Találatok a következő kifejezésre: Milyen ruhát viselnie (15 db)

Keresztelőn az anyuka milyen ruhát szokott viselni? Mennyire kell kiöltözni?

Legjobb válasz: Szép ruhát illik viselni.Nekem szerencsém volt,mert van egy nyári ruhám,amit csak alkalomra hordtam és sikerült benyomni magam +12 kiló.Most,hogy hûvösebb van egy szép pulcsi,vagy egy kabát még nadrághoz is jól mutat.

Szép ruhát illik viselni.Nekem szerencsém volt, mert van egy nyári ruhám, amit csak alkalomra hordtam és sikerült benyomni magam +12 kiló.Most, hogy hûvösebb van egy szép pulcsi, vagy egy kabát még nadrághoz is jól mutat.
Rajtam fekete nadrág, magassarkú cipõ, és egy elegáns felsõ volt.
Nekünk tegnap volt. Én elegánsra vettem a figurát, de semmi extra, mert nem volt idõm vásárolni. Almazöld ing, fekete rövid ujjú pulcsi rá, fekete nadrág, magas sarkú cipõ. Ékszerekkel földobtam egy kicsit. Amúgy anyukával a kutya nem foglalkozik :)
Nagyestélyi tényleg nem kell, de illik kiöltözni. Rajtam lila kosztüm volt, alatta fehér blúz.
Illik kiöltözni. Rajtam alkalmi ruha volt, nem feltûnõ, inkább szolíd, de szép. A párom öltönyt, a keresztanya (tesóm) alkalmi kosztümöt viselt.
Szép kosztüm, vagy egyberuha. Eléggé.Mintha esküvõre mennél.
Szia!Rajtam fehér felsõ és fekete nadrág volt.Azért nem kell nagyestélyi...

Wakeboard - sok kérdésem van.20 éves lány vagyok, 55 kiló, 160 cm. Egyáltalán ilyen alacsonyan, kevés súllyal lehet-e menni? Milyen ruhát kell viselni? Egybe részes fürdőruhát? Nagyon nehéz-e?

Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: A magasságod teljesen mindegy, a súlyod is csak majd amikor ugratsz akkor nehezebb lesz mint egy 100kg-os embernek, a fürdõruha is mindegy, mert majd venni kell rá neoprén ruhát, Ja és olyan mint a biciklizés, hab egyszer megtanulod akkor soha nem fogod elfelejteni, az elején meg nehéz de majd belejössz:D ;)

A magasságod teljesen mindegy, a súlyod is csak majd amikor ugratsz akkor nehezebb lesz mint egy 100kg-os embernek, a fürdõruha is mindegy, mert majd venni kell rá neoprén ruhát, Ja és olyan mint a biciklizés, hab egyszer megtanulod akkor soha nem fogod elfelejteni, az elején meg nehéz de majd belejössz:D ;)

Ki milyen ruhát viselt/ fog viselni az esküvőjén?

Ha tudtok, küldjetek linket a képr?l vagy nevet amit megtalálunk a google-ban. :)

Legjobb válasz: Nekem ez volt a ruhám. A szoknyán is kristályok voltak. http://kepfeltoltes.hu/091124/Ruha_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nekem ez volt a ruhám. A szoknyán is kristályok voltak. http://kepfeltoltes.hu/091124/Ruha_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szerintem élmény megosztás. Minden nõ életében fontos az esküvõje. Akik ennyire lehurrogják a dolgot valószínû, hogy pasik, vagy épp irigyek. Én jónak tartom a kérdést. Hozzáteszem nem vagyok szõke. Még mielõtt a kedves off válaszolónk megint megjegyezné.
Hülyeség... :) Mármint nem a kérdés hanem a vlaszok :) Rengetek ilyen vélemény és élmény megoszto kérdés van szoval van tartalma a kérdésnek és szerintem nem is rossz kérdés :)
Akkor sem értem, hisz millió kép van a neten. Ott lehet böngészni s nem kell itt külön kérni. De kinek mi a fontos. Látom neked egy ruha vagy másnak a ruhája.
Mi ennek a kérdésnek a lényege? Jó lenne ha pontosabban fogalmaznál.
Ha nem is a reklám helye, akkor a szõkeség megélése. :(
Ez itt a reklám helye.....
Valóban, mi értelme ennek. Millió ilyen oldal van itt a neten. Lehet böngészni órákon át. Van tartalma a kérdésnek, de mi? Élménymegosztás?
Még egy szõke. :)
Kérdezõ, ez az oldal nem fórum, még ha a moderátorok meg is hagyták a kérdést (még)...
Nem értem, hogy, ha valakinek nem tetszik egy kérdés, miért fárasztja magát és válaszol rá?Elolvasom a kérdést és ha nem tudok rá normális választ adni, tovább allok és kész.Ilyen egzszerû a képlet.Van ezen az oldalon számtalan kérdés, amire lehet válaszolni.
13:53 én meg azt nem értem, hogyha az miért írod külön. Haha, te sem adtál normális választ, azaz ugyanabba a hibába estél mint itt sokan. Szóval önmagadról is beszélsz!
EZ NEM AZ AZ OLDAL??? Hát apám, Te minek vagy itt??? GYAKORIKÉRDÉSEK. Azt kérdezel itt, amit akarsz! Ha a Kérdezõt EZ a TÉMA érdekli, akkor erre kérdez rá! Ha meg verni akarod magad, akkor verd magad a földhöz, ne itt játszd a fejed! Sztem jó kérdés, tök szép ruhákat mutattatok, végignéztem õket, és olyanokat találtam, amit még neten nem is láttam, szal köszönöm a kérdést, Kedves Kérdezõ! :)
18:31 nõ menstruál.
18:41 meg egy tirpák tahó...
Mi az a tirpák?
Elindult ez egy kérdéssel, aztán sértegetések lettek. Sõt még használnak itt jelzõket is. Nem értem mi értelme ennek. Ha nem tud a kérdésre válaszolni akkor hagyja békén ezt az oldalt. Kérdezõ, én esküvõs oldalon böngészek. Millió ruha van ami tetszik, de fogalmam sincs milyet szeretnék.
Nekem ez lesz! :) http://www.ara-men.hu/kepek/39485_59p039.jpg Mi a véleményetek róla?
23:01-es szerintem nagyon jól áll rajtad :)
Nõ vagyok, imádok szép lenni, szeretem megnézni a menyasszonyi ruhákat, de ez a kérdés itt feltenni hülyeségnek tartom. Lehetsz kíváncsi, de erre van megfelelõ hely. Itt nem választ, hanem minõsítést kapsz.
Ez nem rosszindulatúság kedves Kérdezõ, egyszerûen ez az oldal NEM ARRÓL SZÓL, HOGY MEGOSSZUK EGYMÁSSAL AZ ÉLMÉNYEINKET, ERRE OTT VANNAK A KÜLÖNBÖZÕ ESKÜVÕI FÓRUMOK! Tán dicsekvésbõl linkeltél? :)
A kérdező hozzászólása: A lényeg az, h megosszuk egymással, hogy ki milyen ruhát választott erre a nagyszerû napra. Nõként érdekel, h kinek miylen stilus tetszik, mert nagyon szeretem az esküvõi ruhákat. Ennyi. És ha vkinek van képe róla a neten vagy feltöltve, akkor szívesen venném, ha megosztaná velem.
Csatlakozom az elöttem szólókhoz. A kérdésnek akkor lenne értelme, ha a hölgy az esküvõje elött állna, és az aktuális menyasszonyiruha-piac kínálatról szeretne többet megtudni (árak, stílus, kölcsönzök, címek stb.)
11:45-sel egyet értek. Keresés esetén helytálló lenne a kérdés. VAGY ha kedves kérdezõ vacillálna. DE így? Értelmetlen.
Miért baj az, hogy valaki kíváncsi arra, hogy az idejárók konkrétan milyen ruhában esküdtek? Persze hogy millió kép van a neten meg az újságokban, de azok pont hogy nagyon távoliak, nem valóságosak! Fõleg mikor egy ruha 400.000-be kerül. Teljesen megértem, és én is kíváncsi vagyok, ki milyen ruhát viselt! Akinek meg nem tetszik, egyáltalán miért veszi a fáradtságot és ír ide? Menõnek érzitek magatokat? Ez különben is nõknek szóló kérdés... Én sem vagyok szõke egyébként. Lehet lepontozni! 29/L
Szia! nekem ilyen volt, varrattam, mert nekem nem nagyon jönnek be a klasszik menyasszonyi ruhák.. http://www.nightwish.fr/website/pics/pages_speciales/sleepin..
12.15: Úristen, ez állati jó!!! Imádom Tarját!!! Meg ezt a klipet/dalt! :D Ha visszacsinálhatnám, akkor nekem is ilyen lenne!!! :)
Mekkora kérdés! Basszus! A valódi kérdésre csak két válasz érkezett! Ez sok mindent elárul.
Miért kell kukacoskodni? Ha nem akarsz válaszolni, mit keresel itt??? Egyébként nekem ez az álmom, kedves Kérdezõ :) :) :) : http://www.zoldstudio.viragcenter.hu/eskuvo/eskruha1.jpg
A kérdező hozzászólása: Hát nem gondoltam, h ennyi rosszindulatú ember van és egy ilyen ártatlan kérdés felidegel egy pár embert, a semmi miatt. Igen ez csak egy élmény megosztás lenne, és látom, hogy páran értették a kérdést és normálisan tudtak is válaszolni rá, nem pedig mocskolódni egy ilyen szép dolgon. És én sem vagyok szõke, csak nõ, aki szereti a szép ruhákat és kiváncsi arra, hogy még milyenn ruhák nyerik el a mai nõk tetszését. Akinek pedig nem tetszik , nem tudom , minek válaszol és rosszindulatoskodik itt, élje ki máshol az irigységét és a kudarcai miatt felgyülemlett feszültséget. Aki pedig értette as kérdést, és válaszolt rá, annak köszönöm, hogy megosztotta velem, hogy neki melyik ruha állt a szívéhez a legközelebb. Mindegyik nagyon szép, fõleg amiatt, hogy különbözõ stílus ellenére is ízléses és egyéni.
Nem vagyok nádszálkisasszony, ezért örültem ennek a szalonnnak, és A ruha:) http://www.missmolettiszalon.hu/start.php?menu_id=0&portfoli..
Elõzõ vagyok, azt hittem te vagy a képen :) Szóval szép ruha

Milyen ruhát kell viselnie egy esküvői tanúnak?

Legjobb válasz: :D Olyat amiben a képeken jól mutatsz, mert elég sok kép fog rólatok készülni. Meg ugye az esküvötöl is függ. ha nagyon elegáns akkor nagyon elegáns ruhát. ha férfi nincs nagy gond mert öltöny az adott. egy n´önek meg kosztüm vagy valami szép ruha. ami neki jól áll.

:D Olyat amiben a képeken jól mutatsz, mert elég sok kép fog rólatok készülni. Meg ugye az esküvötöl is függ. ha nagyon elegáns akkor nagyon elegáns ruhát. ha férfi nincs nagy gond mert öltöny az adott. egy n´önek meg kosztüm vagy valami szép ruha. ami neki jól áll.
Csak arra vigyázz, ne nézz ki jobban, mint a menyasszony, mert az szegénynek ciki lenne. :) )
Szerintem nagyestélyit ne meg olyan habos ruhát se amit a koszsorúslányok szoktak, szerintem egy szép kosztûm, vagy egy ízléses szoknya (nem mini) és valami szép blúz.
Ja és ha tök fekete a kosztüm akkor dobd fel szines kiegészítõkkel, egyébként jobb lenne valami vidám színû.
A kérdező hozzászólása: Nõ vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszi
és ne csináld azt, mint a "kedves" rokonaim, akik egytõl egyig fekete ruhában jelentek meg, mintha temetésre jöttek volna :S bár nagyon elegáns volt, de rettenetesen lehangoló :S valami egyszerû és elegáns kosztümöt tudnék elképzelni, csinos kiegészítõkkel pl színben passzoló kistáska, cipõ, sál a nyakba

Szórakozóhelyeken, bulikon milyen ruhát szoktak viselni a lányok?

Legjobb válasz: Nyáron: nyári ruha, vagy ujjatlan + szoknya, vagy ujjatlan + rövidnadrág. Télen: hosszú farmer, csinos ujjatlan. Kényelmes magassarkú, vagy akár csinos lapostalpú, akinek nem kényelmes a magas.

Nyáron: nyári ruha, vagy ujjatlan + szoknya, vagy ujjatlan + rövidnadrág. Télen: hosszú farmer, csinos ujjatlan. Kényelmes magassarkú, vagy akár csinos lapostalpú, akinek nem kényelmes a magas.
Én személy szerint nyáron miniruha, szoknya+ujjatlan felsõ v pánt nélküli magassarkúszandállal vagy cipellõvel vagy lapos kis cipõvel Télen pedig vagy mini ruha magassarkuval, vagy farmer csizmával és pántnélküli felsõvel vagy csinos ujjatlannal de persze ez télen függ hogy mivel mész szórakozni
Attól függ, milyen stílus és milyen szórakozóhely. A legtapadósabb, legbazáribb kínais miniruciktól kezdve a tunika-halásznadrág kombinációig mindenféle van.
Én nem igazán járok szórakozóhelyekre, de véleményem szerint most nyáron ideális lenne egy rövidebb szoknya csinosabb felsõvel.(esetleg rövidnadrág)vagy egy csini, szexi egyberuha. cipõnek én magassarkút, magastalpú szandált, esetleg egy szép balerinát ajánlok. :)

Szerintetek milyen ruhát kell viselni keresztelőn?

tudtok nekem linkelni olyan ruhát amibe megkeresztelnének engem...14/L

Legjobb válasz: Mivel keresztelõ általában templomban szokott lenni, ezért olyan ruhát viselj, ami nem kelt megbotránkoztatást.

Mivel keresztelõ általában templomban szokott lenni, ezért olyan ruhát viselj, ami nem kelt megbotránkoztatást.

Temetésre milyen ruhát illik viselni?

Nagyon jó ismerősünk meghalt. Milyen színű inget (fehéret vagy feketét) illik viselni a fekete ünneplő nadrághoz és fekete cipőhöz? Nagy gond-e az, hogyha nyakkendőt nem viselek? 18/f

Legjobb válasz: Fehér inget, de nyakkendõ nem kell.

Fehér inget, de nyakkendõ nem kell.
Fekete, gyászos öltözeteben, és ha rokonod, barátod temetésére mész, részvétem:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!
normál ruházat, és erre ráveszek egy kezeslábas munkásruhát.
Velemit, amit nem sajnálsz összekoszolni. Nagyon aláöltözni nem kell, lesz benned annyi adrenalin, hogy ne nagyon érezd a találatokat, egyedül a nyakasat érdemes jobban védeni, mert ha oda kapsz be egyet, az kellemetlen. Egy vastagabb pulóver, honvéd gyakorlónadrág és egy rossz sál elég. Többet én sem szoktam felvenni.
A gyakorlóruha amit adnak a pályabérlethez az nekem pont elég szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, már voltam. én nem kaptam ruhát ott csak egy védõ sisakot. hát kaptam pár lövést közelrõl, a nagy kidudorodott vörös foltok még 1 nap után is fájnak ha hozzáérek! :D de megérte, nagyon jó volt! :)
Én airsoftot preferálom. Paintballoztam már, nem tetszett annyira, de a védõfelszerelés nem sokban tér el. Szemüveg, maszk, sisak stb. Ruha is akár festõ ruha, overál stb. lehet.

Konfirmáció-milyen ruhát kell viselnem? És hol nézzünk körül?

Úgy tudom talpig fehérben kell lennünk, de nem tudom hol vehetnék ilyen ünnepélyes,nem kihívó ruhát lehet?leg nem aranyáron, Budapesten. Köszi!!

Legjobb válasz: A talpig fehér az a rom. kat elsõáldozás. Konfirmáción ünneplõ és kész.

A talpig fehér az a rom. kat elsõáldozás. Konfirmáción ünneplõ és kész.
Nálunk nem kellett teljesen fehérben lenni, csak ünneplõ ruhában. Lányoknak sötét szoknya, fehér blúz, fiúknak sötét nadrág és fehér ing, ennyi. De a lelkész nem mondta meg pontosan, hogy milyen öltözék az elvárt? Vagy a többieket nem tudod megkérdezni, hogy miben lesznek, és hogy hol vették?
Konfirmációra ünneplõruha kell. Ha talpig fehérben kell lenni, akkor nálunk nem volt szabályos. A legegyszerûbb, ha megkérdezed elõkészítõn (már ha jársz, de megkérdezheted amúgy is). Minden jót!
én is konfirmáltam más, és tényleg talpig fehérben kell lenni. A katolikusoknál díszes ruha van, a reformátusoknál egy fehér blúz és egyszerû fehér szoknya ( ha jót akarsz akkor legalább térdig érõ) és egy fehér cipõ. fiúknak fehér ing fekete gatya. ezeket nem olyan nehéz beszerezni, szerintem.
Ja, de nem tudom, pontosan hogy van ez, lehet, hogy a reformátusoknál tényleg teljesen fehér ruha kell, én evangélikus vagyok szóval lehet, hogy ezért van eltérés.
Amikor a kikérdezés zajlik akkor fehér ing és fekete szoknya. Urvacsoraosztásnal tényleg talpig feherbe kell lenni.

Komolyzenei koncerten milyen ruhát illő viselni?

Feltétlen muszáj például szmoking,vagy talán jó a sima öltöny nyakkend?vel?

Legjobb válasz: Szerintem abszolút jó a sima öltöny

Szerintem abszolút jó a sima öltöny
A kérdező hozzászólása: Köszi!Még valaki?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!