Találatok a következő kifejezésre: Milyen ruha hozzám (88 db)

Nyári babánk lesz. Milyen ruhában hozzam haza a kórházból? Kell a hosszú ujjú és egy vékony kis sapi is? És a kórházban?

Legjobb válasz: A kórházban ahol én szültem anno ottani ruhákat adtak rá. A fiam is nyári, de mivel nekik még könnyen kihûl a testük én vékony hosszú ujjú felsõt, és rugit adtam rá, meg természetesen pici sapka is kellett.

A kórházban ahol én szültem anno ottani ruhákat adtak rá. A fiam is nyári, de mivel nekik még könnyen kihûl a testük én vékony hosszú ujjú felsõt, és rugit adtam rá, meg természetesen pici sapka is kellett.
Majd meglátod, hogy milyen idõ lesz. Nekem májusban fog születni, még ugye nem tudom, hogy mennyire lesz jó idõ. Készítek ki neki egy hosszú ujjas badyt kis kantáros gatyóval, egy kocsikabátot és egy vékony sapit. Aztán majd meglátom, hogy mi az, ami kelleni fog belõle...
Ez engem is érdekelne. Én júniusban fogok szülni... :)
én július végén szültem. kb 40 fok volt. vittem minden féle sapit meg hosszú ujjas dolgokat. bent a korházban rövid bady volt rajta végig, volt takaró azzal betakartam ha kimentünk a folyosóra.elsõ nap volt rajta hosszú bady meg angol pólya.Haza napozó badyba mentünk.
Majd a szülés hetén kiderül, milyen idõ lesz! Ha 25 fok, esõs idõ, kell a hosszú ujjú, kardigán, nadrág. Ha 30 fok, akkor egy vékony hosszú ujjú rugi, ha 40 fok, egy napozó is elég!
Ez nagymértékben függ attól, milyen idõ lesz éppen akkor. Lehet 15 fok is, esõvel, ez esetben jól fel kell öltöztetni, de lehet, hogy 35 fok lesz... Készülj ilyennel-olyannal is!
Én úgy beöltöztettem, hogy csak na! Kár volt... :) Készülj úgy, hogy hosszú ujjú rugi, rövid ujjú body és egy napozó. Aztán attól függõen, hogy milyen idõ lesz, azt adod rá. Inkább egy kistakaróval készülj, azt még mindig rá tudod dobni. Egy vékony sapi is elférhet, legfeljebb leveszed. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:-)

December 6ra vagyok kiírva és tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen ruhában hozzam ki a babát a kórházból?

Hordozóba gondolom nem lehet a pólyát bekötni..

Legjobb válasz: Én nov 7re vok kiírva :) Mózesban és bundazsákban hozzuk majd haza,dupla sapi (1vékony,1vastag),body és plüss rugi!

Én nov 7re vok kiírva :) Mózesban és bundazsákban hozzuk majd haza, dupla sapi (1vékony, 1vastag), body és plüss rugi!
Dec 3-án született elsõ fiam 10 éve, fontos, hogy rétegesen öltöztesd! Body, rugi, lábzsákos kabát. Sapka!!! A fején mindig legyen valami a piciknek nagyon árt a huzat, hideg a kis fejüknek!!!
Hát mond meg anyósodnak, hogy ha kocsival hozzátok haza, nem is rakhatod pólyába a babát, mert vagy babahordozóba, vagy olyan mózesba lehet csak, amit be lehet kötni a kocsi hátsóülésére. Azoknak meg van biztonsági övük, amit a lába között kell áthúzni. ha jól tudom, a mózesba is be kell kötni: javítsatok ki, ha tévedek. De még ha tévednék is, azt anyósod nem tudja meg, úgyhogy mond csak ezt neki. :) )
Én is dec. 6-ra vagyok kiírva. :) Amit én adok majd rá: hosszú ujjú body, kiszokni, plüssrugi, kesztyûs bundazsák, sapka, kapucni és egy pokróc még, mert ki tuda milyen idõ lesz. Az autóban meg ha meleg van akkor csak lehúzom a bundazsák zippzárját, azt majd meglátjuk. Az elsõ fiam októberi, õt is hasonlóan öltöztettem, csak vékonyabb rugi, vékonyabb sapka és vékonyabb bundazsák volt. :)
11:15 vagyok, a most kicsi babámra télen sokszor tettem a rugira egy talpas nadrágot. Érdemes egy számmal nagyobbat venni, hogy kényelmesen rá tudd húzni a rugira. Babakocsiban is így vittem. Meg betakargatni és ennyi.
Én tavaly dec.7-én szültem :) Inkább öltöztesd fel a babádat, hiszen az utcán is lesz, amíg a kocsihoz értek, vagy a lakáshoz, a kocsiban meg vegyétek le a fûtést, ne menjen maximumon. A babára adj bodyt, rugit, vastag pulcsit, nacit, overállt, sapkát. Pólyával szerintem majd otthon "bajlódj", a babát hagyd a hordozóban, jól bekötve a kocsiban. Szerencsére decemberben elég egyértelmû az idõjárás :) JÓL öltöztesd fel a babádat :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat!:) Mindenképpen jól beöltöztetem a kiscsajt:) A pólyától kicsit idegenkedem, de anyósom mindenárom ránk akarja kényszeríteni:( Szerinte másban nem is lehet 3 hónapig egy kisbaba...:(Úgyhogy betörik a feje, ha megtudja, hogy nem pólyában hozzuk haza a babát.De nem érdekel, az én babám és nem engedem, hogy beleszóljon..:(
Szia! Én is december elejére vagyok kiírva. Én badyt, plüss rugit, egy plüss kis kabátot és bundazsákot vettem, na meg persze egy vékony és egy vastagabb sapit. A nagyon meleg fûtés a kocsiban meg amúgy sem jó, fõleg ha kinn meg tök hideg lesz, a hirtelen hidegbõl melegbe, az sem tesz jót. A pólya amúgy nem rossz, én biztosan használni fogom az elsõ hetekben. Sokkal jobb lesz a baba tartása is. Láttam a családban példát már mindkét módszerre, szóval van összehasonlítási alapom. Mindannak ellenére ne hagyd, hogy bárki is beleszóljon a gyereknevelésbe. Tanácsot persze adhatnak, amit aztán vagy megfogadsz, vagy nem. :)
Nem kell pólya. Én nov 30-ra vagyok kiírva. Már megvan mibe hozom haza. Hosszú újjú body, hosszú újjú plüs rugi, bundazsák, vékony sapi, vastag sapi rá, kezére kiskesztyû, úgy a hordozóba, takaró. Bár mi kocsival jövünk haza, de biztosra kell menni. :) 31km

Milyen ruhában hozzuk a babát haza a kórházból?

A Segítségeteket szeretném kérni, ugyanis eléggé tanácstalan vagyok. június 18 vagyok kiírva és a kórházas motyómat már nagyjából összepakoltam. A babának is rendben a kis cucca elvileg,csak azt nem tudom, hogy a kórházból milyen ruhában lenne érdemes hazahozni. a kórháztól 20 kmre lakunk, autónk van. én erre gondoltam első körben, bár időjárás függvénye is a dolog...: vékony sapi, rövid ujjú body és egy rugdalózó. + textil pelus Köszönöm előre is a válaszokat

Legjobb válasz: Vigyél neki: vékony sapi, body, pamut rugi, zoknika, vékonyabb pléd.

Vigyél neki: vékony sapi, body, pamut rugi, zoknika, vékonyabb pléd.
Lehet kapni ilyen háromrészes hazajövõs kisruhát, Rugi+kispulcsi+sapi.Ehez kell még egy body, meg egy pléd. Hordozóba cukin belecsomagolták a csecsemõsök, mutogatták végig, alig kaptam meg:) Nyári baba.
Készülj több variációval. Legyen kánikulai csomag: rövid ujjú body, pamut rugi, vékony sapka, textilpelus. Ha annyira meleg lesz, lehet, nem is kell rá két réteg, elég egy hosszú ujjú body és kis pamut nadrág, zokni, sapi és pelussal takarni. Legyen egy hideg idõre (ma délelõtt nálunk 12 fok volt...brr...): hosszú ujjú body, rugi, zokni, vastagabb sapi, kocsikabát, vastagabb pléd.
Nekem is ez a nagy kérdés, kaptunk egy csomó ruhát és tanácsot mindenfélével kapcsolatban, de minden baba télibaba a családban, szóval, hogy egy nyári újszülöttet hogy kell öltöztetni arról gõzöm sincs :( Én amúgy ezt találtam: "0-25 fok között legyen rajtuk body és hosszúujjú pamut rugdalózó, 25-30 fok között elég már csak a rugdalózó, afelett pedig egy szál body is elég. Többnapos nagy kánikula esetén, amikor a lakás is bemelegszik, a 6 hétnél fiatalabbak is lehetnek már egy szál pelenkában, takaróként pedig egy pamut pelust használjunk. 20 fokos hõmérséklet felett kerüljük a plüss ruhadarabokat és a mûszálas ruhákat. 30 fok felett nem szükséges a zokni sem."
Nekem mindkettõ nyári. Body+ rugi, sapi volt rajtuk. Velük meg vékony pléd és pelus. Nagyon meleg volt.:) Tartalékba volt kiskabát is, de nem kellett.
r.ujjú body, egy rugdalózó, sapka, zokni , vékony takaró! én is ezeket raktam össze, egyébként én is június 18 ra vagyok kiirva :) sikeres szülést :)


Október végén-november elején születik meg a kislányom, milyen ruhában hozzam haza, hogy ne fázzon és ne is legyen melege?

Legjobb válasz: Body, rugi, kardigán pléd mindenképp kell, és idõjárástõl függõen polár, vagy szõrmók overál, vagy téli overál.

Body, rugi, kardigán pléd mindenképp kell, és idõjárástõl függõen polár, vagy szõrmók overál, vagy téli overál.
Az még messze van, lehet 20 fok lesz, de lehet csak 5!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.
Nekem tavaly november 1.-én született a fiam és mi egy kis body, meleg rugdalózóban, kis sapiban és egy meleg kis plédben amit át lehetett alakítani "pólya" szerûvé, hoztuk haza. Elég hûvös volt akkor, emlékszem még én is egy ilyen szõrmés pulcsiba jöttem haza :) Gratulálok a babához és sok sikert a szüléshez :)
Én is akkor szülök. Rövid ujjú body, rugdalózó, téli bandazsák. De ez tényleg idõjárás függõ. Én néztem 3 havi elõrejelzést, és novemberben még 14 fokot is ígért. Bár ez nem biztos ugye. Kocsiban amúgy is jó idõ lesz, szóval nem kell agyon öltöztetni szerintem.

Szeptemberben milyen ruhában hozzam haza az újszülöttemet?

24 fok körülit "mondanak".

Legjobb válasz: Én egy ujjatlan bodyban, hosszú ujjú plüss rugiban, pamut kissapkában. Hordozóban, kis takaróval betakarva vittem haza, lassan 2 éve :) Soha nem bugyolálgattam agyon egyik gyerekemet sem, az "amit én hordok plusz egy réteg" elv hive vagyok...

Én egy ujjatlan bodyban, hosszú ujjú plüss rugiban, pamut kissapkában. Hordozóban, kis takaróval betakarva vittem haza, lassan 2 éve :) Soha nem bugyolálgattam agyon egyik gyerekemet sem, az "amit én hordok plusz egy réteg" elv hive vagyok...
ma 16:15-nek. Amit írtál arról az jutott eszembe, hogy a pulóver egy olyan ruhadarab amit a gyereknek akkor kell felhúznia, ha az anyja fázik. Kérdezõ: Body, kis sapka, hordozóba be, és betakarni egy vékonyabb kis pléddel. Vagy pedig pólya. Habár most már nem nagyon használják a szülõk, pedig nagyon szépek szerintem:)
Kislányomat (2 éve) szeptember végén hoztuk haza, rövid ujjú body, ujjatlan plüss rugdalózó, plüss kiskabát, és kistakaró. Meg persze pamutsapka. Szép idõ volt, 20 fok felett, kocsival mentünk.
Babaruhában
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a Hasznos választ! :-D
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm Neked is a Hasznos választ! :-D
A kérdező hozzászólása: Neked is nagyon szépen köszönöm a választ!

Július végén születik a babám, milyen ruhában hozzam ki a kórházból? Body + rugi, hosszú vagy rövidujjú? Nem vagyok tisztában a picik hőháztartásával...

Legjobb válasz: Az általános szabály, hogy rajta egy réteggel legyen több, mint a felnõttön. Én júni 7-re vagyok kiírva, a védõnõ azt mondta, és egyetértek vele, hogy egy hosszúujju , hosszulábu rugi és egy vékony takaró, na meg vékony sapka. Ez szerintem tökéletes. Egy idõ után meg elég rá a pelus, egy kising, vagy egy rugi, napozó. De eleinte a hosszut ajánlotta a védõnõ.

Az általános szabály, hogy rajta egy réteggel legyen több, mint a felnõttön. Én júni 7-re vagyok kiírva, a védõnõ azt mondta, és egyetértek vele, hogy egy hosszúujju , hosszulábu rugi és egy vékony takaró, na meg vékony sapka. Ez szerintem tökéletes. Egy idõ után meg elég rá a pelus, egy kising, vagy egy rugi, napozó. De eleinte a hosszut ajánlotta a védõnõ.
Az én babám aug. közepén születik. Nekem a védõnõ azt mondta, hogy a piciknek mindig +1 réteg, mint amit mi elviselünk. De ha pokoli kánikula lenne, akkor elég egy body, rövid- vagy térdnadrág és zokni. Én bízom a nõvérkékben, ha nem tudom eldönteni, õk biztos segíteni fognak.
Ha lesz 41fok, mint tavaly, azert a hosszuujjut nem kene eroltetni. A kicsi szegeny meg izzadni se tud nagyon eleinte.
Nekem is júli végén születik a babám, õ már a második, az elsõt augusztus végén szültem. Akkor is meleg volt, úgy hoztuk haza, hogy hosszúújjú body, rugi (pamut), takaró és kis sapka. A rövidújjú bodyt azért nem ajánlatos még az elején ráadni, mert nekik még nincs olyan vérkeringésük, mint nekünk, mert ugye nem mozognak. Egyébként úgy lehet megnézni hogy melege van-e a babának, hogy a tarkójához teszed a kezed, és ha ott nedves, akkor melege van, ha hideg, akkor pedig fázik (vagy ha a bõre olyan márványosan pirosas.)Ha a kis keze hideg, az nem mérvadó, a kisfiamnak pl. 40 °C-ban is hideg volt mindíg.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a vászokat!

Hogyan lehet az ember stylelist? Milyen iskola kell hozzá? Milyen ruhák kellenek hozzá? Hogy is működik ez a dolog?

Komoly a kérdés,legyetek szívesek komolyan válaszolni! Köszönöm!:)

Legjobb válasz: elég egy szakképzés,úgy tudom 1-3 éves(pontosan sajna nem) Én is annak készülök,úgy gondolom hogy kell hozzá egy bizonyos ambició és tehetség. Nem árt ha ismered a pillanatnyi divattot,de ki tudod alakitani a sajátodat.Nem tudom mire irtad ezt a ruhákkal... A lényeg h érdekeljen a munka és vonzon az hogy szebbé varázsolod az embereket... és nem ártanak a jó kapcsolatok sem hogy beajánlhassanak téged késõbb.

elég egy szakképzés, úgy tudom 1-3 éves(pontosan sajna nem) Én is annak készülök, úgy gondolom hogy kell hozzá egy bizonyos ambició és tehetség. Nem árt ha ismered a pillanatnyi divattot, de ki tudod alakitani a sajátodat.Nem tudom mire irtad ezt a ruhákkal... A lényeg h érdekeljen a munka és vonzon az hogy szebbé varázsolod az embereket... és nem ártanak a jó kapcsolatok sem hogy beajánlhassanak téged késõbb.
STYLIST Egyébként nem tudom.
Keress rá a neten, hogy stylist képzés...de nagyon sokba kerül, kb fél milliónál kezdõdik, és nem garantálja senki, hogy kapsz is utána munkát...az én ismerõseim akik elvégeztek ilyet azóta sem találtak ilyen munkát, mert nagyon telített a piac, sok a wannabe stylist, kevés az igazán jó, és kevés a munka. Mert attól még, hogy elvégzel egy ilyen sulit semmit nem érsz vele, gyakorlat kell hozzá rengeteg, referencia, meg kapcsolatok. Tessék, itt egy link stylist tanulókról és stylistokról: http://modart.blog.hu/

Milyen ruhát vegyek fel? Esküvőre megyünk és nem tudom mi illene hozzám.

Kicsit molett vagyok. 159 cm 70 kg és leginkább a mellem nagy... Tippeket várok képekkel, köszi

Legjobb válasz: Én mindenképp sötétebb árnyalatokban gondolkodnék, feketét nem illik esküvõre venni, de egy szép mélykéket én el tudnék képzelni. :) Nem tudom milyen az alakod, esetleg ha mutatnál egy képet (akár googlen keresve egy hozzád hasonlót), többet tudnék segíteni. De ahogy elképzellek szerintem egy v kivágású, mell alatt húzott ruha nem állna rosszul. :)

Akkor összefoglalva: szerintem egy spagettipántos, sötétebb árnyalatú, v-kivágású, mell alatt húzott ruha állna jól neked. :) De az a legegyszerûbb, ha felkarolsz egy barátnõt és elmentem nézegetni, próbálgatni, ott úgyis kiderül mi állna jól. :)
Én mindenképp sötétebb árnyalatokban gondolkodnék, feketét nem illik esküvõre venni, de egy szép mélykéket én el tudnék képzelni. :) Nem tudom milyen az alakod, esetleg ha mutatnál egy képet (akár googlen keresve egy hozzád hasonlót), többet tudnék segíteni. De ahogy elképzellek szerintem egy v kivágású, mell alatt húzott ruha nem állna rosszul. :)
hát a kicsit molettel vitatkoznék, de mondjuk nem a fogyós topikba írtad amid szép, azt emeled ki, ha vékony a derekad, akkor olyan ruhát vegyél, ami oda vonzza szemeket jól választ meg a melltartódat, egy rosszul kiválasztott darab el tudja cseszni az egész ruhát vigyél magaddal egy õszinte embert vásárolni, hogy segítsen
A kérdező hozzászólása: Köszi kedves utolsó, nemrég szültem, ha nem probléma!
Utolsó: valószínûleg õ is tudja, hogy nem hajszálvékony, de 1. ezt nem fogyókúrás topikba rakta be, nem is erre vonatkozott a kérdés 2. az õ dolga, ha jól érzi magát a bõrében, nem zavarja, akkor miért kellene lefogynia? 3. még ha valaki akkora is mint egy bálna és õ kér segítséget a fogyáshoz, akkor sem dörgöljük senki orra alá, hogy jah te nem molett vagy, hanem dagadt... (bocsika, enyhén off lett, de nem bírom az ilyet nézni tétlenül...)
ha levonnám a melleket (de nem teszem) akkor is kicsit túlsúlyos lennél, ezen érdemes elgondolkozni
A kérdező hozzászólása: Ja és azt is megköszönném, ha írnátok, hogy hol lehet beszerezni
A kérdező hozzászólása: http://ducimodell.hu/blog/wp-content/uploads/2010/12/111211_.. Ilyesmi, csak a karom picit vastagabb.
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted? Dagadtnak hiszel? Nagyon alacsony méretemhez van 95 F-es mellméretem, egyenként 3 kg :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi! Szóval az utolsó elõttinek írtam!!! thetenthdoctor Neked meg köszönöm!!!! :) ))
Mell alatt szabott, empire fazonú ruhákat nézegess, azok formálják a legjobban a körte alakot.
A kérdező hozzászólása: Köszönõm. Olvasgattam, és nézegettem ezeket. Csak nem tudtam eldönteni , hogy tartalmaznak-e valós hasznos információkat. De így akkor még jobban nekik üllõk és gyûjtõk belõlük tudni valókat. : )

Novemberre vagyok kiírva szülni. Miben hozzuk majd haza a kicsit a kórházból? Milyen ruhában? Autóval hozzuk haza, ezért autósülést, vagy a babakocsi mózeskosarát használjuk majd neki? 40 km-re lakunk a kórháztól.

Ezeket le részleteznétek?

Legjobb válasz: Mózesben akkor lehet csak ha beköthetõ mózes ha háncsból van akkor nem mert tilos a rendõrök megbüntetnek - és nem is védi a babát- ruha? vastag fülvédõs sapka overall v. zsák alatta rugi és h. újjú body

Mózesben akkor lehet csak ha beköthetõ mózes ha háncsból van akkor nem mert tilos a rendõrök megbüntetnek - és nem is védi a babát- ruha? vastag fülvédõs sapka overall v. zsák alatta rugi és h. újjú body
Én tavaly november 6-án szültem. És ebbe hoztuk haza a babát: hosszú ujjú body, plüss rugi, fülvédõs pamutsapi, és még így ahogy van bele egy bundazsákba. Mi hordozóban hoztuk haza, bár mi csak 15-10 km-re lakunk a kórháztól. Nem volt mózesünk. Szépen bekötve, ahogy kell, és rá egy pléd.
SZia! Én is november elejére vagyok kiírva, és a kicsikét hosszujju bodyban, meg melegebb plüss szettben, azonkivül bele a hálózsákba, rá pokróc, fejére vékonysapi, vastag sapi, (függ attol milyen hideg lesz) és hordozókába tesszük! Mi kb. 1 km-re vagyunk a kórháztól! Boldog babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!