Találatok a következő kifejezésre: Milyen ruhában megjelenni (18 db)

Milyen ruhában illik egy esküvőn megjelenni?

Szerintem 12 éves korom óta nem voltam esküv?n, így fogalmam sincs, hogy milyen ruhát kellene vennem.

Legjobb válasz: Elvileg nem illik fehérben, pirosban és feketében menni legalábbis sokan ezt mondják, de van aki tojik erre. Ne legyen túl kihívó, bármilyen csinos ruha megfelelõ.

Elvileg nem illik fehérben, pirosban és feketében menni legalábbis sokan ezt mondják, de van aki tojik erre. Ne legyen túl kihívó, bármilyen csinos ruha megfelelõ.
Ha nincs jó ruhaválaszték a környezetedben, akkor bátran tudom ajánlani a Vaterát.Én pont ezért, (ami Nálatok is van) vásárlok már évek óta szinte mindent innen, Én nem utazgatok. Itt egy link sok alkalmi ruhával, oldalt be tudod állítani mi alapján szûkítse még a keresést: http://divat-ruha.vatera.hu/noi_ruhazat/noi_alkalmi_ruhazat/..
3. vagyok. Igazatok van, eszembe sem jutott, hogy télen ezek rövidek. http://www.google.hu/imgres?q=alkalmi+ruh%C3%A1k+t%C3%A9lre&.. Itt nekem az elsõ nagyon tetszik, és így harisnyával szerintem nagyon jó (bár fekete). Sajnos nem tudom, hol lehet venni olyan lilát, mert én is csak google-ben találtam... :/ Megkérdezhetem, hogy miért pontoztátok le a válaszomat?
Csak az esküvõre mégy vagy a lakodalomba is? A linkelt ruhák szépek ugyan, de télen kell fölé valami.
Az elsõ linkelt ruha nagyon tetszik, hol lehet ilyet venni? :$
Téli alkalomra nem javaslom, hogy nagyon rövidet válassz.
Fehérben és pirosban nem illik menni. Mind a két szín a menyasszonyé. A fehér az esküvõi, a piros a menyecske ruha. Különben is a piros nagyon rikító, nem ünnepélyes, inkább bohém. A kiírásodból úgy tûnik, nem vagy nagy ruhagyûjtögetõ. Így azt javaslom, hogy egyszerû fazonú, anyagában mutatós ruhát válassz, amit más alkalomra is fel tudsz venni.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, amúgysem vagyok egy ilyen tipi-topi csaj, jobban szeretem a sportcipõt... :) Évente egyszer azért szeretek felvenni valami csinosabb ruhát, van is egy koktél ruhám, de szegény már igen halálsoron, rongyosodik és igen divatjamúlt már. Egyetemi rendezvényen (gólyabál) kívül alkalom sem igen volt, amire ki kellett volna öltözni, tehát a csinosabb jellegû ruhatáram egyenlõ a nullával. Ez a lila egyébként nagyon tetszik (elsõ link). Egyelõre arról sincs ötletem hol kezdjem a nézelõdést, feladta a leckét, pici városban élek, itt nem nagyon vannak ilyen boltok, vagy ha még is, akkor ezeréves, poros "kollekcióval". És igen, mindenképpen olyan ruhát szeretnék, ami nem egy alkalmas! :) A kérdésem még, hogy nem gáz egy ilyen rövid ruhában megjelenni egy téli esküvõn?
A kérdező hozzászólása: Vateráról nem merek rendelni, mert elég "sajátos" sajnos az alkatom, kis mellek, vékony derék, ehhez képest elég "robosztus" csípõ. Az egyetlen koktélruhámat varrattam, bár azzal is mellé lõttem egy kicsit, mert pont ott erõsít, ahol nem kéne. Ha nem is veszem meg, azért jó lenne néhány ruhát legalább felpróbálni, hogy fazonra mi állna jól. Varrónõt már tudok szerezni helyben, aki szépen dolgozik. :) A lagziba is megyek, de nem lesz túl nagy banzáj. Ha jól tudom 50-60 fõre számítanak, egy visszafogott kis valami lesz, nagyon túlöltözni sem kéne gondolom. Tetszenek azok a ruhák is, amihez van hosszú ujjú blézer, az még hideg idõben is jó lenne, no de olyat meg végképp nem tudom hol találok kicsit fiatalosabb verzióban.
Ne is törõdj vele, ma ilyen nap van: mindenkit lepontozgatnak. Épp most fejtettem ezt ki egy másik kérdésnél is. Tök mindegy, hogy ki és mit ír, minden lepontoznak, meg annak az ellenkezõjét is. Nem értem, miért. Valószínûleg a hosszú hétvégén otthon unatkozó sulisok, vagy ilyesmi...
A kérdező hozzászólása: Na ennek örömére én most mindenkit végig zöldelltem. :) Egyébként semmi értelme a pontozgatásnak ezen az oldalon szerintem. Nyugtasson az mindenkit, hogy én az összes kérdésemre érkezett választ hasznosnak ítéltem! :)
Figyi, ha ismersz is varrónõt akkor meg már nem is kérdés az ügy, hogy honnan szerezd be a ruhád!:) Irány valami szép anyagot venni és ott majd megjön az ihlet szerintem, hogy milyen legyen a ruha!:)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy abszolút nem vagyok tisztában azzal, hogy az alakomhoz mérten milyen fazon lenne az, ami "rám ugrik", amiben jól érzem magam, csinosnak, az elõnyös részeket emeli ki, a többit ápolja és eltakarja... :) Azért ennyi pénzt nem szívesen tennék ki az ablakon úgy, hogyha utána nem szívesen veszem majd fel azt a ruhát. Néhány próbát mindenképpen be kellene iktatnom.
Épp ezt akartam javasolni, hogy próbálj fel különbözõ fazonokat, így tudod, hogy mi áll jól és ne egyedül menjél.

Esküvőre milyen ruhában illik megjelenni?

(Májusi esküv?re és 160cm egy gyermekes anyukára kellene ötlet)

Legjobb válasz: az attól függ mennyire lesz ,,nagyzolós "esküvõ. bocs nem tudtam máshogy fogalmazni. de sztemm egy csinos ruha mindnefélére elmegy ne fehér és ne fekete legyen pl: http://forum.sanomabp.hu/forumkep/21/205906/416/12465982/1.jpg http://www.nlcafe.hu/cikk/3/24719/7_N.jpg

az attól függ mennyire lesz , , nagyzolós "esküvõ. bocs nem tudtam máshogy fogalmazni. de sztemm egy csinos ruha mindnefélére elmegy ne fehér és ne fekete legyen pl: http://forum.sanomabp.hu/forumkep/21/205906/416/12465982/1.jpg http://www.nlcafe.hu/cikk/3/24719/7_N.jpg
amit ne: fekete, fehér, piros, sárga ezeket nem illik ami szerintem szép: kék, barna, lila, zöld és lehet koktélruha is, akkor már meleg szokott lenni :) vagy a klasszikus sötétkék/barna hosszúnadrág és valamilyen blúz, szerintem kosztümöt ne vegyél fel és mindenképpen vigyél váltócipõt, ha magassarkúban mész :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ezek jól állnak egy alacsony termetnekis?
IGEN FEHÉRET SEMMIKÉPPEN SE! KICSI TERMETED VAN ÉN 164 CM VAGYOK HA EZ VIGASZTAL:) MONDJUK HA KICSI A MELLED MINTA LEGYEN A MELL RÉSZÉN, ÉS A RUHA PONT HOGY A TÉRDET EL TAKARJA MERT AZ TUDOMÁSOM SZERINT HOSSZÍTJA A LÁBAD MAGASARKÚ EZ ALAP, HA NEM SZERETED AKKOR TELITALPÚ MAGASSARKÚ, AZ IS JÓL ÁLLHAT.JÓ BULIZÁST

Hivatásos szervnél milyen ruhában illik megjelenni az állásinterjún?

Katasztrófavédelemrõl lenne szó. Nõ vagyok és jogtanácsosi állásra jelentkeztem.


Egyetemi vizsgán milyen ruhában illik megjelenni?

Sziasztok! :) Elsõ éves egyetemista vagyok, éppen azon gondolkodtam, hogy milyen ruhában illene menni vizsgázni. Mert szóbeli vizsgára nyilván komolyabban kell felöltözni, de egy írásbelire hogy célszerû? Köszönöm a válaszaitokat elõre is! :) 19L

Legjobb válasz: Szóbelire illik kiöltözni, írásbelire nem szokás, fõleg, ha sokan írjátok, nem kis létszámban. :-)

Szóbelire illik kiöltözni, írásbelire nem szokás, fõleg, ha sokan írjátok, nem kis létszámban. :-)
Írásbeli úgy mintha egyátlagos sulinap lenne. Szóbelire kell kiöltözni, de ott sem feltétlenül kell kosztüm.
Sima utcai teljesen megfelelõ szerintem. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! :) 15 fõs írásbelinél hogyan célszerû szerintetek felöltözni?
Egyeztess a võlegénnyel és a menyasszonnyal.
Én nem vennék fel mellényt. Szerintem simán elég az ing, nyakkendõ és egy szép öltöny. Nem rég voltunk egy esküvõben, ahol az egyik férfi fehér mellényt vett fel, simán össze lehetett téveszteni a võlegénnyel. :) Aztán estére meg bordó inget vett fel, mint a võlegény :D Szerintem direkt csinálta. :D

Milyen ruhában kell megjelenni a távlovas rajtengedély vizsgán?

fekete lovas nadrágra gondoltam lábszárvédővel, csak azt nem tudom hogy fölülre mit húzzak, fehér inget vagy teljesen mindegy?

Legjobb válasz: Fehér nadrág, fehér ing, felé (lovas) zakó. + Fehér kesztyû. Lovas cipõ+ lábszárvédõ kombó oké.

Fehér nadrág, fehér ing, felé (lovas) zakó. + Fehér kesztyû. Lovas cipõ+ lábszárvédõ kombó oké.
A zakó legyen fekete vagy sötét, a cipõ szintén lehetõleg fekete, és a lábszárvédõ is (ha ettõl eltérõ színû, akkor a zakóval lehetõleg egyezzen). Ezen kívül kobak kötelezõ.

Az Uránia Filmszínházban, milyen ruhában érdemes megjelenni?

Holnap mennék a Mephisto-t megnézni, csak nem tudom, hogyan illik ott megjelenni. Jómagam egy laza, fiatal, tórnacipős, inges, farmeros egyetemista srác vagyok, és nem tudom, hogy mehetek-e a hétköznapi szerelésemben, vagy vegyem-e inkább fel az öltönyömet. A baj az, hogy csak ez a két "szélsőség" van a szekrényeben, a kettő közti "átmeneti" viselet, ami nem túl elegáns, de nem is "trehány" nincs.

Legjobb válasz: moziba nem kell öltöny

moziba nem kell öltöny
A kérdező hozzászólása: "moziba nem kell öltöny"... Voltál már az Urániában? Mert az nem egy egyszerü, popcorn-os, amcsi divatfilmes mozi, elég ha csak a belsõ terét megnézed; pontosan olyan, mint egy színházé vagy operaházé. Azért kérdeztem pont, mert egy nívosabb hely, ahol azért meggondolja az ember, hogy mit vegyen fel.
voltam nem kell öltöny de azt csinálsz amit akarsz tõlem reggelizhetsz szmokingban is :)
Az elsõ valóban hülyeséget ír. Jogos a kérdésed, én a helyedben inkább az öltöny mellett döntenék, abszolút nem lógnál ki a sorból, ellenben, ha a laza, tornacipõs cuccban jelennél meg, elég komolyan megnéznének, hogy "mi szél fújt és ide". Ahogy leírtad, az Uránia nem Divatmozi. Az ország legszínvonalasabb filmszínháza, értékes, örök alkotásokkal, kultúrált nézõközönséggel és sokszor maguk az alkotók és megjelennek a vetítéseken, akikkel a film után beszélgetés is szokott lenni. Szóval egy ilyen helynek meg kell adni, kûlcsínben is a tiszteletet, és látni fogod, hogy valóban, szinte mindenki öltönyben van.
nem kell minõsíteni a véleményem azért mert nem értesz vele egyet. senki nem mondta, hogy divatmozi. tõlem moziba is rázhatod a rongyot, szived joga, föltettek egy kérdést, én válaszoltam, de ettõl még hülye nem vagyok, kikérem magamnak én egyetlen art moziba nem fogok ezután sem öltönybe menni, ahogy eddig sem. és még paraszt se vagyok ettõl, mielõtt rátérnél arra mekkora bunkó is vagyok

Érettségi utáni banketten milyen ruhában szoktak megjelenni a fiúk?

Öltönyben illik menni, vagy elég egy ing és egy farmer?

Legjobb válasz: köszi

A kérdező hozzászólása: köszi
Nálunk ingben és farmerban vagy elegánsabb nadrágban voltak, se öltöny, se nyakkendõ.

Irodai, adminisztrációs és hasonló állásinterjúkra milyen ruhában illik megjelenni? öltönyben?

Legjobb válasz: Jah a lényeg lemaradt. Akármilyen meleg van a harisnya akkor is kötelezõ!!

Jah a lényeg lemaradt. Akármilyen meleg van a harisnya akkor is kötelezõ!!
Zárt cipõ a lányoknál és konzervatív érsd nem platform egyébként az elsõ leirt mindent
Öltöny, ugyan már. Adminnak mész, nem vezérigazgatónak. Inget vegyél fel, meg ne sportcipõben és kék farmerban menj.
Egyáltalán nem kell öltöny és ehhez hasonló túlöltözött megjelenés, mert ez is hátrány lehet !. Nagyon szeretem az ilyen elterjedt nézeteket, hogy angol meg amerikai CV-kell külön motivációs levéllel, ami kb ugyanaz mint az önéletrajz, meg ilyen szabású öltöny olyan színû zoknival stb. Közben az elvárások tükrében sz*ros minimálbért adnak, de el lehet várni még azt is hogy frakkban jelenj meg egyes összejöveteleken. Amit az elsõ írt le, azt tanítják az irodavezetõknek, akik tárgyalásokon jelennek meg, de interjúra kb a második fordulóbak kell így megjelenni amikor a managerrel beszélsz, de az elsõ még csak puhatolózás megkérdezik hogy milyen tapasztalatod van-e, tetszik-e a munkahely stb. Adminisztrációs állásban nem jelensz meg senki elõtt sem, csak ülsz a popsidon és telefonálsz és/vagy gépelsz.
Ha csaj vagy legyél sexys.
Irodája válogatja. Az elsõ munkahelyem egy kis informatikai cégnél volt. A cégvezetõk falmászásról jöttek, a tárgyaló üres székein ki voltak terítve a törölközõk és a kiöblített ruhák. Õk meg sima sportos cuccban fogadtak, hogy szinte én éreztem magam kínosan, hogy kissé üzleties felé hajló ruhát vettem fel. Az informatikusok se voltak öltönyben, sõt! Szerintem interjú elõtt érdemes ilyen téren is informálódni a cégrõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!