Találatok a következő kifejezésre: Milyen ruhában menni egy (19 db)

Egy adventista esküvőre szokás-e illetve, ha igen milyen ajándékot szokás vinni és milyen ruhában kell egy ilyen esküvőre menni?

Legjobb válasz: Szokás adni. :) Sztem bármilyen pl.: értékesebb könyvet szívesen fogadnának. Olyan ruhába mehetsz, mint bármilyen más esküvõre, de sztem a vállad azért takard el. Ez nem szekta, úgy állj hozzá, mint, ha bármilyen mélyen vallásos esküvõre mész. Oda sem visz az ember vibrátort ajándékba, és nem megy cicis pinkbe. :D Remélem segítettem. :) Egy adventista. :D

Szokás adni. :) Sztem bármilyen pl.: értékesebb könyvet szívesen fogadnának. Olyan ruhába mehetsz, mint bármilyen más esküvõre, de sztem a vállad azért takard el. Ez nem szekta, úgy állj hozzá, mint, ha bármilyen mélyen vallásos esküvõre mész. Oda sem visz az ember vibrátort ajándékba, és nem megy cicis pinkbe. :D Remélem segítettem. :) Egy adventista. :D

Wakeboard - sok kérdésem van.20 éves lány vagyok, 55 kiló, 160 cm. Egyáltalán ilyen alacsonyan, kevés súllyal lehet-e menni? Milyen ruhát kell viselni? Egybe részes fürdőruhát? Nagyon nehéz-e?

Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: A magasságod teljesen mindegy, a súlyod is csak majd amikor ugratsz akkor nehezebb lesz mint egy 100kg-os embernek, a fürdõruha is mindegy, mert majd venni kell rá neoprén ruhát, Ja és olyan mint a biciklizés, hab egyszer megtanulod akkor soha nem fogod elfelejteni, az elején meg nehéz de majd belejössz:D ;)

A magasságod teljesen mindegy, a súlyod is csak majd amikor ugratsz akkor nehezebb lesz mint egy 100kg-os embernek, a fürdõruha is mindegy, mert majd venni kell rá neoprén ruhát, Ja és olyan mint a biciklizés, hab egyszer megtanulod akkor soha nem fogod elfelejteni, az elején meg nehéz de majd belejössz:D ;)

Milyen ruhába illik menni egy szalagavatóra?

mmint gondolom h kinyalva. de mennyire? szoknya kell mindenképp?

Legjobb válasz: Ne legyél már díszmajom, hééééé. Elegáns ruha legyen és ennyi, tehát nem olyan, amit hétköznapokon veszel fel, de nem is kell, hogy 1 km-rõl kiszúrjanak a csicsás ruha miatt.

Ne legyél már díszmajom, hééééé. Elegáns ruha legyen és ennyi, tehát nem olyan, amit hétköznapokon veszel fel, de nem is kell, hogy 1 km-rõl kiszúrjanak a csicsás ruha miatt.
A kérdező hozzászólása: de nekem nincsenek ilyen "lányos" cuccaim, szoknya, magassarkú meg ilyesmi..
Keress a neten olyat, ami neked van és megpróbálok/lunk véleményt alkotni.
Ruha nélkül :) Na jó, amúgy a bálra, vagy a rendezvényre? Mert rendezvényre jó bármi öltönyszerû cucc (lányoknál nemtom hogy hívják). Amúgy mehetsz farmerban is, nem téged fognak nézni, hanem a mûsort. A kíváncsi f&szkalapok meg k&pják be ;)
A kérdező hozzászólása: ha vennék egy ilyen sima hosszabb ujjú, hosszú pólót, mint ez rádobnék egy fonott övet, meg vki nyakláncot, és egy csizmát akk elmegy? http://images2.chictopia.com/photos/Monee_Monroe/3728366311/..
Szerintem ez így nem szalagavatóra való öltözék.Inkább vegyél valami egyszínû egybe ruhát meg hozzá valami kis magassrakút:) .
A kérdező hozzászólása: ok, van egy kis fekete ruhám pici fehér szívekkel tele, hagyma-mini-szoknya, pántnélküli. abba nem fogok szétfagyni?? nem tudok it árvenni, nincs bolerom, csak nagy bebújós pulcsijaim:/
A kérdező hozzászólása: *vmit rávenni
A kérdező hozzászólása: huhh, megvolt, és hát mindenki estélyibe volt, szerencse énis olyasmibe mentem, meg magassarkúba, szal nem lógtam ki:P

Mit gondoltok, mit lehetne felvenni szilveszterkor? Milyen ruhába érdemes menni, ha egy ilyen nagyobb baráti összejövetel lesz egy beülős helyen!?

Legjobb válasz: Valami csinosabb hosszított felsõ vagy tunika egy cicagatyával magassarkú csizmával...Vagy valami csõgatya egy szintén csinosabb felsõvel...Igazából amiben jól érzed magad.Egy mini ruha ami talán kissé túlzás lenne,bár én imádom õket és ennek tudatában is azt vennék fel az tuti :)

Valami csinosabb hosszított felsõ vagy tunika egy cicagatyával magassarkú csizmával...Vagy valami csõgatya egy szintén csinosabb felsõvel...Igazából amiben jól érzed magad.Egy mini ruha ami talán kissé túlzás lenne, bár én imádom õket és ennek tudatában is azt vennék fel az tuti :)
Én biztos, hogy valami elegáns ruhát vennék és tûsarkút. Nálam a hétköznapokon is ez az átlagos, sokkal többször van rajtam ruha/szoknya harisnyával, mint farmer, az maximum itthon. Így én emellett döntenék. A te stílusodat nem ismerem, ha farmeres vagy, azt vegyél, ahhoz valami csinosabb blézert és ehhez is jöhet magassarkú csizma mondjuk. Valamint nálam még alapnak számít a hangsúlyos bizsu, egy nagyobb karperec, vagy egy feltûnõ nyaklánc.

Milyen (nagyon csinos, elegáns) ruhában illik színházba menni egy 14 éves lánynak?

Születésnapi kívánságom volt, hogy elmehessek, illetve elmehessünk Anyukámmal a színházba. Mivel titokban tartották, így nem tudom, hogy teljesül-e a kívánságom? Mivel holnap lenne az el?adás - amire tehát nem tudom, hogy elmegyünk-e, mert meglepetés -, ezért el?re ki szeretném választani, hogy milyen ruhában menjek, milyen frizurát készítsünk? (Kedvenc színészemet néznénk meg!)

Legjobb válasz: Semmikép ne hétköznapi ruhába menj:) ha jó az alakod akkor esetleg egy térdig érõ csinos szoknya vagy egy elegáns nadrág:) mindenképp csinos cipõt válassz, és egy elegáns blúzt. ügyelj a színekre hogy ne legyen rikitó, de azért látszódjon hogy csini vagy:) én a feketét vagy a pirost ajánlanám :) 17/L

Semmikép ne hétköznapi ruhába menj:) ha jó az alakod akkor esetleg egy térdig érõ csinos szoknya vagy egy elegáns nadrág:) mindenképp csinos cipõt válassz, és egy elegáns blúzt. ügyelj a színekre hogy ne legyen rikitó, de azért látszódjon hogy csini vagy:) én a feketét vagy a pirost ajánlanám :) 17/L
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Úgy gondolom, hogy a szoknya-blúz kombinációnál fogok maradni.

Holnap megyek hostess castingra a coca-colának, milyen ruhában érdemes menni? Hogyan zajlik egy ilyen válogatás egyébként?

köszi a válaszokat! (:

Legjobb válasz: A neten biztos vannak fenn régebbi kitelepülései a cégnek különbözõ rendezvényeken. Nézd meg ott hogyan öltözködtek a lányok és valami hasonlót felvehetsz. Persze ha extrém akkor nehogy!! Egyébként egy szép de ne túl Qrvás ruhát vegyél ha nem akarsz vele sokat törödni. És valoszínû azt nézik csak meg hogy viszonylag korrektül nézzél ki, ne sminkeld túl magad és tudjál rendesen viselkedni hostessmunka közben. Akár azt is megnézhetik hogy mit csinálsz egy szituációban ha valaki kicsit "nyomulósabb"! Magyarán sok minden lehet és cégtõl függ hogy pontosan mit csinál hisz õk tudják hol és miként fogtok hostesskedni. De azért ne gondold túl a dolgot :)

A neten biztos vannak fenn régebbi kitelepülései a cégnek különbözõ rendezvényeken. Nézd meg ott hogyan öltözködtek a lányok és valami hasonlót felvehetsz. Persze ha extrém akkor nehogy!! Egyébként egy szép de ne túl Qrvás ruhát vegyél ha nem akarsz vele sokat törödni. És valoszínû azt nézik csak meg hogy viszonylag korrektül nézzél ki, ne sminkeld túl magad és tudjál rendesen viselkedni hostessmunka közben. Akár azt is megnézhetik hogy mit csinálsz egy szituációban ha valaki kicsit "nyomulósabb"! Magyarán sok minden lehet és cégtõl függ hogy pontosan mit csinál hisz õk tudják hol és miként fogtok hostesskedni. De azért ne gondold túl a dolgot :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :) hasznos is volt de engem konkrétan az érdekelne, hogy magára a válogatásra mit kellene felvenni nem a kitelepülésekre vagy munkákra mert arra gondolom azért kikötik hogy kb mit is kellene.

Milyen szokások vannak egy esküvőn, ami egy vendéget érint? Milyen ruhában illik menni?

A barátom családjából kaptunk egy esküvőmeghívást,amit örömmel vettünk.Viszont én még sosem voltam esküvőn.Milyen szokások vannak,amik egy vendéget érinthetnek? Milyen ruhában illik, vagy nem illik elmenni? Mikre érdemes figyelni? 24N

Legjobb válasz: Szia! A lényeg,hogy csinosan,és elegánsan legyél kiöltözve. Blézer,fehér ing,de lehet színes is. Én tavaly világoskék ingben,és fekete blézerben voltam! Megdicsértek egy páran,hogy jól nézek ki! A lényeg,hogy csinos is légy,de érezd is jól magadat a bõrödben! Sok sikert,és jó szórakozást!

Szia! A lényeg, hogy csinosan, és elegánsan legyél kiöltözve. Blézer, fehér ing, de lehet színes is. Én tavaly világoskék ingben, és fekete blézerben voltam! Megdicsértek egy páran, hogy jól nézek ki! A lényeg, hogy csinos is légy, de érezd is jól magadat a bõrödben! Sok sikert, és jó szórakozást!
Semmi egyéb szokás nincsen a "mezei" vendégekre nézve. Max. annyi, hogy visszafogottan érezzétek jól magatokat, nem illik a középpontban lenni. De ez nyilván evidens. :)
Ruha: elegáns legyen, de ne hivalkodó. Semmiképpen ne akard "túlöltözni" a menyasszonyt. Ne vegyél fel pirosat, fehéret és feketét (a kiegészítõk színe mindegy, de a ruhával ezeket kerüld). Ha templomi is lesz, és nyitott felül a ruhád, akkor vigyél blézert vagy bolerót. Ha lesz menyasszony- vagy menyecsketánc, akkor vigyetek készpénzt. És olyan cipõt vegyél fel, amiben tudsz táncolni :)
Tiszta fekete, fehér vagy piros színben nem illik megjelenni (gyász, menyasszony és az újasszony színei) - a legtöbb embert nem zavarja viszont, így ha ilyesmit szeretnél, kérdezd meg a menyasszonyt rendben lenne-e. Nem illik túlzó ruhákat felvenni: pl. egyszerû vendégként abroncsos nagyestélyit húzni, túl rövid ruhában megjelenni vagy nagyon durván dekoltáltban. Legyen ízléses és visszafogott.

Milyen ruhában kell menni egy balatoni előkelő étterembe?

arátom apjával megyünk de én nem járok ilyen helyekre:( L16

Legjobb válasz: Kérdéses milyen alakod van pl. De amivel nem lehet mellényúlni, az a fekete egyberuha(nem muszáj feszülnie) egy vastag övvel a derekán, vagy mell alatt, és valami szép cipõ, ha tudsz magas sarkúba járni, akkor azzal, ha meg nem, akkor balerina cipõ :-) Ékszerrel ezt feldobhatod.

Kérdéses milyen alakod van pl. De amivel nem lehet mellényúlni, az a fekete egyberuha(nem muszáj feszülnie) egy vastag övvel a derekán, vagy mell alatt, és valami szép cipõ, ha tudsz magas sarkúba járni, akkor azzal, ha meg nem, akkor balerina cipõ :-) Ékszerrel ezt feldobhatod.
Valami kis szép és egyszerû koktélruhában magassarkúval vagy balerinacipõvel:) És igen, az ékszer is nagyon fel tudja dobni, ne hagyd le:)
Én valami ilyesmi ruhát választanék magassarkúval: http://data.whicdn.com/images/59623939/large.jpg

Egy ilyen napra milyen ruhában érdemes mennem? Vagy vigyek inkább többet is?

El?ször korán reggel utazok 2 órát a vonaton, aztán Pesten fogunk nézel?dni, majd kés? délutántól hajnalig a Sziget fesztiválon leszek.

Legjobb válasz: hát én vinnék váltóruhát ha lenne lehetõségem átöltözni,mert azért vonaton meg városnézésbe ilyen melegben biztos meg fogsz izzadni,és a legjobb dezodor mellet sem kellemes azért még este is abba a göncben ugrálni. De szerintem egy short,toppal és kényelmes cipõvel szép lenne és kényelmes is. De városnézésre én egy egyberuhát vennék fel.

hát én vinnék váltóruhát ha lenne lehetõségem átöltözni, mert azért vonaton meg városnézésbe ilyen melegben biztos meg fogsz izzadni, és a legjobb dezodor mellet sem kellemes azért még este is abba a göncben ugrálni. De szerintem egy short, toppal és kényelmes cipõvel szép lenne és kényelmes is. De városnézésre én egy egyberuhát vennék fel.
Én fesztiválra mindenképp zárt cipõt vennék, mert elég nagy por.kosz és néha sár szokott lenni.Szerintem egy váltás cipõt vihetsz, mert napközben meleged lenne zárt cipõben, esetleg egy másik felsõ sem ártana, ha megizzadnál napközben. 22/L

Érettségi bankettre milyen ruhában illik/kell menni egy lánynak?

Legjobb válasz: Mostanában már nagyon menõ, hogy koktélruhát vesznek fel. Én 3 éve csak lecseréltem a kosztümömhöz a blúzt egy kevésbé szigorúra.

Mostanában már nagyon menõ, hogy koktélruhát vesznek fel. Én 3 éve csak lecseréltem a kosztümömhöz a blúzt egy kevésbé szigorúra.
itt láttam a kérdést kiemelve egy csaj kérdezte h hol tudná eladni az alig használt jó cuccait és ott volt egy ilyen koktél ruha szerûség ha azt megtalálod akkor sztem egy hasonló nagyon csinos lehet
Én 4 éve érettségiztem, nálunk mindenki koktélruhában volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!