Találatok a következő kifejezésre: Milyen ruhát felvennie egy lánynak, egy (2 db)

milyen típusú vagy, alma, körte, homokóra?, hol vagy inkább teltebb

Milyen ruhát illik felvennie egy lánynak, egy délután 2 órakor kezdődő bankettre?

Az idén fejezem be az egyetemet, és most a hétvégén tartunk egy bankettet, amin az osztály és a tanárok lesznek jelen. A barátn?m szeretne elkisérni, és szép akar lenni ezért vett magának egy nagyestélyit. Kés?bb tudtuk csak meg, hogy az összejövetel délután kett?kor kezd?dik. Az a kérdésem, hogy illik felvennie estélyi ruhát?

Legjobb válasz: Végülis leírtad azt amit a második hozzászóló, grat

Végülis leírtad azt amit a második hozzászóló, grat
Hát délutánra azért inkább ne vegye fel. Vegyen fel inkább kisestélyit, én az ugyanilyen bankettünkön, egy ezüstszürke fûzõben voltam, és fekete hosszú nehézselyem szoknyában. Semmi flancos nem volt benne. Volt hozzá egy stólám, de azt nem vettem fel hozzá mert túlzásnak találtam. Viszont meg kéne tudnod, hogy milyen jellegû, attól , hogy ez egy bankett, simán el tudok képzelni laza öltözetet is. Kérdezõsködj a többiektõl, esetleg csaj csoporttársaidtól, hogy õk mibe jönnek.
Szia! Szerintem erre az alkalomra egy koktélruha lesz a legmegfelelõbb.Elegáns, de nem túl fényûzõ, és ráadásul sokkal kényelmesebben érzi majd benne magát.(És nem túlöltözöttnek)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!