Találatok a következő kifejezésre: Milyen rossz vannak a (121 db)

Milyen mellékhatásai vannak a rossz fognak? Tehát milyen betegség alakulhat ki töle?

Legjobb válasz: Tõlem azt kérdezte a doktornõ,amikor a lyukas fogaimat húzta(elég sok volt és gyulladt.Persze elõtte gyulladás csökkentõket szedtem),hogy nem szoktak-e fájni a csontjaim,izületeim. Azt válaszoltam,hogy nem,erre Õ meg mondta,hogy késõbb lettek volna ilyen fájdalmaim a rossz fogaimtól.

Tõlem azt kérdezte a doktornõ, amikor a lyukas fogaimat húzta(elég sok volt és gyulladt.Persze elõtte gyulladás csökkentõket szedtem), hogy nem szoktak-e fájni a csontjaim, izületeim. Azt válaszoltam, hogy nem, erre Õ meg mondta, hogy késõbb lettek volna ilyen fájdalmaim a rossz fogaimtól.
Szívizom gyulladás is lehet.
Tényleg! Most jut eszembe, hogy apukámnak meg szivburok gyulladása volt a rossz fogaitól. (elsõ válaszoló vagyok)
gyulladt fogakról lehúzódnak a gyulladások pl szív területére. fogínysorvadást okoz, amitõl kihullanak, plusz a rákkeltõ hatásokra is érzékenyebb egy szuvas, gyulladt fog, növeli a szájüregi rákok kockázatát. mindenképpen fontos õket kezeltetni.
Lyukas fogtól még semmi. De ha gyulladt akkor elég sok minden, pl. hajhullás, szívproblémák, izületi problémák, csontgyengeség.. stb.
az öcsém 3 éve szenved aknéktól az arcán, hátán, mellkasán... mindig arra fogták, hogy pubertál és azért (17 most) erre most volt fogászaton a sulival és kiderült, az egyik foga teljesen szét van menve, letört neki és nem is szólt már jó ideje és az idegcsatorna nyitva van ezért minden szmötyi belejut a véráramba, és a sok szennyet a bõrén keresztül próbálja a szervezete kilökni...

Megkerdeztem a baratomat, hogy milyen ize van a puncimnak . Es azt valaszolta, hogy "Hat nem kulonleges''. Most akkor azt akarta mondani, rossz csak finoman fogamazott h ne bantson meg?

:(

Legjobb válasz: Szerintem csak azt akarta mondani, hogy semleges íze van, tehát nem rossz! Csak elég hülyén fogalmazott.

Szerintem csak azt akarta mondani, hogy semleges íze van, tehát nem rossz! Csak elég hülyén fogalmazott.
Mi férfiak nem szoktunk másodlagos jelentést adni annak, amit mondunk. Amit mondunk azt úgy is gondoljuk.
Hát, ha tõlem ilyent kérdeznének, és ezt válaszoltam volna, akkor biztosan nem vagyok teljesen odáig érte. Ha valóban megveszek a punciájért, akkor a "nem különlegesnek" is egészen különleges íze van, az illatáról nem is beszélve!
A kérdező hozzászólása: bocs a roviditesekert, de hozaszoktam ahoz hogy igy irok ... remelem ertheto

Ugye milyen rossz, amikor a csajnak tökéletes teste van, de a feje olyan, mint egy vasúti ütköző? (képpel)

Mint például ?:

Legjobb válasz: Mindenre van megoldás, zacsi a fejre, lehetõleg cora-s, az egy mosollyal több :)

Mindenre van megoldás, zacsi a fejre, lehetõleg cora-s, az egy mosollyal több :)
bizony, ott kezdõdik a baj, hogy nagylátószögû obi sokat torzít, de tény, hogy el van szándékosan rondítva, szét van húzva a szája stb. Aki foglalkozik/foglalkozott retussal az felismeri.
gecc gecc gecc gecc geeeeccc XDDD kösziiii, jol indul a nap :DDD am kicsit komolyabban, nekem is az arc a legfontosabb :) lehet tõlem akármilyen teste, ha a feje ... vasúti ütközõ :DDD
Na ezért mondom én, hogy az arc a legfontosabb!!!
vasúti ütközõ :D ez [email protected] :D
Már nem azért, de a teste se nagy szám ..
én azért megszekszuálnám...
aki nem azzal foglalkozik az is :S legócskább képszerkesztõvel készített képet láthatunk
Vasúti ütközõ :DDD Már megérte benéznem az oldalra. XD
Ebbe a fotóba belebarmolt valaki. Nem ilyen a feje.
vasúti ütközõõ=)))
MÁVért kiált a feje :)
bazz...ettõl megijedtem:S:)

Kinek milyen tapasztalatai vannak a pszichodrámáról és a Hellinger-családállításról? Jó és rossz TAPASZTALAT egyaránt érdekelne.

Legjobb válasz: Mit értesz tapasztalaton pszichodrámával kapcsolatban? Képzési/tanulási tapasztalat (hol, mikor, ki)?

Mit értesz tapasztalaton pszichodrámával kapcsolatban? Képzési/tanulási tapasztalat (hol, mikor, ki)?
A kérdező hozzászólása: Aki járt drámacsoportba, bejött-e neki, tetszett-e, illetve képzésre kihez érdemes menni. És egyáltalán bármi ami tapasztalat:) Érdekel a dráma a családállítás is, jó lenne olyanok véleményét olvasni, akik csinálták.
Úgy értem azok tapasztalataira vagy kíváncsi, akik szakemberként csinálnak pszichodráma csoportokat, ill. pszichológusok, és családállítással fogalakoznak, vagy akik részt vettek a csoportokon, nem mint csop. vezetõk, hanem mint akiknek terápiára van szükségük?
Én jártam és tanultam is pszichodrámát, és nagyon jó tapasztalataim vannak. Készséges csoporttal rengeteget lehet fejlõdni, és sokat számít a vezetõ egyénisége is. De nyitottság és gyarapodni vágyás nem árt hozzá. :) http://www.pszichodrama.hu/ Itt nézz körül, ha bõvebben érdekel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a honlapot, de a személyes tapasztalatok érdekelnének. Igen, drámavezetõ vagy aki járt csoportba, esetleg asszisztensi vagy vezetõképzésen is tanult. Szóval MINDEN:) És személyes tapasztalatok, mert a netes oldalakat én is ismerem.
Á, értem, elõzõ vagyok a linkkel... Martos Tamást ajánlom szíves figyelmedbe sok szeretettel. :)
Hellinger családállításon voltam. Új szemléletet adott és rengeteg tapasztalatot. Én még nem állítottam, gondoltam, elõször megnézem. Mostanra megérett bennem, hogy szeretnék állítani is. Jövõ hétvégén megyek. Volni Verát ajánlanám tiszta szívbõl. Rá tudsz keresni.
Körülbelül fél éve nem voltam drámán, de holnap megyek egy új helyre. Tapasztalat: sokszor volt fájdalmas felismerni magamban azt, amit valójában elmondtam, de mindent egybevéve, fantasztikus akkor is, ha a te történeted játsszák el és akkor is ha másnak játszol. Mindig próbálok teljesen ott lenni agyilag és lelkileg, megtisztelve azt a személyt, akinek játszom.

Miért van az, , hogy sok nokia meg xperia fan itt ecseteli, hogy az egyébként überbrutál galaxy note milyen rossz lesz meg [email protected] meg minden rossz és isteníti az n9-et meg xperia arcot meg duot amik nem lesznek jobbak a note-nál?

Legjobb válasz: "Miért van az, , hogy sok nokia meg xperia fan itt ecseteli, hogy az egyébként überbrutál galaxy note milyen rossz lesz" Nem tudom ilyet hol láttál itt, én szinte mindennap olvasom a kérdéseket, de sose láttam. De olyat annál inkább, hogy aki "galaxy fan" [email protected] pl. az új xperia mini pro-t és jobbnak tartja pl. a galaxy ace-t, miközben az ace egyedül a kijelzõ méretében jobb nála, minden másban gyengébb...

"Miért van az, , hogy sok nokia meg xperia fan itt ecseteli, hogy az egyébként überbrutál galaxy note milyen rossz lesz" Nem tudom ilyet hol láttál itt, én szinte mindennap olvasom a kérdéseket, de sose láttam. De olyat annál inkább, hogy aki "galaxy fan" [email protected] pl. az új xperia mini pro-t és jobbnak tartja pl. a galaxy ace-t, miközben az ace egyedül a kijelzõ méretében jobb nála, minden másban gyengébb...
Én is olvastam most már... Ezen így kiakadni, mert valaki kérdést mert feltenni. Mondjuk nekem sem biztos, hogy kéne telefonnak egy 5.3 hüvelykes kijelzõs telefon, akármilyen überbrutál...
1. Meg se jelent ha jól tudom. Simán mondhatjuk rá. Ha rosszúl csinálják meg a belsõt mint az Optimus 2X-nél akkor Arc szintjét se üti meg. 2. Én sose hallottam még ezen a fórumon valakit a Note-ot szidni. 3. Úgy érzem a kérdéseddel ezt akarod mondani: A Galaxy Note überbrutál lesz és mindenki aki az ellenkezõjét állítja az nem igaz.
most számomra elérhetõ áron egy SE Xperia mini pro 2 van, de nem ítélem el a samsungot, minden elismeréem, minõség mindenek felett, de azt az 550 Eurót nem tudom kinek lessz pénze kifizetni
Kérdezö menj inkább aludni a baromságok helyett.
Hát rohadt sok embernek. Még itthon is elkel sok iPhone nem hogy 550 Eurós telefon. SÕT: Magyarországon évente 100 Vertu talál gazdára (a Vertu mind [enyhén szólva] túlárazott 1.000.000 forint feletti telefonok). Na akkor biztos van pénze valakinek Note-ra is.
A kérdező hozzászólása: és egy galaxy s okostelefon mellé a note mobilnettel?

Hahota jóga klubban volt már valaki? Milyen pozitív hatása van a sok nevetésnek, még akkor is ha rossz kedvem van?

Legjobb válasz: Nem voltam, viszont voltak olyan idõim, amikor sokat nevettem. Suliban még anno... :D Jó volt. 10 percig mindenen. Szó szerint. És igen, sok pozitív hatása van. Ha rossz kedved van, akkor egy idõ után jó lesz, utána optimista leszel egy ideig :)

Nem voltam, viszont voltak olyan idõim, amikor sokat nevettem. Suliban még anno... :D Jó volt. 10 percig mindenen. Szó szerint. És igen, sok pozitív hatása van. Ha rossz kedved van, akkor egy idõ után jó lesz, utána optimista leszel egy ideig :)
Voltam már, nekem nem tetszett. A színház meg a TV-sorozatok jobban hatnak nekem. Meg a tánc!!
a nevetés az egyik legjobb dolog a világon.. nem csak jó kedved lesz tõle, de csomó egészséget javító hatása van.. nevetéskor endorfin termelõdik, ami fájdalomcsillapító, oldja a stresszt, fogyasztó is lehet, jó hatással van az érrendszerre..stb.. nem voltam még én sem ilyen klubban, de egyszer biztosan elmennék

Kinek, milyen rossz tapasztalatai vannak a biztosítókkal kapcsolatban?

...csak hogy mi is tanulhassunk bel?le...

Legjobb válasz: Ez alapján megkérdezhetnénk, milyen rossz tapasztalata van bárkinek pl.nói autóvezetõkkel kapcsolatban.Erre csak azt tudom mondani, hogy biztos ittál már savanyú tejet, még sem szoktál le a tejívásról.

Ez alapján megkérdezhetnénk, milyen rossz tapasztalata van bárkinek pl.nói autóvezetõkkel kapcsolatban.Erre csak azt tudom mondani, hogy biztos ittál már savanyú tejet, még sem szoktál le a tejívásról.

Milyen választ lehet adni erre a kérdésre állásinterjún, hogy mégis pozitívnak tűnjön: "Milyen rossz tulajdonságai vannak? Soroljon föl hármat!"?

Legjobb válasz: Szerintem hülyeség hárítani, mert az tök nagyképûségnek hangzik, hogy neked nincs rossz vagy negatív tulajdonségod. A maximalista az jó, meg amiket elõtte írtak, gondolkozz el ezen piit, ami azért tényleg jellemzõ rád, és negatív lehet, de csak picit, meg persze ez nem biztos hogy negatív tulajdonság, érted ugye!

Szerintem hülyeség hárítani, mert az tök nagyképûségnek hangzik, hogy neked nincs rossz vagy negatív tulajdonségod. A maximalista az jó, meg amiket elõtte írtak, gondolkozz el ezen piit, ami azért tényleg jellemzõ rád, és negatív lehet, de csak picit, meg persze ez nem biztos hogy negatív tulajdonság, érted ugye!
maximalista, (ez lehet + is, de te hangsúlyozd h.ez néha idegesítõ is lehet), makacs-(de jó érvekkel meggyõzhetõ, ), türelmetlen-szeretsz tisztán látni minen szituban, nem szereted, ha vki hibája miatt, nem mennek gördülékenyen a dolgok... ezek olyan - tulajdonságok, amik egy kis magyarázattal +nak tûnnek:-)
Írd, hogy munkamániás vagy, maximalista, és rendmániás.
Én a következõket mondtam rossz tulajdonságként: -néha hajlamos vagyok MAGAMBAN elsõre megítélni embereket anélkül, hogy ismerném õket -olykor túlzott munkamánia :-) Pozitívként: -empátia -pozitív életszemlélet -jókedvû alaptermészet Hirtelen ez jutott eszembe amiket rögtönöztem három hete! Sok sikert!
Sértõdékeny, haragtartó. Amúgy jó fej! :-)
A megkérdezett szakemberek szerint ilyenkor hárítani kell. Mondhatjuk például azt: "Nem tudok ilyet mondani, mert a fõnökeim többször is biztosítottak, elégedettek velem és jól végzem a munkám." Ám ha mindenképp negatívumot szeretnének hallani, tálaljuk a hibáinkat pozitív állításba csomagolva. Például: Néha hajlamos vagyok a lassúságra. Nem nyugszom, amíg mindent le nem ellenõriztem precízen, a legutolsó részletig, mivel túlzottan alapos vagyok. ezt másoltam, de sztem van benne jó tipp.szóval az a lényeg h.nem kifejezetten a munkához kapcsolódó neg.tulajdonság legyen, és a körítés a fontos...
ÉN azt mondanäm rossz tulajdonsägnak hogy munkamäniäs vagyok szeretek dolgozni ez lehet az egyetlen jo välasz
A kérdező hozzászólása: Na de komolyan! Szerdán megyek állásinterjúra és tuti megkérdezik, mert csak ilyen hülye kérdést tudnak feltenni. Tiszta hülyének nézik az embert. Már arra gondoltam, hogy azt mondom amit a 3 pozitívra mert ez lehet, hogy másnak negatív.( ja mert persze 3 pozitívat is kérnek) Azért a végén kiváncsi lennék mit írnak a nevem mellé!
Utálok hazudni, még állásinterjún is. Van igazságérzetem. Van erkölcsi érzékem. Ilyen emberbõl sose lesz engedelmes öltönyös rabszolga (vagy hajcsár), viszont akibõl e 3 tulajdonság hiányzik az pszichopata kápóként tökéletesen beilleszkedik ebbe az elb*szott neolib világba'.

Kislanyom 15 honapos es nagyon rosszul eszik. Mas is van igy? Ti milyen gondokkal kuzdotok a hasonlo koru gyereketekkel?

Tejet meginna mindig, mintha menekulne a kanalas eteltol, mar nagyon aggodom hogy semmi fott etelt nem akar enni! Van 12 foga, mindent ragcsal, a gyumolcsot utalja, pedig kiskoraban nagyon szerette, jelenleg nem bujik a foga, nem mondhatom hogy azet nem eszik.

Legjobb válasz: Az en lányom 18 hónapos és még mindig rossz evõ. De amúgy semmi baja ugyhogy nem sresszelek rá.

Az en lányom 18 hónapos és még mindig rossz evõ. De amúgy semmi baja ugyhogy nem sresszelek rá.
Enyém 17 hós, szintén alig eszik házi készítésût, max üvegest. Nektek mennyit eszik a babátok/nap és mit?
Õ is kanalazhat, vagy eteted? Vannak temperamentumos gyerekek, akik már babaként is szívesen kanalaznak egyedül. Ha szomjas, nem fogod tudni megetetni. A szilárd étel elõtt fél-egy órával itasd meg vízzel.
A kérdező hozzászólása: Kanalazas meg nem megy neki, hanem kezzel eszik, es akkor ugy probalom csinalni, hogy adok kanalasat es melle kenyeret amit o tesz a szajaba, csak igy megy. Nallunk a kovetkezokeppen tortenik, reggel 5 kor 150ml tapszer, 10kor vagy gyumolcs, jelenleg felvagottat eszik, vajaskenyeret, de utana keri a tejet, delutan 3kor ebed, majd 19 kor es lefekveskor tej.
Nálunk is ugyanez volt ebben a korban.Ne izgulj nem fog éhenhalni, én is sokat idegeskedtem emiatt egy darabig aztán megnyugtattak hogy fölösleges.Nekünk segített a béres csepp is azzal valamivel jobb lett az étvágya, és még ráadásul beteg sem lett amíg azt adtam neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!