Találatok a következő kifejezésre: Milyen sebességgel a mozgólépcső (1 db)

Milyen sebességgel halad a mozgólépcső?

Legjobb válasz: 220 m/s xÐ #Ð ³Ð ½)

220 m/s xÐ #Ð ³Ð ½)
Szerintem nem egyforma sebességgel mennek, a meredekségtõl, hossztól is függhet.
TALÁN A LEGAUTENTIKUSABB VÁLASZ: A BKV Zrt. egyik versenytárgyalási tétele a tenderkiírásban a mozgólépcsõk beszerzése a K-Ny-i metróvonal Keleti pu. állomás második kijáratához: A lépcsõ emelési magassága 3 db 8, 6 m; 3 db = 16, 5 m hajlásszög 300 A lépcsõkocsi szélessége 1000 mm sebesség 0, 75 m/s - elméleti szállítási kapacitás 10 200 fõ/óra/mozgólépcsõ - kivitel tömegközlekedési ("nehéz kivitelû") - élettartam 220 000 üóra (30 év). A pontos válasz tehát: másodpercenként 0, 75 méter azaz 1 óra alatt 2700 métert tesz meg, vagyis ezen az állomáson: 2, 7 km/h sebességgel közlekedik. üdv.: hegedor
30km/óra
8 m/s a gyári érték


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Laktóz érzékenyként hogy és hol tudok igényelni 90%-os utazási kedvezményre feljogosító okmányt?

17

Bérlet villamoson?

Van bérletem villamosra. Hogy kell használni? Felszállok, és csak leülök valahova, és max akkor veszem elő ha ellenőr jön? Vagy meg kell mutatni a sofőrnek, mint a buszon?
Tudom, hogy hülye kérdés, se sose utaztam villamoson, haveroktól meg ciki megkérdezni. Illene tudnom 20 éves létemre. Légyszi valaki írja le :(

9

Debrecenben milyen a vonaljegy?

Az lenne a kérdésem, hogy Debrecenben milyen a vonaljegy? A nyíregyházi vonaljegyek hátulján fel van tüntetve a nyíl és számok, ahova lyukasztani kell. A miskolci jegyeken viszont nincs.

1

Debrecen-Nyíregyháza útvonal, mennyibe kerül egy havi diákbérlet vonatra?

3

Hogyan juthatok el Szegeden az autóbuszállomásról a Rerrich Béla tér 1 Béke épületbe?

előre köszönöm a válaszokat:)

2

Budapesten hogy tudok eljutni a Flórián térre?

A Földalatti, 2-es,3-as metró, illetve a 4-es 6-os villamos vonaláról. Köszönöm előre is!

3

Hogyan tudok eljutni Kisvárdára és mennyibe kerűl?

Pl. Itt állok Kőbánya Kispesti Metrómegállónál. Az lenne a kérdésem, hogyan tudok eljutni Kisvárdára? Vonat, Busz, Átszálásokkal mindennel együtt? És mennyibe kerűl oda-vissza az út Kőbánya-Kispestig ha még metrójegyem sincs és nem jàr semmilyen kedvezmény mert 21 éves vagyok? Előre is köszi a válaszokat!

1

Minden hónap 26. -tól lehet havi bérletet vásárolni a volánnál, akkor azt 26. -ától már használni is tudom?

3

Mennyibe kerül egy bérlet 50km-ert távolságig? Iskolalátogatásival?

7

Miért huncutkodott a sofőr?

Sopronból Győrbe közlekedő autóbusz miért tért le Győrben az 1-es útról a 821-es útra, onnan rátérve a Szigethy Attila útra, és így a Zrínyi utcából közelítve meg az autóbusz-állomást? Nem lehetett így azoknak kellemetlen, akik az Eötvös parknál szerettek volna leszállni? Így a busz nem érintette azt a megállóhelyet.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!