Találatok a következő kifejezésre: Milyen ruhában megjelenni egy (4 db)

Milyen ruhában illik egy esküvőn megjelenni?

Szerintem 12 éves korom óta nem voltam esküv?n, így fogalmam sincs, hogy milyen ruhát kellene vennem.

Legjobb válasz: Elvileg nem illik fehérben, pirosban és feketében menni legalábbis sokan ezt mondják, de van aki tojik erre. Ne legyen túl kihívó, bármilyen csinos ruha megfelelõ.

Elvileg nem illik fehérben, pirosban és feketében menni legalábbis sokan ezt mondják, de van aki tojik erre. Ne legyen túl kihívó, bármilyen csinos ruha megfelelõ.
Ha nincs jó ruhaválaszték a környezetedben, akkor bátran tudom ajánlani a Vaterát.Én pont ezért, (ami Nálatok is van) vásárlok már évek óta szinte mindent innen, Én nem utazgatok. Itt egy link sok alkalmi ruhával, oldalt be tudod állítani mi alapján szûkítse még a keresést: http://divat-ruha.vatera.hu/noi_ruhazat/noi_alkalmi_ruhazat/..
3. vagyok. Igazatok van, eszembe sem jutott, hogy télen ezek rövidek. http://www.google.hu/imgres?q=alkalmi+ruh%C3%A1k+t%C3%A9lre&.. Itt nekem az elsõ nagyon tetszik, és így harisnyával szerintem nagyon jó (bár fekete). Sajnos nem tudom, hol lehet venni olyan lilát, mert én is csak google-ben találtam... :/ Megkérdezhetem, hogy miért pontoztátok le a válaszomat?
Csak az esküvõre mégy vagy a lakodalomba is? A linkelt ruhák szépek ugyan, de télen kell fölé valami.
Az elsõ linkelt ruha nagyon tetszik, hol lehet ilyet venni? :$
Téli alkalomra nem javaslom, hogy nagyon rövidet válassz.
Fehérben és pirosban nem illik menni. Mind a két szín a menyasszonyé. A fehér az esküvõi, a piros a menyecske ruha. Különben is a piros nagyon rikító, nem ünnepélyes, inkább bohém. A kiírásodból úgy tûnik, nem vagy nagy ruhagyûjtögetõ. Így azt javaslom, hogy egyszerû fazonú, anyagában mutatós ruhát válassz, amit más alkalomra is fel tudsz venni.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, amúgysem vagyok egy ilyen tipi-topi csaj, jobban szeretem a sportcipõt... :) Évente egyszer azért szeretek felvenni valami csinosabb ruhát, van is egy koktél ruhám, de szegény már igen halálsoron, rongyosodik és igen divatjamúlt már. Egyetemi rendezvényen (gólyabál) kívül alkalom sem igen volt, amire ki kellett volna öltözni, tehát a csinosabb jellegû ruhatáram egyenlõ a nullával. Ez a lila egyébként nagyon tetszik (elsõ link). Egyelõre arról sincs ötletem hol kezdjem a nézelõdést, feladta a leckét, pici városban élek, itt nem nagyon vannak ilyen boltok, vagy ha még is, akkor ezeréves, poros "kollekcióval". És igen, mindenképpen olyan ruhát szeretnék, ami nem egy alkalmas! :) A kérdésem még, hogy nem gáz egy ilyen rövid ruhában megjelenni egy téli esküvõn?
A kérdező hozzászólása: Vateráról nem merek rendelni, mert elég "sajátos" sajnos az alkatom, kis mellek, vékony derék, ehhez képest elég "robosztus" csípõ. Az egyetlen koktélruhámat varrattam, bár azzal is mellé lõttem egy kicsit, mert pont ott erõsít, ahol nem kéne. Ha nem is veszem meg, azért jó lenne néhány ruhát legalább felpróbálni, hogy fazonra mi állna jól. Varrónõt már tudok szerezni helyben, aki szépen dolgozik. :) A lagziba is megyek, de nem lesz túl nagy banzáj. Ha jól tudom 50-60 fõre számítanak, egy visszafogott kis valami lesz, nagyon túlöltözni sem kéne gondolom. Tetszenek azok a ruhák is, amihez van hosszú ujjú blézer, az még hideg idõben is jó lenne, no de olyat meg végképp nem tudom hol találok kicsit fiatalosabb verzióban.
Ne is törõdj vele, ma ilyen nap van: mindenkit lepontozgatnak. Épp most fejtettem ezt ki egy másik kérdésnél is. Tök mindegy, hogy ki és mit ír, minden lepontoznak, meg annak az ellenkezõjét is. Nem értem, miért. Valószínûleg a hosszú hétvégén otthon unatkozó sulisok, vagy ilyesmi...
A kérdező hozzászólása: Na ennek örömére én most mindenkit végig zöldelltem. :) Egyébként semmi értelme a pontozgatásnak ezen az oldalon szerintem. Nyugtasson az mindenkit, hogy én az összes kérdésemre érkezett választ hasznosnak ítéltem! :)
Figyi, ha ismersz is varrónõt akkor meg már nem is kérdés az ügy, hogy honnan szerezd be a ruhád!:) Irány valami szép anyagot venni és ott majd megjön az ihlet szerintem, hogy milyen legyen a ruha!:)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy abszolút nem vagyok tisztában azzal, hogy az alakomhoz mérten milyen fazon lenne az, ami "rám ugrik", amiben jól érzem magam, csinosnak, az elõnyös részeket emeli ki, a többit ápolja és eltakarja... :) Azért ennyi pénzt nem szívesen tennék ki az ablakon úgy, hogyha utána nem szívesen veszem majd fel azt a ruhát. Néhány próbát mindenképpen be kellene iktatnom.
Épp ezt akartam javasolni, hogy próbálj fel különbözõ fazonokat, így tudod, hogy mi áll jól és ne egyedül menjél.

Milyen ruhában kell megjelenni egy állásinterjún? Kosztüm/öltöny kell, vagy lehet egy kicsit lazább?

Legjobb válasz: Legyél szolid és csinos.Szerintem egy szûk farmer és egy blúz bõven megteszi.

Legyél szolid és csinos.Szerintem egy szûk farmer és egy blúz bõven megteszi.
Röviden úgy fogalmazhatom meg: szolídan elegáns. Tehát öltöny-nyakkendõ, illetve kosztüm. Persze, ha eddig ritkán vagy alig öltöztél így és kínosan feszengve éreznéd magad ilyen "kiöltözésben" egy picit lazíthatsz a stíluson.
Ha egy fiatalos lendületes munkahelyre mész, nem akatkukacnak, akkor ing, farmer, esetleg szövetnaci.Lányoknak egy csinibb felsõ, szövetnaci.Cipõbõl nem illik az edzõ. De volt olyan munkahely, ahol megjelentem narancssárga lapnacóval, toppban(Kb 45 fok volt) vietnámi papucsban és tarisznyával.A sok hülye ott izzadt a cuki feszes ruhájukban.Ez csak egy megbeszélés volt, de itt dölt el nagyjából, h ki marad.Az állásinterjú rá két napra volt, és ugyanaz tartotta, aki az eligazítást:) Én maradtam a többi ment.
Szerintem ez nagyban függ az állás jellegétõl is.
Hacsak nem vezetõ beosztásba vagy nagyon elegáns munkahelyre mész, szerintem jó a casual-business look, azaz ing, zakó, de nyakkendõ nélkül és egy normális, tehát nem edzõ de nem is lakkcipõ.
szerintem szerezz be egy olyan öltönyt v. koztümöt ami elegáns de kicsit lazább is pl. vannak olyan koztümök ami egy kényelmes szolid szoknyav. nadrág+egy blézer... szóval ha valami olyan állásra mész ahol nagyon sokat ér a megjelenés oda szolidan öltözz ki

Holnap randizok egy fiúval akit csak pár napja ismertem meg, szerintetek milyen ruhában illik ilyenkor megjelenni?

Nem szeretnék túl kirívóan se,de azért hétköznapin sem öltözni.Helyszín nincs,hogy a találka után hova mennénk,így ez sem segít.

Legjobb válasz: Amiben nem feszengsz és természetesen tudsz viselkedni.

Amiben nem feszengsz és természetesen tudsz viselkedni.
tél van szal nem kell villantani :D oh 1ik isminek van 1 alma zöld pulcsija kb állig ér :D de akk is baromira be jön :D már csak azért is mert a pulcsi 5 éves és ha nyújtózik benne rendesen felcsúszik :D 19F
sima utcai.
A kérdező hozzászólása: cuki lehet :-)
Szerintem fekete nadrág vagy valamilyen elegánsabb stílusú, meg valami szines pulcsi, póló kardigánnal!!
A melegítõ és a nagyestélyi között valahol. Csak egy nagyon kicsit kell jobban kinézni, mint hétköznap. Nagyon kevés smink. Azt kell mutatnod a megjelenéseddel, hogy készültél a randira. Nem többet. Nem emlékszem, hogy pontosan milyen ruhát viseltek a lányok az elsõ randikon.
Tanga+baccpapucs, esetleg fuszekli.
Kényelmes legyen, de nõies. :) 18/l
A kérdező hozzászólása: Köszike! A kényelmesnél és egyben nõiesnél maradok!
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!