Találatok a következő kifejezésre: Milyen ruhákat venni egy nyári (2 db)

Milyen ruhákat érdemes venni egy nyári babának? Augusztus közepére vagyok kiírva.

eléggé tanácstalan vagyok a témában. els? baba lesz. megköszönném a segítséget!

Legjobb válasz: Bady-t mindenképp szerintem legalább 6-8 darabot. Vékonyka rugdalózót 3-4 darabot. Vékony pamut sapkát 3-4 darabot. Textil pelenkát 10 darabot. Kis inget vagy pulcsit a rugi alá hûvösebb napokra. 1 vékony plédet 5 pár zokni + cumis üveg , játszó cumi, kozmetikai dolgok, eldobható pelenka,lázmérõ.

Bady-t mindenképp szerintem legalább 6-8 darabot. Vékonyka rugdalózót 3-4 darabot. Vékony pamut sapkát 3-4 darabot. Textil pelenkát 10 darabot. Kis inget vagy pulcsit a rugi alá hûvösebb napokra. 1 vékony plédet 5 pár zokni + cumis üveg , játszó cumi, kozmetikai dolgok, eldobható pelenka, lázmérõ.
Az elsõ komment írója vagyok . Most ennyi jutott eszembe de ha van valami kérdésed szívesen válaszolok.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Terhes vagyok 32 hetes es a heten lessz a polgari eskuvunk. Sajnos senki nem tudd rajta reszt venni mert nem Magyarorszagon lessz. Szerintetek milyen szinu ruhaba illik ilyenkor menni? Mar vettem egy kek mintas nyari ruhat de felek h nem jo.

Legjobb válasz: A saját esküvõdön tényleg azt viselsz, amit szeretnél. Vannak akik direkt extravagánsra veszik a figurát, és van aki inkább eleganciára törekszik. Szerintem semmi probléma a kék mintás nyári ruhával.. Toldd meg egy kék csokorral, és kész:)

A saját esküvõdön tényleg azt viselsz, amit szeretnél. Vannak akik direkt extravagánsra veszik a figurát, és van aki inkább eleganciára törekszik. Szerintem semmi probléma a kék mintás nyári ruhával.. Toldd meg egy kék csokorral, és kész:)
Elõször is Gratulálok a házasságkötésetekhez! Sok boldogságot kívánok hozzás és a kis jövevényhez is! Biztosan tökéletes lesz amit választottál. Talán csak arra ügyelj, hogy nehogy megfázz. Szerintem egy kismama mindenben gyönyörû. :-)
Olyanba legyél ami neked tetszik, és kényelmes a ti napotok, ha neked hupilila mellkidobós ruha tetszik, akkor legyél abba, ha hófehér habosbabos fátylas ruha, akkor az
Èn meg azt mondom olyanba ami rádmegy és szép vagy. Terhesen nem igazán tud az ember válogatni, föleg hogy még jól is álljon. Miért házasodtok most össze? Mi majd ha a baba nagyobb lesz akkor akarunk. Habár mivel a párom német rngeteg papir kelett a baba anyakönyvezetéséhez stb..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!