Találatok a következő kifejezésre: Milyen sebességgel a (160 db)

Telenor Smarttarifa Extra 2-nél milyen sebességû a mobilinternet?

1GB-ot tartalmaz az oké, csak milyen sebességgel ? Sehol nem találom. Köszönöm!

Ahhoz hogy egy lánynak orgazmusa legyen sex közben ahhoz milyen 'sebesség' a jó? A 'pornós' vagy a lassabb?

Sajnos nem vagyok túl tapasztalt e téren és szeretném megtudni h akkor is könnyen lehet e y lánynak orgazmusa ha lassabban csinálom illet?leg erre a célra melyik a jobb:-)?! 20/F

Legjobb válasz: Helyzet- és párfüggõ. Tudom hogy ezzel nem sokra mész, de ez van. Néha a lassút élvezi jobban az ember, néha a döngetést, néha hátulról, néha elõlrõl. A legtöbb amit tehetsz, hogy megkérdezed a partnert. Ne azt figyeld, mikor hangosabb! Az nem mérvadó (gyorsnál minden esetben hangosabb vagyok, de lassan sokszor jobb).

Helyzet- és párfüggõ. Tudom hogy ezzel nem sokra mész, de ez van. Néha a lassút élvezi jobban az ember, néha a döngetést, néha hátulról, néha elõlrõl. A legtöbb amit tehetsz, hogy megkérdezed a partnert. Ne azt figyeld, mikor hangosabb! Az nem mérvadó (gyorsnál minden esetben hangosabb vagyok, de lassan sokszor jobb).
Ez teljesen ember függõ, van aki lassan van aki gyorsan szereti.A bnõd vagy az a nõ akivel lefexel úgyis jelezni fogja h neki hogyan jó.
szija elsõsorban aranyos vagy hogy érdekel mit akar a barátnõd... Én személy szerint nem tudok elmenni ha a fiú lassan csinálja élvezem , meg kellemes de nemtudok elmenni... de mit elõbbiekben irták ez negyén függõ. Ajánlatos elõtte beszélgetni róla áés akkor nem lesz baj 18/l
Teljesen egyén függõ :) Nekem van, amikor a lassú komótos, már-már kínzó lassúság esik jól, van amikor irtó gyorsan és mélyen csinálja, ha "idegen" látná, lehet azt mondaná, hogy csak egy érzelem nélküli k*rás. Pedig igazából vad szeretkezés :) Ha nem színészkedik a lány, akkor látni fogod rajta, hogy mit szeret és mit akar.
A kérdező hozzászólása: Meg csak azért is kérdezem mert ha lassan csinálom akkor persze tovább birom jóval, viszont ha "veretõs"en :-) akkor igencsak lecsökken az idõ. Ez gondolom normális h ugy nem fog menni 30 percig:D

Az 50 m/s sebességgel függőlegesen felfelé lőtt lövedék milyen magasan van, mennyi utat tett meg, mekkora és milyen irányú a sebessége a kilövéstől számított 2, 4, 5, 6, 8, 10. másodpercben?

Legjobb válasz: és a sebességét milyen ütemben veszíti el? A rakéta ugye lassan indul, és utána gyorsul, a lövedék meg gyorsan indul, és utána lassul

és a sebességét milyen ütemben veszíti el? A rakéta ugye lassan indul, és utána gyorsul, a lövedék meg gyorsan indul, és utána lassul
v0 = 50 m/s v = v0 − g·t s = v0·t - 1/2·g·t² Ebbe kell behelyettesíteni a megfelelõ idõket: t = 2s: v = 50−10·2 = 30 m/s (felfelé) s = 50·2 − 1/2·10·2² = 80 m magasan van, eddig 80m utat tett meg t = 4s: v = 50−10·4 = 10 m/s (felfelé) s = 50·4 − 1/2·10·4² = 120 m magasan van, eddig 120m utat tett meg t = 5s: v = 50−10·5 = 0 m/s (éppen megállt a legmagasabb ponton) s = 50·5 − 1/2·10·5² = 125 m ez a csúcsmagasság, eddig 125m utat tett meg t = 6s: v = 50−10·6 = −10 m/s (már lefelé jön 10 m/s-mal) s = 50·6 − 1/2·10·6² = 120 m magasan van, eddig 130m utat tett meg Ez a megtett út úgy jön ki, hogy felment 125m magasra, most meg már ahhoz képest 125−120 = 5 métert lejött, összesen tehát 130m. t = 8s: v = 50 − 10·8 = −30 m/s (lefelé) s = 50·8 − 1/2·10·8² = 80 m magasan van, megtett út 125+(125−80) = 170m t = 10s: v = 50 − 10·10 = −50 m/s (lefelé) s = 50·10 − 1/2·10·10² = 0 m magasan van, vagyis visszaért a kiindulási pontra, megtett út 125+(125−0) = 250m Ezeket valószínû egy táblázatba kell beírni.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Ez milyen sebességnek felel meg? A kettőt össze kell adni és ez az internetem sebessége? Letöltési 2, 18Mbps feltöltési 1, 21Mbps

Elvileg 128/kbs.re korlátoz a voda.

Legjobb válasz: Egy másik oldalon ezt mérte: SEO Bázis A Te Internet sebességed: 172.30kbps A Letöltési sebességed 21.54 KB/s.

A kérdező hozzászólása: Egy másik oldalon ezt mérte: SEO Bázis A Te Internet sebességed: 172.30kbps A Letöltési sebességed 21.54 KB/s.

Meg tudom-e nézni, hogy éppen milyen sebességgel megy a letöltés?

Éppen egy filmet töltök le, és kíváncsi a sebességre.

Legjobb válasz: Milyen programmal töltöd le? A böngészõk, fájlcserélõ és letöltésmenedzser programok mind kiírják a pillanatnyi sebességet. Ezen kívül a Feladatkezelõben is meg lehet nézni a hálózati aktivitást. Meg vannak hálózati forgalom monitorok, pl. NetWorx, ami szintén ki tudja írni az aktuális forgalmat, sebességet.

Milyen programmal töltöd le? A böngészõk, fájlcserélõ és letöltésmenedzser programok mind kiírják a pillanatnyi sebességet. Ezen kívül a Feladatkezelõben is meg lehet nézni a hálózati aktivitást. Meg vannak hálózati forgalom monitorok, pl. NetWorx, ami szintén ki tudja írni az aktuális forgalmat, sebességet.

Milyen legyen a feltöltési sebesség?

Konkrétan a feltöltési sebességre gondoltam torrenten.

Legjobb válasz: A kép alapján a feltöltési sebességek kBps-ben kifejezve: 24 kB/s. Vagyis ez az a sávszél, amit "maxban" tudsz használni feltöltésre. Azonban ahhoz, hogy a letöltési sebességedet ne fogja meg a feltöltés, szükséges, hogy legyen feltöltési sávszél a kéréseknek is. Ezért a torrentkliensben a feltöltés korlátozását érdemes 18-20 kBps értékre beállítani. Ekkor nem lesz gond a letöltési sebességgel, az nem fog így visszaesni. Amúgy az elõttem szóló leszólását nem értem. Ez az internetsebesség igazán használható sebesség. Semmi baj nincs vele. Persze extrém használatra jó a 20-30 Mbps-es csomag, mert az a trendi, azonban aki egy hónapban letölt öt-tíz filmet, annak bõségesen elég a négy megás net.

A kép alapján a feltöltési sebességek kBps-ben kifejezve: 24 kB/s. Vagyis ez az a sávszél, amit "maxban" tudsz használni feltöltésre. Azonban ahhoz, hogy a letöltési sebességedet ne fogja meg a feltöltés, szükséges, hogy legyen feltöltési sávszél a kéréseknek is. Ezért a torrentkliensben a feltöltés korlátozását érdemes 18-20 kBps értékre beállítani. Ekkor nem lesz gond a letöltési sebességgel, az nem fog így visszaesni. Amúgy az elõttem szóló leszólását nem értem. Ez az internetsebesség igazán használható sebesség. Semmi baj nincs vele. Persze extrém használatra jó a 20-30 Mbps-es csomag, mert az a trendi, azonban aki egy hónapban letölt öt-tíz filmet, annak bõségesen elég a négy megás net.
A letöltési sebességnek semmi köze a letöltési korláthoz. Az hogy korlátlan csak annyit jelent bármennyi adatot le tudsz tölteni, nincs lekorlátozva a szolgáltatónál, hogy pl. 5 GB. A letöltési sebesség pedig, hogy milyen gyorsan jön le a letöltött anyag. Ha az a Te interneted amit belinkeltél, akkor ne is várj túl sokat tõle. üdv kispetya
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Igy érthetõbb.

Milyen sebességgel ér vissza a 0, 8 m hosszú lejtő aljára az a kiskocsi amelyet 3, 3 m/s sebességgel indítunk felfelé, ha éppen felér a lejtő teteére, és lefelé fele olyan nagy a gyorsulás értéke int fölfele menet a lassulás?

segítsetek légyszives ebben a feladatban egy levezetéssel!

Legjobb válasz: 3,3m/s de egy kis logikával megoldható. Ugyanazt az utat teszi meg és ugyanazzal a gyorsulással így minden másnak is meg kell egyeznie, az idõnek és a sebességnek is (de ha energiát nézünk akkor is ez jön ki: a legelején van mozgási energiája ami helyzeti energiává alakul át, majd ez a helyzeti energia alakul vissza mozgásivá és mivel a kocsi nem kap és nem veszít energiát a sebesség ugyanaz lesz)

3, 3m/s de egy kis logikával megoldható. Ugyanazt az utat teszi meg és ugyanazzal a gyorsulással így minden másnak is meg kell egyeznie, az idõnek és a sebességnek is (de ha energiát nézünk akkor is ez jön ki: a legelején van mozgási energiája ami helyzeti energiává alakul át, majd ez a helyzeti energia alakul vissza mozgásivá és mivel a kocsi nem kap és nem veszít energiát a sebesség ugyanaz lesz)
Valami ismeretlen oknál fogva más a gyorsulás felfelé menet, mint lefelé. Felfelé: legyen a gyorsulás a, t idõ alatt ér fel: s = 0, 8 = 1/2·a·t² Éppen 0 lesz a sebesség, amikor felér: v = 3, 3 = a·t ----- t = 2·0, 8/3, 3 s = 0, 485 s a = 3, 3/t = 6, 8 m/s² Lefelé a gyorsulás ennek a fele: a2 = 3, 4 m/s² s = 0, 8 = 1/2·a2·t2² v2 = a2·t2 --- t2 = √(2·0, 8/3, 4) = ... v2 = ... már csak ki kell szorozgatni.
cél elõtt (négyzetgyök 100000) m-rel, a sebesség (négyzetgyök 6500) m/s ha jól számoltam
200 m magasból mennyi idõ alatt ér földet? h=g/2*t^2 -bõl t=6.32 s. Ez alatt 50 m/s sebességgel 316 métert halad vízszintesen, tehát ennyivel elõbb kell kioldani a csomagot. Földet éréskor kétfajta sebessége van! Vízszintesen az 50 m/s és függõlegesen vf=g*t = 63, 2 m/s. Ezek egymásra merõlegesek, Pitagorasz-tétellel kell összeadni: v=80, 6 m/s.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Sokat segítettetek!

Milyen sebességgel képes az ember kifújni a levegőt?

Mármint a szélnél megvan hogy hány km/h sebesség?. Milyen gyors szelet tudunk fújni?:D

Legjobb válasz: tüsszentéskor 150 km/órás sebességgel távozik belõlünk a levegõ és a takony. Ez a legnagyobb sebesség , amit az emberi test hozhat létre. egészségedre! :) 22/F

tüsszentéskor 150 km/órás sebességgel távozik belõlünk a levegõ és a takony. Ez a legnagyobb sebesség , amit az emberi test hozhat létre. egészségedre! :) 22/F
attól függ: víz alatt, levegõben, légüres térben?
A kérdező hozzászólása: levegõben, csak így pl udvaron vagy szobában gondoltam
szerintem kb 320 Km/másodperc-el
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) :) :)

A Napban milyen sebességgel történik a hidrogén héliummá alakulása? És mennyi idő alatt

Vagy mekkora sebességggel?

Legjobb válasz: Nem egészen értem, hogy milyen sebességre gondolsz, de a Napban folyó termonukleáris reakcióról itt olvashatsz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Nap#Termonukle.C3.A1ris_reakci... Pedro

Nem egészen értem, hogy milyen sebességre gondolsz, de a Napban folyó termonukleáris reakcióról itt olvashatsz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Nap#Termonukle.C3.A1ris_reakci... Pedro
A Nap tömege kb. 2*10^30 kg Ezen tömeg 73, 46% része a hidrogén Egy másodperc alatt kb. 6*10^11 kg hidrogén alakul héliummá. A többit kiszámolhatod ;) maci
Az elemek egymásba alakulásának sebessége az elemtõl függ és semmi mástól (vö. felezési idõ). Tehát amit kiszámíthatsz, mindössze az, meddig mûködik a Nap "napszerûen".
Ez tökéletesen így van, de konkrétan ez az egyetlen, amire én gondolni tudtam, hogy milyen "sebességre" is kíváncsi a kérdezõ ;) maci

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!