Találatok a következő kifejezésre: Milyen romantikus tanulhatnék arról (1 db)

Milyen romantikus könyvből tanulhatnék arról sokat, hogyan kezeljem a lányokat minél jobban?

Üdv.

Legjobb válasz: Romantikus könyv: pl. Rómeó és Júlia

Romantikus könyv: pl. Rómeó és Júlia
Szia!Sztem olvas egyszerûen csak romantikus(nyálas rózsaszín)könyveket.Azokban olyan töményen van romantika, h bizta lesz tõle ihletet:DPl Danielle Steel vagy Victoria Holt, Nora Roberts.És ott a klasszikus irodalom is: Jane Austen -tõl a Büszkeség és Balítélet, Értelem és Érzelem.Jane Eyer Bronte-tõl.Ha olvasol párat "ráérzel" az ízére;)Persze nem azt mondom, h tanulj be dolgokat, hanem ezen könyvekben olyan dolgok vannak , amelyek a lányok szívét megdobogtatják.Esetleg romantikus filmek?;)
A kérdező hozzászólása: A Büszkeség és Balítéletet már 2 félében is láttam, a Jane Eyre-t is láttam... lehet, hogy olvasva más. Az ötleteket, amiket kûldtél Nagyön Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Itt lenne kijavítva a mellék duma: Üdv. Szerintem jobb, ha ott kezdem, hogy fiú vagyok... :) Viszont szerintem van valamiféle romantikus vénám, azt most nem részletezném, hogy honnan veszem. A 18tól és még baromi messze vagyok... Olyan könyv érdekelne, amibõl sokat tanulhatnék arról, hogy hogyan kezeljem a lányokat minnél jobban... nem ilyen gizda beszólásokat szeretnék, mint sokan mások -.-' Hanem engem ezek érdekelnének..., hogy mindig jól tudjak lépni... szerintem kb. érthetõ :) Üdv. egy Fiú
Ajánlanám Vavyan Fable-t (Molnár Éva). A könyvei könnyed kikapcsolódásra valók, de nem felejti el megemlíteni közben, hogy mi kell a nõnek! Itt van mindjárt az Álomhajsza, ami egyszerre két "Love story" kicsit másképp! Egy filmforgatás története, és egy fantasy egy könyvben!
Szerintem a neten olvass utána könnyebb keresni és "ingyen" van.Bár a könyvtár se rossz ötlet csak ott kényelmetlenül jöhet ki a dolog ha olyat veszel ki.A neten meg olyanokat is olvass ami lányoknak szól mert rájöhetsz h õk mit szeretnek.
Varga Péter: Spielhózni ez segithet , szerintem profi:) UDV
Kama sutra...Na jó csak poén volt:) Szerintem egy film vizuálisabb mint egy könyv, látod a mozzanatokat az érintéseket...(már ha jól játszanak a színészek) Szerintem Bram Stocker Draculája egy remek köny, van benne romantika, erotika bõven:)
Stephenie Meyer - Twilight(:


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok! Szerintetek miért lehet, hogy egy pasival egy nő sem szeretne igazán lenni?

Vagy szóba sem állnak velem vagy időközben eltűnnek...

2

Tetszik egy szép lány, mit csináljak?

Tetszik az osztálytársam, a suliban sokat beszélekk vele néha mellette ülök. Az a nagy problémám hogy nem tudom hogyan mondjam el neki, hogy tetszik nekem, és szerelmes vagyok belé. Az osztalytarsaim szerint latszik rajtam hogy tetszik nekem. Szerintetek mit csináljakk? Én 15fiu vagyok ö pedig 15 éves lány

5

Van egy barátnőm akivel most jöttünk össze 1 hete. Mindkettőnknek az első. Tényleg nem vagyok még benne jártas. Azért kérdezem, hogy az teljesen normális e hogy még csak ölelkezünk és kézen fogva járunk?

normálisakat kérem

6

Egyszerű megcsókolni egy lányt?

7

Van egy fiú a gimiből, aki sokat keresi a társaságom?

Szóval igen, az egyik fiú sokat keresi a társaságom, szoktunk beszélgetni. Lehet hogy tetszem neki? Én nem tudom hogy nekem tetszik-e. Jófej, kedves.. Lehet hogy egy idő után kialakul hogy jobban megtetszik?

5

Mire gondoljon az ember? Mire számíthat az ember?

Van egy lány akivel ismerkedünk. Most a találkozó előtt lemondta a dolgokat, munkára hivatkozva.

1

Csajok! Ti hogy derítitek ki egy fiúról, hogy tetszetek e neki?

4

Vannak ilyen 18-23 közötti lányok, vagy ez marad csak képzelgés?

Talán ez fura kérdés, de tényleg annyira nincsen ilyen 18-23 közötti lány?

Vannak olyan lányok, akik Rendes, barátságos, jó kedélyű, őszinte, szép, nem duci,optimista, szereti e gyerekeket?
Ami még nekem fontos, hogy ne legyenek barátai/barátnői, tudjon úszni, biciklizni, ne legyen tériszonyos, szeresse a kutyákat, tudjon előre gondolkozni, tervezni a jövővel, legyen életcélja. Esetleg szeresse a mozgást/valamilyen sportot, és ne legyen számítógép analfabéta.

És mind e mellett a csillagjegye szűz, bika, rák, skorpió,(esetleg halak, oroszlán), és nem ítéli el az ezoteriát(praktika szinten, nem fanatikus szinten).

És adott esetben nem zavarja, hogy ha mondjuk kicsit fiatalabb a fiú.

Én egy 20F vagyok.

24

4. randi végén lassú, majd heves, szenvedélyes csókolózás. Ezt most minek lehet venni a pasi részéről? Honnan tudom, ha csak a szexre hajtana?

2

Nem akar, vagy nem mer elhívni?

Tetszik egy fiú, azt nem tudom, hogy neki tetszem-e. Nem hívott még el konkrétan sehova, de megszokta kérdezni, hogy "te jössz XY szórakozóhelyre pénteken? jó buli lesz!" vagy: "te is ott leszel, nem?". Ezt mire véljem?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!