Találatok a következő kifejezésre: Milyen ruhát felvennie egy (22 db)

milyen típusú vagy, alma, körte, homokóra?, hol vagy inkább teltebb
A kérdező hozzászólása: És milyen évszakban alkalmas, egy rövid koktél ruha?
Igen, megéri. Csak olyan szabásút vegyél, ami nem annyira divatos, mint inkább idõtlen. Egy ilyen ruhában részt tudsz venni bármilyen kisebb estélyen, kezdve a barátnõd szalagavatójával, de hivatalosabb rendezvényeken is, csak akkor rá kell venni egy blézert, vagy alá egy blúzt, ha olyan a szabása. Ennek külön elõnye, hogy ha netán utána lenne egy fogadás, csak leveszed a blézert és máris partiképes vagy. Ad abszurdum még temetésre is felveheted, ha elég hosszú. én egyébként néha hétköznap is hordok ilyen ruhát :)
Esküvõre, temetésre, bankettekre, bárhová, ahova ki kell csípni magad. Bár esküvõre nem illik feketét felvenni.
Esküvõre pont nem illik felvenni feketét, de amúgy tényleg minden elegánsabb helyre fel lehet venni, ahová illik kiöltözni, így mindenképp megéri. Sose tudhatod mikor lesz szükséged rá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a biztatásotok miatt meg is vettem :-)

Lesz ugye nálunk suli bál és az után egy vacsora ahova olyan csinos ruhát kell felvenni, és hát nem tudom h milyen ruha lenne jó oda, énn egy ilyenre gondoltam, ez jó? :

http://www.google.hu/imgres?q=alkalmi+ruh%C3%A1k&hl=hu&clien.. Szerintetek ez nagyon csicsás egy ilyen rendezvényre vagy jó? Tudnátok esetleg mér ruhákat linkelni?

Legjobb válasz: szerintem jó,de tény,hogy nem jó az a ruha,amibe dizsibe szoktál menni,szóval annál alkalmibb kell mindenképp...

szerintem jó, de tény, hogy nem jó az a ruha, amibe dizsibe szoktál menni, szóval annál alkalmibb kell mindenképp...
Ez megfelelõ lenne szerintem.
Szerintem ez mesés! :)
Sztem tökéletes.Semmi csicsa nincs benne.Hibátlan szolid alkalmi ruha.


Hogyan zajlik egy eljegyzés? Kiket kell meghívni? Milyen ruhát kell olyankor felvenni?

Legjobb válasz: Mivel a kérdezõ az eljegyzést kérdezi ezért nem tudom miért írtok olyat, hogy legyen meglepetés, általában a lánykérés az! Legalábbis nálunk az eljegyzés azt jelenti, hogy szûk családi körben (szülõk, testvérek) jelenlétében felhúzzuk a gyûrût pl egy vasárnapi ebédnél. Azt hívtok meg akiket akartok, nincs olyan, hogy "kell" de manapság már képesek egy kisebb lagzit csapni ami sok esetben meg sem éri, hogy esküvõ legyen belõle... De hagyományosan csak a szûk család van ott! Ruhát pedig azt veszel fel amit szeretnél, nem kell kiköltekezned magad egy napért. Én pl egy blúzt vettem fel szoknyával ami már megvolt nekem.

Mivel a kérdezõ az eljegyzést kérdezi ezért nem tudom miért írtok olyat, hogy legyen meglepetés, általában a lánykérés az! Legalábbis nálunk az eljegyzés azt jelenti, hogy szûk családi körben (szülõk, testvérek) jelenlétében felhúzzuk a gyûrût pl egy vasárnapi ebédnél. Azt hívtok meg akiket akartok, nincs olyan, hogy "kell" de manapság már képesek egy kisebb lagzit csapni ami sok esetben meg sem éri, hogy esküvõ legyen belõle... De hagyományosan csak a szûk család van ott! Ruhát pedig azt veszel fel amit szeretnél, nem kell kiköltekezned magad egy napért. Én pl egy blúzt vettem fel szoknyával ami már megvolt nekem.
Maga az eljegyzes legyen egy kulonleges esemeny, es meglepetes. Ez a ferfi kreativsagara van bizva, de az fix hogy nem otthon a furdoszoba elott kell ezt intezni :) Utana szoktak csinalni egy kisebb eljegyzesi partit, de ez tenyleg nagyon szuk kellene legyen (szerintem), pl elmentek a kedvenc ettermetekbe es asztalt foglaltok X fore, mindkettotok szulei, talan tesok illetve 1 vagy maximum 2 barat. Ez is inkabb egy osszeulunk es beszelgetunk, orulunk egymasnak esemeny szerintem, joval masabb mint az eskuvo. Ennek az anyagi dolgait megegyezes szerint kell egyezni, de En azt mondom jo ha ezt is a ferfi szervezi meg a no tudta nelkul, neki legyen minden csak meglepetes. En is, az eljegyzesnel is mar jo nagyot kommandoztam elotte, be volt vonva a csaladja hogy megtudhassam a gyuru meretet anelkul hogy gyanut fogna, stb :)
A legtöbb eljegyzés, nem társasági esemény. Általában meglepetés. Az eljegyzési partit úgy szervezi meg a jegyes pár vagy a barátok ahogy akarják. Nincs errõl szabvány terv.
Lehet koktélruhában, kisestélyibe ünnepelni, de snassz csinosabb ruha sem rossz, ha a lakásba tartotok egy kis evást-ivást.
Változó. Van, akik csak a szülõket, testvéreket hívják meg, van ahol barátokat is. A ruha rajtatok múlik. Normális, elegáns ruhában szokás tartani.
Kiket kell meghívni? Attól függ mekkora a helyszín, ahol meg akarjátok tartani.. Szerintem elég a szûk családot, barátokat, a rokonságot majd az esküvõre ráértek, de ha van pénzetek nagy helységet kibérelni, meghívhattok sok embert, csak akkor a programot is majdnem ugyanolyan pontosan kéne szervezni, mint a nagy esküvõkön. De sztem az eljegyzési bulitok ne legyen nagyobb buli az esküvõnél, fõleg, hogy maradjon az esküvõig energiátok.
Az utolsónak igaza van! Tegyünk már különbséget eljegyzés és a mostanában divatos lánykérés között! Nekem hétvégén volt az eljegyzésem, szûk, családi körben, szülõk, testvérek jelenlétében. Anyummal süttünk, fõztünk, rendeltünk egy tortát, vettünk egy halom sört.A páromék 6 körül jöttek, hoztak virágot nekem. Aztán ittunk, aztán megint ittunk (a párom meg gyûjtötte a bátorságot:D) Mikor behozták a kaját felállt és elkérte a kezemet édesapámtól, aki utána mondott néhány szót. Apósom meg mepoénkodta a végére, hogy erre az ijedtségre inni kell :D úgyhogy ittunk :D Az est további részében beszélgettünk, 11 körül mentek haza, hamar átvedlettem a ruhámat (ez alkalomra vettem az Orsay ból egy ruhát, igazából jövõ nyáron sok esküvõre kell menjek, azért na meg most az egyszer megengedtem magamnak:) ) A párom egy fehér ingben volt, hímzett fekete mintával. valahogy így volt:D

Mit gondoltok, mit lehetne felvenni szilveszterkor? Milyen ruhába érdemes menni, ha egy ilyen nagyobb baráti összejövetel lesz egy beülős helyen!?

Legjobb válasz: Valami csinosabb hosszított felsõ vagy tunika egy cicagatyával magassarkú csizmával...Vagy valami csõgatya egy szintén csinosabb felsõvel...Igazából amiben jól érzed magad.Egy mini ruha ami talán kissé túlzás lenne,bár én imádom õket és ennek tudatában is azt vennék fel az tuti :)

Valami csinosabb hosszított felsõ vagy tunika egy cicagatyával magassarkú csizmával...Vagy valami csõgatya egy szintén csinosabb felsõvel...Igazából amiben jól érzed magad.Egy mini ruha ami talán kissé túlzás lenne, bár én imádom õket és ennek tudatában is azt vennék fel az tuti :)
Én biztos, hogy valami elegáns ruhát vennék és tûsarkút. Nálam a hétköznapokon is ez az átlagos, sokkal többször van rajtam ruha/szoknya harisnyával, mint farmer, az maximum itthon. Így én emellett döntenék. A te stílusodat nem ismerem, ha farmeres vagy, azt vegyél, ahhoz valami csinosabb blézert és ehhez is jöhet magassarkú csizma mondjuk. Valamint nálam még alapnak számít a hangsúlyos bizsu, egy nagyobb karperec, vagy egy feltûnõ nyaklánc.

Szerintetek ha áthívtam egy srácot magamhoz, az ugye ilyen randi felleng és szerintetek milyen ruhát kellene felvennem?

Legjobb válasz: ha 13 éves vagy akkor macinacit és pulcsit :D ha idõsebb akkor valami nagyon szexi kihívó ruhát :)

ha 13 éves vagy akkor macinacit és pulcsit :D ha idõsebb akkor valami nagyon szexi kihívó ruhát :)
felleng?:D
szerintem mindenféleképpen szoknyát, az tuti felleng. :)
bugyit ne vegyél te se!
legjobb ha ruha nélkül várod!xD Na jó, ez csak vicc volt... Am, igen valamilyen sexi...vagy derítsd ki, hogyan szereti:D
A kérdező hozzászólása: még adjatok ötleteket légyszike
rövidnaci meg valami dekoltos póló
Nekem az tetszene, ha magasarkú papucsban lennél meg valami nagyon rövid naciban meg topban. De a magasarkú papucs csak akkor, ha ápolt a lábad:D
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok :)
Egyébként ápolt a lábfejed? Meg lesz az ápolt lábfej FEELING? Bár szerintem a kérdezõ talpa már a plafont bámulja:D

Vendégként milyen színű ruhát nem illik felvenni egy esküvőre?

Legjobb válasz: Ha nõ vagy, olyan színû ruhát, mint a menyasszonyé, semmiképpen sem. Ezenkívül érdemes megtudni a koszorúslányok mibe lesznek, mert olyanba szintén nem célszerû öltözni. Férfiként szerintem nincsenek megkötések.

Ha nõ vagy, olyan színû ruhát, mint a menyasszonyé, semmiképpen sem. Ezenkívül érdemes megtudni a koszorúslányok mibe lesznek, mert olyanba szintén nem célszerû öltözni. Férfiként szerintem nincsenek megkötések.
Szerintem tiszta feketét nem illik felvenni, hiába dögös úgymond, mert azért egy esküvõ mégsem temetés.
Én is kérdeztem ezt egy varrónõ ismerõsömtõl: nem illik fehéret, mert az a menyasszony színe, rózsaszínt, mert az általában a koszorúslányoké, feketét, mert a gyász színe, és pirosat vagy bordót, mert az a menyecskeruha színe....

Milyen ruhát kell felvenni egy bálra?

Kaptam egy hosszú fehér ruhát, de azt mondták, hogy az nem való bálra. Mert hogy egy bálra rövidebb koktélruha való. Nem tudom eldönteni, hogy vegyek egy másikat vagy jó lesz a fehér is.

Legjobb válasz: Attól függ milyen bál. Van ahova kimondottan hosszú kell, van ahol a rövidebb jobb. Ha nem abroncsos, 100 rétegben alábélelt, szerintem a hosszút bárhová felveheted.

Attól függ milyen bál. Van ahova kimondottan hosszú kell, van ahol a rövidebb jobb. Ha nem abroncsos, 100 rétegben alábélelt, szerintem a hosszút bárhová felveheted.
Az, kérlek, a báltól függ! Van, amelyikre nagyestélyi való, máshova meg szolidabb koktélruha... Egyébként így látatlanba, a ruhád színébe kötnék bele. Ritkán látni fehér ruhát bálon.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Akkor keresek valami jobbat. :-)
be tudnád linkelni a ruhát vagy priviben elküldeni és hogy milyen bál lesz

Télen milyen ruhát illik felvenni egy esküvõre?

December közepén lesz az esküvõ.Ha valaki volt már ilyenkor,szeretném ha megírná,hogy milyen ruhát illik felvenni,ugyanis én ilyenkor még nem voltam lagziban,csak nyáron.Felvehetem e a szoknyát,nylon harisnyát,magassarkút,blúzt vagy pedig nadrágot illik?Egyik ismerõsömet fogom kísérni,és rajta kívül senkit nem fogok ismerni.Aki tud segítsen!Köszi!

Legjobb válasz: Az a lényeg, hogy alkalomhoz illõ legyen, és ne fagyj meg! :-) Persze kérdés, hogy mennyi idõt töltötök majd kinn, illetve a helyszíneken mennyire lesz meleg. Természetesen nadrágban is illik menni, én egyszer voltam téli esküvõn, amit viseltem: egy hosszú alkalmi nadrág, alkalmi cipõvel (nem csizma) egy klassz alkalmi felsõ (aranyszínû pánt nélküli) és egy zakó, elegáns kabát.

Az a lényeg, hogy alkalomhoz illõ legyen, és ne fagyj meg! :-) Persze kérdés, hogy mennyi idõt töltötök majd kinn, illetve a helyszíneken mennyire lesz meleg. Természetesen nadrágban is illik menni, én egyszer voltam téli esküvõn, amit viseltem: egy hosszú alkalmi nadrág, alkalmi cipõvel (nem csizma) egy klassz alkalmi felsõ (aranyszínû pánt nélküli) és egy zakó, elegáns kabát.
Szerintem nincs olyan, hogy csak szoknyát vagy csak nadrágot illik mert tél van. Azt veszel fel amiben csinosnak érzed magad. A nadrág praktikus lehet, de ha Te szoknyában érzed jól magad akkor menj abban. A fehér cipõt azért jobban átgondolnám. Rosszabb idõben könnyen tönkremehet! A cipõt amúgy is kevesen nézik. Én tavaly esõs idõben voltam esküvõn, az elõtte vásárolt bõr cipõm pár perc alatt ázott teljesen szét...
Ha fehér a cipõ, a blúz is fehér legyen, maximum akkor legyen eltérõ színû ha mellé egy fehér kistáskát is tudsz választani. Én személy szerint inkább egy téliesebb ruhában mennék, kényelmesebb, mint a szoknya-blúz: http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/591668756/2012-New-fashio..
Nekünk idén március végén volt az esküvõnk, de ha emlékszel, decemberi idõ volt, szóval akár tarthattuk volna télen is :D A vendégek úgy oldották meg, hogy a nyári szettjeik alá vettek vastag harisnyát, csizmát/alkalmi cipõt, felé kosztümfelsõt/elegánsabb kardigánt. Egyedül szerintem én fáztam a pánt nélküli ruhámban, de alatta is fehér harisnya volt, felül stólával. A fehér cipõt nem javaslom, nem lehet tudni, hogy mennyire lesz csapadékos/sáros az idõ.
Persze, hogy vehetsz szoknyát. Én tavaly télen voltam egy esküvõn. Rajtam egy zöld-lila-fekete-fehér térdig érõ vastagabb ruha volt, testszínû harisnya fekete magassarkú és egy fekte bolero. A templomi esküvõ nem volt. Ha lett volna, a ruhára felvettem volna a kabátomat, hogy ne fázzak meg.
Én hozzá egy harmadik színû blúzt vásárolnék, akár fekete, vagy fehér csíkosat, vagy mintásat. És ennek megfelelõen a kiegészítõk is olyan színûek lennének, ami a szettel harmonizál.
A kérdező hozzászólása: Fekete szoknyám van, és fehér magassarkú cipõm.Nem tudom, hogy milyen színû blúzt vásároljak hozzá, persze hosszúujjút szeretnék, hogy ne fázzak.Szerintem a szabadban csak annyit fogunk tölteni, még be-ki sétálunk az esküvõre-lagzira.Azt nem tudom, hogy templomi esküvõ lesz-e, és azt sem tudom, hogy ahol lesz a lagzi, ott mennyire lesz jó idõ.
A kérdező hozzászólása: Az a fekete-fehér kosztüm nagyon jó, bár ha egy picivel rövidebb lenne, az sem lenne baj :) Mivel nem ismerem sem a menyasszonyt, sem a võlegényt, és valójában senkit :) így nem szeretnék nagy költekezésbe esni, de azért csak muszáj szépen felöltözni.Arra nem is gondoltam, hogy a fehér cipõmnek baja is lehet :( Fekete-fehér blúzra én is gondoltam, mert akit kísérek pasit, is fekete öltönyben lesz, csak azt nem tudom milyen színû inget-nyakkendõt fog felvenni, mert úgy lenne az igazi, ha össze öltözünk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, de most mennem kell dolgozni. Akinek még van ötlete, vagy talál valami jó képet egy csini ruháról, azt szivesen megnézném :) Szép napot mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Meg van a szoknya és meg van a blúz.De minden esetre vásároltam egy nadrágkosztümöt is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!