Találatok a következő kifejezésre: Milyen sebességgel a mozgólépcső (1 db)

Milyen sebességgel halad a mozgólépcső?

Legjobb válasz: 220 m/s xÐ #Ð ³Ð ½)

220 m/s xÐ #Ð ³Ð ½)
Szerintem nem egyforma sebességgel mennek, a meredekségtõl, hossztól is függhet.
TALÁN A LEGAUTENTIKUSABB VÁLASZ: A BKV Zrt. egyik versenytárgyalási tétele a tenderkiírásban a mozgólépcsõk beszerzése a K-Ny-i metróvonal Keleti pu. állomás második kijáratához: A lépcsõ emelési magassága 3 db 8, 6 m; 3 db = 16, 5 m hajlásszög 300 A lépcsõkocsi szélessége 1000 mm sebesség 0, 75 m/s - elméleti szállítási kapacitás 10 200 fõ/óra/mozgólépcsõ - kivitel tömegközlekedési ("nehéz kivitelû") - élettartam 220 000 üóra (30 év). A pontos válasz tehát: másodpercenként 0, 75 méter azaz 1 óra alatt 2700 métert tesz meg, vagyis ezen az állomáson: 2, 7 km/h sebességgel közlekedik. üdv.: hegedor
30km/óra
8 m/s a gyári érték


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az Etelétől (XI. ker. ) kellene a Harsona utcába (XVII. ker. ) eljutnom, milyen villamossal/busszal tudok a legkönnyebben oda jutni? Kevés átszállással?

4

Hogyan tudok eljutni Szolnokról Tápiószőlősre autót kizárva? Csak mert ahogy néztem vonat nem megy arra, meg buszt se láttam :/

4

Hol lehet Budapest berletet venni csepelen?

2

Egy sebes vonat mennyit áll a miskolci állomáson?

3

Az ALSTOM metrókban miért nem használják az ajtónyitó gombokat?

Ugyanúgy mindig nyílt az összes ajtó, mikor utaztam rajta, nem is világított a gomb, ha megnyomtam. De miért nem működnek (vagy akkor miért építették be)?

4

A budapesti 1-es villamos menetideje a felújítás megkezdése előtt 42 perc volt (Bécsi út - Közvágóhíd). A felújítás után ez várhatóan mennyire fog lecsökkenni? 30 perc? Olvastam, hogy néhány helyen az 50-60 km/h-s sebességet is engedélyezik majd.

4

A Puskás stadiontól melyik busszal lehet kimenni a blahára?

4

Egyedülláló anyaként van lehetőségem a Volánnál 90 % -os kedvezményes jegyet venni?

De akkor is meg tudom venni ezt a jegyet ha a gyerekem nélkül utazom ? És ezt hol ,hogyan kell igényelni?

"az a személy, aki vagy aki után szülője vagy eltartója magasabb összegű családi pótlékban részesül, ennek igazolásával, továbbá a vele utazó 1 fő kísérője...."

3

Hogyan jutok el szentendréről a vidámparkba?

csak annyit segítsetek hogy milyen tömegközlekedési eszközökkel kell utazzak

5

Melyik a jobb, a Wizz Air, vagy a Ryanair?

Érdekelne, hogy ki, melyiket szereti jobban.
Légyszíves érveljetek is!

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!