Találatok a következő kifejezésre: Milyen romantikus tanulhatnék arról (1 db)

Milyen romantikus könyvből tanulhatnék arról sokat, hogyan kezeljem a lányokat minél jobban?

Üdv.

Legjobb válasz: Romantikus könyv: pl. Rómeó és Júlia

Romantikus könyv: pl. Rómeó és Júlia
Szia!Sztem olvas egyszerûen csak romantikus(nyálas rózsaszín)könyveket.Azokban olyan töményen van romantika, h bizta lesz tõle ihletet:DPl Danielle Steel vagy Victoria Holt, Nora Roberts.És ott a klasszikus irodalom is: Jane Austen -tõl a Büszkeség és Balítélet, Értelem és Érzelem.Jane Eyer Bronte-tõl.Ha olvasol párat "ráérzel" az ízére;)Persze nem azt mondom, h tanulj be dolgokat, hanem ezen könyvekben olyan dolgok vannak , amelyek a lányok szívét megdobogtatják.Esetleg romantikus filmek?;)
A kérdező hozzászólása: A Büszkeség és Balítéletet már 2 félében is láttam, a Jane Eyre-t is láttam... lehet, hogy olvasva más. Az ötleteket, amiket kûldtél Nagyön Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Itt lenne kijavítva a mellék duma: Üdv. Szerintem jobb, ha ott kezdem, hogy fiú vagyok... :) Viszont szerintem van valamiféle romantikus vénám, azt most nem részletezném, hogy honnan veszem. A 18tól és még baromi messze vagyok... Olyan könyv érdekelne, amibõl sokat tanulhatnék arról, hogy hogyan kezeljem a lányokat minnél jobban... nem ilyen gizda beszólásokat szeretnék, mint sokan mások -.-' Hanem engem ezek érdekelnének..., hogy mindig jól tudjak lépni... szerintem kb. érthetõ :) Üdv. egy Fiú
Ajánlanám Vavyan Fable-t (Molnár Éva). A könyvei könnyed kikapcsolódásra valók, de nem felejti el megemlíteni közben, hogy mi kell a nõnek! Itt van mindjárt az Álomhajsza, ami egyszerre két "Love story" kicsit másképp! Egy filmforgatás története, és egy fantasy egy könyvben!
Szerintem a neten olvass utána könnyebb keresni és "ingyen" van.Bár a könyvtár se rossz ötlet csak ott kényelmetlenül jöhet ki a dolog ha olyat veszel ki.A neten meg olyanokat is olvass ami lányoknak szól mert rájöhetsz h õk mit szeretnek.
Varga Péter: Spielhózni ez segithet , szerintem profi:) UDV
Kama sutra...Na jó csak poén volt:) Szerintem egy film vizuálisabb mint egy könyv, látod a mozzanatokat az érintéseket...(már ha jól játszanak a színészek) Szerintem Bram Stocker Draculája egy remek köny, van benne romantika, erotika bõven:)
Stephenie Meyer - Twilight(:


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Help! A dugópartnerem (csaj) kitalálta hogy járni akar velem! Szerelmes lett belém?

23F 18L

10

Miért nem keres, amikor tudom, hogy évek óta bejövök neki? !

Van egy srác, akivel 4-5 éve "ismerjük" egymást hallásból, aztán bejelölt fészbukon, és néha-néha beszélgettünk. Közös haverunknak bevallotta, hogy baromira tetszem neki, de megközelíthetetlennek tart. Nekem volt egy hosszú kapcsolatom, amiben többször szakítottunk, és olyankor mindig felbukkant ez a fiú. A barátommal végleg szakítottam, mert nem láttam értelmét folytatni, majd ez a srác megint elkezdett keresni. Amúgy ha képeket rakok fel, mindig lájkolja, vagy kommentel valami kedveset. Pár napja beszélgettünk, meséltem neki, hogy merre jártam mostanság, és mondta , hogy tök jó programokat csinálok, és lehetne ő is a "társam" néha, de sajnálja, hogy sosem szakítok rá időt. Mondtam neki, hogy akkor jövő hét elején találkozhatunk :) Látszólag tökre megörült, majd kiderült, hogy amúgy magasabb vagyok nála 2 centivel. Azt mondta, nem zavarja őt(engem lehet, hogy zavarna, mert mindig magasabb barátaim voltak, de ez most lényegtelen). Viszont azóta nem beszéltünk. Vajon mi az oka? Azt várja, hogy én keressem, vagy a magasság a baj, csak nem mondja? Lehet, hogy csak én verem nagy dobra, és amúgy nincs is semmi baja, csak nem akar folyton irogatni, hogy nyomulósnak tűnjön? Emellett ő nem tartja magát helyesnek, engem meg nagyon szépnek tart. Én átlagosnak látom magam, és benne látok valami különlegeset. Lehet, hogy azt hiszi, nincs esélye?

19L 21F

6

Az normális, hogy félek egy sráccal találkozni? Félek, hogy nem tudnánk miről beszélgetni vagy ilyesmi. Veletek volt már ilyen?

Neten így tök jól elbeszélgetünk meg minden, akár órákig is. A héten fogunk valamikor találkozni. Viszont én rettegek, hogy mi lesz ha beáll a kínos csend.
Veletek is előfordult már ilyen? :/ :D

4

Mennyire számít kínosnak?

ma elhívtam egy lányt randira , ő még nem tudja hogy "bírom" , sajnos nemet kellett mondania mert nem ér rá , egy pár másodpercig egymást néztük csöndbe , ez most kínos? a lány most mit gondolhat rólam? én most úgy gondolom nagyon kínos volt , tényleg? 13/f

7

Hogy kezdeményezzek csóknál?

2

Mit gondolnátok arról a fiúról, aki kitartóan hívogat titeket randizni facebook-on keresztül?

Annak ellenére, hogy nem reagáltok neki semmit, tehát se igent, se nemet, időről időre megkérdezi tőletek, hogy lenne-e kedvetek találkozni vele.

20

Fiúk ha tetszik egy lány akkor örülnetek olyasminek hogy elhív magával a vidámparkba?

Ti milyen jeleket adtok a lánynak h kimutassátok a kölcsönös érzést? És mi a vélemeényetek arról h a lány hív el titeket h mondjuk kicsit félénkek vagytok? 15/L vélemény valaki? mi az ami nem tetszene nektek?

10

Na, lányok a kölcsönösség egyében erről mit gondoltok?

Ha elhívok egy lányt randizni, először örül hogy Õ velem..aztán érzem kicsit visszavesz ridegebb lesz, majd mikor mondom neki hogy hol, bevágja hogy "hát szted én fogok menni hozzád, gyere te"..pf ennyi. Ennél az esetnél kalapom teszem rá hogy aki ebbe ezután belemenne szép kis papucs lenne belőle idővel. (értem alatta a lány semmibe nem nézné)
Kilőve, ez milyen szöveg már. Flegma, kisasszonyos, kiábrándító. Azért ha egy lánynak is bejön a fiu, ő is áldoz érte és utazik ha kell, ne csak a fiu menjen a szájába.

6

Srácok! Nektek hány nőből adja be egy a derekát? Azaz hány leszólításból lesz egy valakitek?

9

Miről lehetne beszélni?

Ha meg szeretnék ismerkedni egy lánnyal milyen témákat tudnék felhozni ugyanis az a problémám , hogy ha beszélgetésről van szó nem tudok mit felhozni.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!