Találatok a következő kifejezésre: Milyen rossz vannak (205 db)

Miért van az, , hogy sok nokia meg xperia fan itt ecseteli, hogy az egyébként überbrutál galaxy note milyen rossz lesz meg [email protected] meg minden rossz és isteníti az n9-et meg xperia arcot meg duot amik nem lesznek jobbak a note-nál?

Legjobb válasz: "Miért van az, , hogy sok nokia meg xperia fan itt ecseteli, hogy az egyébként überbrutál galaxy note milyen rossz lesz" Nem tudom ilyet hol láttál itt, én szinte mindennap olvasom a kérdéseket, de sose láttam. De olyat annál inkább, hogy aki "galaxy fan" [email protected] pl. az új xperia mini pro-t és jobbnak tartja pl. a galaxy ace-t, miközben az ace egyedül a kijelzõ méretében jobb nála, minden másban gyengébb...

"Miért van az, , hogy sok nokia meg xperia fan itt ecseteli, hogy az egyébként überbrutál galaxy note milyen rossz lesz" Nem tudom ilyet hol láttál itt, én szinte mindennap olvasom a kérdéseket, de sose láttam. De olyat annál inkább, hogy aki "galaxy fan" [email protected] pl. az új xperia mini pro-t és jobbnak tartja pl. a galaxy ace-t, miközben az ace egyedül a kijelzõ méretében jobb nála, minden másban gyengébb...
Én is olvastam most már... Ezen így kiakadni, mert valaki kérdést mert feltenni. Mondjuk nekem sem biztos, hogy kéne telefonnak egy 5.3 hüvelykes kijelzõs telefon, akármilyen überbrutál...
1. Meg se jelent ha jól tudom. Simán mondhatjuk rá. Ha rosszúl csinálják meg a belsõt mint az Optimus 2X-nél akkor Arc szintjét se üti meg. 2. Én sose hallottam még ezen a fórumon valakit a Note-ot szidni. 3. Úgy érzem a kérdéseddel ezt akarod mondani: A Galaxy Note überbrutál lesz és mindenki aki az ellenkezõjét állítja az nem igaz.
most számomra elérhetõ áron egy SE Xperia mini pro 2 van, de nem ítélem el a samsungot, minden elismeréem, minõség mindenek felett, de azt az 550 Eurót nem tudom kinek lessz pénze kifizetni
Kérdezö menj inkább aludni a baromságok helyett.
Hát rohadt sok embernek. Még itthon is elkel sok iPhone nem hogy 550 Eurós telefon. SÕT: Magyarországon évente 100 Vertu talál gazdára (a Vertu mind [enyhén szólva] túlárazott 1.000.000 forint feletti telefonok). Na akkor biztos van pénze valakinek Note-ra is.
A kérdező hozzászólása: és egy galaxy s okostelefon mellé a note mobilnettel?

Milyen rossz tulajdonságai vannak az Eténnek (etilén)? Miben rossz az etén?

Legjobb válasz: nem igen vannak rossz tulajdonságai Színtelen, nem mérgezõ, édeskés szagú gáz. Levegõnél kisebb sûrûségû. Vízben rosszul oldódik Biológiai jelentõsége [szerkesztés] Az etilén növényi hormon, a gyümölcsök érését gyorsítja, és a növények virágzására hat. A magvak csírázását, és a hagymák és a gumók kihajtását befolyásolja. Az etilént a kertészetben és a gyümölcsterm

nem igen vannak rossz tulajdonságai Színtelen, nem mérgezõ, édeskés szagú gáz. Levegõnél kisebb sûrûségû. Vízben rosszul oldódik Biológiai jelentõsége [szerkesztés] Az etilén növényi hormon, a gyümölcsök érését gyorsítja, és a növények virágzására hat. A magvak csírázását, és a hagymák és a gumók kihajtását befolyásolja. Az etilént a kertészetben és a gyümölcsterm
"Leszedik délen a zöld banánt Etilénnel érlelik Besárgítja a kémia És édesen sárgán megeszik itt" Belga: Kémia
elsõ vok igen...az a szám sok mindent megmagyaráz, sztem simán lelehet belõle érettségizni kémiából, de még kémia vizsga elõtt is meghallgattam xD

Olyan sok kérdés van arról, hogy az embereknek milyen rossz életük van és én örülök, hogy nem velem történik mindez, de segíteni sem tudok, rossz ember lennék ettől?

Ha tudnék segítenék, de nem tudok, mert olyan helyzetben vannak, ahonnan van kiút, de én sem látom, hogy merre.

Legjobb válasz: Örülj annak, hogy jó helyzetben vagy! Nem biztos, hogy Neked kell másokon segíteni, s attól még nem vagy rossz ember. Az viszont biztos, hogy ha mással nem is, de egy-két jó szóval, szeretettel, biztatással is sokat lehet segíteni, úgyhogy egy kicsit azért nem árt megerõltetni magad ezen a téren.

Örülj annak, hogy jó helyzetben vagy! Nem biztos, hogy Neked kell másokon segíteni, s attól még nem vagy rossz ember. Az viszont biztos, hogy ha mással nem is, de egy-két jó szóval, szeretettel, biztatással is sokat lehet segíteni, úgyhogy egy kicsit azért nem árt megerõltetni magad ezen a téren.


Kinek, milyen rossz tapasztalatai vannak a biztosítókkal kapcsolatban?

...csak hogy mi is tanulhassunk bel?le...

Legjobb válasz: Ez alapján megkérdezhetnénk, milyen rossz tapasztalata van bárkinek pl.nói autóvezetõkkel kapcsolatban.Erre csak azt tudom mondani, hogy biztos ittál már savanyú tejet, még sem szoktál le a tejívásról.

Ez alapján megkérdezhetnénk, milyen rossz tapasztalata van bárkinek pl.nói autóvezetõkkel kapcsolatban.Erre csak azt tudom mondani, hogy biztos ittál már savanyú tejet, még sem szoktál le a tejívásról.

Honnan tudom megállapítani hogy rossz a számítógépemben a ram? Milyen tünetei vannak? Belassul, akadozik?

Legjobb válasz: Ha rossz a kontakt akkor kisípolja,ha nem a kontakt a rossz akkor meg kékhalál jelezheti a ramhibát.

Ha rossz a kontakt akkor kisípolja, ha nem a kontakt a rossz akkor meg kékhalál jelezheti a ramhibát.
A kérdező hozzászólása: De nem akadozhat a ram miatt?
Esetleg ha elfogy.

Kinek van póthaja, milyen módon van felrakva? És milyen fajta haj? Jó és rossz tapasztalatok?

Én is szeretnék de még nem tudom hogy hogy legyen felrakva!El?re is köszönöm a válaszokat!:)

Legjobb válasz: szió :) nekem fél éve van . varrva van és Európai haj. 80% eredeti és 20 % benne a szintetikus haj :) ha akarod megmtatom h milyen volt és milyen lett a hajam :)

szió :) nekem fél éve van . varrva van és Európai haj. 80% eredeti és 20 % benne a szintetikus haj :) ha akarod megmtatom h milyen volt és milyen lett a hajam :)
jah és kihagytam. h az benne a rossz h NAGYON óvatosan kell fésülködni vele:) de ahogy mondtam megmutatom h milyen volt a hajam és milyen lett :D és leírom h kell törõdni vele stb :)
A kérdező hozzászólása: Oké, megköszönném ha küldenél képeket!Meg hogy hogy kell bánni a hajjal...Én is a felvarráson gondolkodok...Elõre is köszi :)
ilyen volt ne nézd a fejem.xd http://kepfeltoltes.hu/view/110314/brigi002_www.kepfeltoltes.. és ilyen lett:http://kepfeltoltes.hu/view/110314/P050211_10.54_www.kepfelt.. szerintem jó lett :) ahogyan kezelni kell: óvatosan kell mosni nem mind1 h hogyan mosod. mit teszel rá hogyan fésülöd...:) külön fésû kell:) 4 havonta kell ujra varratni. :D kb ennyi:) ha még kell valami nyugodtan irj privibe :)
A kérdező hozzászólása: Szia!Tényleg jó lett a hajad!Szerintem én is varratom, gondolkodtam még a csatoson is de sztem maradok a varrásnál!Köszi az infókat és a képeket!puszi
sziwesen :) de ne legyen csattos :S nem ajánlom:S az hamar szarrá megy :S ink varrasd. ink adj érte 4 havonta 3000 ft-t mint h valami szar csattosat vegyél :S

A haverjaim folyton fűvel kínálnak, én mindig nemet mondok, de szeretném ki próbálni csak még nem mertem. Milyen reakcióitok vannak kb. egy sluk után? Jó-érzések vagy rossz érzések törnek az embere vagy semmi?

Legjobb válasz: 1 slukk szinte semmit se ér. Ha kezdõ vagy sztem kB max. 3-4 slukkot próbáld. Ja és ha elõtte ittál (már löttyensz) akkor könnyen rosszul lehetsz(hányás) teljesen elnyom, és leginkább nevetés jön rád. A reakcióidõd nagyon lelassul, össze vissza hallucinálsz, pl csörög a telefon, mentõ szirénázik, (de ezt majdnem folyamatosan hallod) nem jellemzõ, hogy rettegni kezdj szerintem. DE!! Nem véletlenül bünteti a törvény!!!! Lehetõleg ne kapjanak el, mert akkor járhatsz a bíróságra. ÉS! Mindenkit másképp üt meg, lehet, hogy kutya jó lesz, lehet tök rosszul leszel.

1 slukk szinte semmit se ér. Ha kezdõ vagy sztem kB max. 3-4 slukkot próbáld. Ja és ha elõtte ittál (már löttyensz) akkor könnyen rosszul lehetsz(hányás) teljesen elnyom, és leginkább nevetés jön rád. A reakcióidõd nagyon lelassul, össze vissza hallucinálsz, pl csörög a telefon, mentõ szirénázik, (de ezt majdnem folyamatosan hallod) nem jellemzõ, hogy rettegni kezdj szerintem. DE!! Nem véletlenül bünteti a törvény!!!! Lehetõleg ne kapjanak el, mert akkor járhatsz a bíróságra. ÉS! Mindenkit másképp üt meg, lehet, hogy kutya jó lesz, lehet tök rosszul leszel.
és még annyit, hogy nagyon szomjas leszel. Igyál sok vizet. mikor kezd elmúlni a hatása, kipakolod a hûtõt:)
A tudatmódosító szerek nagyon súlyos következményekkel járhatnak! Én nem tartom szerencsésnek a kísérletezgetéseket vele.

Milyen mellékhatásai vannak a rossz fognak? Tehát milyen betegség alakulhat ki töle?

Legjobb válasz: Tõlem azt kérdezte a doktornõ,amikor a lyukas fogaimat húzta(elég sok volt és gyulladt.Persze elõtte gyulladás csökkentõket szedtem),hogy nem szoktak-e fájni a csontjaim,izületeim. Azt válaszoltam,hogy nem,erre Õ meg mondta,hogy késõbb lettek volna ilyen fájdalmaim a rossz fogaimtól.

Tõlem azt kérdezte a doktornõ, amikor a lyukas fogaimat húzta(elég sok volt és gyulladt.Persze elõtte gyulladás csökkentõket szedtem), hogy nem szoktak-e fájni a csontjaim, izületeim. Azt válaszoltam, hogy nem, erre Õ meg mondta, hogy késõbb lettek volna ilyen fájdalmaim a rossz fogaimtól.
Szívizom gyulladás is lehet.
Tényleg! Most jut eszembe, hogy apukámnak meg szivburok gyulladása volt a rossz fogaitól. (elsõ válaszoló vagyok)
gyulladt fogakról lehúzódnak a gyulladások pl szív területére. fogínysorvadást okoz, amitõl kihullanak, plusz a rákkeltõ hatásokra is érzékenyebb egy szuvas, gyulladt fog, növeli a szájüregi rákok kockázatát. mindenképpen fontos õket kezeltetni.
Lyukas fogtól még semmi. De ha gyulladt akkor elég sok minden, pl. hajhullás, szívproblémák, izületi problémák, csontgyengeség.. stb.
az öcsém 3 éve szenved aknéktól az arcán, hátán, mellkasán... mindig arra fogták, hogy pubertál és azért (17 most) erre most volt fogászaton a sulival és kiderült, az egyik foga teljesen szét van menve, letört neki és nem is szólt már jó ideje és az idegcsatorna nyitva van ezért minden szmötyi belejut a véráramba, és a sok szennyet a bõrén keresztül próbálja a szervezete kilökni...

Milyen választ lehet adni erre a kérdésre állásinterjún, hogy mégis pozitívnak tűnjön: "Milyen rossz tulajdonságai vannak? Soroljon föl hármat!"?

Legjobb válasz: Szerintem hülyeség hárítani, mert az tök nagyképûségnek hangzik, hogy neked nincs rossz vagy negatív tulajdonségod. A maximalista az jó, meg amiket elõtte írtak, gondolkozz el ezen piit, ami azért tényleg jellemzõ rád, és negatív lehet, de csak picit, meg persze ez nem biztos hogy negatív tulajdonság, érted ugye!

Szerintem hülyeség hárítani, mert az tök nagyképûségnek hangzik, hogy neked nincs rossz vagy negatív tulajdonségod. A maximalista az jó, meg amiket elõtte írtak, gondolkozz el ezen piit, ami azért tényleg jellemzõ rád, és negatív lehet, de csak picit, meg persze ez nem biztos hogy negatív tulajdonság, érted ugye!
maximalista, (ez lehet + is, de te hangsúlyozd h.ez néha idegesítõ is lehet), makacs-(de jó érvekkel meggyõzhetõ, ), türelmetlen-szeretsz tisztán látni minen szituban, nem szereted, ha vki hibája miatt, nem mennek gördülékenyen a dolgok... ezek olyan - tulajdonságok, amik egy kis magyarázattal +nak tûnnek:-)
Írd, hogy munkamániás vagy, maximalista, és rendmániás.
Én a következõket mondtam rossz tulajdonságként: -néha hajlamos vagyok MAGAMBAN elsõre megítélni embereket anélkül, hogy ismerném õket -olykor túlzott munkamánia :-) Pozitívként: -empátia -pozitív életszemlélet -jókedvû alaptermészet Hirtelen ez jutott eszembe amiket rögtönöztem három hete! Sok sikert!
Sértõdékeny, haragtartó. Amúgy jó fej! :-)
A megkérdezett szakemberek szerint ilyenkor hárítani kell. Mondhatjuk például azt: "Nem tudok ilyet mondani, mert a fõnökeim többször is biztosítottak, elégedettek velem és jól végzem a munkám." Ám ha mindenképp negatívumot szeretnének hallani, tálaljuk a hibáinkat pozitív állításba csomagolva. Például: Néha hajlamos vagyok a lassúságra. Nem nyugszom, amíg mindent le nem ellenõriztem precízen, a legutolsó részletig, mivel túlzottan alapos vagyok. ezt másoltam, de sztem van benne jó tipp.szóval az a lényeg h.nem kifejezetten a munkához kapcsolódó neg.tulajdonság legyen, és a körítés a fontos...
ÉN azt mondanäm rossz tulajdonsägnak hogy munkamäniäs vagyok szeretek dolgozni ez lehet az egyetlen jo välasz
A kérdező hozzászólása: Na de komolyan! Szerdán megyek állásinterjúra és tuti megkérdezik, mert csak ilyen hülye kérdést tudnak feltenni. Tiszta hülyének nézik az embert. Már arra gondoltam, hogy azt mondom amit a 3 pozitívra mert ez lehet, hogy másnak negatív.( ja mert persze 3 pozitívat is kérnek) Azért a végén kiváncsi lennék mit írnak a nevem mellé!
Utálok hazudni, még állásinterjún is. Van igazságérzetem. Van erkölcsi érzékem. Ilyen emberbõl sose lesz engedelmes öltönyös rabszolga (vagy hajcsár), viszont akibõl e 3 tulajdonság hiányzik az pszichopata kápóként tökéletesen beilleszkedik ebbe az elb*szott neolib világba'.

Milyen tapasztalatotok van diákszövetkezetekkel kapcsolatban? Munkát akarok vállalni, de sok rosszat hallottam. Kevesebbet fizetnek, késve, vagy egyáltalán nem, meg rosszul bánnak a diákokkal. Szerintetek melyik a legnormálisabb?

Legjobb válasz: Melódiáknál 4 éven át dolgoztam,sosem volt baj velük,mindig megérkezett a teljes fizu. A 3ezer belépési dijat visszakapod kilépéskor,arra kell,hogy ne csak igérgesd hogy mész dolgozni,közben meg nem (rengeteg ilyen van) Melódiák,Diákmeló,Minddiák,fürgediák,ezekre tudom azt mondani hogy korrektek,megbizhatóak Csak idõben kell jelentkezni melóra,akár már most a nyárira.

Melódiáknál 4 éven át dolgoztam, sosem volt baj velük, mindig megérkezett a teljes fizu. A 3ezer belépési dijat visszakapod kilépéskor, arra kell, hogy ne csak igérgesd hogy mész dolgozni, közben meg nem (rengeteg ilyen van) Melódiák, Diákmeló, Minddiák, fürgediák, ezekre tudom azt mondani hogy korrektek, megbizhatóak Csak idõben kell jelentkezni melóra, akár már most a nyárira.
A kérdező hozzászólása: Köszi az infókat. Én Jász-Nagykun-Szolnok Megyében akarok dolgozni, itt esetleg tapasztalat valakinél?
Szia! Én dolgoztam Jászberényben a Diákmunka központnál és a Melódiáknál, mind két céggel meg voltam elégedve. Mindig hívtak ha volt valami folyamatos munka lehetõség vagy beugrósnak pár napra valaki helyett.Melódiák néha késett a fizetéssel pár napot, de kifizettek mindig.Betanított munka volt amiket dolgoztam Jászberény közeli gyárakban. Remélem tudtam segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Most találkoztam én is a Diákmunka Központtal. Keveset tudok róluk, de jónak tûnnek. Eleve 500 Ft a tagdíj és be sem kell fizetni elõre. Már csak az a kérdés, hogy hívnak-e, hogy menjek dolgozni, vagy õk is elfelejtenek és nem szólnak hozzám. Ismeri valaki õket?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!