáson: 2, 7 km/h sebességgel közlekedik. üdv.: hegedor
30km/óra
8 m/s a gyári érték


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez a járat is jó nekem?

Tatabánya végállomástól megyek a grundfos-ig..

a 21-21Y-al megyek,ahol ott van a kék H betű az is elmegy addig? Mert nem tudom hol van az a kft...8.30ig kell odaérnem a recepcióhoz

2

Melyik busszal tudok ide eljutni?

8.30-ra kell mennem a Grundfoshoz..a tatabányai végállomásról hánykor indul a busz? azt hiszem a 21y-al tudok oda bemenni,az hánykor indul és hányas kocsiállás?

2

Mi a különbség a BKV és a BKK között?

3

Egy barátnőm Olaszországban nyaralt és éjszaka a buszon nem volt jegye, így megbüntették 60 euróra. Még nem fizette ki, csak odaadta a diákigazolványát, csekket se nagyon kapott róla, csak egy olasz nyelvű papírt, ez a csekk lenne?

Mi a teendő ilyenkor? Megtalálják majd a csekkel itthon hogy fizesse ki? Mi fog történni?

2

138-as busz végállomása hol van a Camponánál?

Az épület előtt, vagy mögött keressem, és melyik végénél?

3

Győr - Budapest-Keleti belföldi gyorsvonat?

ha én győrnél felszeretnék szállni és tatabányán leszállni akkor mien jegyet kell váltanom és mennyibefog kerülni?

3

Mit jelent az alábbi kifejezés? "A hetek első iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti nap kivételével munkaszüneti napokon"

Az én értelmezésem alapján egy átlagos héten (ahol hétfő az első iskolai nap) vasárnapra nem vonatkozik.
A menetrend kereső viszont kiírja találatnak azt a buszt, amihez ez van írva.

4

Ha jövőre forgalomba állnak Budapesten a vadonatúj villamosok, akkor a Ganz csuklósokat végleg kivonják a menetrend szerinti forgalomból?

Jövőre ugyebár forgalomba állnak az 1-esen, a 3-ason és a 19-esen a vadonatúj Combino-szerű villamosok. Gondolom ez úgy fog lezajlani, hogy a 3-asról leköszönő TW 6000-es villamosok majd a 24-es és a 28-as vonalán fognak járni, az 1-esről leköszönő Tátra villamosok (gondolom) majd a 41-es, 47-es és 49-esen. Szerintetek?

3

Mi a forgalmi szolgálattevő pontos feladatköre?

Azt odáig tudom, hogy fogadja és meneszti a vonatokat. De ennél részletesebben mit kell tennie? Mert gondolom, nem annyiból áll a munkája, hogy kimegy a vonat elé, figyeli az utasokat, majd a tárcsával meneszti a járműveket.

0

Bécsben mit mondanak be a metrón?

Amikor becsukja az ajtókat?
(valami : stájgen zí niht mer ájn )

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!