Találatok a következő kifejezésre: Milyen ruhába menni a (27 db)

Milyen ruhában illik a corvinus café czuczor/4-be koktélozni menni? (Bp)

cs?szoknya-magassarkú, farmer magassarkú, vagy egyéb kombók?:D S.O.S

Milyen ruhában kell a pótvizsgára menni?

Legjobb válasz: Csinosban! Jó pont lehet!

Csinosban! Jó pont lehet!
Ez több dologtól függ, se azt nem írtad le, hogy hány éves vagy se azt, hogy fiú vagy lány. Nálunk gimiben a fehér felsõ, fekete alsórész az elvárás. Szerintem tedd fel a kérdést az Szépség és divat öltözködés részében is, biztos kapsz egy csomó választ, csak ne felejts el kort, nemet is írni.
Milyen ruhában mentél végül? Ha már ez volt az eredeti kérdés :-)
na átmentél?
Szóbelire mellbedobósat, mindig beválik :)
matróz ruhában XD
A kérdező hozzászólása: Ünnepélyesen.. Szoknya, fehéring, nyakkendõ!
A kérdező hozzászólása: Igen:) :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat....:) Szurkoljatok értem holnap pótvizsga:S
A kérdező hozzászólása: 16 éves és lány vagyok... amúgy köszi a válaszokat:)
A mi sulinkban matrózblúzban és fekete alsórészbe kell menni.

Milyen ruhába illik a kersztelöre menni? Mármint szinben.

Legjobb válasz: Bocsi, mármint szülönek. Köszi a választ!

A kérdező hozzászólása: Bocsi, mármint szülönek. Köszi a választ!
A meghívottaknak, vagy a keresztelendõ babának?
Babának fehérben, többieknek meg teljesen mindegy! Mondjuk ne tiszta feketében vagy fehérben.


Szeretnék csinos lenni /középkorú vagyok/Milyen ruhában illik esküvőre menni? Muszály a két ruha? Templomba milyent illik felvenni? És utána a vacsorához?

Legjobb válasz: Vendégként vagy menyasszonyként? Templomba sokat takaró (térd alá érõ, váll nem lehet fedetlen) ruhában illik menni. Minden más "ahogy tetszik". Ha menyasszony vagy, akkor pláne, akár farmerben is lehet esküdni, nincs megkötés. Vendégként koktélruha, vagy bármilyen csinosabb ruha jó.

Vendégként vagy menyasszonyként? Templomba sokat takaró (térd alá érõ, váll nem lehet fedetlen) ruhában illik menni. Minden más "ahogy tetszik". Ha menyasszony vagy, akkor pláne, akár farmerben is lehet esküdni, nincs megkötés. Vendégként koktélruha, vagy bármilyen csinosabb ruha jó.
Ha felül nyitott (pl spagettipántos) a ruha, akkor érdemes bolerot vagy kendõt vinni és a templomi tartózkodás alatt letakarni a dekoltázst/vállakat.
Én voltam már sok esküvõn. Az ilyen középkorú nõk általában egy csinosabb kosztümbe mentek mindig. Én neked is ezt ajánlom. Nem feltétlen muszáj feketét, vagy fehéret, valami színesebb kosztüm is bõven jó. Ha viszont ilyen csinibaba anyuka féle vagy, és vékony nagyon a testalkatod, és nem ráncos kicsit se a bõröd akkor valami alkalmi ruhát nézz ki magadnak. http://www.katiszalon.hu/kepek/12-01-03-20-43-89558.jpg Egy ilyen esetleg szép lehet, ha szereted a színes fiatalod holmikat. Viszont, ha nem szeretsz nagyon fiatalosan kinézni, de még is csini akarsz lenni a korodhoz képest akkor egy ilyet ajánlok: http://www.katiszalon.hu/kepek/11-01-11-18-09-36860.jpg
Nem kell két ruha. Akkor kell a két ruha, ha a szertartásokon elegánsabb ruhában jelensz meg, és a bulira szellõsebbe öltözöl, de ha nem akarsz flancolni, akkor eleve valami csinos nyári ruhában, vagy visszafogottan elegáns koktélruhában mész a szertartásra, és akkor felesleges átöltöznöd. Az esküvõn nem a vendégeknek kell felvonultatni a csini ruháikat, hanem a menyasszonynak :)
Nem tudom, de a muszáj-t azt "j" vel illik írni.
Középkorú? az gáz...pontos j-vel pontozzatok le nyugodtan, hogy nem ebbe kell belekötni..de alapmûveltség..

A keresztelőre milyen ruhában kell menni?

A fiam keresztel?je a hónap végén lesz. Én milyen ruhát viseljek? És a keresztszül?k? Mert t?lem kérdezik, de én se nagyon tudom. Gondolom valami csinos, de milyen szín pl.? Nekem tuti varratni kell, mert a régebbi szép ruháimba nem férek bele, még elég duci vagyok sajnos :( De milyen anyagot válasszak?

Legjobb válasz: ha te vagy a szülõ mindenképp kosztümöt viselj már nagyon szépeket lehet kapni és több fazont, ami a te alakodnak is elönyös. Azt, hogy milyen színû legyen azt neked kéne tudni pl figyeld meg a bõröd és a hajadszínéhez mi állna jól vagy, hogy te milyen színeket szeretsz szerintem egy kosztümben a baba kék a legszebb de most nagy divat a sárga szín. A keresztszülõknek is mindenképpen nagyon csinos ruha dukál pl egy szép felsõ szoknyával arra ügyeljetek, hogy a szoknya ne legyen túl rövid mert mégis csak egy templomba mentek de egybe ruha is lehet már olyan csinosakat lehet kapni amit alkalomra és a hétköznapokban is lehet hordani egyaránt. Szín pedig teljessen mindegy azt mindenki maga eldöntheti saját ízlése szerint. Bár a feketét nem ajánlom az ilyen szép májusi napokon szerintem nagyon gyászos. Általában kisgyermekre akit keresztelnek pedig hófehér ruhát szoktak adni,remélem segítettem.

ha te vagy a szülõ mindenképp kosztümöt viselj már nagyon szépeket lehet kapni és több fazont, ami a te alakodnak is elönyös. Azt, hogy milyen színû legyen azt neked kéne tudni pl figyeld meg a bõröd és a hajadszínéhez mi állna jól vagy, hogy te milyen színeket szeretsz szerintem egy kosztümben a baba kék a legszebb de most nagy divat a sárga szín. A keresztszülõknek is mindenképpen nagyon csinos ruha dukál pl egy szép felsõ szoknyával arra ügyeljetek, hogy a szoknya ne legyen túl rövid mert mégis csak egy templomba mentek de egybe ruha is lehet már olyan csinosakat lehet kapni amit alkalomra és a hétköznapokban is lehet hordani egyaránt. Szín pedig teljessen mindegy azt mindenki maga eldöntheti saját ízlése szerint. Bár a feketét nem ajánlom az ilyen szép májusi napokon szerintem nagyon gyászos. Általában kisgyermekre akit keresztelnek pedig hófehér ruhát szoktak adni, remélem segítettem.
ja a férfiakon pedig egy szép ing és öltönynadrág a legmegfelelõbb. (elözõ válaszadó)
Szerintem arra is figyeljetek, hogy ne legyen túl kivágott a felsõ, meg, hogy a vállatok ne legyen ki a felsõbõl, mert szerintem az gáz a templomban. Ja, meg persze ne legyen pl. piros, vagy tulságosan élénk szinû a ruha.

Miben illik manapság színházba menni? Vagy inkább. milyen ruhában nem fogok kilógni a tömegből?

Legjobb válasz: "(fekete nadrág, elegáns felsõ, ruha, magassarkú cipõ."Ebben a felsorolásban a ruha tetszik a legjobban.Nem elég hogy fekete nadrág, elegáns felsõ még a tetejébe ruha is?

"(fekete nadrág, elegáns felsõ, ruha, magassarkú cipõ."Ebben a felsorolásban a ruha tetszik a legjobban.Nem elég hogy fekete nadrág, elegáns felsõ még a tetejébe ruha is?
Sima alkalmi ruhában nem fogsz kilógni a tömegbõl. Egyébként szerintem az se gond, ha az ember akár farmerban is beül a színházba, ennek számomra az az üzenete, hogy a színházba járás nem egy szökõévenként elõforduló alkalom, hanem a mindennapi életük része. Tudom, tudom, tisztelet, ésatöbbi. Én ugyan nem vagyok színész, de zenészként úgy érzem, sokkal több tiszteletet kapok attól, aki beül farmerben, de figyel, mert érdekli, mint azoktól, akik megveszik a drága jegyet az elsõ sorba, kicsipekednek, aztán beszélgetnek vagy a tételek között beletapsolnak. Gondolom, a színészeknél sem lehet ez nagyon másként.
Hehe. Koronként változik. Az 50-es években jobb káder gumicsizma nélkül el se ment az operába. De félre a tréfával! Nyugodtan legyél elegáns! Szégyelljék magukat a "lazák"! Nehogy már a bunkóság legyen a mérce!
Az a szomorú, hogy ezt manapság kérdezni kell!
Attól függ, hogy hova mész. Én mondjuk az Operettbe és a Tháliába szoktam járni, oda mindig kicsípem magam. (fekete nadrág, elegáns felsõ, ruha, magassarkú cipõ.) A József Attilába viszont akkor néznek ki, ha nem farmerba mész. (sajnos)
Egy sötét, egyszerû ruha, csinos cipõ, vékny harisnya, semmi flitter, némi smink, a férfiaknak sötét öltöny.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, így már körvonalazódott, hogy miben megyek :)
Épp pár hónapja voltunk a legjobb barátnõmmel a Madáchban. Nem terveztük, egyikõnk sem pesti, így ruhánk sem volt ott alkalmi. Kerestünk estére programokat, semmi jó koncert, semmi jó a moziban.. De hopp, a Madáchban musical lesz este, volt jó áron jegy, így megrendeltük. Farmerben mentünk, nem sportcipõben, de nem is magassarkúban, átmeneti nõies cipõben, és visszafogott, de szintén nem alkalmi felsõben. A közönség soraiból senkin nem véltünk felfedezni rosszalló pillantást (rajtunk kívül is jöttek mások utcai ruhában, de volt a másik véglet, aki majdhogynem nagyestélyiben jelent meg), nem úgy, mint a jegyszedõ nénin, aki többször lekezelõen beszélt velünk. Ha készültem volna, akkor egy csinosabb nem farmerben mentem volna, és elegáns felsõben, nem a legalkalmibb ruhámban. Így nem lógtunk volna ki a sorból.
Szerintem egy fekete vagy sötétkék sima nadrág és valami szép elegánsabb felsõ nagyon szuperül mutat mindenkin :) és persze valami kicsit magassarkú cipõ... :D
A kérdező hozzászólása: a Madáchba megyünk megnézni a férjemmel Jézus Krisztus szupersztárt, de már vagy 20 éve nem voltam színházban :O köszi a válaszokat a Madách gondolom akkor középkategória az Operett és a József A. közt félúton
igen, :) én is elképzeltem :)

Kismamák! Milyen ruhákat hordtok/hordtatok, amikor babát vártatok és már nagy volt a poci? Én melegítőre gondoltam, de abban nem lehet sok helyre menni.

Legjobb válasz: Nekem voltak kismama farmerjeim elsõsorban azt hordtam, meg kertésznadrágok. vagy sztreccs ruha, hosszú kardigánnal, kabáttal ha hideg volt.

Nekem voltak kismama farmerjeim elsõsorban azt hordtam, meg kertésznadrágok. vagy sztreccs ruha, hosszú kardigánnal, kabáttal ha hideg volt.
Nekem alapból tetszenek azok a nyári felsõk amik mell alatt bõvülnek és volt is belõlük pár darab itthon meg 2 nyári ruhám ezeket hordtam nyáron + vettem derék bandázst azzal hordtam a nyári nadrágokat meg vettem egy nyári kismama nadrágok 3000ft ért kínaiban.Most van egy farmerom meg egy vászon nadrágom (kismama)szintén kinaiból egyik 3500ft. másik 200ft. volt, meg a tavalyi hosszú testhezálló pulcsikat hordom, hosszú kardigánnal, vagy poncsóval.Van melegítõm arra hogy itthon feküdjek benne.Nem venném fel utcára még ha 30.000-be is került.Szerintem attól nincs szebb ha egy kismama csinosan van felöltözve.És nem kerül sokba. üdv 34hetes km.
Cicanadrág, tunika, poncsó. Imádtam :)
Szabadidõt is inkább kismamásat hordtam, nem akartam megnyomni a hasamat. Kismama nadrágok, vége felé már csak ruhák. Lehet sima sztreccs ruhát hordani, most mindenhol lehet olyat kapni egy kismama leggingsszel vagy harisnyával és csinos is. Kabátot pedig két számmal nagyobbat vettem, mert nem tetszettek a kismama kabátok.
Hát szerintem nagyon hgáz ha egy kismama csak melegitõt, meg a férje poloit hordja. Lehet nagyon jo kényelmes kismamanadrágokat venni, vagy kismama Leggingset(olcso és kényelmes) és ahoz valo tunikát, (nem muszály kismama üzletbõl, pl.takkoban nagyon olcso és jo felsõket árulnak, nekem sok "kismama" felsõm volt onnan, annyi hogy L, eset XL-eset kell venni akkor is ha egyébként M-es méret lennél. Vagy lehet venni használtan is.
Vannak kismamanadrágok, nem sokkal kerülnek többe, mint egy hagyományos farmer vagy szövetnadrág, mégis csinosak és kényelmesek. Érdemes 1-2 beszerezni, mert takarja a derekat és a pocakot, most a hidegben ez mindenképpen jobb, mint a sima melegítõ, ami terhességtõl függetlenül is igénytelen szerintem :) . Nyáron én sima csípõnadrágot is felvettem, de azt ilyenkor nem javaslom.
Én ugyanazokat a ruháimat hordom, mint terhesség elõtt - nem cipzárazom/gombolom be a nadrágom, viszont rengeteg hosszú felsõm/pulcsim van, ami eltakarja. :) Épp azon röhögtünk tegnap a párommal, hogy még így, terhesen is rám jön a 16 évesen vásárolt farmerem - pedig azóta eltelt 8 év! :D Mondjuk tény, csak a gyerek súlyával gyarapodtam (összesen 5 kilóval), mert epegörcsök miatt a terhességem 80%-át végighánytam. Mondja is mindenki (orvos, védõnõ), hogy baromira keveset híztam, de hát mit csináljak? Nem önérdekbõl nem hízok, hanem mert nem tudok. *vállat von*
2000ft nem 200 bocsi.
Gumis derekú farmer, illetve kismamafarmer Hosszú, testhez simuló felsõk, ingek, pulcsik Sportcipõ, illetve lapos talpú trendi csizma :) Szóval ugyanúgy öltözködök, mint eddig :) Csak kismama kiadásban :)
Szia! Elmenõsre volt kismama farmerem és egy elegánsabb fekete nadrágom, szûk felsõk, poncsó (téli babáim vannak) Otthon török gatya, póló...na ezt imádtam. :) Nem nyomott, kényelmes és még a játszóra, boltba is el mehettem bennük, mert nem egy macinaci :) Nyáron saruval, õsszel egy edzõcipõvel sportosra véve a stílust. Aludni mindig is francia bugyi-trikó együttesben szoktam, kismamaként is az volt a kényelmes.

Alapfokú nyelvvizsgára milyen ruhába kell menni? Kötelező a fekete-fehér elegáns ruha? (15/L)

Arra gondoltam hogy a ballagós szoknyámban, cip?mben megyek de nem szeretem a fehér fels?ket. Azon nem problémáznak ha fekete fehér kockás elegáns inget veszek fel??? (anyaga:szatén és szépen csillog is de elég sok benne a fekete)

Legjobb válasz: Felesleges nagyon kiöltözni.

Felesleges nagyon kiöltözni.
Írásbelire bármiben (normális keretek között :D), szóbelire lehet jobban kiöltözni, de nem kell "fekete-fehér"...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
Milyen fajta nyelvvizsga?
A kérdező hozzászólása: Origo-s alapfokú angol

Milyen ruhába illik menni a nőgyógyászati vizsgálatra? A cipőt is le kell vetni?

Van rá lehet?ség, hogy el?tte kicsit "ott lent" rendbe szedjem magam pl? :))

Legjobb válasz: Nos,sosem szabad megtörölgetni a nunit vagy ilyesmi közvetelnül vizsgálat elõtt.Sõt,nekem édesanyám azt mondta,hogy jó lenne ha legalább 7-8 óra eltelne a vizsgálat és az utolsó zuhany között.Ezek mind megváltoztatják nuni természetes képét,és akár félre is vezethetik a dokit. szülõszékben vizsgál oda meg nem fekhetsz fel cipõben.Ruha az rajtad múlik,mert sem azt nem fogja látni,hogy milyen bugyi van rajtad,se semmi ilyesmi nem is érdekli.Van olyan ahol végig kell vonulni az aszisztensek elõtt a vetkõzõ fülkébõl kifelé menet,azokra a helyekre szoknya a javasolt,ha szégyenlõs vagy.Bár, én ezzel úgy vagyok,hogy az aszisztensnõnek is olyan van,mint nekem,de én évekig koleszban laktam,és az ilyet már fel sem veszem. A dokit az sem érdekli,ha a lábad között õserdõ van,meg az sem,ha csupasz.Neked kell dönteni,hogy milyenre nyírod odalent.

Nos, sosem szabad megtörölgetni a nunit vagy ilyesmi közvetelnül vizsgálat elõtt.Sõt, nekem édesanyám azt mondta, hogy jó lenne ha legalább 7-8 óra eltelne a vizsgálat és az utolsó zuhany között.Ezek mind megváltoztatják nuni természetes képét, és akár félre is vezethetik a dokit. szülõszékben vizsgál oda meg nem fekhetsz fel cipõben.Ruha az rajtad múlik, mert sem azt nem fogja látni, hogy milyen bugyi van rajtad, se semmi ilyesmi nem is érdekli.Van olyan ahol végig kell vonulni az aszisztensek elõtt a vetkõzõ fülkébõl kifelé menet, azokra a helyekre szoknya a javasolt, ha szégyenlõs vagy.Bár, én ezzel úgy vagyok, hogy az aszisztensnõnek is olyan van, mint nekem, de én évekig koleszban laktam, és az ilyet már fel sem veszem. A dokit az sem érdekli, ha a lábad között õserdõ van, meg az sem, ha csupasz.Neked kell dönteni, hogy milyenre nyírod odalent.
Én normál utcai ruhában megyek, magánrendelõ, így szoknya nem kell, de anyu nekem is mondta, hogy ahova õ jár szokott vinni, hogy ne legyen "fedetlen". Mondjuk én indulás elött mindig lefürödtem, nem mondta senki hogy nem lehet.
alulról derékig le kell vetkõznin a vetkõzõben, a cipõdet visszahúzhatod, és mehetsz úgy is az székre, vagy análkül is. Idõd és alkalmad van rendbe tenni magad:-) Én olyan ruhát szoktam felvenni, ami hosszabb derékban, hogy mégse pucéran mászkáljak, de a doki ugye úgyis látni fog... :-)
Arról, hogy nem lehet elõtte fürödni, vagy megtörölni, én sem hallottam soha... Szerintem ez nem befolyásol semmit, hisz a hüvelyed nem mosod, törlöd ki, õ meg azt nézi, nem csak a külsõ nemi szerveket..

Milyen ruhába illik menni keresztelőre, ha én a gyerekek anyukája vagyok, akiket keresztelni fognak. Katolikus templomba lessz. Ti miben voltatok? Linkelhettek is ruhákat.

köszönöm a segitséget

Legjobb válasz: Én egy fekete egyszerû, kicsit ünneplõs felsõbe és egy piros szoknyában voltam.A férjem piros ingben, fekete öltönynadrágban.

Én egy fekete egyszerû, kicsit ünneplõs felsõbe és egy piros szoknyában voltam.A férjem piros ingben, fekete öltönynadrágban.
én fekete szoknyában és bordó felsõben voltam, magassarkú fekete cipõben. semmi extra. elegáns öltözet, de nem kell túlzásba esni sztem.
Akár farmerben is mehetsz vagy koktél ruhában. Mindegy miben mész, olyanban menjél amiben te akarsz.
elegánsan illik keresztelõre menni. csinos felsõ, csinos nadrág v. szoknya, szép frizura, kis smink... szerintem ez nem kérdés.
Templomba általában nem megyünk mélyen dekoltált, váll nélküli, áttetszõ felsõben és a szoknya is kicsit térd fölött végzõdjön max. Függetlenül attól, hogy keresztelõ vagy sem. A szín mindegy. A mi keresztelõnkön én egy fekete szövetnadrágot és fehér hosszú ujjú felsõt viseltem, kék sállal kiegészítve (amúgy decemberben volt és jó hideg is volt, sokan még a kabátot sem vették le)A férjem öltönynadrágot vett fel inggel, nyakkendõvel. A keresztapa szintén így volt felöltözve, általában a férfiak nagy része. A keresztanya szövetnadrág és kötött, de elegáns ezüstszálas pulóvert vett fel, sállal. A templomban félhomály volt, így én erõsebben sminkeltem magam, hogy a fényképeken ne tûnjek rosszkedvûnek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!